Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most néztem meg tüzetesen a holnap kezdődő eventet!
    Eddig csináltam az eventeket....ezt is fogom!....de most tarolok! Az ültethető területeket teljesen leszedem.
    Kell a felhő és hajtok party pörire és a szupertápra....igy sok-sok gazt fogok termelni és remélem közben
    a 3500 korom is összejön.....közben arra is oda kell figyelnem, hogy maradjon idő a 100 malomtermék
    elkészitéséhez....ami fényév!!!!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Egyelőre gondolkodom, hogy mit is lenne jó megszerezni, mert valahogy úgy érzem, hogy minden nem fog beleférni. Leghosszabb érésű növény a földben, majd meglátom mennyi felröpi lesz és hogy hogyan jön majd a gazra. Alszom rá egy nagyot és megálmodom!
    Jó éjt!

brozsa, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Azon tűnődöm, hogy Mebajah mikor jön a reggelt köszönteni ?
    Olyan jó reggelente a sorait - olvasni........

Reggel a viszkető ujjakat hátratenni !

Jó éjt

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok! Aludjatok helyettem is!
    Még egyik "játékszerem" sem kaptam vissza, így csak olvasgatok. Létra kellene röpinek, ennyivel már kimásznék a gödörből, amit nem én ástam.
    Köszi, Koppi, simogattak szavaid!

5. zsozso577

Szép napot kivánok !

Bár itt nálunk hüvös van és szürkeség....valami esni fog......megint!
    Mebajah....remélem, hogy hamar visszakapod a "játékszered" és nem leszel gödörben!
    Várom ezt a fránya eventet....már taktikáznék....mit hová és mennyit?????????...hátha teljesen
    feljönnék a felszinre!..most még az is jól jönne, ha gyakrabban kellene jönni aratni....a célért!

brozsa, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Nyugis délelőtt, nem kell a géphez szaladgálni, majd csak délután. Szépítkezés volt délelőtt, most van egy kis elintéznivalóm, megyek intézkedem. Mivel nem kell túl messze mennem, így gyalogolok. Szürkeség és olvadás. Nem sokat dob a hangulaton. Megoldás, gondoljunk pozitív gondolatokra, talán az segít!
    :):)

zsozso577, _Ilona49_, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !
    Jobbnál, jobb tippek vannak a csevegőben. Ott olvasgatok és mentem ami érdekel.
    1 biztos! Délután nem leszek gépközelben, amikor indul az egész miskulancia. :(
    Valahol a városom és Nyíregyháza között fogok lenni. :)

8. zsozso577

Szia

A stratégiám nekem is meg van!...deeee ezeknél az eventeknél elszoktam tévedni és akkor ujra tervezés következik!xD
    Tehát teszek róla, hogy ne legyen egyhangú!xD

9. Csacskamacska

Eltévedni a legkönnyebb, így én is le szoktam térni az előre elhatározott útról. Majd, csak haladunk valamerre! Tervezni meg tervezünk, de menet közben jön majd a módosítás. A végére meg már olyan világos lesz minden, hogy azon fogunk csodálkozni, hogy hogyan lehetett letérni a jó útról!
    Hajrá mindenkinek, aki csinálja! :)

_Ilona49_, mebajah, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Huhhh.....már itt is vagyok!
    Lassan lehet aratni is......aztán hajjjrrráááá aki csinálja az eventet!
    Délelőtt eldöntöttem a kicsiken megpróbálom a titkosokat kiszedni...az ólakkal leszek bajban.....
    de elkezdem.....szétnézek....ha kell teszek ki ólakat....aztán meglátom!

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Indítottunk,.. N 153 K 537,..mindent kiszedtünk amit eddig lehetett!

A három bejárat következik!

Utána jönnek amik időben ismétlődnek!

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Hazaértem a tanítványomtól. 14-kor elvetettem, kidobáltam azokat az ólakat, fákat amik nem olyan fontosak és most aztán hajrá!! Még nem tudom merre indulok, de indulok! Nekem minden kellene! Telhetetlen vagyok! Először a felhőről akartam lemondani, de miután tegnap egy kicsit megfűszerezték, így már az is kell nekem. A malom is lassan őröl, arra is figyelni kell és ugye a többször kivehetőkre is. No, lesz itt szaladgálás már látom! :)
    Drukk, drukk Nektek!! :)

zsozso577, Tündi100, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !

Még itthon vagyok és belefogtam az eventbe...a felröpijeim száma:516 korom volt...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Na, ez hsz. nem ment el.
    Immár a 3. kanyar van a farmon. Közben megjártam megint Nyíregyet. Beérésem volt 1/4 4 kor, félreálltam és (milyen jó a mobilnet+ az okos teló) és kicseréltem az eventnövényeket..., majd hajts tovább...:)

14. Csacskamacska

Annyit jársz Nyíregyházára, hogy már magától is odatalál az autód!
    Most pedig megyek és elindulok valamerre, postára, meg akárhova..

Na, ez sem ment el, akkor amikor írtam!

zsozso577, Tündi1001, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Koppi

A héten már nem megyek többet. (Előreláthatólag..)Ennyi volt.....:)

zsozso577, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Mindenhol bent vagyunk,.. még 2 TP-s van amit ki kell váltani 200+ 200 növény, többi a keveréshez, de főleg a szupertáp és a party lesz központba!
    Valahogy csak lesz!

17. zsozso577

Sziasztok!

Lajos, de jó neked! Te legalább tudod, hogy bent vagy!
    Én elvesztettem a fonalat! Azt tudom, hogy a 3 épületbe szabad a bejárásom!
    Amit tudtam beadtam.! Most azt hiszem, hogy egy ujra tervezést, kell eszközölnöm!

mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

mebajah, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

A piros sajtok kivételével minden kész! Reggeli aratás után 200 gazzal lerövidítem minden többször kiváltható cuccot és akkor reggel 6 és este 6-kor tudom a 12 órásakat aratni. Ezután jön a gaz termelése, hogy tudjam a malmot is indtani. Ha a 100 detektíveszköz is kész és van idő, akkor még arra termelem a gazt, hogy rövidítsem az "érést".
    Most viszont jó éjt!

brozsa, Tündi100, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jó éjt!
    Fogpiszkálókat készenlétbe helyeztem.A 21.30-as aratásnál 200-as terménybónuszt pörgettem,így átmegyek éjszakai bagolyba.A normál farmokon jószágok,felturbóztam őket szupitáppal így a többség 6-ot fial a neonok12-t.Bahán eventnövény,gyorsítóval,propellerrel 19-et szüretelek 1.5 óránként..Ezt még mindig nem tudom kihagyni! Kicsit-nagyon nem vagyok függő???!!! Ti azért aludjatok jól,ha tudtok,álmodjatok szépeket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.