Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Majd meglátom...[​IMG]
    De előtte megyek 1 kört...

És nincs ott a fal...

Fatther, brozsa, grilleprof és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zoknik kinyitva. Kapa letéve.
    Jó éjszakát, aludjatok jól!

brozsa, grilleprof és _Ilona49_ kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét mindenkinek!

Nem tudjuk elégszer elmondani! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, mindenkinek! Az utazóknak is, és az otthonlévőknek is!

Rózsa,.. nem mindig és minden sikerül jól,..van ami jó és finom de nem szép,..vagyis nem olyat vártam!
    Ezekkel is az ünnepeket csináljuk egy kicsit hangulatosabbá!!!

Ez olyan mint Ábel a rengetegbe,...vagy nem látom a fáktól az erdőt!!http://www.kephost.com/image/EjjK

Ez már 1 kicsit összeszedettebb!http://www.kephost.com/image/EjjR

Koppi ne aggódj,..ha nem is fejezzük be az sem olyan nagy baj,..csak a lényegesebbet szedd le először!
    Most már úgyis akkora a Paszúj hogy kézzel megéred leszedni!

Jó éjt!

Fatther, Csacskamacska, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jó éjt !
    Boldog,békés ünnepet és mindenekelőtt nagyon jó egészséget!!!!!
    a vendégváróknak és a vendégeskedőknek,otthonmaradóknak és útrakelőknek!
    Lajos! Nagyon ügyes vagy! Én még szakácsnak csak-csak,de cukrásznak biztos nem lennék jó.Nincs hozzá türelmem.A repertoár maximum 20-25 féle sós és édes süti,amik általában ízre jók -nem sajnálom a hozzávalókat -de a külcsin általában hagy kívánnivalót.
    Kopi! Lassan érünk messzire! Nekem is csak 7 dísz van kész,de még van bőven idő.Biztosan te sem pusztítottad teljesen le mindhárom területet és szupitrágyában sem lubickolsz.
    Pótgyomor riadókészültségben.Töltöttkáposzta,kókuszgolyó,sajtospogi,mindenmaradékos egyedi pizzaszerűség fagyasztóban.A husileves és a töltött csirkemell ,vörösboros vöröskáposzta még holnap készül már ha én nem készülök ki hamarabb.
    A két jutalomfelhő csak csúfoskodik mert a Napsütéses rituálé és a Fejvesztett kutatás hiányzik.
    Az adventi kalendárium zsinóron függő kék dobozában 48 órás 100%-os tp bónusz.
    Renzoval nem foglalkozom béna vagyok hozzá,megvárom a felmentő sereget.
    A macska már megint itt billeg előttem,nagyon kitartó,hiába teszem le perceken belül újból itt settenkedik.elterelés gyanánt kiül az ablakba,majd átsaszézik a géphez és ráül a kezemre.Nagyon helyes de nagyon engedetlen,mint egy elkényeztetett neveletlen gyerek.Januári ki kell bírnom.Mára ennyi. Megpróbálok aludni.Aludjatok jól ti is!

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt! Még forduljatok a másik oldalatokra!
    Csak aláírok,mert a mai program a konyhai pancserkodás. Hosszút ültetek, így csak a kicsik veszik el majd az időm.
    Event kész, most nekem nyugis volt.
    Örömteli készülődést kívánok!

Fatther, Tündi100149, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Csak aláírom a jelenlétit és szaladok! Mai munkásságom színhelye a konyha.Ki gondolta volna?

Tündi100149, Koppi, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  7. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Kedves Csapat!
    Hát nem elkapkodva bármit is ma haza hoztuk a fát. Csuda szép normann fenyő - hű nem is tudom, hogy normann vagy normand :) - olyan 1,5 m magas, de kellemes, szabályos formája van, azonnal beleszerettem, amint megláttam. Megvan az utolsó ajándék is, holnap pedig elugrom a cukrászdába és elhozom az isteni sütiket. Mákos guba tortát még soha nem ettem, úgyhogy izgatottan várjuk. Nálunk a karácsony mindenben meglepetést hoz, süti, ünnepi menü, ajándékok:) Az amerikai formátumot vezettük be oly 20 évvel ezelőtt, tehát az ajándékok 25.-én hajnalban kerülnek a fa alá, miután a Mikulás megette a kitett sütit és megitta a tejet, így a fő ünnepi étkezés a 25.-e ebéd:)

Áldott ünnepeket mindenkinek:)

8. Koppi

Sziasztok !

Mindenek előtt áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek !!!

Csak most értem ide, mert egy rohanás volt a napom..., de szerencsére sikerült mindent elintéznem.
    A Mama és Papa megkapta a déli ebédet, ami lebbencsleves volt és túrós csusza...vittem gerbeaut és egyéb sütiket az Ünnepre. Mindent a párom segítségével...aki hajnal óta talpon volt...
    Most édes kettesben múltjuk az időt....kissé megfáradtan...

A felhő nekem is összejött teljesen váratlanul...Azt hittem a végén lesz, de mint kiderült a 3. sorban a harmadik már adta is...

Utoljára szerkesztett: 23.12.17
    Fatther, grilleprof, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Áldott , békés Karácsonyt Mindenkinek
    Legfőképpen jó egészséget, mert ha az van akkor minden van.
    Nagyon hiányolom egy-két gazdatársunkat, nekik is áldott Karácsonyt kívánok, kérem, hogy jöjjenek írni, olvasni.

Fatther, grilleprof, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Neked is kedves Rózsa jó egészséget kívánva szeretteid körében békésen töltve a Karácsony Ünnepét !
    Tudod, aki nem jött, talán más topicban Karácsonyozik...:)

Fatther, grilleprof, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  11. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok Gazdák!
    Nekem ez a nap mindig a lányomról szól most épp 40 éves lett hipp hipp hurrá!!!! Ilyenkor nálam jött össze a család,de
    sajnos mindenki elment messzire.
    Békés Karácsonyi ünnepeket !Egyik hiányolt gazdatársnak itt vagyok brozsa.Majd szép lassan mindenki itt lesz csak gyözz
    összeszámlálni minket.
    Jó pihenést szép 7 végét és ünnepeket!

Fatther, grilleprof, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kívánok minden gazdának békés, csendes karácsonyi ünnepeket!

Fatther, grilleprof, miklos4949 és 8 más kedveli ezt.
  13. henrietta1223

Tihamér Neked is Boldog csendes Ünnepeket ! Már nagyon hiányoztál légy üdvözölve minálunk!:):):):):)

Fatther, grilleprof, miklos4949 és 5 más kedveli ezt.
  14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét !

Minden gazdának békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

grilleprof, miklos4949, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Külön köszönettel...:)

A szeretet ünnepén kívánok Nektek Boldog, és Áldott Karácsonyt....

Juhász Gyula - Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
    Ilyenkor decemberben.
    A szeretetnek csillagára nézek,
    Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
    Ilyenkor decemberben.[​IMG]
    …Bizalmas szívvel járom a világot,
    S amit az élet vágott,
    Beheggesztem a sebet a szívemben,
    És hiszek újra égi szeretetben,
    Ilyenkor decemberben.
    …És valahol csak kétkedő beszédet
    Hallok, szomorún nézek,
    A kis Jézuska itt van a közelben,
    Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
    S ne csak így decemberben.

(Csak úgy mellesleg, az elmúlt napok elementáris küzdelme után sikeresen megszereztem a rákollóvirág termesztési jogát is. Természetesen kellett ehhez BP.-is, hiszen oly sok AB-t kaptunk a feladatok elvégzése során...)

Utoljára szerkesztett: 24.12.17
    Fatther, grilleprof, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Áldott karácsonyt kívánok Nektek is, Hajnali Társam!

Most zártam el a gázt a pogácsa alatt, mondhatni, elfáradtam. Még holnap vár a főzés. No, a halászlevemre kíváncsi leszek.
    Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek!

Fatther, _Ilona49_, grilleprof és 4 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

[​IMG] Minden kedves olvasónak kívánok békés, boldog, áldott ünnepet!

Fatther, _Ilona49_, grilleprof és 4 más kedveli ezt.
  18. henrietta1223

Köszönöm Koppi a verset!Tegnap voltunk szinházba a Padlást néztük meg Presser szerzeménye már harmadszor láttam
    de még háromszor megtudnám nézni!!!Jól esett szivemnek,lelkemnek.
    Grat a rákollo receptjéhez!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Gazdák!

Véleményem szerint ez egy nagyon szép és felemelő ünnep.Karácsonykor a vacsoránál mindig a drága nagyanyám mondott asztali áldást,sok mindenre már nem emlékszem de arra igen, mert velünk is megtanította, hogy "Édes Jézus légy vendégünk áldd meg amit adtál nekünk" ez már gyerekfejjel is nagyon megfogott. Mostanában sokat elmélkedem a régi dolgokról, de erre a nagyanyámra mindig szeretettel emlékezem. Pedig sok borsot törtünk az orra alá, égetnivaló gyerekek voltunk az unokatesóimmal együtt, mindig mondta, hogy elverem a derekatokat, meg mogyorófavesszővel megverem a lábatok szárát, de sohase bántott igazán.Leszedtük az alig érett borsót, megettük az egycentis sárgarépát,a félig érett szilvát,a kukoricacsövet leszedtük babának,kergettük a birkákat, egyszer egy gúnár jól belém csípett. Fölsorolni se tudom mennyi rosszaságot műveltünk.Most, hogy ennyire elfogytunk, egyre többet jutnak eszembe.
    Bocsánat ha sokk vagyok, de ez egy megértő társaság szeretek itt lenni.

Holnap belefőzöm a halászlébe a halat, meg rántott halat csinálok és megcsinálom a mákos gubát is, bár Apa nem szereti, de ilyenkor egy évben egyszer élek konyhafőnöki jogommal.Hétfőn ketten leszünk és Kedden lesz az ünnepi ebéd az egész családnak, most kivételesen étterembe megyünk.Nekünk a fiamhoz kell igazodni mert ügyeletbe lesz holnap is meg Hétfőn éjszaka is.

Jó éjt!

kovacstne, _Ilona49_, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  20. miklos4949

miklos4949 Törekvő

A Jézuska igazi meglepetésként megajándékozott a 100-as szinttel,pedig csak a nyuszitól vártam.Bahán is léptem és a titkosakból végre lett mosódióm.

Naptár:24 szupitáp.kék doboz +1 termés 36 órára ,azonnal indul,lila doboz:egy kitehető.

Utoljára szerkesztett: 23.12.17
    Fatther, Tündi100, grilleprof és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.