Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Úgy érzem tartozom Nektek némi magyarázattal.
    Biztos emlékeztek arra amikor a katonaság volt a téma, hogy ki és mit csinált akkor......
    Aztán jött Csacska és ezt írta.

""""Lányok, talán csevegjünk a kozmetikáról! Ki milyen kencét, arc-és testápolót használ? Márkásabb, vagy kevésbé márkás termékek jöhetnek szóba? Szerintetek mi a különbség közöttük? Valóban annyival jobb a márkásabb, mint amennyivel drágább?
    Az utóbbi időben az Argan&Olive hidratáló krémet használom nappali és éjszakai változatban. Kisimítja, feszesebbé teszi a bőrt, nekem bevált. Testápolóból és tusfürdőből az aloéverásat, mézeset részesítem előnyben. Mi a véleményetek a műkörömről?
    Ti milyen kozmetikai szereket használtok? """

Mire, úgy mellesleg Tihamér ezt válaszolta:
    """""Készülnek háborúba a lányok. Azért festik ki magukat harci díszbe. :D
    Szeretnék róluk egy-egy fényképet, ahogy a harci díszekkel ki vannak mázolva. :)""""""""""""

Majd beszélgettünk tovább....

Később jött a válasz:
    """""""""""""Nos, nem készülök háborúba, nem festem magam harci díszbe és nem mázolni szoktam magam! A kozmetika szó jelentése egészen más! Igényes vagyok a megjelenésemre, úgy az öltözködés, mint az ápoltság terén! Ti férfiak is egy jól öltözött, jó megjelenésű, ápolt nő után fordultok meg az utcán véleményem szerint! Ugyan nem az a célom, hogy megforduljanak utánam a férfiak az utcán, csupán annyi, hogy én jól érezzem magam a bőrömben, ehhez pedig a külső megjelenés is fontos számomra. Igen, smink nélkül nem megyek sehova,a fésülködés is a reggeli teendőim közé tartozik, valamint a bőröm, hajam, körmöm ápolását sem hanyagolom el.. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan a tükör előtt ülök és "mázolom" magam, csupán azt, hogy reggel és este arckrémet használok, zuhanyzás után pedig testápolót. Hetente hajat mosok és a manikűrös is rendszeresen megjelenik nálam. """""""""""""

Ismét folyt a csevej a seregről...De már Lajos is kezdett engem macerálni, hogy milyen jó volt akkor nekem.
    De még ekkor sem változott a téma.

Lezárásaként ismét jött a válasz:

""Fiúk, nem tartom humorosnak a hozzászólásaitokat! Érezzétek jól magatokat, én ebből nem kérek! """

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na itt lett vége és lapoztunk tovább. Ekkor tünt el Tihamér.

Írtam neki levelet, hogy miért nem jön ?
    Válaszolt:""""
    Nem szeretem, ha megmondják, hogy miről beszélhetek vagy írhatok. Nem akarok senkit sem bántani. Igazából nem is vagyok tiszántúli, csak egy oda írogató egyén. Jobb a békesség, inkább maradok távol.

És ennek már 8. napja van, hogy azóta nem jött.
    Nem ti vagytok a hibásak.
    Akkor megpattant valami, valami ami fáj.....

Ninett is így hagyott itt minket. Tihamér is.
    Vissza lehet az akkori párbeszédeket keresni talán AZ archívumban Bár ott és akkor én is hibásnak éreztem magam és elnézést kértem Ninettől. Úgy érzem, hogy nem neheztel rám.
    Igaz Ninett ?
    Ha itt vagy és olvasol, kérlek válaszolj.

Nagyon sajnálom, mert remek csapat lettünk, föl is voltunk pörögve rendesen, szerettem olvasni, hogy kinél mi történt otthon ?
    Ám amikor nem jött Tihamér, hiány érzetem kezdett lenni.
    Mellesleg Csacska alkalmazta velem szemben is amit én javasoltam neki, hogy ignorálja azt ami nem tetszik neki.
    Azóta és sem kaptam tőle egyetlen egy "tetsziket" sem.

Jelenleg itt tartunk.
    Szerintem ez az oka a megtorpanásnak.

De hallgattasson meg MÁSIK FÉL IS.

Utoljára szerkesztett: 17.11.17
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ez korrekt volt!
    De akkor- ha szépen kérjük- megszólalnak a másik oldalról is?/ Csacska legalább jelezte!/
    Úgy éreztem, nem a "földrajz" tartott össze bennünket, hanem, mert jó volt együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NNNNNNNNNNNAAAAAAAAA! Gyertek haza!

Koppi, Tündi100149, linzenpolc és 6 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Először is azzal kezdeném, hogy visszaolvastam és akiket nem tetszikeltem....az azért történt, mert nem tetszik,
    a "parkolópálya"!

Hagymácska.....Kopi....miért? Nem elég Tihamér távolléte?

Rózsa....gyere csak gyere!!!!!!! Ne hibáztasd magad! / megjegyzem....én is ilyen lelkizős vagyok!/

Ahogy Mebajah irta: GYERTEK HAZA!!!!!!

Koppi, Tündi100149, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia !

Elmentem a vágányfordítóra és:
    Meghánytam vetettem magammal a történteket és rájöttem, hogy e remek társaságot nem hagyom itt. Így kénytelenek lesztek ezután elviselni engem. (A mindenkori morgolódásommal együtt és ha úgy hozza a sors...még a katonaságról is beszélni fogok..:))

Itt vagyok. Jövök amikor ráérek.
    Vigyük tovább a topicot. :)

Utoljára szerkesztett: 17.11.17
  5. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Szia Kedves Mindenki!

A legjobb családban is vannak súrlódások, és nem mindig figyelünk egymásra jól:)
    Ez egy csuda jó hely! :)

Minden tagja egyaránt fontos!!:):)

Hű, csak gyorsan beugrottam, mert nálam dübörög a nap magas fordulaton. Az éjszakát is itt töltöttem az irodába, azt hiszem már nem tudom, hogy a popsim mely felét tartsam a széken :D

Pusza :)

6. zsozso577

Szia

Örülök, hogy meggondoltad magad.....itt a helye MINDENKINEK!

Igazam van???.....HAGYMÁCSKA és TIHAMÉR.....persze Kedves Többiek is!

Tündi100149, _Ilona49_, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !
    Örülök, hogy beugrottál. De vissza kell fogni az iramból, mert hosszú távon nem kifizetődő a hajtás...:);)
    Mellesleg a pecás felhő sor begyüjtve. (Volt miből válogatni az üres helyekre...De a foglalt fa nyert !)

Szia Borzaska !..T
    Te közben tetszikeltél, így külön köszöntelek...:)

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Szó szerint!
    Ha nem jösztök hamar, koffeinmérgezésem lesz, most jót kávézok a délidős reggeli után.
    Grilleprof! Ne vidd túlzásba, mert visszaüt, mint sokunknál!

Tündi100149, Csacskamacska, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szebb és vidámabb napot mindenkinek!
    Vásárlás, piac letudva! Most értem haza.
    Sajnálom, hogy ezt a hozzászólásom nem idézted Kopi! Ebben megírtam mindent, amit akartam! A kérdést Fatther tette fel, arra válaszoltam. Kaptam is rá Fatthertől egy videót: a Latyist a lányokról, hogy a lányok angyalok..Lajos egy szép altatót küldött. Visszakeresheted azokat is! Más nem reagált arra amit írtam. Részemről ennyi!

Nem távozom, én itt maradok! Egy jó csapatból miért mennék el? Nem haragszom senkire! Mindenki azt ír, amit akar, ami a véleménye, amit meg akar másokkal is osztani. Aki jól érzi itt magát az jön! Aki távol marad, annak több oka is lehet: sok a munkája, beteges, nincs kedve írni, stb. Sajnálom, hogy Tihamér nem jön, ez az Ő döntése, amin még változtathat! Az ajtó nyitva MINDENKI előtt!
    Kopi, bármennyire is azt sugallod, hogy én vagyok a hunyó, ezt nem jól gondolod!
    Ehhez a témához nincs több hozzáfűznivalóm!

Event kész, mindkét felhősor beüzemelve! Halászni még halászom, van még amit szeretnék kiváltani!
    Legyen mosolygós napotok!:)

Tündi100149, _Ilona49_, csoszogó és 4 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szióka!
    Így igaz. Bocsánatot kértél, megbeszéltük. :) Dehogy neheztelek rád! :)

11. zsozso577

Szia
    Gratula a kész eventhez!
    Én még talán a felénél tartok.....talán holnap kész lesz a gaz a felhőhöz!
    Nem tudom, mert hétvégén napközben nem nagyon leszek gépnél!
    A pecásnál a titkosokat kiváltottam.....most gyüjtök és a végén boltozok!

Eső esik.....viszont elkészültem megyek a Postára és a boltba!

Tündi100149, Csacskamacska, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én is gratula! Harangszóra aktiváltam is a felhőket. Több mindent kiváltottam, a kitehetők közül a 24 órásat szeretném még. Csak nem akad horogra /abból sok van/ a röpis párja.
    Kávé hatástalan, szunya következik. Biztos , a friss levegőtől, mert kora reggel óta kinn motoszkálok.
    1 területen megy az eventes, nem rosszak a ládák.

Tündi100149, Csacskamacska, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Ilona, örülök, hogy írtál! Jó tudni, hogy hogy vagy, mi újság Veled! Sajnos a betegségek már nem kerülnek el bennünket. Vigyázz magadra, bizonyára jobb lesz hamarosan a közérzeted is! Nem baj az, ha nem gyorsan haladsz a gazdaköriekkel, ráérünk, nem hajt itt senki bennünket! Gratulálok ahhoz, amit elértél, azok is szép eredmények!:)
    Hagymácska, amikor úgy érzed, hogy újra tudsz jönni, akkor gyere, addig jó pihenést!:)
    Rózsa, semelyik vágányra se menj, maradj csak itt, ha jól érzed ebben a topikban magad!
    Mebajah, milyen igaz, az, hogy az ország mely részén élünk, azt itt teljesen mellékes! Gratulálok a felhőkhöz és jó pihenést!
    Zsozsó, nem mindig "tetszikel" az ember, van amikor eszébe sem jut, csak olvas. Vannak olyanok is, akik sohasem "tetszikelnek" és akkor sem dől össze a világ! A pecázásnál nálam is a gyűjtögetés folyik.
    Grille, nagyon igazad van, ahol többen vannak, ott vannak súrlódások. Te is vigyázz magadra, mert más nem vigyázz Rád! Az egészség nagyon fontos!

Gulyásleves volt az ebédem és tejberizs. Hétvégére paprikát töltök, most még aránylag olcsón tudtam venni paprikát. A brokkoli is kedvező áron volt, vettem a vasárnapi levesbe.

14. borzaska

borzaska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagy örömmel látom hogy itt kezd kisütni a nap, a VV-ban nálunk nem süt, hideg van...
    Aranyosak vagytok mindannyian hogy ilyen békésen megbeszéltétek, már attól féltem nem kell idejönni mert nem lessz mit olvasni.
    Drága aranyos Tihamér legyél szives visszajönni mert nélküled nem az igazi, szeretném olvasni hogy vannak a" világ legszebb női", meg sül e a kenyér.
    A kliviák bent vannak-e már?
    Most kell-e menni D. be Koppinak?
    Henni kezdi-e kicsit jobban érezni magát?
    A migrén mulik-e már?
    Akiket nem emlitettem azok hogy érzik magukat?
    Olyan nagyszerű emberek vagyok külön-külön meg igy eggyütt is.
    Szerettel ölel mindenkit: borzaska

15. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Kedves Mindenki!

Gyorsan megosztom veletek izgatottságom okát. Ma hívtak egy modell ügynökségtől - nem magam miatt:D - hogy gyermekem minden paramétere tökéletes és menedzselnék:)

Azt hiszem belevágunk.....

16. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Nekem csak annyi a hozzászolásom akinek nem inge gatyája ne vegye magára.Chonionba dolgoztam 1988 tól mindenki mindent
    mondott a hátam mögött egy hét után megszökhettem volna de nem tettem.Nem tudták kinek a kije vagyok nehéz volt oda beke-
    rülni.Túl vagyok rajta.
    Ne add fel ,másnak a sértödötséégárt.Mi várunk é s hiányolunk és irásod hiámyzik
    Tihamér Go Irj várunk soraid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. Csacskamacska

Gratulálok! Már a videón is láttam "23-maskát", nagyon csinos és remek a mozgása! Véleményem,hogy ki kell használni ezeket a lehetőségeket! Természetesen ott kell állni mellette Neked, mint anyukának, támasznak, mert nem könnyű a modellkedés és a ragyogás mellett, sok nehézséggel jár. Sikeréhez szívből drukkolok!

Borzaska! :) A klíviát behoztam, téli helye a teraszajtó mellett van, ahol sok fényt kap, ha van napfény. ( most nincs sajnos)

Heni, régi mondás, de igaz!

18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Borzaska! Örülök, hogy írtál, még nem ismerlek, de lehet azért mert én későbbi vagyok.
    Nekem nagyon hiányoznak ezek az emberkék aki itt vannak/voltak.
    Minden reggel ide jövök elsőként, jó itt leírni mindent(majdnem olyan mintha elmondanám, panaszkodnám valakinek).
    Lehet, hogy néha az agyatokra megyek a konyhai eventjeimmel, de nekem az a felségterületem, arról tudok írni.
    Koppi tripla lájk a 20646-os hozzászólásodhoz.

Koppi, _Ilona49_, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Sziasztok !

Ballagjunk tovább.. bár inkább sietnék, mert olyan kellemetlen szél fúj és (nekem személy szerint) hidegnek tűnik.
    Mindjárt átmegyek a garázsba csodát tenni!
    Történt ugyanis, hogy koszos lett a szélvédőm a kocsin és spricceltem a lét, hogy ugyan, legyen már tisztább.
    Érdekes módon nem 2 vízsugár jött hanem 3. Kilikadt a cső ami szállítja föl a vizet a tartályból.
    Kaptam annyi tanácsot, hogy na ! Így cseréld ki, úgy vágd el, amúgy szedd szét. Mindenki mondott valamit.
    Vettem 1 mély lélegzetet és megrendeltem a csoda ragasztót, ami UV fénnyel ragaszt sok dolgot.
    Naggggyyyyyon szeretném ha bejönne a dolog.

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Erre kíváncsi lennék, megírod majd?
    Eddig aludtam. Igaz éjjel szolidáris voltam a bagollyal.

Koppi, _Ilona49_, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.