Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, felébredtem én is! Még csak gyenge sugarakat vélek felfedezni, de jó időt jósolnak. Legyen is, még vágyom rá!
    Szép a tavasz is, hisz a kikelet a tél után mindenki számára felüdülést jelent!
    Legyen szép napotok!:)

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Valóban párásak már a reggelek így szeptember idusa tájékán.
    Szép Napot Neked is..:)

3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napokat!
    Kissé felgyorsultak az események itthon,ezért nehezen jövök. Tegnap volt kis langy nyári zápor,amit úgy vettünk észre,hogy veszett sebességgel suhantak el a kétkerekű esernyők az ablak alatt. ;)

Csacska,igazán tetszetős az új kinézeted. Évszakok terén Tihamérral értek egyet,legszép évszak a tavasz,az influenza járvány elmúltával, de szépecske a mosti jó meleg ősz is,hogy maradjon még vagy 2 napig, be tudjam fejezni a kisház és kerítés festését..:p

Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Sziasztok!
    Hosszú nap volt, fárasztó, de végre itthon vagyok. Elolvastam a képregény leírását, félig meg is értettem... Majd termelés közben rájövök, hogy mit és hogyan..Tortát érlelni?? Hmm, -mik vannak??

5. Koppi

Tegnap azt a langy záport láttam felétek, egy remek felhőből érkezett.Sajnos nem volt nálam gép...
    Most 28 fok van itt...http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410270070.jpg

6. Csacskamacska

Itt egy szem eső sem volt, pedig nagyon kellene. Milyen igazságtalan dolog, a Dunántúlon már sok ami esett, itt meg semmi, de már mióta.?

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kedves keleti országrész lakói!
    Vigyázó szemeteket felénk, a nyugati határra vessétek és látni fogjátok, ahogy a sötétség fellegei legyűrik a Napot. Amikor elindultam hazafelé a robotból, napsütés volt meleggel párosulva. Meleg most is van, de napsütésről szó sincs! Hanem ami készül, az nem lesz valami jó. Igen sötétre váltott az égbolt. Nem tudom, tán Sopronban esik is. Itt még nem. De ígérik, nem lesz esőben hiány nálunk. Majd továbbküldjük, legyen nálatok is, mi már sokalljuk.
    Szép napot mindenkinek!

8. Koppi

Ráér kedves Tiahmér !
    Ne törd magad, ugyanis felújítás van az utcánkban és nem lenne jó az eső. Maradhat nálatok. Ti már úgyis megszoktátok...:)
    Itt most 27 fok van és remek napsütés...http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410273126.jpg

9. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    Dögmeleg volt ma, rosszul voltunk a teremben :( Szerencsére a 9.-10.-ről elengedtek, a héten még nem kell mennem :)

10. Csacskamacska

Most locsoltam..., szóval én kérnék ide egy kis esőt!;)

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szánom, bánom, de nem esett jóformán semmi. De ahogy a neten nézem, fog! Szerencsém volt a száradó göncökkel. Feleségem időben hazaért, én már a cuccot emeltem be épp az erkélyről. :) Jó volt az időzítés.
    Reggel meg majd meglátom, mi lesz. Esik-e vagy sem. Úgy fogok öltözni. Ma csak mellény volt a rövidujjú ingem felett. Az is elég ilyenkor. De esőben egészen más a helyzet. Akkor kell a dzseki. Majd kiderül, ha beborul! :D

PityuGeri kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Jó helyen voltál, jó időben! Kaptál dicséretet kedves feleségedtől?

13. Hölgy-világ

Szép estét!
    No holnap már csak igazító festés kell a kerítésre,és ablakra,no meg takarítás,és a kisház ajtaja marad csak. Remélem sikerül befejezni, s meszelni később is ráérek. Jöhet az eső mert nagyon kellene,és az unoka,mert nagyon náthás.
    Igen Koppi azt láttad, de annak a kevés esőnek 2 napig készülődött,volt olyan égzengés. Jah,és ami nagyon ritka,napsütésben esett,szivárvány is volt egészen halovány.
    Képregényt kihagyom,mint mindig,nem érdekel..

14. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Nagyon szép a bannered Csacska!
    Vajon ideér a rossz idő holnapra?
    Mindenkinek jó pihenést!

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk még nem esik, de mire elindulok, biztosan eső lesz. Nagyon a szélén vagyunk már a nagy felhőtömbnek. Most néztem meg az időjárásradaron. Nem ígér szárazat! Persze mire innen oda ér, időre lesz szüksége a felhőknek. Szerintem fogtok ti is esőt látni a mai nap.
    Jó reggelt gazdák! Csak idetolom magamat ily korán. :)
    Szerencsém volt, mert nem esett. De a csillagok eltűntek már régen. Eltakarják a fellegek. Fél négykor elszállt az internetem. Épp fent voltam a farmon. Na mondom, tegnap olvastam, hogy lassítást imitálnak ma az interneten, hogy bemutassák, mi lenne, ha az amerikaiak bevezetnék a korlátozásokat a neten. De hogy ennyire? Teljesen megszüntetni? Aztán fél ötkor volt megint. :)

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérünk Benneteket, hogy Rackót egyelőre ne keressétek fel az asztalánál, mivel az ajándékdobozában még nem rejtette el a 30 darab minitortát.
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt haladéktalanul megosztjuk Veletek.

17. Csacskamacska

Vidám ébredést!
    Köszi Laboviti a figyelmeztetést! nekem nem is volt szándékomban korán reggel tortát enni, nem egészséges...majd kora délután megeszem, ebég után jól fog esni!
    Jön már erre is a felhő, a békák azt kuruttyolják, hogy holnapra biztos, de lehet, hogy már ma ideér.
    Megyek, vár a munka.

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Koppi

19. Hölgy-világ

Szervusztok!

Kedves Laboviti újra szia körünkben, rég jártál felénk..tudom nem értél rá! A figyelmeztetés későn jött,menetrendszerűen Rackóval reggelizem,de majd elkérem tőle,ha.. még mindig nem tudom belevágok-é?!

Az ég alja diszkréten morog, hűs időnk van,a kutya már beengedte magát, de ha ez megint csak üres fenyegetés,akkor összeveszek az időjárással.-.-

PityuGeri kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Naponta járok erre szemlélődni. Sajnos sokan belefutottak ebbe a hibába. Együtt várjuk a megoldást.

PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.