Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm!

Pihentető jó éjt Mindenkinek!:)

Koppi, _Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na ne már...:(
    Én lennék itt ma az első???
    Vegyétek már elő a klaviatúrát és a jelenlétit tessék aláírni!
    A francba. :(

Itt a keleti végen szemerkél (mások szerint szemereg) az eső. 5 fok van, de a szél miatt nem érezni.

3. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot kedves Gazdák!
    Itt ugyan nem szép, megállás nélkül esik és esik. Lehangoló! Tegnap még hideg is volt és szél is, ma nincs olyan hideg, de tiszta víz, sár minden. Esne inkább hó, annak jobban örülnék!
    Úgy döntöttem, hogy ma nem megyek ebben az időben sehova, maradok itthon. Van egy kis varrnivalóm, vasalni is tudok, mert van mit. Átrendezem a könyvespolcot, mert már roskadozik és egy szekrény polcát szabadítok fel, oda fogom tenni a könyvek egy részét.

Itt vagyok Kopi!, épp el akartam küldeni a hsz-t, mikor berobbantál! :)

4. Koppi

Szia !
    Állítólag tavasz lesz 2 napig.
    Azért Debrecen minden pontján nem esik az eső tudom, mert az előbb érkeztem meg a Cívis városból.
    Volt egy röpke szállítmányozásom be . A lánykámat a munkahelyére és a páromat továbbképzésre.
    Pályán be és vissza...Simán meg volt 1 óra alatt...:)

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Gazdák!

Látom Mindenki elvan a VV dolgaival, kevesen jöttek aláírni.
    Nekem ma a hűtöket kellett kitakarítanom, nem volt az egyáltalán koszos de a jeget a mélyhűtőböl le kell olvasztani, állítólag sokat fogyaszt.Az idénre ez is kész van, ez olyan nem szeretem munka, de meg kell csinálni. Szerencsére van maradék kaja, főzni nem kell csak levestésztát.
    Remélem már nem találnak ki ilyen bonyolult, számolgatós eventet, a drága állatot nem is adtam be, nekem nem éri meg 8 szupitápértAz időjárásról nincs mit mondanom, olyan semmilyen.Ma még csak az erkélyen voltam, de hideg van, és nem esik semmi.
    Legyetek jók ha tudtok!

zsozso577, kovacstne, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !

Én a hűtőt, nem melegvízzel szoktam olvasztani ahogyan a háziasszonyok csinálják, hanem hajszárítóval. (Van egy öreg gépem e célra).
    Ami nem válik vízzé, az már nyerő is vele. Na, meg különböző eszközöket vetek be a jég minél hamarabbi eltávolításához.
    A lecsepegő víz alá teszek egy kis edényt, majd ha megtelt kiborítom a nagyobb lavórba.
    Maximum 45 perc alatt kész is az olvasztás.

Amúgy olyan böhöm nagy szél fúj kint, hogy na ! A hőmérő, meg nem óhajt följebb kúszni a skálán 6 foknál.
    Bezzeg a Dunántúlon 10 fok fölött veri..

Utoljára szerkesztett: 11.12.17
    zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Igen koppi,.. nálunk 12 fok van!

Elpörgettem a csizmás 12 extrát,...nagy hányadék volt,.. nem is tudom mi lenne ha dicsérni tudnánk? Legalább 1 de 1 sem!

Van még az erkélyes ablak és 1 kis varrnivaló is van,.. akkor ennek most nekiesünk!
    Nemsokára meg jöhet a Mézeskalács házikó!!!! És a diós-mákos .....!

zsozso577, kovacstne, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !

Itt csak a szél tombol azóta is.
    Mit ne mondjak ? A múltkor Csacska kérdezte, hogy lett e póni valakinek ?
    Az ajiba kapott party pörgetésből és a meglévőekből két póni is belovagolt a Farmomra.... (Ez esetben lesütöm a szemem és nem szólok egy szót sem...:):))(Ahogy nézem holmi Ládát is ad beérés után...) Tényleg ?

zsozso577, brozsa, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nem dicsekedni akarok csak mondom, hogy nekem is lett pónim kb. 30 pörgetésre, de nem egy nap alatt pörgettem hanem több alkalommal.

zsozso577, kovacstne, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ad ládát.
    Pónilovaglás
    Érési idő : 48:00 óra
    Amit ad : 3200 TP / BTP kihelyezéstől függően + 1db Felszereléses láda II.
    Kihelyezhető : minden területre (kivétel: Teliholdas terület, Gombaerdő, Kísértetjárta kúria)
    Mérte : 1x1
    Elérhető : 2. szinttől

Felszereléses láda II.
    Láda tartalma:
    Az alább felsorolt elemek közül ad 1 db-ot:
    - 1 Szupertrágya
    - 1 KK szupertrágya
    - 1 KK turbótrágya
    - 1 Szupertáp
    - 1 Farmpengő
    - 1 Csillag
    - 1 Aranybanán
    - 1 Party pörgetés

Fatther, Koppi, Tündi100149 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Gratulálok a pónikhoz, nálam is vannak többen! :):)
    Hűtőt meleg vízzel olvasztok, két lábast csereberélek és úgy is kész hamar. Nemrég olvasztottam, most nincs vele gond, majd jövőre tervezem az újraolvasztást.
    Rózsa, én sem adtam be drága állatot, szemezgettem csak. Nem az én eventem volt, nem nekem való már a hegy- és barlangmászás!
    Nagyon szeretném, ha a következő és a karácsonyi event hosszú érésű gazból állna és kevés munkát igényelne, mert sűrűsödnek a valósban a dolgok és azt kell csinálni.
    Kopi,már itt sem esik, csak a szél járja a magáét, kettőt jobbra, kettőt balra.
    Lajos, nálunk majd holnap lesz 10 fokon felül. - már, ha igazuk lesz a jósoknak!
    Kiraktam a titkosokat, most eszembe jutott, reménykedem!
    Ebéd a tegnapi maradék, még holnapra is maradt husi, csak levest fogok főzni.
    Délelőtt skype-on beszéltem a keresztlányommal, Ausztráliában élnek, most jönnek haza, banános túrótortát kért karácsonyra... szépen gyűlnek a kívánságok! :) Örülök neki, nem nekem kell agyalni! :)

Egy kis humor:

Móricka anyukája észreveszi, hogy Mórickának egyre jobbak a jegyei. Mondja is Mórickának:
    - Móricka, hogy ha a jövő héten is ilyen jól tanulsz, kapsz egy medencét.
    Móricka a másik héten is jól tanult, megkapta a medencét. Móricka anyukája észreveszi, hogy Móricka milyen vígan ugrál a medencébe. Kimegy hozzá és mondja neki.
    - Móricka, ha a jövő héten is ilyen jól tanulsz, kapsz a medencédbe vizet is...

Zajlik a szabadtéri előadás. Az első felvonás förtelmesen unalmas, a közönség fütyül, őrjöng. A második felvonás megkezdése előtt a rendező kilép a függöny elé, és higgadtan így szól:
    - Ha nem hagyják abba a fütyülést és az óbégatást, megismételjük az első felvonást!

12. Koppi

Szóval ez a gazdasszonyos változat...:)
    Én az enyémre esküszöm. Gyors és nem jár sok vízzel. :)
    Igaz utána jön a domestoszos víz, de az már a fertőtlenítés végett kell.

zsozso577, kovacstne, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Én maradok a hagyományos olvasztáson,..az van ráírva..NO FROST....így elintézi maga!Csak folyadékot nem szabad betenni letakarás nélkül,. mert akkor párnap múlva lesz, No lé!

zsozso577, Fatther és brozsa kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Akkor hűtők, fagyasztók olvasztásával meglennénk! Várjuk még, kinek mi a módszere?
    Holnap megyek a piacra, megveszem az ünnepre a tojást is, kíváncsi vagyok, hány Ft lesz darabja. A citrom is kedvező áron van most, azt is kell vennem. Szombaton meg lisztet veszek, akkor lesz akciós a "nemszeretemcoopban" az a fajta, amit használni szoktam.
    Megyek eszem egy kis kolbászt uzsonnára, kenyérrel és almával.

15. Koppi

Nnna, belovagolt még egy póni a farmora. Lassan összejön a lipicai 4-es fogat..:)
    Ráadásul 2 pörgetésből. A másik egy muskétás egér lett. Azt kivágtam a piacra.
    Tűnődöm mibe is nyúltam ma reggel...?? ;);)
    Pláne, hogy matattam valamiben, mert épp az előbb beugrottam a party pörgetésre, e hsz. megírása után és megint megcsíptem a Kacsa Kata szállító lovat fő díjként...!!!
    Szupermázli...!!!!:D:D

Tündi100149, brozsa és Fatther kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok.

Egy gáláns kárpótlás, mindenki megelégedésére: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kompenzálás-a-2017-december-9-i-leállás-miatt.15854/

A játékon belül küldött üzenet másolható, az alábbi módon:
    1./ válasz
    2./ bal kéz kisujj Ctrl,
    3./ bal egérgombbal a kijelölni kívánt rész "elejére" vagy "végére", kijelölés (fekete lesz az a rész)
    4./ bal kéz mutatóujjal "C" .

Ellenőrzés: Ctrl+v

Mosolygós szép estét.

Ez lemaradt:

Turbómalom előfizetés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés-akció.15836/

Farmpengős tenyésztés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpengős-tenyésztés.15835/

Barkácsválogatás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/barkácsválogatás-2017-december.15848/

Barkácscucc akció:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...kácscucc-takarékos-akció-2017-december.15849/

Baby boom akció ma:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-akció.15851/

Utoljára szerkesztett: 11.12.17
  17. Csacskamacska

Köszi Fatther! No, egy kis jó hír! Csak az elsőre értettem, részemre csak az érintett, a többivel nem foglalkozom! Nem malmozom turbóval, nem tenyésztek farmpengőért, nem válogatok barkácsot és nem Boom-mozom! Mást mindent csinálok! Kapálok, kasszálok, szántok, vetek, aratok, locsolok, állatokat etetem, itatom, kihordom a trágyát! No, mi maradt ki?

zsozso577, kovacstne, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

A pihenés !!!!!!!!!!

zsozso577, _Ilona49_, mamarygen és 3 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Ez tényleg elegáns megoldás a szombati mizériának. Engem csak annyiban érintett, hogy nem tudtam belépni....mert szombatonként éjszakai bagoly vagyok...:)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Nálam fordítva van, hét közben vagyok éjszakai bagoly, hétvégén nem nagyon vagyok este már itt.

zsozso577, Koppi és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.