Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én majd hétfőn megyek ismét dolgozni. Addig pihi. Holnap este meg színházi előadás Győrben a családdal együtt. Hatan biztosan leszünk, de lehet, hogy még szaporodni fog a létszám. Ha a maródiak addig felépülnek, jönnek. Majd meglátjuk.
    Csacska jó babértermelést! Én még évekre vagyok onnan.

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én majd hétfőn megyek ismét dolgozni. Addig pihi. Holnap este meg színházi előadás Győrben a családdal együtt. Hatan biztosan leszünk, de lehet, hogy még szaporodni fog a létszám. Ha a maródiak addig felépülnek, jönnek. Majd meglátjuk.
    Csacska jó babértermelést! Én még évekre vagyok onnan.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ködös reggel van. 5 fokkal. Amolyan nyúlós, csúszós idő..Juj, de nem szeretem..
    Tihamér mit olvasok? Ismét elcsábított a munka?

Megsasoltam a babért. A 95. szinttől lehet termelni. Addig még van vagy két - három évem.. Kedves dolog mondhatom...
    Tegnap este besokalltam a Fórum hánytorgásaitól...Olyan szuper, és remek itt lassan minden, de beszélgetni azt, nem lehet..
    Lassan a nyakunkban az új event. Hurrá. Gól...öngól...

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre hétvége és nem megyek sehova, ill. holnap este van egy névnapi vacsorameghívásom, oda megyek és élvezni fogom, hogy nem kell főznöm és elém teszik a finomságokat.
    Tudtok már valamit a hétfői eventről?
    Babér elvetve és a maradék 22 db-ből 5 táp keverése elindítva, bízva abban, hogy lesznek sokan akiknek lesz kivimadaruk, de babérjuk meg nem és így jó drágán el fogom tudni adni a tápot. ( jaj, de csúnya mások "szegénységére" számítani...)
    Kopi, most is alig tudtam bejönni, pedig nagyon akartam jönni.

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Nálam is volt ma gateway-time out, de túltettem magam rajta.Ma amolyan tisztító-kúrát tartó napom van,ezért jobb hogy nem indultam semerre. Eső rákezdett,igaz pityergősen, de 2 órája tart. Titokólak kiváltva, félve raktam ki,tartok az eredménytől.

heliantus, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Nem szabad félni, tessék pozitívan gondolkodni!
    Jönnek a mini események, lehet a Gazdaraktárban is vásárolni, leértékelés lesz....tél végi kiárusítás.( nem veszek semmit!)
    Vasárnapra havazás is lehet, jön a tél! Jó kis hó, hideg, fagy, elvégre tél van.

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nem vagyok még 95-ön de mégis tudtam kivi tápot keverni.
    Annak idején már volt játékban a babér és maradt,ezért engedi a keverést.

8. Koppi

Nekem is van és én sem vagyok a 95.-en. A raktárból lehet csinálni míg van....

Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

...és kaptok 120 db-t a "Láda titkából "is. - szóval nem biztos, hogy jó áron el tudom adni a tápjaimat. Kivárok vele, mert szerintem azért lesz annak jó ára.
    Jön a cirkusz is, lehet püfölni a vakondokokat, vagy a muszklist, de mehetünk a félszemű barátunkhoz is.

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Koppi

Úgyis gyün oszt meglesz..:) Ha mán üthetjük a cirmost..:)
    Hunnan a bánatosból vegyrk 100 kivimadarat?

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Kilenc titokólból nem írom le mi lett.Vettem 60 sünit ,..várok a farkasra,és akkor a 149-en meglesz.No de mikor,2 farkas áráért vettem a 60 sünit.Vagyis a 60 süni annyiba került mint 2 farkas.

Koppi, lesz ám ott majd kivi madár is,csak mennyiért?

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Kopi, veszel vagy 30 titokólat, lesz benne kivimadár és tenyészted. Ennyire egyszerű. - ha mégse jönne össze, akkor várod a csodát. Én az utóbbit választom. Most jöttem rá, hogy vészes rénszarvasól hiányban szenvedek.
    Jó éjt, mosolygós ébredést!

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az a Gateway 504 túlontúl ösmerős. Nem kellene. De a Gizim ugye....
    Babér. Hát ugye... az én 88-s szintemtől olyan, de olyan távol van az, mint Makó Jeruzsálemtől. Azzal vigasztalom magam, hogy a kivimadár nagyon, de naaaagyon védett madár. Ezért nem jut nekem sem.
    Ma este megyek színházba. Karácsonyi ajándék volt a családnak a jegyek. Én elmegyek a vásárba, ... illetve a színházba. Remélem jó lesz. Ha már ez is Nemzeti évek óta. :p
    Szép napot mindenkinek!
    Baj lesz velem. Fél hat után ébredtem fel. Elaludtam.

heliantus, patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Dehogy lesz baj! Azt jelenti, hogy jól kipihented magad, amire szükséged volt, mert az esti színház után későn fogsz lefeküdni. Érezzétek jól magatokat!
    Morog a szél és be van borulva, nem hagyom, hogy a hétvégi jó hangulatomat elrontsa!

Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép hétvégét!
    Fejér megyében 5 centis a hó,és goromba hóátfúvások vannak.
    Bevásárolva itt is goromba szélfúvás van bár hátulról igazi rodeó, kitakarítva,ebéd kész -mert nem kellett főzni-, vasalás vár azt majd du.

Tihamér biztos elfáradtál napközben,azért volt hosszú pihentető az éjszaka!

Csacska ne is hagyd magad, különben hogy mutatnál a vacsora meghíváson?!

A BP-től külön területet bérelnék medvefarm számára, illetve szóba jöhetne szabadjára engedett,elkallódott, illetve szűk menürabságban sínylődő egyéb vadállatról szóval egy Greenpeace Menedékről! Laboviti kedves felkérem a tolmácsolásra a farm 'atyaisten' felé. ;)

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ígéretünk már van.:) (Produceri hírlevelek.)
    Nekünk csak a várakozás marad.:)

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Ebéd kész, még egy kis rétest fogok tölteni, tészta van. Takarítok, subickolok,a virágokról szedem az elsárgult leveleket. A klivián 5 bimbót látok, szép szokott lenni, bízom benne, hogy most is az lesz.
    Jó étvágyat az ebédhez!

heliantus, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !

Ma reggel is volt az a Gateway 504...ki is akadtam. No jó - akkor nem beszélgetek reggel (sem)..
    A nyugdíjas ráér szundizni éjjel is és nappal is :):) Neked, most az éji elalvás jutott..:)
    Minden nemzeti immár lehet megérjük, hogy a vasárnapot is annak kell neveznünk..Ki tudja? (Mondjuk előttem a lobogó és a kokárda lett lejáratva, de rendesen...)
    Kellemes szórakozást.:)

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Még a napocska is megmutatta magát, ha nem is oly sok időre. Lassan végére érek a munkának és jön a pihenés.
    Hóvirágok, árvácskák, hunyor, javában nyílnak. Szegények azt érzik, hogy tavasz van.
    Ki, hány titokólat vett? Mint olvasom a fórumon, volt akinek lett kivimadara, farkasa.- azt nem tudom, hogy hány ólat vett.

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Sziasztok!

Nem vettünk titok ólat,amennyi farmaranyunk van annyiért még egy felet sem kapunk.
    Majd talán lesz valamikor farkas is és kivimadár.

Aki még nem olvasta,..
    .
    Véletlenül találtam rá,most olvastam először.
    Behavaztunk!:D

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.