Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Köszönöm, jobban vagyok, semmi csúnyát nem mondott. Én is háboroghatok egyszer nem :)
    Képregény, ha el nem felejtem még egy aratás a fákkal. Valóban nem ér a teve és a panda, mondjuk panda nincs.
    Itt egész jó idő van, kellemesen sütött a nap. Muszáj volt kimennem egy kicsit levegőzni, elsattyogtam a boltig.

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na bezzeg nálunk egész nap felhős volt az ég. Estefelé látszott délről valami derengés. Körülbelül 6 fok volt a maximum, de fújt a szél és mindjárt kevesebbet lehetett érezni..:( (Amolyan nyirkos- ramaty volt egész nap.)
    Miután nekem nincs segítségem, holnapra marad a 2000 növény beadása. Jelenleg 360 db van a földben..

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hosszú nap, de lassan vége, ma már csak a pihenés jön. Az event halad, érek amire érek. Az állatok nem hinném, hogy meglegyen, de annyi, részajándékkal is beérem. Nem nekem való most az ilyen variált event ebben a mozgalmas időszakban. No, lesz ez még így sem! De, semmi baj!

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, Ti is el vagytok foglalva a valósban is, aztán ez a kacifántos event...de amilyen ügyesek vagyunk, meg oldjuk ám ezt is...Csacska, kitartás...lassan itt a félév, aztán egy kicsit jobb lesz...:) :)

Az event meg megy magától is, bevetjük, aratjuk, aztán csak a végére érünk......Nekem is minden össze jött, alig voltam a géonél, azt hittem, ünnepek után milyen jó lesz...tényleg jó....minden a nyakamon.....de egyszer csak lesz egy kis nyugalom, addig jó, amíg unalomra semmi ok..:) :) Szép estét, jó pihenést kívánok Mindenkinek!

5. Csacskamacska

Úgy gondoltam én is, hogy az új év könnyebb lesz, az első hét az is volt, most viszont tornyosulnak a teendők, már egy egész hegy. Megmászom a hegyet azért is!! Sütike, hajrá!!

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ez a beszéd! Én is meg másztam a Somló hegyet, fél év alatt kétszer..:) :) JÓ volt...de ez a hegy is tornyosul, nálam sem akar laposodni, így indulhatunk együtt! :)

7. Csacskamacska

Most indulok, de nem hegyet mászni, hanem zuhanyzás után az ágyat keresem meg.
    .
    Jó éjt mindenkinek!

8. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

No,akkor kukurikúúúúú! Szép reggelt! Úgy számolom a második feladat ajándékába kapott TP értékkel szintet fogok lépni eme farmommal, méghozzá a 89-re,cirka 4 órán belül.
    Ami nem lesz baj,mert erősen hiányzik a begónia, nélküle nem tudom befejezni az egyik gazdakörit.
    Távlati céljaim között esetleg szerepelhet egy szintlépés,úgy december 31. körül.:music:
    Legyen szép a hétvége!:D

9. Koppi

Szia !

Szép Napokat akkor !
    Dőzsölsz, mint látom....:) Szintlépés és event is egy füst alatt! :music:
    Én egyelőre hanyagolom az állatok kirakását idő hiányában, majd ha jobban ráérek..kiteszem a levegőre őket.
    Időnk az van..:)

10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Állatok kint vannak,háromnegyed része beérett,de megvárom még mind beérik és jöhet a rózsalekvár és a húsvéti lekvár.
    Remélem elindítom az órát!
    Minden állat nem is fért ki csak a java.
    Extra pörgetés:2 Boldog liliom 1 Éneklő tulipán 1Betöltő virág 1 Diszkó rózsa,a harmadik farm még vissza van.

A szintlépések még egy kicsit odébb vannak,6-14-19 millió.Bahamákon lépegettem.:(

11. Koppi

Fellelkesültem és én is pörgettem 3-at, de nem volt kegyes hozzám fortuna.
    Igaz nekem már 3 virágom ott trónol s felhőn, csak az újak hiányoznak.
    Valahogy mindig túlszaladt a mutató a lényegen..:(
    Lett 1 álbőregerem, 1 tojástojóm 1 rodeó ranchom... slussz.:oops::oops:

12. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Lajos, már ezt sem kapkodtam el,jó 3/4 év kellett hozzá míg megléptem,csak azért sikerült,mert az utóbbi 3-4 eventet már Tp növelő bónuszokkal csinálgattam,hogy haladjak is.
    Használják még az állatos 60000TP-nél a húsvéti leki+karácsonyi süti kombót, és a felhőn ne feledd aktiválni a gyorsabb óltermelést.

heliantus, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Sziasztok! Reggel jártam erre, de még mindenki aludt, így nem ébresztettem fel senkit, inkább csendesen leléptem.
    Ildikó gratulálok! Fiúk, csak ügyesen és bátran!
    Dolgos napom van, már voltam anyánál, vittem neki ebédet, meg mentem neki a boltba vásárolni, takarítottam nála, stb... Most jöttem nem oly rég. Munka folytatása itthon, van bőven, de persze első utam a farmjaimra vezetett és kész az állatos szint, még van kinn állat, de már ami beérett annak a helyén a gaz van ültetve. Féltem ettől az állatostól, de kész! Pörgettem is, szerencsém is volt, lettek az új virágokból is.
    Lépek és átmegyek bejárónőbe...

14. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Jó egészséget Édesanyádnak !
    Ugye milyen szerencsés vagy, Te azt nem is tudod ! 3 farmon is megpróbáltam meglőni a főnyereményt és egyiken sem sikerült !:cry:
    Te, meg a Lajos csak így 1/2 vállról, simán megcsináljátok...Rendjén van ez? ;)

heliantus, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Köszönöm Csacska, itt a jutalom érette:

16. Csacskamacska

Ildikó, remek! Kopi, köszönöm, lassan javulgat az állapota. Egy még hiányzik és anélkül nincs felhősor!
    Még néhány állat kóborog kinn, lassacskán azokat is beterelem és akkor már mehet a gaz mindenütt.

heliantus, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Hölgy-világ

Még nem mertem belevágni, bevárok még 2 órát, majdnem a teljes állomány amik kint vannak a farmon beérnek addigra, s lesz még egy aratásuk holnap.
    Hát Csacska roppant örülök neki, Hölgyön még csak a boldog liliom van meg,s most már a csillagfürt. Ez a felhőhöz kevés, de érdemes, sok mindent ad rá,s ami a lényeg az event gazokra is!

18. Koppi

Még cukkolsz is! Nem fair....:mad::mad::p

Ez a harmadik virágom e fajtából...(Kár, hogy 1 kell a felhőre..)

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
    heliantus és aranymálinkó kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Hoztam egy-két virágot.

Gyüjtögetek,megyek mert az állatos úgy néz ki hogy kevés lesz,szedem amikor csak megérik.:cry:

20. Hölgy-világ

Koppi neked abból az egy fajtából több van,mint nekem összesen..hol a nem fair? :music:
    Azt hiszem Lajos ezzel így lesz nálam is, nem fűzök túl sok reményt hozzá, bizakodom, fele meglesz.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.