Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Szép hétévégét! Ebéd egy része ma reggel biciklis körúton megvásárolva a piacon,egy része anyukámtól egy nagyobb még fiatal kakaska.Lett TÜnde leves,Gyűrűk ura után szabadon és paprikás csirke nokedlivel.Mindjárt eszünk,aztán!!Aztán irány a reptér,mert ma van tizenakárhanyadik alkalommal a Birka-és Slambucfőző örömnap! Fél Szoboszló ilyenkor ott leledzik!
    Én rosszabbul ébredtem mint az iskolás napok bármelyikén.Jó lenne tentézni egy pict,de majd este.:sleepy:

Geri! nem sikerült a link,írtam privátot,nem tudtam kapcsolatba lépni veled a köz.oldalon.
    Ildikó felvettem a kapcsolatot KhaoszGittával,már a Csacskáé után az én új bannerem jön! Már alig várom!(Majd vagy megy egyedül vagy hívlak!;))

Utoljára szerkesztett: 6.9.14
    Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hölgyike, hogy te miket tudsz? - nálam semmi savanyúság nincs eltéve, mert én inkább a befőttet szeretem, meg párolt gyümölcsöket szoktam csinálni. Mikor meg megkívánom a savanyúságot, akkor azt meg megveszem, bár ez igen ritkán van. A dolgozóban ebédhez gyakran adnak, az pont elég nekem.
    Ruhák száradnak, ebéd még fő....

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

És én sem...Igaz, hogy 3- at viszek ( néha további 4-et..) de nem vagyok függő...:D :D

4. Csacskamacska

Kopi, mi lett a második menet titokólból? Hány kakasod van már?
    Nekem van egy, igaz nem a farmon van és nem kukorékol...xDxD

5. Koppi

De billegeti a szép taréját és színes tollait ? :D
    Nincs második menet. Lefújtam...
    Egyszer volt Budán kutyavásár...

6. Csacskamacska

Nem billegeti.....olyan szolid kakas, jól nevelt(em)....xDxD

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kutyavásár az igen. De itt és most nem kutyát akarnak rádtukmálni, hanem kokasülőkét. Vagy kokastojatót? Nemtom pontosan. Valamelyiket, ammá biztos! :)
    És csak egy tikot kerget vagy többet is megfuttat? A jó kokas több tikkal is elbír, nem úgy mint a mifélénk. Pláne, ha kissé korosabb lett. Egy igazi kokas tíz tyúkkal is elbánik. Szóval, a tied is? :p

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Koppi

Amikor a fórum tali volt Debrecenben 11 hölggyel volt szerencsém randizni ! :)

PityuGeri kedveli ezt.
  9. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Érdekes... hát figyelj, a csopiban úgy lettek a nyáron a dolgok megbeszélve, hogy nem zárt lesz, hanem titkos, hogy ne jöjjenek be olyan emberek, akiket nem akarunk, mert négyen vagyunk adminok és nem tudunk mindenkit megfelelően átnézni.
    De ezt most az adminokkal megértekezem hogy akkor legyünk simán zártak, küldök neked csoporthoz azonnali linket és akkor minden okés lesz :)

10. Koppi

Erre való a bagolyposta...ugye?

Ma este nem leszek gépközelben, mert az Ördög Bibliáját forgatom....ismét..:)

PityuGeri kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Melyik fejezetét? Ulti, snapszli, tarokk, barokk, (az nem az) römi, kanaszta, ferbli, esetleg pasziánsz?

12. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Hát nem jött be :D Ennél már csak az egyszerűbb ha összebeszélünk amikor nincs itt egy modi és addig ide be a linkkel, kapom a jelzést hogy ő belépne aztán innen kitörlöm :p Éljen a kiskapuzás :D

13. Koppi

Természetesen kanaszta... Vegyes azaz 1-1 erdmény született.
    Az első kört 0 ponttól 10000 pontig mi, a másodikat 5000 ponttól 10000-ig a másik csapat nyerte...

Vagy, mindketten ott vagytok a Face book-on és ott kicserélhetitek a linkeket és a magyarázat már itt is megtörténhet.

No megyek szundizni lassan, csak előtte, megiszom a sörömet...:)
    Aztá irány az ágy. Remélem nem kell éjszaka felkelnem...:)
    Jó éjt![​IMG]

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Én meg már túl vagyok a mai első aratáson a trópusokon. Igaz, én korábban is feküdtem le. :)
    Itt már esik újra. Nem kellene, de az senkit nem érdekel a "felső" régióban. Na persze! Ott fent a magosban, a felhők felett süt az a Nap, ami itt meg elbújt. Haragszom rá! >:(

Utoljára szerkesztett: 7.9.14
    PityuGeri kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !

Mi is híján vagyunk a Napnak 3 x 24 órája. http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie-gross_339.gif No ugye...
    Az a paplan nem akar lejönni róla..Ám legalább nem esik. Ugyanis ma slambuc lesz az ebéd és azt bográcsban készíti el apósom kint a kertben.. Egy régi ismerősünk is jön Vendégnek ...(nagyon szereti és szerinte a Papa slambuca királyi étek!) :)

PityuGeri kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Slambuc helyett az öhön is jó lesz nekem! Ha már azt nem kapok.
    Ma a cukkinielrakás napja van. Tegnap dolgoztam, ma gyerekek nem jöttek, hát megcsináljuk. Megy be a mélyhűtőbe panírozva.
    Meg csinálok eceteset is, de ezt is írtam már. :)
    Szebb napot!

17. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó "reggelt" :D
    Ma éjjel is aludtam egy jót, ismét kipihentem magam :p
    Tegnap este grillpartiztunk kicsit, konkrétan csirekkóbit sütöttünk (nem grill csirekkóbit, simát xD ) és hát azzal a tűzzel megszenvedtünk kicsit... Egy óra alatt értük el hogy életben is maradjon :D A kóbi ízetlen volt, a mustár adta meg az ízét. Még jó hogy volt házi raffaello és piskótatekercs, azokkal jól laktunk :D
    A mai menü ha jól tudom carbonara spagetti lesz, anya elment a piacra de hogy minek? o_O
    Na mindegy, szép napot mindenkinek! :)

tazmánördög kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Sziasztok!
    Kissé megkésve, de itt vagyok!
    Tihamér, az én kakasom is korosabb, így elég neki egy tyúkocska...bár az a tyúkocska néha hármat is kitesz..xD
    Tanúsítom, hogy Kopi a találkozón remekül állta a "tyúkok" kotkodácsolását!
    Pityuri, hát fiatalon nem szabad a tűzzel vacakolni, annak lobogni kell ezerrel!
    Zöldség leves és rakott krumpli az ebéd salátával és sütemény utána. Vacsora viszont az indiai étteremben lesz!
    Ma sok iskolai munkám van, azt csinálom, így ritkábban leszek. Ragyogó napsütés van, így kitelepedtem a teraszra és ott dolgozom.:):)

tazmánördög és PityuGeri kedveli ezt.
  19. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Geri már láttam egy videódat a face-n,de ahogy Koppi is írta ha mindketten fent vagyunk a ,akkor link csere történése egyszerűbb! Nem?Írj baglyon egy időpontot mikor leszel fent,akár a tazira,akár a kópéra.:)

PityuGeri kedveli ezt.
  20. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Nekem oké :D Én itt vagyok, tudok is neked most írni ;)
    Csak szólj ha dobhatom! :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.