Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Jó reggelt!
    Csacska azért annyira nem kell irigyelni,mert 27 éve a férjem rakta le a parkettát és ráférne a csiszolás.Még most jön
    majd a fűrdőszoba konyha Wc csempézés és metlakizás.Tehát még a nagy rend odébb van.Utána jön a gyerekek része 2
    félszoba festése igy jó lesz ha február vége és megleszünk.Addig a kastélyotokban ellennék ha kész akkor haza jönnék.:):)
    Itt nagyon csunya eső szitálos fekete és sötét idő van.
    Mebajah biztos front van vasárnapra havat mond én levelibéka is megérzem,de a melegfrontra vagyok inkább érzékenyebb.
    Szép napot!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Igaz későn feküdtem le, így későn is keltem fel. Nem baj, nincs hova sietnem!
    Mebajah, csináld csak azt a tenyésztést! Azon a bónuszon én is gondolkodom, mert akkor valamit ki kell dobnom. Mindenképp megvárom a Boommot és este 18 után tenyésztek. Ha ez lesz, akkor a Húsvéti lekvár pont lejár és mehet helyére a bónusz. Jobban örülnék, ha meg kellene enni, mert akkor nem lenne vele gond, hogy hova tegyem.
    Henike, tudom, hogy még sok van hátra, de csak kész leszel egyszer vele és akkor milyen jó lesz, én meg még csak tervezem.
    Az idő olyan akármilyen, napocska erőlködik, jó lenne, ha kisütne, mint tegnap is.

Minden számlámat folyószámláról vonnak, kivéve a mobilomét. Még karácsony előtt kiküldték a csekket, de nem fizettem be, hanem átutaltam a pénzt. Ma reggel már a második SMS-t kaptam irgum-burgummal! Most kezembe veszem a telefont és megmondom a magamét!:mad:
    Mosolygós szép napotok legyen!

zsozso577, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Betettem a szerelmeseket, várom a boom-ot. Hiába vadászok a mézesre, 1 van de drága. Sikerült 1 korcsolyást 65 millcsiért megvennem.Ezt a mézest már 2-szer tette ki társunnk majdnem 80-ért,
    mennyit vesztett vele?! Látom, megint visszakapja.
    Heni, meg is indult az eső. A fehérekkel forog a gép, megint nem tudom a levegőre kitenni egy picit sem.

4. Csacskamacska

No, röpke 40 perc alatt el is intéztem a telefonszámla információt! Utálom amikor a géppel kell "beszélgetnem", nyomogatni a gombokat!!! December 29-én utaltam át a pénzt,de ma reggel kaptam az SMS-t, hogy tartozásom rendezzem. Nagy nehezen a számok nyomogatása után kapcsoltak egy ügyintőzőt, aki utánanézett a befizetésemnek. Láss csodát, ott van, csak szegényeknek nem volt még idejük bekönyvelni, hogy befizettem! Kicsit felment a vérnyomásom!!!
    Kupiba még nem rakok állatokat, majd holnap, mert szerintem holnapra várható a boom.

zsozso577, mebajah, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elkezdem az eventet.....mégis csak event!.....hátha egyszer elismerést kapunk érte!!!!;):p
    Most teleraktam a tenyésztős-házat....hátha lesz egy gyors Bumm....ha nem akkor holnap estig is elférnek!

Itt nálunk már napok óta csak szürkeség volt és eső....most verőfényes napsütésre ébredtem....a levegő friss és tiszta!
    Lehet?????....Hmm???? .....át kellene csoportositani a teendőimet! Az ebéd kész a többi dolog meg várhat!

6. Csacskamacska

Zsozsó, szintem azt várhatjuk, persze a remény, az ott van!
    Nap győzött, szépen süt, de vasárnapra havat jósoltak az okosok, no, majd meglátjuk!

zsozso577, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Gyermekem itthon van már a saját ágyikójába alszik.Eddig szerencsére rendbevan minden, beültettek neki egy 12 cm-s hálót,20 napig injekciózza magát, aztán gondolom mehet is dolgozni. Nem cicóznak az emberrel, küldik haza otthon foglalja az ágyat. Már vártak a helyére.

zsozso577, mebajah, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Bizonyára minden rendben lesz! Pihenjen és nyugiba legyen, az már fél gyógyulás!

Holnap este BOOM!!!
    Megyek dolgozni, lett egy kis munkám! :)

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!

A változatosság kedvéért most nálunk szürke minden.
    Gyártom a tápot még. Addig nem eventedek. ;) ;)
    Csa izgatja az elmémet az % os kitehető.....

Fatther kedveli ezt.
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek !

"Ropogós", friss hírek:

Közvélemény kutatás:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...y-kutatás-mmorpg-nyerési-eséllyel-2017.15931/

Turbómalom előfizetés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.15925/

Szupertáp akció és baby boom:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.15926/

Update:

Bocsánat, amiért belekotyogok, de az a %-os "dolog" nem kitehető, hanem (idézem):

"Újabb bónusz elem kerül a játékba:
    Neve: Egészséges csemege
    Hatás: TP bónusz a tenyésztéskor
    Bónusz mértéke: 1000% (ezer %, azaz 10-szeres szorzó)
    Hatóidő: 06:00 óra
    Rekesz: arany

Néhány tudnivaló:
    - Felhasználható a pajta Éléskamra polcáról, vagy közvetlenül az arany rekeszből.
    - Pinkie Pie sütije hat rá.
    - Az event után is játékban marad.
    - Napi ajándékként nem küldhető.
    - Mesterségek völgyében nem lehet előállítani.
    - Piacon sem eladni, sem venni nem lehet."

Utoljára szerkesztett: 11.1.18
  11. zsozso577

Szia
    Már tegnap is irtam, hogy nem kitehető!
    Nagyon nem olvasol?xDxD..vagy felületesen?:p;)xD....Hmmm????

Tündi100149, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Ez megint egy jó húzás a Bp részéről, mert ez az 1000% megbolondít sok gazdát és tenyésztésre adja a fejét. Tenyésztéshez meg szupertáp kell, akinek nincs, az meg vegyen,tehát már megint a maga malmára hajtja a vizet. Inkább veszek turbómalmot és keverem a szupertápot, mint vegyek! Nem veszek! A tenyésztést meg csak a felhőig csinálom, juszt sem megyek tovább!

Voltam a kis tanítványomnál, kicsit messze lakik, oda hamar odaértem, de vissza csúcsforgalomban csak cammogtam. Lehet veszek egy helikoptert! Lajosnak futotta kastélyra, én meg összekaparok egy helikopterre valót! ;) [​IMG]

13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Az a bizonyos 3 db egészséges csemege meg ha elfogy akkor a szánkat a szegre akasztjuk,.. vagy a fogasra!
    Ez olyan sok hűhó semmiért!!

Már látom hogy mivel jössz!

Most az egyik farmon nagyon tevékenykedek mert jött 100% termény bónusz és még +1 termés bónusz és a felhőről a Virág és Zöldség bónusz,..csatni is van,..már azt sem tudom hova mit ültessek!!

Úgy jön,dől minden mint Tehénből a Ló...r!

zsozso577, Koppi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Hozhatnál egy fotót róla! Tudod vizuális vagyok! :):)

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Az utolsó mondatról szeretnél képet???

Vagy talán erre gondoltál?[​IMG]

Csacskamacska, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jól van na. Nem olvasok felületesen, de akkor is ki kell tenni az arany rekeszbe nem ??!!!
    Ergo, kitehető. Pont.

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  17. zsozso577

Kopi.....jól van..... nooo...ott a pont! ;)deeee.....akkor sem értek veled egyet! Nálam más a kitehető!:pxD

Mára elég volt.....huzok is el....megyek keresek valami filmet....ma a TV be sem volt kapcsolva!
    Jó éjt!

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Halmozod az "élvezetet" látom, egyszerre csak az egyik "hozamnövelőt" szoktam használni (és 24 óránként váltom), vagy a virágost vagy a zőccségest.
    Problémám akkor adódik, amikor az egyéb terményt szeretném "többszörözni", ill. az érésidőt csökkenteni, bár mindegyiket meg tudom oldani.

A rekeszbe - szerintem - beletesszük, s nem kitesszük 8), vessző az a pont :wuerg:

Pihentető jó éjszakát kívánok mindenkinek.

http://pistike.hu/wp-content/uploads/2017/12/tejlordec00025.jpg

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Tündi100149

Nincs szétválogatva,..ami beérett azt aratom!!Esetleg annyi egyik területre ezt a másikra azt!

Fatther kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Mai napi munka befejezve, vagy abbahagyva..??
    Pihentető jó éjt! :)

Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.