Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Befutottam. Nem terveztem ilyen hosszúra a mai "kimaradásom", de olyan jó volt az unokákkal. Csicseregnek,mosolyognak, tünemények!! Kisfiam szülinapja ma van, 43 lett a kicsim! ( 182 cm, 98 kg.)
    Olvasom, hogy passzolgattok itt oda meg vissza, helyes, kell a sport! xD
    Az csalánnal nem tudom, hogy hol tartok, beérik, beadom, meg a hiúzokat, cukorkákat is. Annyit azért látom, hogy egész jól haladok. Esti aratásnál már okosabb leszek. Az éjjelre nem raktam csalánt, most sem fogok, hosszú az az idő ennek a 4 órás gaznak.
    Aki kész, annak gratulálok!:) Aki nincs, az meg majd készen lesz!

mebajah, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Ráérek én is.
    A kocsid megérkezett már?

brozsa, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mebajah kocsiját megnéztem,..hát nem is tudom!!![​IMG]

Fatther, _Ilona49_, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Ez, durva...Jó mosolyogtam rajta....
    (Hol szerezted? :))

5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Talán jól emlékszem az Animációk tárháza-ból,.... könyvjelzősztem bármikor megtalálom,.. amelyik tetszik átrakom hozzám ahol szintén van 1 Animációs mappa!

Ezen a farmon még 2 cukor és kész!!!!;);););)

Ez a válogatás nem tetszik úgy mint a múltkori!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Ólválogatás-vi-2018-január.15918/

Utoljára szerkesztett: 5.1.18
    Fatther, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Koppi

Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Az ólválogatással nem foglalkozom, már van mindből legalább egy darab, annyi meg elég, majd lesz több is.
    Mebajah, vigyázz, nehogy beülj ebbe a kocsiba! A fejed azonnal megfájdulna! Vicces kis kocsi, de ne próbáld ki! :)
    Gratulálok Lajos! Aratás utáni szemrevételezés után, úgy látom reggelre legkésőbb én is kész leszek a feladatokkal. :)

Fatther, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nincs hosszúnyakúd? :) Akkor majd cserekor kapsz tőlem. :)
    De a farmárudában is van 250 Fp-ért. :)

Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Á, dehogy!
    Most értem haza a szomszédból, ma nem sűrűn rontottam itthon a levegőt. 11-kor kész lenne az event, mert 1 hiúz hiányzik.De csak azért, mert ezzel a nagyon okos fejemmel beadtam a terményesbe, holott az már kész volt.
    Száguldoznék néhány kört, ha lenne ilyenem. Ez csúcs!

10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Így néz ki a vége! De csak ezen a farmon itt van 100% Termény bónusz!
    http://www.kephost.com/image/ErQH

Fatther, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A decemberi válogatás egy különleges vegyes válogatás volt. :)Nem csak ólak voltak benne 5 FA-ért. Fákat és dekorokat is kaphattunk.;)
    Nincs mindig Karácsony. :(

Megtévesztő lehet ha 5 FA-ért írsz ólas válogatásról.

Csacskamacska, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  13. Koppi

Pedig nem ártana, kicsit a Játékosokat kecsegtetni....:)Mostanában inkább több volt a bors....:)

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Azt tudtam értékelni,..van is azóta minden farmon 2-3 Sólyom, és legalább 4-5 Fácán,és nem is tudom mennyi Pomelo,.. a többit már nem is jegyeztem!!!

15. Csacskamacska

Mindenki elfáradt, kapáltunk, etettük a hiúzokat, gyártottuk a nyalókákat, így ideje aludni térni!
    Pihentető jó éjt minden szorgos Gazdának!:)

brozsa, mebajah, Tündi100 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Egyről nagyon megfeledkeznek a játékot irányító guruk.Csak az elégedett,jóllakott,kényeztetett macska dorombol!
    Csak az elégedett,vagy legalább szép reménnyel kecsegtetett játékos hajlandó valós pénzt áldozni a szórakozására.Vannak erre jó példák,mint a Karnevál királynő és ilyen volt a karácsonyi ólválogatás is.De egy-két fecske nem csinál nyarat.
    A magam részéről - nem túlzok,hogy több mint 100 csalódás után -nem áldozok 15 nehezen összekuporgatott farmaranyat olyan lutriért amivel sárga tojástojóval,vagy egyéb sárga terményessel gyarapodhatok.A pajta oldala már igy is kidől.
    Én szeretem,ha szeretnek,kényeztetnek,és gyanítom,hogy ezzel valamennyi gazdatársam így van.

Utoljára szerkesztett: 5.1.18
    Fatther, Tündi100149, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Szia Csapat!

Kicsit őriztem az álmotokat, de most már csukódnak le az én szemeim is. Hű nem is tudom , mely nap írtam, kicsit elkábított a munka édes mámora:)

Holnap viszont szülinapi partira vagyok hivatalos és délelőtt utazom a nagyvárosba. Ajándék beszerezve:)
    Gratula minden ügyes, gyors eventtet kenderbe verőnek:) Azt hiszem és holnap éjjel olvasom el a leírás, ugye nem késő? :)

Szép álmokat:)

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, Eventesek!
    Nem késő, főleg, ha kipörgetsz 1 bónuszt. De anélkül sem. Érezd jól Magad!
    Ilona, én is már csak malomra és munkásokra költök, csak 1 farmon. De a buksztárca most 2 hónapja ezt is megtiltotta.
    Event kész, 1 terület csalán, 2 gazdaköri.
    Tegnap úgy elfáradtam, hogy ma csak takarítás és mosás a terv. Ebéd tejberizs.
    Ma -biztos- minden "lakó" befejezi, csak a "kész" hírt olvasom.

19. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Ilona, nagyon igazad van! Jelzés ment és megy folyamatosan a BP felé az elégedetlenkedésekről szinte minden topikban, tehát kicsit átgondolhatnák, hogy lazítani kellene a "gyeplőn"! Igen, néha vannak jó eventek, jutalmak, de ez kevés ahhoz, hogy elégedett legyen a játékosok nagy része. A felemelt árak már bizony meghaladják nagyon sok gazda lehetőségét, hogy vásároljon a titkosakból. Munkásokra költök csak és néha a malomra. Jól voltam bölény, fácán és zsiráf nélkül is hetekig, hónapokig, míg lett mindegyikből. Zsiráfot most vettem farmpengőért, ha ott nem lett volna, vagy farmpengőm nem lett volna, akkor még most sem lenne.
    Mebajah, a tejberizst kicsit "továbbfejlesztem" és rizskoch lesz a leves után ebédre.
    Grille, jó utat és érezd jól magad! :)

Ma reggel beüzemeltem a felhőt, hiúz ólakat és a cukorkagyárakat kiraktam, majd visszakerülnek, ha event után kevesebb csalán kell a tápjukba. A csalánt termelem tovább.
    Van egy remek szomszédom, akitől ma reggel sok-sok szupertápot és kacsakatát kaptam! :) Ő még tud vásárolni, megengedheti ezek szerint magának. Régi szomszédom, szinte mindig is vett és most is.
    Legyen jó napotok ebben a szomorkás időben!

brozsa, Tündi1001, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Gratula aki befejezte az eventet és hajjjrrrááá aki még küzd!

Felhő nálam is beüzemelve.....tagnap este kész lett....ahogy terveztem!
    Hiúzüregek a pajtában várakoznak....egyszer majd sorra kerülnek....ha kevesebbe kerül a tápja.

A titkosokról már én is kezdek leszokni....ezért is....azért is!!!!
    Nagyon brutál az eredmény....már a kicsi farmokon sem hajtok értük....sárga ólakért nincs értelme!

Itt a csücsökben is nagyon szürke az idő....bár hideg az nincs!
    Aki uton van....vigyázzon magára!

Csacskamacska, Tündi1001 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.