Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Megtörtént aminek meg kellett,már bátran jöhet a bébink,akár előbb is a tervezettnél! Annyira flottul ment minden,hogy tesóm egy sorral már át is meszelte a régi gazdájának átadandó lakást. Holnap csak pihenek,vagy ki tudja.
    Másik farmomon utolsó takarót készíti a malom,legalább is remélem, és ott is befejeztem a küldetést.
    Mindkét farmon maradt szupitáp, kicsivel 100 egység felett,jó lesz a következő tenyésztéshez!
    Kiraktam pár állatot hátha elkenek most,hogy baby-boom van. Hölgyön most tettem ki a kaméleon ólakat.

Csacska,anyukád jobban érzi már magát?

Helike, ma gályáztál?

heliantus és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Kissé ritkábban tudok jönni egyelőre, de vagyok.
    Anya jobbacskán van, köszönöm, hogy gondoltatok rá is és a jókívánságokat!
    Itt a félév, millió dolgom van, de ezen is túl leszek!- remélem.

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Tegnap a hőmérséklet felment 14 fokra nálunk. A Fertő-tó mellett majdnem 20 fok volt pluszban. Mindez januárban. Ma már nem lesz ennyire jó idő, hasonló lesz, mint Koppiéknál. Volt egy nap tavaszunk. :)
    Megébredtem három előtt valamivel. Idejöttem, matattam, de megint jött a szokásos macera. Megmérgedtem, lepucoltam a védelmemet meg a Tűzrókát. Újra telepítettem mind a kettőt, frissebb ennél nem is lehet. Aztán gép újraindítása és meglátjuk, mi lesz a továbbiakban.
    Remélem Csacskáéknál minden és mindenki rendbe jött.
    Szép tavaszias napot mindenkinek!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Csak nem hagy aludni a véred ! :)
    Én ma 9 kor keltem. Ráértem. Két farmon is kész az event. A baby boomot is elfelejtettem, mert 140 db albínó denevérből mindössze 1 lett érdemleges.(Drakula barátja) Ezt aztán gyorsan el is adtam a piacon. Csp-ileg pótlandóan, mert sokba került a feladatsor. (Mondjuk volt miből)
    Immár Pajta töltögetésen van a sor.

Most kint 6 fok van. Továbbá villanyt kellett gyújtani, mert olyan setét van, mint egyes fejekben, amikor adót vetnek ki a napelemekre...:(
    Még nem esik az eső - de erősen lóg a lába...
    Juj, nem szeretem idő van...

5. Csacskamacska

Már esik az eső és én sem szeretem idő van. Javítok, de villanyvilágítás mellett, déli 12.21-kor. Fel vagyok háborodva, de az időjárást ez nem érdekli. Persze kell a földnek a csapadék.
    Event kész, mert segítő kezek dolgoztak a farmomon amikor én nem tudtam kapát ragadni.
    Pihenés ma nekem nincs, de Nektek legyen!

6. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Vigaszképp jó ebédhez,szép nóta szóljon!
    Hoztam kis nassolni valót,villanyfény mellé,persze csak szigorúan szieszta után.
    Egy kis pihenést mindenki megérdemel,s utána a kedv is jobb lesz,csigák mellett:

heliantus és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Koppi

Milyen jó akinek vannak segítői..:)
    A meló mellé javaslom az alábbi nasit. Friss finom, mert narancshéj is van belesütve...Tejjel isteni !
    Neked is ajánlom Ildikó a friss ma reggel készült sütit..:) (Ott van mellette a sültszalonna is.., mert nem mindig jó az édes..:)

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép Vasárnap délutánt!

Milyen jó hogy esik az eső,nem kell menni semerre sem.Egynapi tavasz után megint jön a tél!

Ma a takarók elkészülnek és kész az event,tartottunk szünetet a takaró gyártásban mert azt hittük hogy nem fejezzük be.
    Közben csináltunk kaméleon tápot,szaporodnak a színváltósok.

Látom halmozzátok az élvezeteket,ma nálunk csak gulyás volt,túrós,tökös-mákos,és cseresznyés rétes.
    Karácsonyi szárazabb sütiből még akad.

Ígértem egyszer hogy hozom majd a"puzzle"-okat.
    A középső malom az intarzia,úgy 45-46 éves.
    Most már ráférne egy tatarozás,hiányzik a lapát a középső korlát,a világítás még működik.
    Ezen a télen talán meglesz.

Íme....

Utoljára szerkesztett: 11.1.15
    heliantus, sutimami57 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Koppi

És ezzel még nincs vége ! A páromkám kívánságára csináltam tejberizset (annyi húsfélét ettünk mostanában kell a változatosság)
    Az alapanyagot ami tejet illeti a Pléh Tehénből hoztam. Van itt az egyik lakótelep mellett egy automata, abból.
    Most 160.- Ft./ liter az ára...Megéri..:)

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Meg hát, házhoz hozzák 120-ért literjét,így januárban szokták emelni,kíváncsi vagyok idén mennyivel.
    Akkor az én csigáim frissebbek,mert délre sültek ki. Tegnap ugyan nem mondták tesóék,hogy átjönnek, de készültünk ebédre,valahogy bennem volt a sejtés. Délután jött is a bejelentés,hogy vacsorára itt lesznek.Így a csigák nagyobb részére csak pislogtunk, ismervén az étvágyukat.
    Halmozol Koppi,halmozol. Sült szalonnára tejberizs?

Lajos nagyon ügyesek vagytok. emlékeimben él még,hogy apum csinált valamikor szélmalmot gyufaszálból, az ablakok, és a fű pedig törött zöld sörösüveg szilánkok voltak,kár,hogy nincs meg.
    fenem a fogam én is ilyen 3D puzzle-ra, csak még nem jutottam odáig,hogy meg is vegyem. először a Parlamentet, vagy BP.-i Hunyadi várat szeretném kirakni.

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Nem fogok átmenni hozzátok, mert 120 Ft. a tej literje..
    Jó nekem a mi pléh tehenünk is..:)
    A tejberizs, meg még frissebb, mert az délután lett..:) :D

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam...vagy nem is annyira...sétálgattam. De milyen szépek ezek a malmok!!!! Hogyan lehet ilyen szépeket kirakni? Nagyon tetszik!!! Máris érdemes volt bekopogni hozzátok..:) :) Nem vesztem el, csak keveset voltam gépnél, beteg is voltam, két napig nem tudtam letenni a 100-as zacsit, aztán, mikor feküdtem, csak néztem ki a fejemből, de írni nem tudtam...szóval, már jobban vagyok, zavaros volt a hétvége is, most nyugi van. Event kész, tenyésztés felejthető. Csak a kötelező.......Legyen szép estétek!

13. Koppi

Milyen malomra gondolsz Sütike? Visszanéztem, de nem találom...:)
    Tessen meggyógyulni, nem betegeskedni ! Nyakunkon a hét eleje ! :)

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát ez az.......megint hétfő lesz...:) A malmok, amiket Lajos hozott 2187 hsz, Íme szócska alatt...nagyon szépek! :)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Aki keres az talál,Koppi megtaláltad már?
    Te már azon a hsz-en túl voltál,utólag lett berakva:Nagy Kínai fal,2 szélmalom, és az Eiffel torony.:mad:

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Aludjatok jól, ébredjetek frissen!
    Arra n em v olt időm, hogy visszaolvassalak benneteket, de látom gyakran jártatok erre, nekem nem sikerült, de megdicsérem magam, mert kijavítottam mindent, amit hazahoztam.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Szépek azok a malmok. Én megnéztem és szépnek találtam. (Koppi! A fentebb említett hsz-ben zőőddel van írva: ÍME. OTT keresd!) Nem tudok ilyeneket csinálni, mert ehhez olyan is kell, ami nálam általában hiánycikk. (Türelem) Abból nálam mindig kevés volt. Az evésre szant időt leszámítva, de annak látszik is az eredménye. Ilyenekre, - mit ilyenekre, alig pocakra is - mondotta volt tornatanárunk, hogy TÜKÖRTOJÁS. Nem értettük, erre elmagyarázta:
    A nagy hasa miatt csak a tükörből látja a tojásait. Azért!
    De ennek majd 50 éve. Jesszusom! De megöregedtem. Szegény Laci bácsi is már húsz éve halott.
    Ha minden igaz, ma eldől, hogy megyek vissza robotba vagy még sem. A szombati napon, amely egyébként pémteki is volt egyben, nem hívtak. Tegnap meg szerencsére nem. Mégis csak vasárnap nekem is. Bár az utóbbi két hónapban eléggé összefolytak a napok. Néha csak bambán bámulunk egymásra a feleségemmel és találgatjuk, milyen nap is van. Nyuggerek lettünk mind a ketten. :)
    Tegnap nálunk eső nem volt, de sötétség itt is elborította a tájat. Vakoskodtunk "fényes nappal".
    Legyen szép napotok!

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Koppi

Sutty igen...Van munkád benne rendesen..Gratulálok ! Annak idején a Seregben csináltak ilyeneket a fiúk, ha jól emlékszem. A tiéd is ott készült? :)
    Szia !
    Örülök, hogy benéztél a sok munkád és bajaid ellenére...:)
    Tarts ki ! Lesznek még szép napok ! :)

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szervusztok! Szép napot!
    Gyönyörű napsütés van, de este fagyott. Megvárom míg felenged, biciklire pattanok,és a délelőttöm el is megy míg mindent elintézek.

Koppi most olvastam bezárják a böszörményi Tesco-t is.

Teljen jól a hét,mindenki számára!

Lajos én megsasoltam, tetszett is, meg is írtam..;)

20. Tündi1001

Üdvözlök mindenkit!

Igen az a nagy szélmalom amit írtam hogy egy kicsit hiányos,igen a seregbe vagyis (HATÁRŐR) koromba.
    Nem szerettük ha azt mondták hogy katona,ki is kértük magunknak hogy (HŐR)!

Event befejezve.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.