Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Eljött 14 óra, felléptek kismillióan,belassult a gépem.. Srról nem írva,hogy megint valami út-elérési hibát ír ki!

Legújabb információ:

Kedves Játékosok!
    A VII. képregény event végleges tesztelése során a játék készítéséért felelős személyek olyan problémákat fedeztek fel, amelyek akadályozták volna az event hiba-mentes futását, és teljesítését.
    A problémák elkerülésének érdekében tehát azt a döntést hozták, hogy a VII. képregény eventet elhalasztják.
    Az event ÚJ várható időtartama:
    Kezdete várhatóan: 2015.01.16.(péntek) 11:00
    Vége várhatóan: 2015.01.22. (csütörtök) 11:00

A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük a megértéseteket!
    a Farmerama csapata

nem tudom elküldi-e..

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Szervusztok!

Eljött 14 óra, felléptek kismillióan,belassult a gépem.. Srról nem írva,hogy megint valami út-elérési hibát ír ki!

Legújabb információ:

Kedves Játékosok!
    A VII. képregény event végleges tesztelése során a játék készítéséért felelős személyek olyan problémákat fedeztek fel, amelyek akadályozták volna az event hiba-mentes futását, és teljesítését.
    A problémák elkerülésének érdekében tehát azt a döntést hozták, hogy a VII. képregény eventet elhalasztják.
    Az event ÚJ várható időtartama:
    Kezdete várhatóan: 2015.01.16.(péntek) 11:00
    Vége várhatóan: 2015.01.22. (csütörtök) 11:00

A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük a megértéseteket!
    a Farmerama csapata

nem tudom elküldi-e..

heliantus és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nos akkor most jön,mit aratok le mit nem,STB!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11871/#post-145487

4. Hölgy-világ

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    És ezzel még nem mondtam ki semmit...

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    learattam én is mindent, mert 20 óra alatt minden fa beérik és akkor az még belefér. Az ólakkal variálok, próbálom a hosszú érésűeket kitenni, aztán addig hagyom, míg nem lesz rá szükség. A 2000 gaz hamar kész lesz úgy gondolom.
    Na akkor a mai délután már szabad, csinálhatom a dolgom, farmra nem megyek aratni a továbbiakban.
    Kopi, árt a szépségednek!! - ne tessék mérgelődni, vagy keressél csalánt a közelben és......a népi hiedelem szerint használ, bár én még nem próbáltam, így tapasztalatom nincs, hogy hat-e.

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Hidd el Koppi,legtöbben egyetértenek veled! De gondolj bele, mi felzúdulás lenne,ha megint event közben krepál be valami.:D

Bosszankodom én is, de ez csak a fokozott adrenalin termelés végett van! ;)

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kora reggel - három óra után - fent voltam a farmokon, dolgoztam. Délelőtt már eléggé macerás volt bejutnom. Most délután fél háromkor a feleségem gépéről sem tudtam bejutni, csak negyed négy után. Elegem van. Azt hiszem, bedobom a törülközőt. Nem akarom magamat azzal dühíteni, hogy minden más játékot tudok a neten játszani egyszerűen, könnyen elérhetően, kivéve ezt. Akkor miért is bosszantsam magam feleslegesen? Értelmetlen. Tudom a hiba csak a MI gépeinken létezik mindig, máshol minden tökéletes. Nem akarom a magam tökéletlenségével és töketlenkedésével zavarni a BigPointot. Isten ments!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Koppi

Valahogyan nincs kibékülve a géped a Játékkal.
    Szerencsére itt azért megjelensz..:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Ez már szinte megszokott, hogy valami gubanc van event kezdetekor. Most viszont jó nagy lehet, ha egy nappal eltolták a kezdést. - és még várjuk meg a holnapi napot, szerintetek akkor már minden simán fog menni?
    Már nem bosszankodom, nincs rá időm, meg kell az energiám másra. - statisztikát számolok...
    De, lehet újra pénzt költeni, új virág, új felhősor party pörgetésekor.

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Bocsi, de nem "fussa" (és sűrű elnézéseteket kérem ezért), a családi kasszából..:eek:

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Honnan gondolod, hogy másnak "fussa"? Ez megint csak arra jó, hogy akinek "fussa", az költse a pénzét. A felhősor ott fog virítani és arra fog ösztökélni, hogy na, tegyél már rám virágot, menjél pörgessél, reménykedj, hogy virág lesz! Jaj nem az lett, no, akkor pörgess újra és újra...na, ennek kell ellenállni és erősnek lenni!

Statisztika: miért kell minden vízszintes és függőleges számsornak egyezni? - és persze nem egyezik és nem egyezik.:mad::mad: Egy órámba telt mire megtaláltam azt a nyavalyás 3 hiányzó hiányzási óraszámot.

_Ilona49_, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Sziasztok!
    Csak annyi hogy beköszöntem mert nem engedte elküldeni,MÁR EZ SEM MŰKÖDIK?

Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Egy utolsó terepszemle és mára vége a farmozásnak.
    Jó éjt, megyek lefekszem, mert Tihamér már ébredezik és mindjárt megjelenik az éjszakai beszámolója.

Tihamér sehol! Hmm, igaz dolgozni nem kell most a farmon, de egy jó reggelt erejéig itt vagyok!
    Jó munkát a mai napra, már péntek van!!

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Szép napot, bár az idő elég borongósnak ígérkezik,s mintha fagyott volna az este!
    Úton vigyázzatok magatokra!

Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Nem fagyott. +3 fok van. Tegnap reggelre volt necces..
    Eleddig messze elkerültem a farmjaimat, nehogy bármit elkövessek. Néhány ólam van kint, de a fák hajladoznak a termés alatt, ám várniuk kell, remélhetően ma már elkezdődik....

Hölgy-világ, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  17. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szép napot,

háborognak az event miatt, ez érthető. Ha a játékkészítők nem lennének olyan furmányosak, akkor nem lenne ennyire megcsavarva és nem lenne ennyire érthetetlen, összetett, bonyolult és talán többet foglalkoznának mással, meg mi is. A kreatív, fejlesztő ötleteket díjazom, a hülyeséget nem. Nem mellesleg több erdei állat van a farmom, mint hagyományos, esetleg nem akarnak egy erdőt nyitni nekik. Ja, hogy arra ott van az erdei tisztás, köszi. Már oda sem férnek. Nem azt mondom, hogy nem kell a változatosság, de hagyjuk már azt, hogy a játékosok egy része hozzá sem tud szagolni, mert nincs meg a megfelelő szintje. Majd jön a válasz, akkor nem kell játszani. Nem a játék a lényeg, hanem a közösségi játék így ebben a két szóban. Az, hogy később indul, már szinte szokványos, meg biztos a szerverek sem bírják ezt a sok flancos megoldást. Na meg a pletykák, termesszünk jó előre ilyen-olyan gazt. Kedves BP inkább ne írjon semmit az eventekről, csak jelezze, hogy lesz és a majd a kezdés napján mindenki megtudja, hogy mennyit tud belőle megcsinálni. Írtam már, hogy nem csak amiatt játszok, mert minden vágyam az, hogy kéthavonta szintet lépjek és még meg is osszam, hanem a csapat, a társaság és a kikapcsolódás végett. Nem mondom, néha izgulok, hogy vajon beérik-e a növény vagy az állat, de az egy jóleső izgalom, és nem játék kényszer. Az már függősség lenne. Dobálóznak itt tp-kel, csp-kel had számoljon szegény játékos, nehogy már unatkozzon miközben azt lesi a topicban, hogy a legújabb mende-monda szerint mit kellene csinálni. Értemén, hogy fent kell tartani az izgalmat, azt hogy naponta kétszázszor belépjük, elcsábuljunk és stopperórával a kezünkben ébredjünk hajnalban, mert pont akkor ha nem szedem le összedől a világ. Így is lehet, én nem így vagyok vele.

18. Tündi1001

Sziasztok!Szép napot!
    Nálunk szép nap van,12fokkal.
    Hát azért az nem lett volna a legjobb ha a ,boldog aratás napján eventezel,és egy aratással megvan a hatvanezer.
    Ki nem mondták konkrétan hogy miért késik(mi óvodások mindent elhiszünk).

Harmadik farmon elfelejtettem indítani a játékot,..leszüreteltem,..hurrá:Dés még turbóztam is,majd éjfél körül indíthatok.

Fákról egy aratással több mint 30 ezer a tp,még eggyel meglesz.

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Szép napot neked is! JUJJ Helikém, mit csúnyát mondott a Doki bá/néni?! Ne légy má' ennyire harapós, neked most a legfontosabb,hogy meggyógyulj..:) és tájékoztass minket az állapotod javulásáról! Ha valamiben segítség kell,szólj!

Lajos szó szerint így jártam,de csak egy földet taroltam le óraindítás nélkül, szerencsémre nem azt,ahova az összes fát kiraktam, hanem azt ahol a cukor-só-tej- és xxl fák vannak! Még egy aratás holnap és ezen a farmon biztos meglesz,mivel 44 ezer tp felett sikerült aratni.:p Másikon ha nem is,de nagyon a közelében,ott ma még vár 1 aratás olyan 22 óra után,ha nem felejtem el,ha nem leszek lusta fellépni, ha nem alszom el menetközben. sok itt a ha:music:

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !
    Nekem a Koppin csak az erdei tisztásból megvan a 60000, a Ketteskén 3 területről, a Hármaskán, nem lett meg.., mert ott kevés sok Tp-t adó fám van...Újra kezdtem, megspékeltem turbóval is..

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.