Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Geri!
    Én arra emlékezem, hogy 16-24 között minden nőt meg kell hajtani, hátha összejön valami. Kihagyni nem ajánlatos! De sajnos ez nálam már elég régen volt. De volt! Aztán én is megházasodtam. Házas ember meg hűséges, (de nem vak). Én a férjek mintaképe vagyok még mindig. Isten ments, hogy más nőre is ránézzek, ha van feleségem. A nők szerint ennek így kell(ene) lenni. De nem biztos, hogy mindenben egyezik a véleményünk a nőkkel. :) Azt sem értem, ha nekem, mint férjnek nem szabad más nőre nézni, akkor Ő (eccem életem értelme/életem eccem értelme) ugyan már miért is keni ki magát, mielőtt elmegyünk valahová? Nekem ugyan nem, mert itthonra nem csinálja. Ha más férfinek a kedvéért sem, akkor csak nem más nőkért? Nem olyannak ismertem meg az elmúlt évtizedekben. Szóval, nehéz kiismerni a nőket! Nekem nem megy! :oops:

PityuGeri kedveli ezt.
  2. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Azt tudom mondani, hogy nem rossz gondolatok! :D
    A nőket sosem lehetett megérteni... persze amikor ők akarnak minket megérteni a bővített kiadású könyv is csak ekkora (ez két példány)

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egyetértek az előttem szólóval!
    Megyek, mielőtt valamelyik leányzó nagyon csúnyán nézne rám.
    Jó éjszakát!

PityuGeri kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Itt vannak a ma déli képek az ebédünkről....

[​IMG] [​IMG] "Aki" vigyázott ránk...[​IMG] Ezeket pedig az itteni Hölgyeknek hoztam anyósom kertjéből...:) [​IMG]
    Csak összehoztam...:)

PityuGeri kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, köszönöm a virágot a lányok nevében is!
    Tihamér és Pityuri, borzasztóak vagytok! A nők értik a férfiak minden mozdulatát, csak ti magyarázzátok félre! Hát mi lenne velünk nélkületek? Azért is kenceficézzük magunkat, azért mosolygunk, azért öltözünk csinosan, hogy nektek tetszelegjünk!

PityuGeri kedveli ezt.
  6. Koppi

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi! A #224-en lévő képeket én nem tudom behozni. Nem találja a gépem. :(
    Jó reggelt gazdák!
    Kedves Csacska! Ha egy férj NE NÉZZEN más nőre, akkor a nők kinek akarják megmutatni magukat? A magányosan kóborlóknak? Azokból 30 felett nincs sok. A zöme férfi addigra már elkelt, akiknek a feleségek szerint csak a feleségre szabad szemet vetni. Szóval nehéz ügy ez. :) De jó, hogy vagytok! Nekem még mindig tetszetek!
    Idő olyan amilyen, nem hideg, kissé langyos és fő az, hogy nem esik. Nálunk már ez is jó pont a Zidőjárásfelelőstől! Mert ez a nyár csak a pockoknak kedvezett meg a szúnyogoknak. Mind a kétféle szaporodott, "mint az állat". Rendes mennyiség gyűlt össze a nyár folyamán. De végük lesz nekik is, nem csak a nyárnak!

8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó reggelt! :) Mókuskerék mód ON

Nyárnak kezdetéről nem hallottam :( De szóljatok ha lemaradtam, melyik keddi nap volt az?!

9. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Tihamér, nézni szabad!! Sót kell is, hogy tudjátok összehasonlítani, hogy a feleségetek mennyivel szebb, csinosabb, tökéletesebb, mint a többi nő! - ebből még annyi következik, hogy csak a csúnyácska nőket ajánlatos nézni...:)
    Szürkeség van, napnak nyoma sincs. Ilyen időben kinek van kedve munkába menni??:(

PityuGeri kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Akkor valami progi hibád van, vagy egy letöltés hiányzik a gépednél, mert megkérdeztem Csacskát Ő látta.

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi!
    Ezt én érteni nem! Lenni itt valami ármány! Tényleg nem értem. MOST jól látom mind. De akkor miért nem láttam az előbb? Pedig semmit sem állítottam a gépen. Nem is az enyém, hanem a vállalaté.
    A nyár kezdete - nem biztos, hogy kedd volt - májusban kezdődött. AKKOR voltak a legmelegebb napok. Után a jött a monszun, amikor langyos idő és mindennap - főként délután - eső volt. Idén Közép-Európában a természet azt játszotta el, hogy ITT és MOST India van. Volt nyár, csak nem a megszokott. Ezt sem szeretem, de a 30 fok feletti időt sem kedvelem. Az már nekem sok. Ezzel a jelenlegivel ellennék karácsonyig. Újévtől ismét! :D

12. Koppi

Kissé furmányos a géped ezek szerint...:)

Most itt 27 fok és enyhén felhős idő van. http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410179514.jpg

13. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Az idő remek,sőt kissé most mintha még nagyon is meleg lenne.Imádom a tavaszt és az őszt,és a nyarat...........csak a telet nem,azt utálom,minden szempontból.;)
    Geri nem fogunk tudni egyszerre fent lenni,szinte biztos vagyok benne,mert mikor te suliban vagy én ráérősen itthon,délután pedig a családdal vagyok,viszem a Kópét edzésre stb.ha pedig estére újra esetleg erre járok,te lehet már alszol.Küld át a facen a linket hátha meg tudjuk oldani.

A nőkről csak annyit,hogy különbözőek,de ez így is van jól.Bár női szemmel én is csak lesek néha mire képesek.Mármint ruházat,smink és viselkedés terén.:p

14. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Hellóóóó mindenki! :)
    Angolon tanár úr alkudozott velünk kicsit, melynek eredményeképpen 45 helyett 70 perces órát tart nekünk egyben szünet nélkül és akkor beírjuk 2 órának és hazamehetünk! :D Nagyon zsír, alap koncepció szerint nekem még most kéne várnom az első buszomra, szóval olyan 20-25 percet ezzel nagyon szépen spóroltam :D

Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Sziasztok!
    Végre hazaértem. Az este megmértem magam és pont egy kilót fogytam az egy hét alatt. Ennyit a suliról!
    Pityuri, na látod milyen jó dolgok vannak?
    Megyek a kertbe, még süt a nap, élvezem kicsikét.

PityuGeri kedveli ezt.
  16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Nyááááááhhh az ember kimenne ebbe a szép napsütéses időbe erre elkezd esni, most ugyan elállt, de beborult! Ki hallott ilyet? Eső után beborulás? Én ezt máshogy ismertem eddig... ki érti ezt? o_O

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én értem! Ez a kitolás ideje. Azt hiszi az ember hogy, kiderül, de dehogy! Már miért lenne az, amit az ember akar? Különben is. Kinek mi a kedvence. Nekem a 25 fok feletti idő (most 26 van nálunk, még épp elmegy) már túl meleg. Az állandóan rajtam lévő szigetelőréteg sokallja. Jobban szeretem a telet. Az is szép. De azt meg más utálja. Nem vagyunk egyformák, tudomásul kell vennem. A feleségem is jobban szereti a meleget. Én meg őt! :)

Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
  18. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Na, most hogy estére kisütött a napocska, azt hiszem elmegyek és eszek egy hotdogot vagy egy sajtburger menüt, anyuci hiányában aki hozná az ebédem (hozza már 2 órája melóból - ott meg túlórából egynél többet nem ismernek még hírből sem, lévén iskolai konyháról beszélünk) . Majd jövök! :D

Jelene :D Megjött anya, el is mentünk tecsó, hazahoztuk a fél bótot [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
  19. Csacskamacska

Sziasztok! Az ősz a kedvenc évszakom, a színes falevelek, termések a fán,simogató napsütés, hulló falevelek. A nyarat is szeretem, de a forróságot nem, a tél akkor szép ha nagy pelyhekben hull a hó,és az érintetlen hópaplan csodás a földeken. A baj az, hogy hamar locspocs lesz és sár a hó helyén. A tavasz, hát az ravasz!

Hölgy-világ és PityuGeri kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

A legszebb évszak. Nyílik a hosszú tél után az élet a földeken, edőkben. Eltűnik a tavakról, folyókról a jégpáncél. Az állatok szerelembe esnek, folyik az utódok létrehozásának lehetőségéhez a harc, kinek legyen, kinek ne. Aki túlélte a telet, annak van joga új életet létrehozni. Nekem ez a legszebb évszak. Hisz akkor születtem! Langyos szellő kóborol a tájon, nyomában virágba borul a természet. Előbújnak a fák kérge alól, fagyvédett zugokból, a földből az állatok. A költözők is visszajönnek. Mindenhol a madarak hangja hallható. Nincs ennél szebb!
    Jó reggelt mindenkinek!

Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.