Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves keresztgyermekeim!

A javítás tökéletes,így szerettem volna,de a fiam bakfis macskája állandóan itt sétál előttem,gyakran nem látom tőle a képernyőt.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilona, rakd ki a macsekot a szobából és nem fog ott lábatlankodni Neked!
    Lajos, ha citromot teszel bele, akkor nem piros a cékla leve?

zsozso577, Koppi és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen piros,..és abból sem öntünk ki semennyit sem!Hogyha ecettel van akkor nem biztos hogy megisszuk a levét!

zsozso577, _Ilona49_, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  4. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Szia Kedves Csapat!

Hű végre kicsit ide értem. Tegnap nagyon fittnek éreztem magam és gyorsan vasaltam 5 órát kis pihenőkkel, majd még ajándékbeszerző útra indultam. Lilimnek szereztem még be 1-2 apróságot, pl vettem egy csodaszép fehérneműt, parfümöt, egy hátizsákot, sapit sállal. Keresgélés közben pedig kitaláltam, hogy mindenki a kedvenc francia illatszer üzletemből kap ajándékot, így nem kell hosszan egyik vagy másik üzletbe szaladnom. Ó kivétel a keresztlányom:)
    Gratulálok Mindenkinek minden nyereményhez. Én még nem nyitottam, vagyis csomagoltam be az összes dobozkát, majd holnap elválik:)

Jó éjt!:)

zsozso577, _Ilona49_, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

A céklát ecettel készítem, de megiszom a levét. Nekem ízlik ecettel, de ki fogom próbálni citrommal is!
    Grille, nem kevés vasalni valód volt, ha majd 5 órán át vasaltál! Meggyógyultál teljesen?
    Ellibbenek a kis farmokra zoknikban kotorászni!

zsozso577, busika02, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én születésnapra voltam hivatalos és ezt a látogatást már tavasz óta halogattuk.../ha nyáron megyünk akkor slambuc is lett volna/..Ám sehogyan nem jött össze eddig. Így miután a házigazdának szülinapja volt a héten, megejtettük a látogatást...
    Oda én vezettem a kocsit, vissza meg a feleségem...:)

8. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Tündi köszönöm köszönöm a farmomon találtam 3 ajándékdobozt is:):) :)
    Koppi és mit ettetek ???Fatther köszi a jó hireket ránk fér a kompenzáció.Ujabban nincs már régóta ajándé kkod sem.
    Grille nem semmi 5 órát vasalni én 1 től is kinyulok.Ma vásárolgattam és végre kaptam habkarikát nekem az nem hiámyozhat.
    Évek óta nagyon ritkán lehet kapni.!!!
    Nyugodalmas jó éjszakát és szép álmokat!!!!

_Ilona49_, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Az előző kompenzációról teljesen megfeledkeztem,hiába,eszem mint a tenger. Remélem ennél nem ismétlődik meg.
    A macskát csak az udvarra tudom száműzni addig amíg világos van és nem esik az eső.Az egész földszint egybefüggő csak boltívekkel vannak elválasztva.Ajtó az éléskamrán és a fürdőszobán,oda nem zárhatom.Január 10-ig dajkálnom kell,akkora kapott a fiam olyan albérletet ahova viheti a kedvencét.
    A cékla levét én is megiszom,szeretem.
    Vasalni nagyon ritkán szoktam,férjecském 42 év alatt szinte teljesen leszokatot róla.
    Mára elköszönök,aludjatok jól.

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Azt hittem visszafele meg toltad! xD
    Fatther köszi a hírt!
    Heni, pont a napokban gondoltam rá, hogy nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ajándékkód.
    Ilona, az éléskamrába valóban nem ajánlatos bezárni a cicmicet! Hamar eljön január, addig meg hessegesd a géptől, hogy ne zavarjon az írásban!
    Kapát mára leteszem, jó éjt Mindenkinek!:)

11. Koppi

Neked ez csengett ki az írásomból?
    Most elemeztem volna ki, hogy elfogyasztottam két 3 centes jagert és ittam 1 alkohol mentes sört?
    Alkoholt fogyasztottam, ergo nem vezetek
    A párom sima colát ivott.Alkoholmenteset.

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Jöttem de már megyek is!

Koppi,.. csak az látta aki ott volt!!!

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Gyorsan irok....igy délelőtt, mert később lehet közbe jön valami....aztán dől minden.
    Heni....gyere ide vásárolni...itt a legkisebb boltban is láttam habkarikát.....igaz elég borsos áron!
    A céklát nem eszem....nem tudom miért....ne kérdezzétek.....1x csináltam vegyesen Tihamér módszerével.....
    akkor ettem belőle....mert az alma jó izt adott neki....addig sem....azóta sem!
    A családban sokat szeretik!
    Titkosok....nálam is a menüben vannak...egyelőre....mindig akkor jut eszembe....amikor már bevetettem....
    A multkori adagnál semmi sikerélmény! Lassan elveszti nálam a titok varázsát!!!!!!
    Vasárnap lezajlott itthon a kis-karácsonyi-vacsora! Vacsi után még játszottunk is egy kicsit....aztán mindenki
    ment az utjára....a kirántott hal.....mind elfogyott!!!!!!
    Este fáradtan mentem az ágyba.....és tegnap a hétvége fáradalmát pihentem ki.....
    Ma fözök még egy kis gyors valamit....aztán megyek sétálni....szépen süt a nap!

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Sziasztok!
    Kopi, csak úgy átfutott az agyamon, hogy az is egy megoldás lett volna.
    Zsozsó, itt is süt, én is indulok hamarosan.
    Reggel 7 óra után nem sokkal már itt volt a manikűrös, így a reggeli bejelentkezés elmaradt. Most egy gyors főzés, borsóleves virslivel, sok nokedlivel. Ebéd után, leszaladom a mai köreim, mire végzem, már sötétedni fog.

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia!

Aztán boldogultál azzal amit leírtam?
    Ugyanis nem jeleztél vissza....

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Igen éjszaka 2 órára csak összejött.....bár mást is kellett áthozni!
    Akartam baglyot küldeni.....deeeee most jöttem vissza a konyhából!......igy megelőztél!...bocs!!!!!
    Szerintem nem volt egyszerü.....behozni .....már ugy volt, hogy megint segitséget kell kérni!
    Aztán csak SIKERÜLT!!!!! Köszönöm szépen a segitséget.....nélküled nem ment volna!
    Igy most minden rajta van...ezen a nagyon okos szerkezeten.....már látom magam....mennyit fogok mérgelődni!
    Eddig a telókat csak és kizárólag telefonálásra használtam!....nem elég, hogy bonyolult....deeee még 2 Sim-kártyás is!

Most készülődök megyek sétálni...amig süt a nap!

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. Koppi

Az enyém is dupla kártyás, de nem használom csak 1-el...

Fatther, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Ma befejeztem a vásárlást, már csak olyan dolgok vannak hátra, amiket frissen kell megvenni.
    Szép idő volt, kicsit hideg, de inkább ilyen, mint az eső és köd!
    E-mailben kaptatok levelet, amiben kérdések vannak a játékkal kapcsolatban? Végigolvastam, de nem küldtem el, pedig lehetne panaszkodni a játék sok hibájára és egyebekre.
    Este megyek a volt tanítványaim táncvizsgájára. Nálunk szokás, hogy a nyolcadikosoknak van lehetőség az iskolában a tánctanulásra és ilyenkor vizsgáznak. El szoktam menni, meg szoktam nézni, olyan szépek! Ilyenkor csodálkozik az ember, hogy a kis elsősből néhány év alatt milyen nagyok lesznek!

grilleprof, Fatther, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek, és nagyon boldog ünnepeket, ha nem találkoznánk addig;)Uncsiknak kicsi tasak és pénz, nekik már nem lehet legót és kindertojást vennixDxDNagy lóbabák már, de azért van szaloncuki is a kis zacsibaxD

grilleprof, Fatther, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  20. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Zsouso én is voltam lent sétálni csodálatos szép idő volt.A céklát én is imádom ecettel csinálom de ki fogom probálni
    citrommal is.A levét meg nagyon imádom.
    Szép álmokatJó éjszakát!

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.