Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mentem egész nap., mint a mérgezett egér, most tettem le a lantot.....akarom mondani most jöttem haza.
    Jó ez nyuggerség...

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!

Heni....itt is szép napsütéses idő volt....jó volt sétálni....azt hiszem holnap is megyek....ha az idő engedi.

Csacska.....jól érezted magad? Szépek voltak a gyerekek?

Eddig 2 telót használtam.....mindegyiknek más története volt/van.....igy ragaszkodok hozzájuk.
    Nekem teljesen jó volt igy.....az egyik a biztosabb mindig nálam volt....a másikat csak itthon használtam....az
    volt az ügyintézős! Most csak 1 van....de rém bonyolult.....és igen érzékeny! ....ma is alakitottam!....telefonos segitséget
    kellett kérni....pedig hasonlóan mükszik.....mint az előző!

Most néztem meg tüzetesebben a varázslatos tél....feladatot.....látom, hogy a végén fák vannak....igy eventkor....
    minden farmon meg kell szereznem őket!

Olvastátok....holnap 15 órától egy hosszabb karbantartás lesz......ugy intézzétek a dolgokat!

Jó éjszakát Mindenkinek!

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nagyon szépek voltak a gyerekek! A lányok olyan fejlettek, hogy csak néz az ember. A fiúk nem változtak olyan sokat, ők majd ezután. Szép ruha, szép frizura, a maguk kis bája, vagy esetlensége, de úgy vannak jól, ahogy vannak! Nyolcadikosok, még most kezdődik a nagy hajtás az életükben. Jó tanulók, gimnáziumba mennek, ki milyen tagozatra és majd egyetem a többségének.
    Egy telefonom van, csak annyi a bajom vele, hogy okosabb, mint én!

Jó éjt, szép álmokat!

zsozso577, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

JÓ reggelt!
    Úgy néz ki, megmaradok, nagyjából kifeküdtem a közel 2 hetes lázas időszakom.
    Jelenlétit aláírom, mert megyek időpontot kérni a fodrásztól. Remény sincs így ünnep előtt már, de reményhal!
    Mennem kell szaloncukorra vadászni, 1 szem sincs megint itthon.
    Mindent olvastam, amit írtatok, csak most ilyen periódusom volt.

grilleprof, _Ilona49_, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

grilleprof, _Ilona49_, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Aggyisten !
    Köszi Fatther, úgy fogom ütemezni...:)

Fatther, _Ilona49_, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Mindenki!

Jöttem jelentkezni, hogy élek még. Keserves volt az elmúlt hetem. Kiderült a reumatológus azért küldött MR-re, mert arra gondolt, hogy a rettegett betegségem kiújult.Szerencsére nem vagyok rákos, de még csak három év telt el a műtétem óta. Az orvosok még nem mondják ki de én érzem, hogy most már rendbe vagyok. Igaz van két kiboltosulás a gerincen, de ez inkább mozgásszervi betegség, ezzel még el lehet vergölődni pár évig.Na meg az is megállapításra került, hogy sarkantyúm is van, pedig nem vagyok kakas. Ennek a betegségnek is van megoldása.Még elküldött pár helyre, vérvétel, ultrahang, RGT, de januárban kezdődhetnek a kezelések.
    Most, hogy jól kipanaszkodtam magam, szeretném megköszönni Koppinak az ajándék dobozokat, a határidő előtt egy nappal készen lettem, megvan a felhő, bár nem sokat ér, de ha feladat van akkor csinálni kell.
    Elkezdtem a sütikéket gyártani, még csak a sajtosig jutottam, de az meg úgy fogy ahogy csinálom. Négy adagot gyúrtam össze kezdetnek, abból már három majdnem elfogyott. Ha valamelyik eljön, rögtön kérnek hogy egy adagot csomagoljak. Mi lesz ebből Karácsonyra?Ma ledarálom a diót a zserbónak, de eldöntöttem, hogy azt már eldugom a kamra nem látható helyére.Ma megvettem a kocsonyának valót, de beraktam a hűtőbe, majd Karácsony után csinálom.

Áldott békés Karácsonyt Mindenkinek!

grilleprof, Tündi100149, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szép, jó napot Mindenkinek!
    Mebajah, örülök, hogy meggyógyultál, vigyázz magadra! Nagyon fegyelmezett vagyok, a megvásárolt szaloncukorból még 2-3 szemet ettem csak meg. Tegnap vettem még kb 50 dkg-t, mert túl nagy fát sikerült venni ..
    Fatther, én sem szeretem, de vannak dolgok, amiket még nem tanultam meg rajta. Ami késik, nem múlik!
    Rózsa, most jelent meg az írásod, nagyon jó hír, hogy nm a régi betegséged újult ki! Ezzel már csak így vagyunk, hogy amink van, azt adjuk a gyerekeinknek. Sajtost meg még gyúrsz 1-2 adagot!
    Nálam ma még egy mosás és takarítás van beütemezve, ill. egy nagyon alapos portörlés. Az ajándékok 90%-a be van csomagolva, ma becsomagolom a maradékot is és szalaggal átkötöm őket, valamint megírom a kísérőkártyákat is. Ezek olyan kis munkák, de sok időt vesznek igénybe. Napsütésre várok, de még nincs, én meg reménykedem, hogy lesz!
    Farmon csendes termelés.
    Szép napot Nektek! :)

Tündi100149, Koppi, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Csacskamacska, Fatther, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Utoljára szerkesztett: 20.12.17
  11. Csacskamacska

Keresem a kütyüket, amik a felhőkre kellenek, de nem találtam még meg mindet. Valahol a kergén, vagy akárhol vannak. Jó kis játék lesz, mire megtalálom őket!
    Napi terv teljesítve, mosás, törölgetés és a maradék ajándékok becsomagolása kész. Még pár kísérőkártya megírás várat magára. Megyek gyorsan megírom azokat is!

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Egyet a teliholdason találhatsz. Azt hiszem, a Fejvesztett kutatás volt ott.
    Én is megvártam 3-at,hogy beérjen, utána kezdtem újra a vadászatot, mert elfelejtettem, hol voltak. De megvannak.
    Fölhomályosítanátok: mitől olyan értékes az az adventi fa?

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !
    Kikalapáltam a macskából a boszorkánytojást végre...:)
    Ki is raktam, hadd érjen 1 hétig...:)
    Hol láttátok azokat a felhőket?

14. Csacskamacska

Igen, azt tudom, hogy ott van, majd reggel szedem le. Most csörög a telefon, majd folytatom.

Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Koppi

Várom, mert kitör a csivari...:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nem találsz felhőt-ket???
    21254 hsz,..megnyitod a linket,..feltekersz és ott van a 3 felhő!

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Reggel csak a bahán aratni és a kütyüket leszedni!
    Pihentető jó éjt! :)

Fatther, mebajah, miklos4949 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, gazdák!
    Fölébredt a "hajnali rigó", és köszönt Benneteket! Egyben fütyül/nem tudok/ a régi "párjának" is.
    Szerencsére csak a kitevőket arattam le.
    Szépen szállingózik a hó, mostmár fehér a táj.Milyen szép lenne ez karácsonykor!

Fatther, Koppi, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  19. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Légy üdvözölve Mebajah hogy újra köztünk.Végre meggyogyultál!Áldott Békés Karácsonyi ünnepeket kivánok
    minden kedves gazdának.Sok felröpit jó eventezést.
    Szép napot!!!!

Fatther, dili-lili, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Hóeséses szép napot! :)
    Itt is szállingózik, jó is lenne, ha megmaradna, de sajnos a jósok szerint nincs sok esély rá!
    Mivel tegnap délután és este egyik telefon a másikat érte, ( máskor meg egész nap meg sem szólal) a tegnapi elmaradt munkámat fejezem be. Vasalni való kevés van, de azt kivasalom és a temetők vannak mára beütemezve. Délután kettőre meg itt szeretnék lenni, hogy tudjak virágfüzérezni. Jó hosszú az érési ideje, amit nem bánok, mert így legalább lehet dolgozni, nem kell a géphez szaladgálni.
    Hajnali 3-kor felébredtem és nagyon nehezen aludtam vissza, pedig ez rám nem jellemző, általában jó alvó vagyok. Nem keltem fel, csak forgolódtam az ágyban, majd csak visszaaludtam valamikor.
    Pá, mentem, majd jövök!:)

Fatther, dili-lili, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.