Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek! És esőmenteset!
    Megkaptam a mai minitortáimat is Rackótól. Gondolom, mások is elérik az újabb 30 darabot. Majd ha az előző adag letermett, kiteszem ezt is.
    Igen Koppi, elfogadok mást. De aki eventezik, annak legyen elsőbbsége.
    Szép napot mindenkinek!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek és szép napot!
    Késésben vagyok szaladok...

3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok! Miután egész éjjel esett az eső, kisütött a nap. Kész vagyok a kisház külső-belső ajtóinak festésével,ma biztosan befejezem az ablakot is kívülről. Ahogy elnéztem a kerítést majd át kell kenni legalább 1x,mert szó szerint beszívta a festéket a fa..és ha még mindig rosszalkodni fog az idő,már lekentem rozsdamaróval a postaládát. :) Egy aratásról már lekéstem,de ez van.
    Hiányolom Helikét!

Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Ildikó, csodállak a munkabírásodért! Nem könnyű munka az ajtók festése és ez csak egy , azokból amiket csinálsz. Mindig tevékenykedsz, csinálsz valamit, nem számít, hogy "férfi" munka, Te azt is gond nélkül megcsinálod!Nálam nincs kerítés, csak élősövény, azt meg nyírni kell, de mostanság ritkán csinálom, a szomszéd besegít. - már olyan magas a sövény, hogy nem bírom sokáig olyan magasan tartani a sövénynyírót...
    Szép, kellemes napsütéses idő lett, össze is szedtem magam és a hazahozott iskolai munkába vetem bele magam.
    Helikét én is hiányolom, nem tudok róla semmit.

5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szép napot mindenkinek!
    A mai nap gyorsan eltelt, nagy örömömre :) Bár csalódás is jutott, nem egy... megbeszéltük az osztálytársakkal hogy elmegyünk enni, erre a legfontosabb ember nem jön, úgyhogy fogtam magam és én sem mentem.
    Folyamatosan csak az aggódás meg az aggódás... bioszból meg jól megszívatott volt ofőnk, dogát íratott, tudtuk előre hogy csak annak kell beadnia aki tudja (persze ő nem tudta hogy mi tudjuk ezt a csavart) aztán ő jött azzal hogy oké, de akkor minden ötödiket beszed... na akkor ér hozzánk... 2, 3, 4... na Jázmin (padtársam) akkor add te be. Pisti 1., ... Fúúúúú egy nagy kő esett le a szívemről, kettes lett volna az a doga xD

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!

Csacska az erős túlzás,hogy mindent,de tudod nálunk már nincs férfi erő,ahogy nálad se. :oops: S a java még hátra van,örök heppem a kert, és konyhakert méf hátra van.Még az idén szétrobbantanám,ha bírni fogom..
    Tesót ma megkergettem, bevásároltatok holnap vele az egyik nagymultiban szaniter áruból, meglepetés anyunak;)
    Nekünk borostyán van körbe végig futtatva az összes elválasztó kerítésen. No az melo végig rendben tartani.
    Végeztem az ablakkal,közben 1x lekentem a postaládát is,mivel bekergetett az időjárás felelős. Le is van takarítva 3/4 része.de bejöttem, érzem egyre jobban amortizálódom.Sok nekem a 8-10 órai álldogálás-guggolás mindennap.

Pityu-Pityu, Jázmin vajhh.. hogyan fogja érezni magát ha kikapja azt a dolgozatot?!

Csacskamacska kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk egész nap esik, kellemes 13 fok van árnyékban. Igaz, napsütés hiányában árnyék sincs. No mindegy, csak a számat jártatom megint feleslegesen. Ennyi festés azért sok munka. Nálam a ház körül se sövény, se kerítés nincs. Van helyette némi zöld felület és sok-sok aszfalt meg beton. A házikóban 88 lakás. Két lépcsőházban. Reggel befelé menet nem volt eső, de később eleredt. Hazafelé már vizes lett a gúnyám. Ha holnapig megszárad a dzsekim, akkor azt veszem fel, ha nem, akkor kénytelen leszek egy melegebbet elővenni. Annyira azért nincs hideg. :(
    Csónakon még gondolkodom. Össze kéne fognom olyan szomszédokkal, akikkel egyfelé visz reggel az út a munkahelyre. Délután meg vissza. Olcsóbb lenne a beszerzés! :)

aranymálinkó kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Ildikó, nekem annyival könnyebb, hogy nagyon pici a kertem, így nincs sok munka vele. Cserepes virágaimmal már annál több munka adódik, de az is csak szórakozás számomra, mert szeretem a virágokat.
    Pityuri, ezért kell mindig tanulni! - mondja neked ezt egy tanító néni.
    Tihamér, tudom enyhe vigasz, hogy a napközbeni napsütés után beborult, de még nem esik. Jó ötlet útitárs keresése, mert az sem mindegy, hogy hányan eveznek. :):)

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igazad van Csacska! Nem jó, ha az ember valamit nem tanul meg, vagy nem jól tanul meg. Lehet, sőt valószínű, hogy arra egy más valami fog rátelepedni, de magasabb szinten. Márpedig ha az alapokkal van baj, akkor a felépítmény is csak recseg-ropog.
    Abban is igazad van, nem mindegy, hányan forgatjuk az evezőt. Esetleg egy nem is evez, hanem a szapullyal a vizet meregeti az csolnakból. Amennyi esik, el is kell távolítani a gumicsónakból. Több helyen homokzsákokat raknak a töltésekre. Nem jó dolog, de muszáj. A kényszer nagy úr!
    Jó éjszakát mindenkinek!

10. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sajnálom is őt, de okosabb nálam, biztos kap legalább egy hármast :) De hát az ember először mindig magára gondol ;)
    Nem hatotta meg őt igazán h be kell adnia, szóval nem aggódok miatta :D

11. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Jó estét! Na ehhez mit szóltok? Khaoszka megcsinálta nekem a bannert ide a kópéra.Tuti lett,nagyon tetszik nekem is a kis Kópékának is.És még sikerült is beraknom az aláírásba.Na mehetek is aludni.Jó éjt!

Tündi100 kedveli ezt.
  12. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Iker társasház, hasonlóból költöztünk ki kertesbe,csak ott 76 lakás van.
    Továbbá igazad van sok ennyi festés, de elkövettük azt a hibát,hogy az évek alatt nem volt karbantartó- vagy állagmegóvó festés.
    Az elmúlt 3 évben sajnos folyamatos készenlétben,ls rohangálással telt, kistesó meg ígérte,meg ígérte,meg még nagyon sok mindent megígért,jelzem most is, csak sose jutott rá ideje. Most festék maradt a festőtől,többit kipótoltuk,és időnkbe belefér. Jó lesz,s megvan az az élvezet,hogy csinálok valami maradandót,hasznosat. Továbbá jönnek a sasszemű nagynénéim,mert kitalálták,átmegyünk Poroszlóra,s csak jólesik mikor mondják,hogy.. Ráadásul az egyiküknek kertész-virágos a családja, így kicsit agitál a dolog.

Látom Era nyúzzátok még goodgame Empire-t :) Nagyon klassz,és igazán ügyes vagy!
    (Hölgy-világ)

13. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Persze Ildikó,a fiúk nyúzzák,bár Kópéka suliidőben le van a hosszadalmas gépezésről tiltva.Ránézek a falura,ok,van 5 perced,mondja a szigorú anyuka.Na de ezek a lovagos dolgok,na és a történelem utáni érdeklődés szerintem jó dolog,főleg hogy 4 éves kora óta tart.

PityuGeri kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Egy utolsó aratás, vetés és jó éjt mindenkinek!

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó, illetve jobb reggelt gazdák!
    Röviden: eláztam. Hosszabban meg már nem is akarok szólni róla. Értelmetlen.
    Az a Mátékópe kép jó. Teccik! :) Ami meg alatta van mondatocska a lovagiasságról, eszembe juttatta legénykoromban összeírt egyik "bölcsességet":
    Úriember csak kalaplevéve veri a feleségét.
    Én életemben nem illettem se kézzel, se lábbal nőt verési szándékkal. A simogatás az már más. Azt csináltam, bár sokszor csak csináltam volna, de nem mertem. Hátha rácsapnak a kezemre. Megint és megint. Ha meg már annyiszor, akkor elkezd fájni. Azt meg én sem szeretem. Aztán ha a feleségem is észrevette volna, na akkor aztán lett volna ne mulass! Amilyen csúnyán tud rám nézni a szentem! :p

Fatther és PityuGeri kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Kissé borult, 25 fokot jósolnak.
    Tihamér sajnállak benneteket, már igazán elég lenne abból az esőből!
    Ismered a mondást? : semmit a kéznek, mindent a szemnek....:)

PityuGeri kedveli ezt.
  17. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó reggelt! :)
    Mehetek reggel bérletet venni mert a bérletfelelős (anyu) elfelejtette :(
    Remélem azért nem fogok elkésni :D Még bedobok egy hotdogot aztán indulás!! :) Itt a hét vége végre, mert ma van [​IMG] "Péntek, az én napom..."
    Szép napot mindenkinek, jövök délután! :)

18. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

Mindenki bemutatkozott az új fórumon, én sem maradok ki: heliantus vagyok, környezetfüggő, Berettyóújfaluból játszom. Köszöntöm a régi :) kedves és új tagokat.
    Szép napot Mindenkinek! Ahogy hirtelen körbe néztem láttam, hogy az eső nem kímélt senkit! Nálunk ma hajnalban volt egy nagyobb zuhé, azonkívül nem sok minden. Remélem jól vagytok. Nekem van még egy pici allergiám, valamint a szeptemberi feladatok sokasága. De azért benézek :)

Szép hétvégét Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
    PityuGeri és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szia Helike!
    Már nagyon hiányoltunk, hogy merre jársz, az is felmerült bennem, hogy csak nem eltévedtél? ;)
    Igen, végre hétvége, én is nagyon vártam. Kissé hűvöske, de esőmentes nap volt eddig.
    Eventhez a gazok készen vannak, csak a tortáknak kell érni.
    Kellemes délutánt mindenkinek!

heliantus kedveli ezt.
  20. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szia Csacska!

Nem tévedtem el, de kicsit furcsáltam az átalakulást :) Most kezdtem az eventet, és még tanulom a torta ültetést :) meg az új rendszert.
    Jelenleg nálunk szakad az eső. Hazafele beázott a cipőm, most beburkolóztam a takaró alá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.