Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Itt is hideg van, de már melegszik, mert míg reggel 7-kor -4 fok volt, már 0 van. Ezt a rádióban hallottam, mert én ma még csak az ablakon kinézve láttam, látom, hogy a nap süt , a szél meg fúj, nem is gyengén.
    Azt hiszem ideje felkelnem, mert reggel ugyan arattam, vetettem, de utána visszabújtam szunyókálni még.
    Szép és jó napot Nektek!:)

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A mai szokásos délőtti bevásárláson túl vagyok. Megállapítottam, hogy nagyságrendekkel többen voltak ma a Lidlben és a Sparban, mert a Tesco nálunk bezárt...
    Atyaég ! Mi lesz ha bejön a vasárnapi bót stop is? :(:(

3. Csacskamacska

Már hirdetik, hogy szombaton este 18 óráig fognak nyitva tartani azok a boltok, melyek máskor 13 körül bezártak. Ezek között ruhás, táskás, cipős, stb. is van. Itt szeretnének gondolom valamit behozni a vasárnapi kiesésből.
    Kellemes idő volt, jön a hideg azt jósolják, mehetünk korcsolyázni is vajon?
    Pihenjetek, kell az mindenkinek!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Megtört a jég szétszórtam a banánokat,most jöhet a korall.
    Már idegesített az a közzel 100 banán,most nyugodtan vagyok.

Vasárnap és Hétfőre havazást mondanak,Keddre meg már esőt,..de jó jobban csúszik a hav.,ha megfagy.

Megszokjuk hogy nem lesz Vasárnap nyitva a bót,régen se vót!
    Megyek megnézem Tündi merre tart a lázzal,talán nem az.Tegnap és ma is délelőtt jött,nekem mindig délután estefele szokott.Úgy látszik láza válogatja.

Amíg egy hétig betegeskedtem Tündi nem volt az.
    Csütörtökön elvoltam a Rendelőintézetbe egy labor vizsgálatra,..hát mint a heringek,150 sorszámúakat hívták az enyém 220 volt.Volt ott szerintem Icúska Vicuska de főleg Baciluska,Tündi este már mondta is hogy nem jól érzi magát,Pénteken már jelentkezett is a nemjóllét.

Utoljára szerkesztett: 7.2.15
  5. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szép estét,

betegeknek jobbulást. Tegnap rohangálás volt a szélben, ma egy megbeszélés az utolsó amire elmentem és mivel elegem lett el is jöttem. Mind a három alkalomkor ott voltam, de ettől most elkészültem. Jobban örültem volna,ha péntekre teszik az ilyesmit, mert teljesen mindegy, hogy nem kettőkor hanem ötkor megyek haza.
    A farsangi bulit bevállaltam volna,látom magam előtt a színes kavalkádot,tudom, fárasztó de egy élmény :)
    Itt is fújta szél, szinte egész héten és hiába sütött a nap hűvös volt. Az időjós portál ugyanazt mondja mint Lajosnak jön a hó meg a mínuszok.
    Lustálkodom...

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem értem. Amit reggel elküldtem és fent van a honlapon, az most nálam ott volt, mint el nem küldött szöveg. De fent van! Aztán kellett oldalt is lapoznom, mire az előtte kitörölt szöveg újra ott lett. De nem a Gizin vagyok, hanem a feleségem laptopján. Nem értem ezt kérem!
    Ma reggel, délelőtt azért volt szél, ha nem is nagy. Én kerékpározás közben jól meg voltam vele, de feleségem panaszkodott, hogy hideg van, fázott a piacon. Hm! Külön utakon jártunk, egyikünk itt, a másik meg amott. Munkamegosztás. :)
    Tündérkém még mindig lázas. Telefonon beszéltünk vele, meg a szüleivel többször is a mai nap. Belefér a keretbe. (Ha jól tudom, a hálózatunkon 1000 perc havonta bent van az alapdíjban. Az meg 16 óra folyamatos csevely. Persze feleségem képes a túllépésre, ezt többször sikerült is neki bebizonyítani.) Én szeretek írogatni, meg szövegelni, de ha telefonálnom kell,hát 5 perc után csak kínlódok, hogy mi a fészked fenét mondjak még. Nem megy.
    Megyek Gobio farmjára dolgozgatni egy kicsit.
    Szép álmokat, jó éjszakát! Betegeknek meg jobbulást!
    (Vagy elmegy rendesen vagy nem. Mindjárt kiderül.)

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Koppi

Sziasztok !

Tihamér nemsokára hozza a reggeli posztját, gondolom megelőzöm így éccaka.:)
    Ma nyugis napom volt. Miután nem foglalkoztam a tenyésztéssel, csak simán az állatokat etettem meg. Estére kanaszta partink volt. (Most nem sikerült a múltkori dolog, kétszer jól elpáholtak bennünket). Viszont remekül szórakoztunk.
    A feleségem csinált diétás tiramisut, ami kiválóan sikerült.
    Előtte házigazda révén én sert, a barátaink kocsival lévén, narancsitókát fogyasztottak. Bár este amikor jöttek megkóstoltattam velük a a Csíki sert. Na az is remek. 6,0 %-os világos sör. Az ember ha megissza jól érzi magát tőle..
    No ezért is volt jó a hangulatom.
    Aztán isteni sztorikat meséltünk a régebbi dolgokról..
    Az elébb mentek el. Gyors mosogatás (este örömmel, reggel körömmel...biztosan ismeritek) ...
    A fiam még nem ért haza. Bár ma reggel is 1/2 8 kor lépett be az ajtóm, de mondta az este, hogy azért most korábban fog jönni.
    Autóval ment el... (Nem lesz gond a benzinre...)
    Én, miután már a mai adagomat is lepörgettem, rendbe tettem a Farmjaimat, megyek is szunyókálni, mert már alig látom a billentyűket, olyan álmos vagyok.

Most kint -4 fok van és fúj a szél. A csillagok igen fényesre vannak vixolva..:)

Jó éjt Nektek.!

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Olyan korán azért nem keltem fel ma. Négykor. Egyre lustulok. Meg kellett várnom, hogy az este elvetett hibiszkusz beérjen. Kettő teljes percig kellett várakoznom. Most már az aratás, vetés megtörtént, jöhet a szórakozás. Este 11-kor mentem el hajcsizni. Ki is aludtam magam rendesen. Még várok egy kicsit és kiballagok, megcsinálom a mai ebéd egy részét, leves és köret, de a főételt csak ebéd előtt közvetlenül. Pirított csirkemáj lesz, az meg frissen az igazi. Hozzá káposztasalátát csináltam tegnap. Az mostanra jó behűlt a frigóban. :)
    Messze ellátni, köd nincs. Hőmérsékletet nem tudom, lusta voltam elmenni a Zerkélyig. Hó sincs, csak valami maradvány a hét elejéről.
    Szép napot mindenkinek! Betegeknek kötelező a gyógyulás a hétvégén. (Feleségemnek is.)
    Ahogy nézem, most sincs nagy tolongás. Vagy én vagyok korai, vagy mások pihiznek még mindig. :p

Utoljára szerkesztett: 8.2.15
  9. Koppi

Csupán Vasárnap van. ( Ilyenkor nem szoktam menni boltba) (Rövidesen viszont nem is lehet.)
    Vajh mi jön még vissza a nem szeretem időkből??

aranymálinkó kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Finom ebédhez jó nóta szóljon, szép szó mellett a finom falat el ne fogyjon!
    Pelyhedzik a hav, időnként, hideg van. további kellemes pihenést, betegeknek forró citromos-mézes teát, mihamarabbi gyógyulást, és vidám vasárnapot!

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Megérkeztem. Nem vittem túlzásba a korai kelést, 9 elmúlt mikor kikecmeregtem a jó kis pihe-puha meleg ágyból.
    Tündikének gyógyulást, jó pihenést mindenkinek! Helike, jól tetted, hogy lustálkodtál kicsit, szüksége van arra mindenkinek! A farsang valóban jó v olt, már ki is pihentem a fáradalmait. Kopi, nem lehet mindig győzni, de Te tudsz veszíteni is emelt fejjel. Tihamér én annyi alvástól, mint amennyit Te alszol, valószínű, hogy kómás lennék napokon, heteken át, Mormota nem vagyok, de több az alvásigényem.
    Szállingózik a hó, hol jobban, hol kevésbé, de nagy hópaplan nem lesz az biztos.
    Paradicsom leves, sült pulyka husi, burgonyapürével, kompót a mai ebéd és farsangi morzsatál az édesség.
    Most látom, kezd a nap utat törni magának, de a hó az továbbra is szállingózik. Mik vannak??

12. Tündi1001

Szép Vasárnapot!
    Minden órába más az időjárás,egyikben esik a hó másikban süt a nap.
    Tündit gyógyítgatom,talán nem lesz komolyabb.
    Közben nézegetem az állatokat,melyik már 150-nél tart mehet a süllyesztőbe,sok van még ami 100 alatt van.
    Kaméleonokat is hamarosan pihentetem 300 elég belőle szerintem,nem is tudom miért vannak olyan sokan.
    Lehet hogy lesz egy kis délutáni szende-szundi,ha felébredek akkor meg kuka.
    Teázni akarok most megy a zöld tea,majd a piacon is teázunk hátha valaki bakizik.
    Csak azt nem értem utána miért nem törli gyorsan.

Itt van hó...

Ezek hiányoznak a farmomról!

heliantus és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Lajos, kaméleon tenyésztés lesz hamarosan, azért kaptuk azt a sok ólat. Teázzatok, én is azt teszem, kell a folyadék a szervezetnek. Kicsit itt is sütött a nap, már nem esik a hó és szépen kezd szürkülni befele.
    Jó lett volna egy kis délutáni szieszta, de nem engedtem meg magamnak, mert javítanom kell. Javítok is, csak közben bekukkantottam ide is, meg oda is...Pá, majd még benézek!

14. Koppi

Sziasztok!

Holnap hétfő... ízzítsunk, mert jönnek a dolgos hétköznapok...

heliantus kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Kapható Kivimadár a piacon 43000-103000-ig.Hűűűű,..lesz majd olcsóbb is.
    Majd csipegetünk belőle,farkast is lehet már kapni tizenvalamennyiért.

Teázunk a Tündivel,Neo Citrán és ACC,tea mézes citromos.

Hol virít a nap hol meg ez van....[​IMG]
    Csacska,..akkor csak szaporodjanak a kaméleonok.

heliantus kedveli ezt.
  16. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó estét,

itt ugyanolyan változékony az időjárás,mint ahogy írtátok. Hol esik a hó,hol nem, most nagyon fúj a szél. Az ebéd részben itt is, pulyka volt fokhagymásan tepsiben, brokkoli krémleves és almatorta. Tündinek jobbulást,ágyból ki nem kelni, tapasztalat és dönteni a folyadékot. egy idő után már az ember körme alól is az folyik,de akkor nem szabad feladni :) Kezem ismét fáj, időjárkálás függvénye. Fáslizom :) És igen Kopy holnap hétfő, szuper...akkor is te vagy a kártya ördöge ;)

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Nem lenne ellenemre, ha holnap megint vasárnap lenne. Tudom, kis telhetetlen vagyok, de nem baj, ez vagyok én. - és az is én vagyok, hogy ezt a hsz-t valamikor este írtam, most meg itt találom nem elküldve. Hmm, most akkor ki is, mi is vagyok én? Feledékeny, vagy szórakozott, netán a gépem pimaszkodik velem??

Mára vége a munkának, kapa letéve.
    Jó éjt!

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Alvás? Hászen tegnap nap közben többet aludtam, mint máskor éjjel. Az a szomorú, hogy kívántam is a fekvést, az alvást. Követtem feleségem példáját. Összeszedett megint valahol valamit, utána én is. Szóval aludtam délelőtt, aludtam délután (többször is) és este fél 11-kor ismét letettem a könyvet. De háromkor már mentem kávét főzni, mert kell az ilyen korán is.
    Tegnap pár percig havazott, aztán csak a szél fújt. Elnéztem a hírekben, a neten, micsoda idők vannak dél-Dunántúlon. Hóakadály, balesetek, árokba csúszott járművek. Tél van még bizony. De elég volt, jöhetne a tavasz.
    Igen, megint hétfő lett és aki még dolgozóba jár, annak ideje lesz lassan kinyitni a szempillákat, ha munka előtt még akar mezőgazdasági tevékenységet végezni vagy leseperni a hóval teli járdát.
    Szép napot mindenkinek!

19. Koppi

Szia!
    Érdekes dolgot csinált a fórum most. Rákattintottam a válaszra és simán kitette hsz. nélkül a placcra.. No jó.
    A tegnapról: az enyém volt az egész nap. Csak termelgettem az utánpótlást, miután kissé ki voltam fosztva.
    Itt most -6 fok van. Hónak nyoma sincs. Tegnap szállingózott valami pihe féleség, de abbamaradt.Úgy látszik ez a tél is így telik el, hogy ugyan van hideg, de nincs védőhópárna a vetésen.

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
    heliantus kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Már újra egy új hét! - rohannak a napok.. meg én is..
    Legyen szép napotok!

heliantus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.