Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Kedves,azért ezzel most nem értenék egyet,ha nem baj! Hol hiba? Illetve igen (jellemhiba), játék fejlesztése megígérte,beharangozta,s mégsem tudta teljesíteni, belefutunk páran ilyen esetekbe, nem itt a probléma,hisz emberek vagyunk!

S mivel elnézést kérni sosem késő, kedves játékostársaimat követném meg,mikor elnézésüket kérem,hogy augusztusi találkára lelkesen bejelentkeztem,még lelkesebben agitáltam játékostársaimat,ám mégsem voltam ott!

Kerítés készre festve, ebéd készre főzve,el is kezdett csepergélni az eső..

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A hiba az, hogy Rackó ajándékdoboza nem tartalmazza még eddig a pillanatig sem a beígért minitortákat.

3. Laboviti

Sziasztok!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Rackó mai napi minitortái a váza ikon alatt láthatók. (Akik a hajnali órákban hiányolták a mini sütiket, ellenőrizzék a menüt.)

PityuGeri kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia Laboviti!
    Az aratógép automatikusan learatja a tortát is?

5. Laboviti

Szia!
    A tesztelési eredmények azt mutatják, hogy az aratógép csak a teljesen beérett minitortákat gyűjti be.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem a minitortám vaslóban ott van a váza ikonnál, de át van húzva..

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a minitortákat.

8. Csacskamacska

Köszönöm, most szoríts nekem, mert aratok és a torták maradjanak meg!

9. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Laboviti torták megvannak, event induláskor megkaptuk őket, de látom már írták!
    Koppi próbáld a Szigetet ott simán kitehetők, mondjuk én oda raktam őket a napra,hadd érlelődjenek;)

Ahogy elnézem az első feladatsort, képregény V. esemény végére meg is lesz 6.500 lufi mennyiség..:D
    (Hölgyike voltam)

10. Csacskamacska

Hurrá! Megmaradtak!! Lehet gond nélkül aratni géppel, torták maradnak::):):):):)

11. Laboviti

Örülök a sikerélménynek.:)

12. Csacskamacska

Nos, cikázom a farmjaim között, de most jut időm írni is. Csak a két nagy farmon csinálom, a kicsiken nem. Arra nincs időm, hogy mindegyik farmon tudjam csinálni. Igen nagy hullám van rajtam, valahogy az álommanók megkörnyékeztek és nagyon vonz az ágy. ...este pedig Szulejmán, de most úgy gondolom, hogy aludni fogok, felveszem és majd holnap délután gyorsított menetben megnézem. / a reklámokat kihagyom/
    Torták kihelyezve, reggelre beérnek és mehet helyére az újabb csapat.

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én is elszenderegtem ebéd után fél órára. De nem hagyom magam elcsábíttani semmiféle "nagy"-tól. Ha eddig nem szulejmánoztam, akkor ezután sem fogok. Helyette könyv és szundi, majd korán reggel a szokásos kelés. Úgy három óra után bármikor. Én szoktam négykor a mobilomat ébreszteni, hogy: Ébressz már hékás! Na! Mire várjak még? :D
    De akkor már az első kávén is túl vagyok.
    Eső meg nem volt nálunk. Ez a nap legjobb híre.

14. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Üdv-üdv! :D
    Hotdog ma a vacsi, kellett menni a boltokba összevásárolni a cuccokat :) Alig várom már a nyami vacsimat :)
    Event elkezdve, lufiból van 313 (a vetettel együtt) , óriásgazból 45 a földben, minnyár érik az ubi, annak a helyére is vetek majd lufit, őket trágyázni is fogom :)
    Képregényből 133, mázból 9 van... ez a máz nem fog nagyon gyűlni szerintem :( Eddig mindig összejött annyi érésgyorsító amivel az összes cuccost meg tudom hinteni, de ez lehangolt most kicsit.
    Sok sikert mindenkinek az eventhez, jó étvágyat a vacsihoz! :)

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Itt meg volt és most is esik. Kell is, mert nagyon szomjas a föld. Pityuri, jó étvágyat neked is!

16. Koppi

Itt is esik, aminek nem örülünk, mert kimossa a cementet a frissen lerakott betonból Jelenleg úgy néz ki az utca, hogy bár díszburkolat van az úttesten, de nincs járda, mert ma szedték föl... Holnap, meg aszfaltozni akartak...de ilyen időben? :(
    Gondoljatok bele, hogy milyen sártenger lesz....:(

Én sóskát vacsoráztam...

17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Hát belevágtam, majd meglátom mikor unom meg..
    Vacsira körtéztem,az esti 2 deci melegítő kakajón szürcsögök aratás-vetés közben,aztán szép álmokat Gazdák!

PityuGeri kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét!
    Koppi szegény! Fogadd őszinte részvétem. Még hogy sóskát vacsorázni?! Jesszusom! Én inkább eszek izgő-mozgó kukacokat, de sóskát nem. Én még az írmagját is kiírtanám a földből lángszóróval. (Meglepően hatásos gyomirtó, bár kissé körülményes a használata. A mezei, román gyártásút csak háromszor lehetett egy töltéssel "kifújni". 30 évvel ezelőtt.) A paraj, az jöhet, mert azt szeretem. Még jobban a mangoldot. Az sokkal finomabb. Még a szárát is úgy lehet elkészíteni, mint a spárgát. Aztán a karalábé levele, a cékla levele is finom főzeléknek. De a sóóóóska, az a halálom. :(
    Aszfaltozni esőben is lehet, de minek? Egyrészt az aszfaltozó jól kikáromkodhatja magát (gyakorolja anyanyelvünk nem annyira illedelmes szókészletét), másrészt meg a víz az aszfaltot, ha bent van, nem hiszem, hogy tartóssá varázsolja. Nem beszélve arról, hogy a forró aszfaltra eső víz gőzzé válva fröccsenti a forró vizet az ember képébe. Remek egy érzés lehet, mit ne mondjak.
    Eventet nem csinálom most. Közhírré tétetik, hogy ajándékot (ha esetleg nekem szándékozna valaki küldeni) nem kérek! Olyannak küldjétek, aki belevágott az eventbe! Gobio55 sem kér, még véletlenül sem.
    Jó éjszakát!
    Van minitortám! Megtaláltam, kiraktam. A kitehető kütyü 50 TP-t adna.

19. Csacskamacska

Kopi, talán ha tetőt húznának felé...komolyra fordítva a szót, szerintem nem fog itt még annyi eső esni, hogy az bajt okozna. Itt csak cseperkél. Igaz jósolnak nagyobb esőt is, de tudjuk jól, hogy nem mindig igaz a jóslat.
    Sóskát szeretem, parajt nem. Ma tökfőzeléket ebédeltem, finom volt. Vacsorára egy kis kolbászt és lekváros kenyeret ettem. - meg egy kis csokikár is ráadásnak..:)
    Jó éjt!

20. Koppi

Sziasztok, szebb Napot !
    Esik, szünet nélkül. sár és sár mindenütt...
    15 fok van http://terkep.idokep.hu/terkep/hu/felhokep2.jpg?ccd17
    Azt amit említesz Tihamér, mármint, hogy "mangold" azt sem tudom hogy mi...(utána néztem a guglin és így már ismerem..)
    De nem szeretem..., mint ahogyan a spenótot sem...
    Bevéstem a memóriámba, hogy nem csinálod. De egyebet elfogadsz ugye? :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.