Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hétfőn tankoltam. 313 Ft/l:) Kutyám nincs, így nem érint, nem is figyelem a vele kapcsolatos híreket. A farmomon lévő kutyákat meg nem engedem sehova, így nem kell nekik semmiféle kütyü.
    Lajos, a hajcsavarók még benne vannak a hajamban, így most pont olyan a fejem, mint a szarka fészke. / fotót nem mellékelek./
    Holnap szavalunk, részt veszünk az "Együtt szaval a nemzet" felhívásban.

2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt gazdák!
    Szép idő lenne, ha látnák is valamit kint, de csak a fényeket látom. Azokat messze is, tehát köd nincs. A hőmérsékletet nem érzékelem, nincs nyitva se ablak, se ajtó, majd ha nejem is felébredt. Nem akarom hideg, friss ájerrel felébreszteni. Hátha zokon venné.
    Nem tudom milyen lehet egy becsavarodott (szigorúan csak hajcsavaróval!!!) nő, mert feleségemnek egy darab olyan birkásítója sincs. Az ő haja mindig göndör volt. Most is. Régen jó barna, de egy ideje szürke lett. Ez viszont tartósnak látszik, nem úgy mint a dauer. :)
    Kialudtam magam, tehát a kávéfőzés után nekiálltam farmolni. Mit is tehetnék egyebet? Ilyen korán...
    Legyen mindenkinek szép napja!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Túl vagyunk a hét felén...Itt sincs köd. Tegnap este még volt, de elment másokat idegesíteni. Most 5 fok van.
    Az én párom sem hajcsavarózik...:)

Kész vagyok az eventtel mind a 3 farmon ! (Sehol sem kellett hosszúérésűt vetnem, összejött a sima event kellékekből.
    A Bubón csak az alsó limitig csináltam meg az állatosat, de így is vennem kellett mókusmajmot, mert egy darab sem volt.
    Amortizáltam a pénzecskémet egészen 100.000 alá...:(

4. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Szóval Tihamér a csavarókkal becsavart haj a fejen, az pont olyan, mint a szarka fészke, bár mikor még otthon voltam és gimibe jártam, akkor erre a becsavarodott fejre, jó apám azt mondta, hogy az Inotai Hőerőműre hasonlítok....DE, a lényeg az, hogy a csavaróktól megszabadulván, most aztán igazán formás kis frizurát tudok magamnak csinálni és nem a fodrászt kell gazdagítanom.
    Jó munkát és vidám napot mindenkinek!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Az időjósok azt mondták ma "meleg" lesz, azaz 8-10 fok körülre tették a felső maximumot.
    Ehhez képest a 8 fok stimmel, de kellemetlen szél fújdogál és ez erősen rontja a hőérzetet. (Tudom gyakorlatból, miután ma bicikliztem is) :(

Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Jelentem minálunk itten tetőzik a hőfok,és du.4-ig dugó várható..

Továbbá valami farmtájékon se stimmel, eltűntek a kaméleonjaim,illetve most napraforgóvá álcázták magukat:
    Megvolt minden többszörösen, de még mindig napraforgóznak! Lehet jel? Vacsorára naprát kérnének? :music:

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nálam is ugyan az van,kaméleon helyén napraforgó.
    És a malomba filmet lehet keverni valamivel,mindjárt meg is nézem mi az.Vagyis fotót 2 film kell hozzá.
    Csak hogy honnét jön a film és mi ez?

Csacska,azért egy képet elfogadnék!

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A hibáról itt írtunk: https://board-hu.farmerama.com/inde...-központból-2015-január-22.11915/#post-152824

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Ez kérlek Lajos a Gazdakörben elérhető képregény feladatsor legújabb része,fejezete, ehhez kellene a fotó - és film, de még magam se jöttem rá milyen formában. Gazdakör épületére kattintasz, 3 ikon jelenik meg középső alatt található- amellik hajaz a szupermen logóra..talán.

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Részletes, képes ismertetőt az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/#post-151924

aranymálinkó kedveli ezt.
  11. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

De Drága vagy, köszönöm! Épp ezt kerestem,csak magát a Gazdaköri teljesíthető feladatok leírását se találtam még meg. Számomra ez az új rendszer még kissé kaotikus, nem tudom melyik alcím alatt mi található. Napok óta keregéltem az ajándékkódok fórumát is,most leltem rá, no ná, mert mást keresgéltem..

12. Tündi1001

Most inkább erre figyeljünk,..

Megnéztem minden állatból van megfelelő mennyiség.

Ez kell,..

Utoljára szerkesztett: 22.1.15
  13. Csacskamacska

Sziasztok! megkésve bár, de itt vagyok. Végre ki tudtam menni a temetőbe, ahova már korábban akartam, de az iskolai dolgok és az anya betegsége miatt nem tudtam. Voltam az unokáknál is, Láttam 3 db tiszta ötös bizonyítványt, néhány dicsérettel megspékelve. Ma volt egy versmondó verseny, ahonnan a 2. helyezést elhozta a másodikos leányka. Holnap a hatodikosnak lesz, Dsida Jenő: Édesanyám keze című versét fogja mondani. Valami gyönyörűen mondja, szerintem Ő is esélyes egy dobogófokra.
    Ildikó, én is mindig akkor találom meg, amikor nem azt keresem a dolgokat, ez nem csak a fórumra, hanem a házban lévő dolgokra is vonatkozik.
    Lajos, sajnos kép az nincs, de ne is akard látni..Minden állatod van? Kivimadár is??
    Kopi, 10 fokot mutatott a hőmérő, de hazafele jövet néhány ködfoltba is belefutottam.
    Most lépek, majd még jövök.Pá

Hölgy-világ, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  14. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok,

igen napkollektor farm épült nálunk, köszönjük. Földadóról még nem tudok, meg kellene nézni, milyen hatásköre van az önkormányzatnak és milyen adót vethetnek ki, biztos van rá jogszabályi hivatkozás, vagy helyi rendelet. Hajbogyorítás terén a szalagtűzőmön volt a hajam csavarva rengetek lakkal,tudniillik szálegyenes. Miután kiszedtem a tartó csatokat úgy néztem ki mint Somamama Gésa :) Gratula a bizonyítványokhoz, szerintem jó volt a tanárnéni, neki is jár a dicséret ;) a versmondóversenyen való szép szereplésért is jár az elismerés.
    Gazdakör, gondolom a titokzatos ólból lesz a kiwimadár...
    Az idő napos volt és kellemes.

15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok! Szép estét!
    Nem izgatom magam a mennyiségek miatt,mert állandó küldetés lesz.Ahogy az állatok miatt se izgulok,elvégre békám-gólyám-kakasom-farkasom sincs.
    Igen az utolsó legapróbb betűs résznél azt írta,hogy a kiwimadár a 23-án pénteken,15 órai kezdettel induló titokzatos ólból származhat
    Kora délután nálunk is kisütött a nap.
    Hajcsavaróra nekem sincs szükségem,ellenben hajvasalóra annál inkább o_O.
    A megszokottnál hosszabb,és úgy tekeredik,hullámzik,égnek áll, annyira kezelhetetlen,hogy az már szép,így muszáj vagyok..

16. Tündi1001

Jaj nem dehogy,honnét lenne kivimadár,kivi is csak egy van a hűtő tetején,..de az Magyar és Zalai.
    Ugyanis nővéreméknek termet olyan 50-70 kiló.

Igen a titokzatosból lesz a kivimadár,de melyikből amit veszel vagy abból is amit kapsz a feladatnál?

Utoljára szerkesztett: 22.1.15
    heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

A feladat titokzatos óljaiból nem lesz kivimadár, csak a korábbiak fejlődhetnek ki belőle.
    Ennek tudatában ..........
    Abból az 50-70kg kiviből viszont nagyon finom pálinka készíthető, az tuti...

További szép estét,pihentető jó éjt'.

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Nekem nem lesz, mert nem veszek ólat!!!! Nincs kidobni való pénzem.Talán 2 db-ra való még van is, de két ólból nem lesz.Azoknak lesz, akik vesznek vagy 30-40-50 ólat. A kivimadár tápjába babérlevél is kell, de az honnan van? Mi termi? Nekem van 300 egynéhány, csak azt nem tudom, hogy honnan. Van még pár darab a spájzban is, de olyan sejtésem van, hogy az nem lesz jó..
    Jó éjt, mára elköszönök!
    ja, voltam moziba és volt vetítés!

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Régi igazság, hogy amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is. Az is régi tapasztalatom, hogy amelyik nőismerősömnek göndör haja van, az egyeneset akar, amelyiknek meg egyenes, az viszont göndöret. Nehéz megérteni a nőket! :)
    Kivimadár nálunk sincs sehol. Még a lakásban se. Volt ugyan papagáj, de tavaly meghalt a kezemben, végelgyengülés miatt. Ő is öreg lett, 13-ik évében volt, ami egy görbecsőrű törpepapagájnál tisztességes kor. Újat nem szereztem be, mert annyi idő még hátra, ki tudja lesz-e? Mát én sem vagyok ifjú. Palimadárnak én itt vagyok, de én sem vagyok kivi. Még ha új-zélandi állampolgár lennék, hagyján. Őket nevezték a két nagy háborúban a szövetséges katonák kiviknek.
    Csacska! A babér, ha van raktáron, szerintem használható tápgyártásnál. Volt valamiféle event valamikor, amiben kellett termelni és megmaradt a pajtában a felesleg. Ha igaz, 95 felettieknek már esélyük van babérozni. De ebben nem vagyok annyira biztos. (Megnéztem a Zenciklopédiában. Jesssz! Igaz.)
    Szép napot mindenkinek!
    Hétvégére lehűlés és havat (is) mondanak. Vigyázzatok a hóakadályokra! Nem jó elakadni egyben sem. :D

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    heliantus, Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Nos, tessék a hajamat békén hagyni!! Csak azért csavarom be, hogy jobb tartása legyen és nem azért mert göndört akarok. Különben meg van benne egy kis természetes hullám is. No, ki mit akar még tudni a hajamról?
    Tihamér, látod milyen csacska vagyok, tudom is termelni a babért, csak még nem néztem meg, amióta felkapaszkodtam erre a szép szintre. Termelni is fogom ezerre.
    Péntek van végre, a hét utolsó munkanapja. Szép napot!

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.