Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Ennyi zsíros kenyér után elmentem ettem egy kis süteményt,ezzel vigyázok a kilókra.
    Mindig olyat együnk amit kívánunk és jólesik.

Event teljesen nem lesz befejezve,táp hiányában.
    Felénk már röpködnek a mínuszok.

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Sajnálom Csacska, hogy édesanyád rosszul lett. Remélem csak múló állapot. :(
    Szóval NEM a Gizi volt a hibás? Hm! Megszoktam, hogy mindig csak velem vannak a bajok. (Feleségem szerint is, de Ő olyankor biztosan lázas, mert - szerintem - félrebeszél.) Na mindegy, majd kiderül, hogy ez most felmegy a honlapra vagy sem. A puding próbája az evés, az üzenetemé meg hogy elmegy-e.
    Én már elbúcsúzok mára, de lehet, hogy a másik felem még visszatér.
    Jó éjszakát! Sok-sok tenyésztett tikot és rucát!

Hölgy-világ és aranymálinkó kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Amikor az előbb befejeztem ITT és visszamentem a farmomra, kiakadt a rendszer. Se területváltás, se fórum, se malom, se pajta, se semmi. Ki kellett lépnem és vissza. Nem szeretem ezt, ezért holnap reggelig pihentetem a gépeket. Megyek máshová "dolgozni'. :)
    Jó éjt!

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nincs meleg. Nálunk -8 fok van most és süllyed tovább...(Néztem a neten, hogy -3 van felétek.., az szinte tatvasz..:).))
    Mi ma közös vacsit tartottunk a szomszédommal. Ma délután találkoztam vele és meghívtam egy kacsazsíros kenyérre este, sörrel öblítve..) Kötélnek állt, hosszas unszolás után...:D
    Följött este a párjával, hoztak forralt bort és én terülj terülj asztalkát csináltam..., azaz volt az asztalon volt sült oldalas, házi szalámi, sült kolbász, sült hurka s némi kacsazsír is... Volt erős, sima és kaliforniai paprika is... A vendégek hoztak hagymacsírát ajiba...amit a hőtőbe kell rakni lefedve és az ott csirázik magának...de most sok volt és a lányok vidáman fogyasztottak mellé...
    Mi fiúk, jóféle sert fogyasztottunk, ami 5 fokos volt...
    Előtte ici-pici pálinkával amit a hűtőből vettem elő indítottunk..:)

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    A könnyed vacsora után remélem az alvás tényleg könnyű volt. Illetve tart még most is. Mert csak az olyan elvetemült egyének vannak itt ilyenkor, mint én is. hiába feküdtem le fél tízkor, csak felébredten 11 előtt. Olvasgattam és fél egy után lefeküdtem ismét. De mint látható csak fent vagyok már. Igaz, ebbe a könyököm is besegített, arra ábredtem, hogy megint sajog. Mivel a balos a bűnös, én meg jobbos vagyok, a feleségem nem vádolhat azzal, hogy a Zegér nevű technikai segédeszköz miatt fáj. Apropó! Honnan lehet tudni, hogy egy kikapcsolt számítógép tulajdonosa "szőke"? A válasz könnyű. Ha a gép egere mellett kis darabka sajtot látsz, akkor a tulaj biztosan "szőke".
    További szép álmokat!

6. Koppi

Szia !
    Korai vagy, mint mindig...:)
    Nem volt gondom a szundival...:) Cserregett a vekker 1/4 5 kor, de előtte már rápillantottam, hogy ugyan mennyit is mutat aztán, hagytam, hogy ébresszen.. Megszoktuk már egymást..
    Már nincs is olyan hideg. Sokkal kisebb felületen van jégvirág az ablakon. -7 fok vagyon most..:)
    Az este belegabalyodtam a tyúk és kacsa termelésbe. Lassan már azt sem tudtam, hogy hol tartok? Aztán hagytam a fenébe az egészet. Ez takaró gyártás, úgyis szívat, tehát ráérek..:)
    3/4 6 kor elkezdett esni a hó...

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Ma megint későn jövök, legyen szép napotok!

8. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó reggelt!

Jajj ne, esik,akkor kelek, és megyek lapátolni..

Csacska édesanyádnak jobbulást kívánok,remélem hamar megerősödik!

Ma be kellene kísérnem anyut a Tüdőre, ha havazik nem tudom mi lesz belőle!

Tündi1001, heliantus és aranymálinkó kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggeli hosszabb érésűeket learattam. Most pihi jön, majd megjárom az utat a boltig és vissza. Mivel tegnap este megint esett a hó, de fagyott is, lehet, hogy nem lesz (annyira) csúszós az út. Kipróbálom. Ha az MTI földrengést jelent, akkor én estem hanyatt. :)
    Melegedni fog, mert érzem a csontjaimban. Meg eccem feleségem is érzi. Az már tömegesnek számít. :p A tömeg nagyobbik részét én képviselem.
    Azon gondolkodtam, hogy Csacska előre dolgozik sokat, hogy ne legyen hiányérzete ősztől, ha nyugdíjra felkészül? Mit lehet tudni! Nekem már van hiányérzetem "munkailag". A megszokott tevékenység hiányát érzem. Amit meg feleségem akar rámsózni, azt eddig sem hiányoltam. Biztosan bennem a hiba.
    Ha valaki esetleg nem tudná, ma 15 órától horroros éjjel jön. Föl lehet készülni rá. Persze csak annak, akit érdekel.
    Koppi! Ha nem gyártasz takarót, akkor nem fogsz TE és a pihepuha apróságok ebben a zimankóban fázni?

10. Koppi

Ha jól hallottam a hírekben akkor Nógrádban ismét rengett a föld... Arra jártál? :D :) :D
    Nem igazán "döng" a fórum, pedig már nyakunkon a horror..
    A malmocskám igen lassan gyártja a melegítő takarókat. Lehet csapágyas..:)

Tündi100149 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Koppi

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó neked Koppi! Itt esély sincs arra, hogy a holdat lássam. Esik az a .... hó. Egykor még csak szállingózott, de aztán eleredt. Estére ígérték a levelibékák, de már délben ide ette a fene. Persze, ha az estét Bp.-re értették, akkor rendben is van.
    Mielőtt dél lett volna fel akartam jönni, de nem tudtam, csak azok az idétlen bamba birkák tologatták egymást. Pedig nem is az én, hanem a főnököm gépén akartam bejönni. Átmentem a másik szobába és nagyon csúnyán néztem rá Gizikémre. Ezek után most meg sem próbáltam a Gizit megkérni, hogy lépjen a rendszerrel kapcsolatba. Amilyen durcás tud lenni!...
    Nem, nem voltam Nógrádban. Ha ott volt földrengés, azt más okozhatta, én nem. Vidáman tudtam kerekezni. De most már kinézni is szomorú dolog.
    Itt hagyom a farmot, kiballagok a konyhába, mert lassan megkel a fokhagymás-paprikás lepényem tésztája. Golyókat szaggatok, kisodrom sodrófával, újrakelesztem és a kerámiamázas serpenyőben olaj nélkül megsütögetem. Aztán adok a fogyókúrának rendesen! :p

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Koppi

Nálunk (sajnos) nem esik hó. Reggel kicsi ideig hullott, de abbahagyta.
    Másban kérnék tanácsot tőled: hogy magyarázzam el néhány embernek, hogy intelligens kazánunk és keringtető szivattyúink vannak és érzékelik az áramlást, ha az csökken leveszi a fordulatot, azaz át áll takarék fűtésre...

15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szia Koppi.

Szerintem ugyan úgy, ahogy most leírtad nekünk. Csak az a baj, hogy a kazán és szivattyú intelligens..... xDxDxD

16. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Koppi ne is szajkózd,nagybetűkkel írd fel egy papírlapra,és a hirdetőtáblára ragaszd fel. Hányan laktok a társasba?
    Az annyiféle ember,nem tudol egyformán - és jól tenni egyikőjüknek sem,csak kimerülsz a sok győzködésben.

Szép délutánt! Még csak most jutottam el odáig,hogy érzem a csontjaimban a melegséget,s felengednek az izmaim,inaim,idegeim.
    Pedig 13 órára hazaértünk,kis hagymaleves volt ebédre, azóta a takaró alatt kuporogtam kivéve mikor a vacsit odatettem,mostam,mosogattam. Mindjárt vacsi: rizses ürühús,savanyúnak van ecetes lilahagyma,és macskapöcsű paprika, remélhetőleg marad holnap ebédre is,hogy ne kelljen főzni.

heliantus, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi! Amit Fatther írt, az úgy igaz. Annál jobban, mint ahogy itt leírtad, nem lehet elmondani. Való igaz, a befogadó félnél vannak gondok. Azon TE nem tudsz változtatni. Még az is lehet, hogy nekik kellene újjászületniük. :)
    Lehet, hogy hamarosan véget ér a semmittevés itthon. Ma délután felhívtak, baj van, szűk a hozzáértő kapacitás a mérőszobában. :)
    Mehetek vissza dolgozni. Lehet, hogy már hétfőn. Majd kiderül. De még szerződésem sincs, anélkül meg nem is lehet munkába állni. Legfeljebb holnap majd az okosok a gyárban felpörögnek. Ha muszáj, akkor muszáj! :D
    Szép álmokat mindenkinek!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, most értem ide. tegnap este aránylag már jól érezte magát anya mikor eljöttem tőle. Mondta lefekszik korán, alszik a melegben. Ma délelőtt hívtam, nem vette fel a telefont többszöri próbálkozásra sem csak 11 óra körül. Nem részletezem, leesett a lépcsőről és nem tudott felállni, mentem, az ablakot betörve, azon bemászva tudtam bemenni, a földön feküdt, nem tudott felkelni, mentő, sürgősségi...valószínű műteni kell.
    Most bezuhanok az ágyba egy meleg zuhany után.

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Koppi nálatok intelligens kazán van,nálunk olyan villanyóra,nem jönnek még év végén sem leolvasni.
    A nap bármelyik pillanatában rá tudnak nézni.

Csacska,édesanyádnak jobbulást.

Teliholdas eventből még begyűjtjük a szupertápokat.
    Még a fazekaktól is valamennyit kérünk,meg ebből az eventből is jön még 48db.
    Hétvégén még tenyésztünk egy kicsit.

Jó éjt!

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek !

Itt hózik és hordja is a szél...másutt esik valami eső féle...
    Vidám utazásom lesz kocsival Debrecenbe...:(
    Kissé bonyolult lett ez az event a horrorral vegyítve...
    A Garabonciáson összejött a felhősorom....legalább. :)

Utoljára szerkesztett: 9.1.15
    heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.