Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét,vagy már inkább nyugodalmas jó éjszakát!
    Ez a nap is eltelt,baj nélkül.Tegnap leestem a lépcsőn,a lábam alaposan megütöttem,így most kicsit sántikálok csendes magányomban.A fiam egy hete a Feri-hegyi repülőtéren kapott kedvére való állást.Természetesen az ő jövője az elsődleges.
    Grilleprof! Ismerem a mondást a fogadatlan prókátorról,mégis megkockáztatom,hogy ha nem akarsz egy életen át menetrendszerint köhögési rohamokat akkor egy hétig szigorúan maradj ágyban bármennyire nehezedre esik. Csak semmi főzőcske és semmi szobán kívüli séta.A tüdőgyulladás nem gyerekjáték.Sajnos tapasztalatból tudom.
    Napi menü ünnepek előtti idő és pénztárca kímélő:tojásleves és paprikás krumpli,vagy Tivadarosan:kolompér.A maradékból holnap krumplistészta.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Így olvasva Benneteket, meg kell állapítanom, hogy nem vigyázunk magunkra eléggé, pedig, ha mi nem, akkor ki? Ilona, te a lépcsőn estél le, s most fáj, de Te sem pihensz, hanem csinálod amit kell. Grille sem veszi komolyan a tüdőgyulladását, bár ma nem tudjuk, hogy hogy van, reméljük, hogy nem rosszabbul! A napok óta tartó csendes, de sok esőben beáztam. Mit csináltam, kimásztam a tetőtérben lévő szoba ablakán megnézni, hogy mi lehet az oka a beázásnak. Nem estem le, nem lett semmi bajom, de lehetett volna...kaptam is egy kis baráti fejmosást a felelőtlen tettemért. Ilyenek vagyunk.
    Örülök, hogy a fiadnak sikerült jó munkát találni!
    Nekem krumplipürém van kimaradva, holnap ütök bele egy tojást, kevés lisztet, rudakká formálom és forró olajban kisütöm. nincs pazarlás!

Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól!:)

3. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Éjszakai bagolytársak hiányoztot!!! Bízom benne,hogy mindenki az igazak álmát alusza.
    Napi belépési ajándékról.kalendáriumról ne feledkezzetek el!A dobozokban 48 órás munkáskupon és matrica van.
    Learattam, bevetettem,etettem, itattam,további tennivalóm most itt nincs.Megyek bekapcsolom a zajládát,és szundizok még egy kicsinykét.

4. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Kedves Csapat!

Köszönöm kedves szavaitokat. Magamhoz mérten nagyon komolyan veszem a kórságomat. Fekszem nagyon sokat és tényleg csak a legszükségesebb dolgok miatt vagyok fent. Ami jó hír, hogy már csak 3 alkalommal köhögtem fel magam az éjszaka, így tényleg tudok pihenni is. Csütörtökig hagytam időt a kórságomnak, hogy elinaljon.
    Kedves Ilona gyógyulj te is gyorsan. Fiad milyen munkakörben dolgozik Ferihegyen? Eszembe jutott egy zseniális film: Terminál - nézzétek meg, ha még nem láttátok!
    https://port.hu/adatlap/film/tv/terminal-the-terminal/movie-64351

Hogy milyen sorozatok vannak a Tv-ben, te jó ég! Most a napokban végig néztem a repertoárt, amire ugye nem érek rá normál dolgos napokon. Maradtam a természetfilmeknél. Megnéztem a "Ments ki innen celeb vagyok" remekmű több adását is...hát nem tudom, én már világgá szaladtam volna ha közeli családtagjaim, barátaim ennyit és ily módon siránkoznának, és mindig elszörnyülködtem a mély butaságon, úgyhogy ez a műsor majdnem a kedvencem lett :)

Olvastam picit vissza, és meg kell, hogy említsem a hűtőmet. Egy okos, kecses darab. Tudja, hogy mi van benne és szabályozza a hőfokát, nem kell leengedni és egyik alkalommal észrevettem, hogy leszárította nekem a petrezselyemlevelet amit csak össze kellett morzsolnom így. Igazán megbecsült tagja kis családunknak.

Pusza

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és szép reggelt Neked !

Ha jól emlékszem 2 éjjeli bagoly van (volt) a topicban.
    Az egyik Tihamér, a másik Mebajah.
    Onagger most nincs otthon, mert az Ő legkisebb unokájánál van a Nagy Városban.
    Mebajah, meg egészégi problémával küszködik, rettenetesen meg van fázva, ergo ide sem jön.

Szia !
    Ezek szerint akkor Te sem olvasztod a hűtőt...Milyen szerencsések némelyek...;) Én bezzeg küszködök az olvasztással, hol itt hol ott.
    Az általad említett filmet már láttam. Egy valóságban is megtörtént esetet dolgozott föl, remekül.
    Tessék betartani Ilona és Többiek utasításait, ha nem akarod a rövidebbet húzni...:)...
    Azt az ominózus műsort nem ismerem nem is óhajtom ismerni nem az én stílusom.
    Az én kedvenc csatornáim: Nat-Geo, Discovery, Spektrum, History, Viasat History, Doq....
    Magyarul az ismeretterjesztő csatornák.

Ma tavasz lesz. Egészen holnap reggelig. Most (is) fúj a szél ez kissé lerontja a kinti 9 fokot. Felhős az ég. A napnak esélye sincs kinézni a fellegek mögül.
    Most megyek a Farmra és, ha minden jól megy szintet is lépek...Trallala, jó ez a 100 felettiség...:):)
    Tegnap szerencsés napom volt összesen 3 pónit fogtam ki 2 farmra a lasszóval....:):)

Utoljára szerkesztett: 12.12.17
    grilleprof, Fatther, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Dolgos szép napot Gazdatársak!
    A zajládával szerencsém volt az éjszaka.A Dunán Szabó Magda 100. születésnapja tiszteletére az ő műveiről, személyéről beszélgettek színészek,rendezők,sok-sok idézettel. Ez eszembe jutatta a vele való személyes találkozást,amikor a 60. születésnapján Debrecen város díszpolgárává avatták.Életem egyik legemlékezetesebb eseménye volt.
    Spilberg minden filmje,így a Terminátot is egyedi és zseniális. Sokan megélnek az ő ötleteinek kopirozásából
    A fiam biztonságiőr.Ő 14 évig harckocsizó volt,sajnos a gerince nem bírta tovább a kiképzést,le kellett szerelnie,de a civil életben nem nagyon találta a helyét.
    Holnap,holnapután kardiológia kontrol,nem fogok unatkozni.
    A természetfilmeket én is nagyon szeretem. A magyar sorozatokat hosszú ideje nem nézem,egyszerűen katasztófálisak. Mottó:" Butulj magyar",pedig ezek nélkül is számos fejben trópusi sötétség honol.
    Pónim még nincs,majd jövőre.A nosztalgián még Kerberosz sincs.Egyszer,valamikor majd az is lesz,meg zsiráf ,szalamandra,homár és zerge,és szelidgesztenye.Álmodni még szabad! és kell is,anélkül sivár lenne az életünk.

zsozso577, grilleprof, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Gyógyulást a betegeknek és vigyázzanak magukra!
    Nálam a tv esténként háttérzajként van bekapcsolva. Szinte semmi néznivaló nincs benne. Rendszeresen a Szulejmánt nézem, de újabban már azt is felveszem és másnap 30-35 perc alatt megnézem, mert a reklámokat simán átpörgetem. A Celeb vagyok..nem nézem, borzadok tőle. Előnyt élveznek a könyvek, vagy keresek egy filmet a neten és azt nézem meg.

Szabó Magda szobrát Debrecenben láthatjátok az avatáskor:
    https://24.hu/belfold/2017/10/05/felavattak-szabo-magda-szobrat-debrecenben/ Nekem nagyon tetszik!
    Dolgaim elintézésre várnak, így megyek.
    Legyen jó napotok!:)

zsozso577, grilleprof, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Lamentálok az ominózus 8-as számon.
    Azaz 8 db szupertápokat kaptunk a Hegyen, 8 db szupertáp van a party pörgetésnél. Mindenhol a 8-as dívik. Milyen meggondolásból? Miért nem 10 ?
    Bár, ha 8-ast elfektetjük a végtelen jelét kapjuk. Talán ezért...:)

zsozso577, grilleprof, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Kopi, nagyon ráérsz, hogy ilyeneken gondolkodol! Végigszaladtam még a hegyen-völgyön, amit tudtam kiváltottam, nagy dolgokat nem adtam be. Amit akartam megszereztem, a többi marad ott, ahol van!
    Várost megjártam, fele dolgot el is intéztem annak, amit akartam. Embertömeg mindenütt! Miért? Már nem dolgoznak az emberek? Mi lehet akkor délután, este a boltokban, utakon, ha délelőtt is ez van?
    Ebédelek, délután fodrászhoz megyek.

10. Koppi

Már miért ne érnék rá? Nyugger vagyok...:)

Boldog Gabriella napot a Gazdasszonyoknak és leányoknak !

grilleprof, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Legyen szép napotok Gazdák!

Csacskamacska máris kaptam ötletet a holnapi menühöz.A mai májhoz krumplit főztem, de egy kicsit többet, hogy holnapra maradjon a krumplisgaluska leveshez.
    Grille akkor a te hűtőszekrényed hét nyelven beszél és a nyolcadikat most tanulja. Viccen kívül érdekelne a márkája, energiaigénye, mérete stb. Mivel itt nem lehet reklámozni jó lesz bagolyba is.
    Várom a holnapi napot, ideges vagyok az MRI miatt, bár eredmény csak néhány nap múlva lesz. Jó lenne már túl lenni rajta, mert legalább adnának valamit a fájdalomcsillapításon kívül. Nagyon spórolok az energiámmal, mindent beosztással csinálok.Ma kimostam az ágyneműt, mivel ragyogó idő van, nem is értem egyáltalán decembert írunk?
    Ilona egyetértek veled a magyar sorozatokkal kapcsolatban, nem is vagyok képben ha véletlen odakapcsolok.Inkább nézem a Sprektumot TLC-t,Viasatot,Nat-Geot de ezeket is inkább éjszaka. Éjjel 1-2 óráig fönn vagyok. Ideje lenne már ezen változtatnom, mert ma is 7-kor ébredtem föl.Az is igaz, keltem én eleget nagyon korán, nem lenne jó az sem.
    Tegnap végignéztem a Gazdaköriket, hát mit is mondhatnék,nem a nagy vonatrablás hanem a nagy pajtarablás.

Legyetek jók!

zsozso577, grilleprof, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Ember tervez...telefon változtat! Ma délutáni fodrász ugrott, áttetettem a jövőhétre. Egy régi ismerősöm itt van a városban, vele fogok találkozni. Pesten él.
    Ismerem ezt a nyugdíjas ráérést, tudom, hogy állandóan szaladgálsz!

13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Ilona,.. a Zergét meg merem ígérni sőt Gereblyét is habár azt nem soroltad!
    Írd fel a jegyzettömbödbe pirossal és foszforeszkáljon is ne hogy elfelejts rámszólni amikor csere nap lesz és ha küldhető!

Esős napunk van még az is lehet hogy havazik!

zsozso577, brozsa, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Koppi

Honnan tudod? Nem is szaladgálok pont az előbb jöttem meg Nyíregyházáról....
    Itt eső nélkül ma 15 fok volt ! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------
    No mi van ? Sehol senki?

15. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Csak a nagy füst! De így van rendjén,már alig néhányat kell aludnunk és itt a szeretet ünnepe.Remélem az idén a farmok is ünnepi díszbe öltöznek,mint néhány évvel ezelőtt.Addig azonban még nagyon sok a teendő.
    Jó éjt!

zsozso577, brozsa és Fatther kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia!

Kedves Ilona Neked is fölteszem a kérdést !
    Biztosan olvastál Lőrincz L Lászlótól könyvet. (Egyébként remek író.)
    Valaha írta az "Üvöltő Bika" c regényt. Ami oly befejezetlen lett, hogy szinte kívánta a második részt..Jelent e meg e könyv folytatása ?
    Amúgy Neked is jó éjt...:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Elfelejtettem megírni, hogy a titkosaimból semmi, de semmi érdemleges nem lett!! Mily meglepő!

Nyugodalmas jó éjszakát!

zsozso577, Koppi és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Koppi

Hopp reggel lett ! Sziasztok !

Az éjszakai baglyok szunyókálnak...
    Mily csöndes Napnak nézünk elébe?....

zsozso577, brozsa és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép napot kedves Gazdák!
    Csöndes? -azt nem tudom, de szürke az biztos! Már megint esik. :(
    A jégcsákányos és a dinamitos kütyük helyét keresem, még nem találtam meg, mert a kinn lévő kütyük több Tp-t adnak. Még egyszer nekifutok és, ha találok helyet nekik akkor kiteszem, ha nem, akkor maradnak a menüben. Pörgetésekkel nincs szerencsém, semmi + Tp-s, vagy hasonló jó. Gazdakörit csinálom, lassan haladok a sok event miatt.
    Valósban itthoni munka, főzés, viráglocsolás, száraz levelek leszedése, valamint ma becsomagolom a karácsonyi ajándékokat is. Most lesz rá időm és legalább már arra sem lesz gondom.
    Jó napot, szép napot Mindenkinek!:)

zsozso577, brozsa, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !

Lukimi csinálja jól. Mindenütt kütyü van neki és 3 naponta szintet lép. Tégy úgy Te is..
    Igaz ezzel a játék varázsa is elvész valahol szerintem.
    Ugyanis olyan jó agyalni, hogy mit és hová rakjak ki,(?) hogy toppon maradjak...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.