Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!
    Volt két jó napom/napunk. Szombat délelőtt hozták a tündérkémet és tegnap este vitték haza. Volt minden, ami hiányzik régóta. Gyerekeim már nagyok, ezért is örülök az unokának. Kis vidámságot hoz ebbe a ronda téli szürkeségbe. Itt bizony tél van rendesen. Ahogy elnéztem, a héten 20-30 cm havat jósolnak. Keleti országrész nem néztem, oda úgy sem járok, pláne nem kerékpárral. :) De azzal ilyen úton, ami volt meg lesz, itt sem. Átváltok sokkerekűre. Ha ennek az eventnek vége is lesz, nem kell azért unatkozni, mert lesz egy-kettő újfent. Gondoskodnak a szórakoztatásunkról. :p

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Látod, mégiscsak megsegített a jó isten, mert a kis unokád ott volt veletek.
    Ma van az árnyék napja a macival. Nálatok biztos nem látja meg azt..:)
    Mi, még mindig hó mentesen leledzünk. (Nem kell seperni.:))

Utólsókat rugom az eventből két farmomon is. Nem vagyok biztos benne, hogy összejön..:)

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt tegnap sok napsütés volt. Remélem ma is lesz. Köd sincs. Kilométerekre látni a lámpák fényeit. Ezért nálunk van esélye annak, hogy a maci megsértődve visszabújik a barlangjába. Sokallja már ő is a telet.
    Szép napot!

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Koppi

Bár -4 fok van, de nincs hideg, mert nem fúj a szél.
    Viszont vastag zúzmara van az autókon és mindenhol. (Nem sokára marha nagy kapargatás lesz a szélvédőket illetően..:)

Most raktam ki a Lizin az összes ólat és fát, amit ezen event alatt kaptunk.
    Kíváncsi vagyok ugyan, de 5 óra múlva megtudom az eredményt.
    Majd ha jövök beszámolok az eredményről.

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt és csúszásmentes szép napot!
    Délután bővebben, most szaladok.

6. Koppi

Mindig az a rohanás, kedves Csacska..;)
    Stop és pihizz egyet.
    Neked mik lettek a titokólakból és fákból?
    Hölgyem, Helike, Tündi, Fatther, Tihamér (kétszer)? Nektek?

(Alig 5600-al termeltem túl a 4 órásat...:))

Összességében, jó kis feladatsor volt...Különösen az tetszett benne, hogy váltani lehetett akár ingyen is, ha számomra nem megfelelő volt a beadandó.
    Ez remek megoldás volt.

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem semmi nem kelt ki. Se ól, se csemete. Indoka egyszerű, csak a gazokat termeltem, de eventet nem csináltam. Gazból is csak mértékkel. Az előbb néztem hőmérőt. -2 fok van. Rohanni meg nem rohanok, majd megyek lézerezésre. Nem gravíroznak, csak megvilágítanak. Olyankor a szemüvegemet leveszem, a védőszemüveget meg fel. Nehogy a szemem károsodjon és ne tudjak parasztkodni. :) Meee mi lenne néékülem, ha nem lehetnék nagy paraszt? :D Mara nálunk nincs. Mármint Zúz Mara.

8. Koppi

Akkora Pajta készlettel, hogy tudod megállni, hogy nem csinálod az eventeket?
    A fájós részeidet veszik lézercső alá? Az jó...legalábbis nem árt.
    De ha lűnek vele, az kevésbé...:D

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

'Reggelt!

Kint -4 fok, annyira zúzmarás minden,hogy csak úgy ropog, már voltam kint adtam a jószágoknak túlélő falatokat, kivittem a kukát,mert viszik,hacsak Böszibe nem fagytak autóók.Mennem kellene fel a városba, de lehet megvárom míg kisüt a nap..bár lehet arra ugyan várhatok. Lojzi forog, tényleg megyek..
    Ezen a farmon sikerüt befejeznem az eventet,már a felhősort is aktiváltam, másikon mérföldekkel maradtam el, gőzöm nincs,hogy csináltam..Nekem az árpa, és rozs segített, már tegnap is ezeket termeltem a póréhagymával felváltva, ma reggelre 100 felett hoztak elemet. Örülök..
    Koppi, titokfa miatt én már egyszer dühöngtem itt, 2 szamócafa lett a többi 8 xxl,igaz ilyenem bodzából,sárgabarackból nem volt még a pajtában. Másikon azért jobb volt a felhozatal,ott 2 kökény, 1 japán naspolya,többi szintén xxl: bodza, sárgabarack,datolya,cukorjuhar,mandula..stb.
    Titokólakat még nem raktam ki.

10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia!

Gyönyörű napos időnk van.
    Koppi jóval előbbre én már írtam hogy milyen fák és ólak lettek.

2473hsz.

11. Koppi

Valamilyen ok folytán nekem 10 titokólam volt. (Lehet a múltkorit nem raktam ki.)
    3 vakond, 1 kakas, 1 sün, 1 béka, 1 gólya, 1 macska, 1 pocok, 1 narancs kacsaólam lett.
    A fák:
    2 naspolya, 1 japán naspolya, 1xxl bodza, 1 xl bodza, 1 xxl szeder 1 xl dió, 1 xl szivar 1 szamóca, 1xxl fenyő fák lettek.

heliantus és aranymálinkó kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok.

Nálam 1-1 kökény és japán naspolya fa lett, ami említésre méltó, ill. a 10 db ólból (ennyit adott összesen a mostani event) az 1 db
    kakasülő, a többi említést sem érdemel. A fiam farmján viszont lett 2 db pocok, 2 db farkas odú és 1 db narancssárga ól. Nekem még egyenlőre nincs farkas odú és a gólya sem kelepel még a farmomon.
    Egyébként valóban jó event volt, egy kicsit vastagabb lett a "pénztárcám", majd' egy millió CSP-vel.

További mosolygós szép napot és kitartást a még "küzdőknek".
    A tagnapi kb:20-30 cm vastag friss hóréteget "izzasztja Gizi" alaposan, úgy hogy lassan csupa latyak lesz az egész utca és az udvar is, nem is baj, mert hókotrót nem látni a környékes sem.;)

13. Csacskamacska

Sziasztok!
    Ma rövidebb napom volt, már itthon is vagyok. A hó esik, nem mondom, hogy nagyon és szép pelyhekben, de esik. Persze olvad is, mert +1-2 fok körül van. Éjjel ha fagy, reggel lehet csúszkálni. Itt nem látja meg a medve az árnyékát!
    Kopi, már én is írtam, hogy mik lettek az ólakból és csemetékből. Teljesen vegyes, lett farkas, béka, gólya, narancs és piros ólak, de lett pocok is több is. Fákból sz.cseresznye egy, ebből pedig többet szerettem volna, kökény egy, ebből is több kellene, naspolya, szamóca, de lett fenyő, meg sárgabarack is. Szóval széles lett a felhozatal, többsége a menüben foglalt helyet. A kis farmokon csak a titkok megszerzése volt a cél, sikerült is.
    Csak egy földön termelek növényt, a többit az állatok és fák foglalják el. Cél, pajtatöltögetés.
    Kellemes délutánt!

heliantus, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Most kaptál 10 ólat 10 fát.

aranymálinkó kedveli ezt.
  15. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Lassan egy órája havazik,eddig a bötonyon olvadt,felénk napok óta gyenge fagy van..
    Aranymálinkó küzd, itt érdekes módon van elem, csak a termelt cucc hiányzik, pontosan: 600 dió, és 800 körüli mézes..
    Koppi ez nagyon szép felhozatal, meg lehetsz elégedve!
    kávé benyalva, megkezdtem az izgulást.. Ja figyeltétek, a farmon kisütött Gizi-Lizzy, eltűnt a hófehérség!

heliantus, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Koppi

A franc meg figyelte, végeredményben mindegy..:)
    Ám közben másutt is kész lettem az eventtel nevezetesen a Lizin[​IMG]
    és a Hármaskán:
    Ez utóbbi necces volt mert 2db elem hiányzott. Nem akartam kuncsorogni, meg nem is volt kitől, hanem vettem 4 FA-ért két elemet.

heliantus és aranymálinkó kedveli ezt.
  17. Tündi1001

Mindhárom farmomra csak egy üzenet kellett volna küldeni!Én már rég túl vagyok az egészen.Itt maradt 252,és magamnak már nem kell ajándékba így mehetett volna 3DB.

Hajrázz még 19-ig!

18. Koppi

Azért történt így mert menetközben letettem az event csinálásáról. Abba akartam hagyni, de Csacskacicával beszélgetvén, mégiscsak folytattam.
    Főleg a Bubón volt necces a dolog..Ott nem hittem benne, hogy egyáltalán összejönne..
    Jó, mondhatod, hogy kishitű vagyok..:)

19. Tündi1001

Yess!

20. Csacskamacska

A farmról "elolvadt "a hó, itt meg behavazott. fehér a táj, de már nem esik. Egy kis emlékeztető, hogy tél van.
    Gratulálok Kopi, ügyes vagy! Ildikó hajráááááááááá!
    No, halljátok ezek a kakasok rettenetesen sokat esznek, talán a kukorékoláshoz kell nekik ennyi takarmányt? Kiesznek a kukorica vagyonomból.
    Most pedig megragadom a vasalót és a maradék vasalni valót veszem a kezembe.- még melegít is! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.