Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Igazán egy szavunk sem lehet az időjárás miatt. Szikrázó napsütés és kellemes hőmérséklet. Ebéd után kicsit kitettem magam a teraszra, molyoltam, hogy teljen az idő, s közben élveztem a napocska melegét. Utána beszáradt ruhát kivasaltam, bár a néphit szerint vasárnap dologtiltó nap van.......volt valamikor, ma ez már nincs így.
    Termelgetek, a kis farmokon is itató után kutattam, nem sok eredménnyel, de majd lesz ott is ragasztóműhelyem, annyira nem sürgős.
    Lassan lehet vacsorázni, de mivel délután a sütiből nassolgattam, így még nem vagyok éhes. Holnap újra hétfő, ahogy elszalad egy hét, olyan hamar elszalad a hétvége is. Kár!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Valahol olvastam itt a neten, hogy ilyen a hét: hééééééétfő, keeeeeeeedd, szeeeerda csütööööörtök, pntekszmbatvasrnap...

A jelen érzetem szerint felkelek hétfőn és már szombat is van hirtelen, a vasárnap is gyorsan eltelik, majd megint hétfő jön....

Ragacsolóm nincs.

Utoljára szerkesztett: 8.3.15
    heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma igazán jó idő volt....bár itt nálunk a szél az mindig fuj!
    Eventet én is letudtam pénteken. Alap ragacsot is sikerült összehozni,
    de csak ugy, hogy vettem xxl barkácsot. A feladatban levők egy darabot
    sem adtak ....igy pipa lettem és ezért vásároltam.
    De?????....azt nem tudom, hogy hová szaladok?

heliantus, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Koppi

Úgy lettünk ezzel a ragaccsal, mint anno az íróecsettel és fazék gyártásához szükséges cuccal. Aki az elején van az jót fog kaszálni a piacon.
    Itt a keleti végen remek időnk volt. A szél is elviselhetően fujdogált. Apósomnál összeraktuk a kerti hintát. Az Öreg szokásszerint megint jól elrakta a láncokat, amit kell az összerakásnál, de a végére meglett. Már, már azon volt, hogy inkább vesz a boltban holnap láncot, fene keresgeti..:)

Nekem hány barkácsot kellene vennem, hogy a maradék 8 összejöjjön?
    Ma sikeresen kiváltottam a gyömbér termesztési jogát.
    Majd összejön a Korall ha köll...egyször...

heliantus, Hölgy-világ és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. zsozso577

szia
    Nagyon könnyü.....dolgokat eltenni! Én is szoktam.....még mondom is, hogy itt biztosan
    megtalálom!
    Az iróecset nálam is rázós volt....de akkor még volt a gazdakörbe kiváltható
    barkács....azokat szedegettem össze.
    Most csak a fazekasból tudtam kivenni és amit a feladat adott.
    Tapasztalatom, hogy xl-s nem adott....az xxl-s adott nekem 2-2 db-t
    Azt hiszem 4 db-t vettem.
    Nekem van AB.m....de a Korall valahogy nem hoz lázba. Jelenleg ugy gondolom,
    hogy van mit csinálni a területeken.

6. Koppi

Nekem maradt 2.....A többit vidám szintlépésekkel, ami jó sok tp.-re van megoldom, majd, 5 év múlva ha játszok egyáltalán addig.

Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  7. zsozso577

Ohhhh...igy leirva elég gááááznak tünik! Hátha kitalálnak valami jó léptető megoldást.

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Kopi, ne légy már kishitű! Hamarosan lesz annyi amennyi kell! Tessék pozitívan gondolkodni!!
    Zsozso, nekem szerencsére többet adott a be nem fejezett gazdaköri, így jött össze.

Miért nincs a tv- ben nézhető műsor??
    Mozi hol van, hol nincs, pedig gyűjtögetném a farmaranyakat, aranybanánról nem is beszélve!

9. zsozso577

Mozi, az nálam is ritkán van....vagyis lehet, hogy van...csak én akkor nem járok arra.
    Az én farmom egy nagyon rossz szerveren van....valahogy nem adakozó!
    Nagyon szükmarku volt velem ezidáig. de....lehet egyszer csak megfordul!xD

heliantus, Hölgy-világ, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok ! Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Itt a keleti végen most 0 fok van és felhőtlen az ég. A kertek alján némi párásság észlelhető..
    Reggeledik, bár még a Nap nincs az égen. A madarak - még- csöndben vannak..:)

Persze, FA-ért haladhatsz ezerrel...

Nem kishitűség a dolog, hanem tény. Annyira szerteágazó lett a játékunk, hogy nincs időnk semmire. Gondolj ebbe a rengeteg eventbe. Már a csillagok is elfogytak.
    AB-t, meg csak és kizárólag szintlépésért kapsz. Másképp nem. Egy 200-as szint közelében, Te tudod, mekkora különbség van két szint között és azt Neked ott azon az egy területen kell megtermelni...
    Mellette, ha nem használsz napi szinten répásalmásat, szinte semmire sem haladsz.
    Annak is az előállítása összesen 70 cukorba fáj....1 darab...
    A szigeten egyszer volt valami AB termő fa, az is korlátozott ideig és kemény kp.-ért.
    A FA- termő fa sem tér már vissza, pedig anno azt a régi keréken sokan megszerezték, bár nem mindenki. Akiknek van, jól jártak...Akiknek nincs koppantak.. Így jártam én is.
    5 éve játszunk és nem haladunk, hiába van már a kisujjunkban a Játék...
    És még én vagyok a kishitű?

Utoljára szerkesztett: 9.3.15
    Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Jó reggelt és napsütéses szép napot mindenkinek!
    Itt már süt és a galambok is turbékolnak.
    Legyen jó napotok.......szaladok...

12. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Itt az ország nyugati részén is süt a nap....olyan jó friss a levegő!
    Lassan összeszedem magam és elindulok a napi körutra ..utána pedig sétálok!
    FA-fám nekem sincs....nem sikerült megszerezni....anno!
    Szerintem akinek nincs....annak már nem is lesz. Ugy emlékszem, hogy
    azt irták, nem lesz többet játékban.
    Szerintem is nagyon jól jártak azok, akik meg tudták szerezni.!
    Örülök, ha szintet lépek....de a farmon annyira már nem izgat....
    olyan sok millió tp kell már....hogy el sem tudom képzelni!

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Nemsokára lépek szintet,de utána talán valamikor Karácson környékén.Jobb is ha az ember nem mindig azt nézegeti hogy mikor lép mert csak idegesíti magát.
    Előbb jutottunk 1-90-ig, mint a 90-100-ig.
    Zsozso,közelebb vagy 100-hoz mint a 90-hez,de még az is hosszú idő.

Estére mindhárom farmot meghintem gyapottal,mert az az 1 felröppenő abból lett,hajt a kíváncsiság.
    Nagyon jó lesz ha egy itató sem jön,..de legalább nő a gyapot száma.
    Megyek leszedem a második ragasztót!

Napos időnk van némi 10 fokkal.

14. Koppi

Ha összegezzük a dolgokat, akkor rájövünk, hogy végeredményben egymás kedvéért vagyunk itt. Mehetnénk egy másik közösségi oldalra is, de az másabb. Bennünket egy kivülálló nem is ért meg. Tapasztalatból beszélek.
    Mellesleg csináljuk a Farmjainkat és beszélgetünk az Élet ügyes- bajos dolgairól is.
    Valahová tartozni kell. Mi ide tartozunk. Jóban rosszban már volt részünk itt is, de a játék szeretete ami itt tart bennünket.

Továbbra sincs ragacsolóm. Mindössze 2 itató esett be valahonnan...

zsozso577, Fatther és heliantus kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Ez így van Kopi, mi idetartozunk és itt olyan jól elcseverészünk. Már annyi mindent megtudtunk egymásról, jót és rosszat is, hogy már ez is összeköt bennünket. Kinek mi jut eszébe leírja, már ez is egy jó érzés, ha meg reagálnak is rá a Fórumtársak, az meg még jobb. No, farmfüggők nem vagyunk, csak annyira, hogy a legtöbb szabadidőnket itt töltjük és a farmmal kelünk és fekszünk....;)
    Várom a "felmérő urat", szalagfüggönyt csináltatok az étkezőn lévő panorámaablakra.

16. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok, kellemes délutánt mindenkinek!

A függősség az függősség :). Szeretek itt lenni, csevegni és higgyétek el, azért lehet tanulni és tapasztalatot szerezni.
    Meg lesz az a ragasztó gyártó biokombinát Kopy ne izgulj :)
    Itt jelenleg süt a nap, hét ágra, kellemes az idő. Mindenki lassan kibújik a jó meleg vacokból és neki lendül a tavaszi alkotókedvének.
    Ma gépelős napom van, a billentyűzet hozzá ragadt a kezemhez. :) De kész vagyok a pötyögéssel, most már csak jó kedvemből írok ide is.

Kellemes napot!

17. Csacskamacska

Helike, " ha jó a kedved üsd a billentyűzetet, ha jó a kedved üsd a billentyűzetet, ha köztünk vagy és jó a kedved, üsd a billentyűzetet.."- kicsit átköltve. Emlékeztek még erre, KISZ életünk egyik játéka volt. Én még ma is játszom a gyerekekkel, pl. erdei iskola, buszozás, stb.
    Kopi, enyhe vigasz, de úgy gondolom, hogy Neked van ragasztópisztolyod, nekem meg az nincs, de van ragasztós bioakármim.
    "Felmérő szaki" itt volt, mért, én rendeltem és ha van raktáron a kiszemelt színű függönyből, akkor a héten már kész is lesz, ha nincs, akkor a jövőhét. Tulajdonképp igen régóta tervezem már, így ha várni kell egy hetet, ki fogom bírni, fogok tudni aludni.

18. Koppi

Szia !
    Eltaláltad, tényleg van...Valamikor régen vettem egyszer használtam és azóta sem. De Van. Ha kell akkor nem kel kérni..:)
    Nem sokára indulok a het testmozgásomra, gondolom már nem kell leírnom, hogy pingpongozni megyek. Még most autóval, de ha nyílik az idő bringával, mert az esetben már sert is lehet fogyasztani, ami jól jön, ha leízzad az emberfia...:)

Helike !
    Tényleg remek tavaszi időnk van...de csípős kissé árnyékban..:) Tudom, mert nyitott kabátban indultam el biciklivel és a végén be kellett gombolkozni...

heliantus, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  19. zsozso577

szia
    Ebben igazad van....de tp-ügyileg nem vagyok biztos benne, hogy közelebb vagyok a 100-hoz
    mint az elejéhez!xD
    Azt már hallottam, hogy 99 és 100 között valami horribilis tp kell!....de neeeem nézem meg!

Utoljára szerkesztett: 9.3.15
    heliantus, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia !
    Úgy érzem tartozok vele Neked. Itt az 50. szint fotója...:) [​IMG]

Szándékosan hagytam ott az időpontot is...:)

heliantus, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.