Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én csak a 93-at léptem meg, de én is lehidaltam....Mennyi lehet 95 fölött?? :)

heliantus kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem nézem meg, hogy mennyi Tp-kell. Lassan kúszik a csík és annyi, majd megnézem, ha már közelít a végéhez. 100-on túl, már száguldozni lehet, de addig eljutni kemény munka. 2-3 év még biztosan kell neki, hacsak Tp hullás nem lesz..xD
    Zsozsó, ha meg is nézed, ne írd le, mert még világgá szaladunk....
    Kopi, ne legénykedj, csalóka az idő! - kabátot tessék begombolni.( a Te korodban már vigyázni kell.....xDxD)

aranymálinkó, heliantus, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Neem nézem meg....meghagyom a rémület pillanatát a szintlépésre!
    Kiváncsi vagyok....ezt a szintet mennyi idő alatt teljesitem....nahhh....akkor
    lehet végzek egy pici számolást....mihez tartás végett!:oops::cry:
    Bár ez még beláthatatlan idő!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nos ehhez még egyszer gratulálok!Ezért küldtem neked egy galambot!
    Zsálya már a második oldalra került,ültetésnél mindig lapozni kell egyet.

Mi is elérjük majd a 100-at?Vagy mire elérnénk én már akkor kiöregszem!Vagy jó nagy egér kell nehogy begörcsöljön a kezem.

5. Csacskamacska

A játék az frissen tart, fiatalít, elvégre a gyerekek lételeme a játék. Lehet, hogy már a második gyerekkorunkhoz közelítünk......No nem filózom ezen, hanem lefekszem.
    Jó éjt, vidám ébredést! :)

6. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt! Napsütéses szép napot mindenkinek! Mára még napsütést jósolnak, használjátok ki és töltsetek sok időt a szabadban! :)
    Ildikó, Nagyon boldog névnapot kívánok Neked! [​IMG]

7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek, szervusztok.

Boldog névnapot és további mosolygós szép napot: [​IMG]

8. Koppi

Boldog névnapot Ildikó !
    http://virag.hatterkepek1.hu/kep/hatterkepek-virag_17.jpg

Sziasztok !
    Kissé el voltam havazva az este, de egy maratoni pingpong meccs sorozatán voltam túl. Délután 5-től este 10 ig. Az én koromban ez már kissé sok...
    Viszont remek volt...
    Legyen szép Napotok !!

Utoljára szerkesztett: 10.3.15
  9. Tündi1001

Jó reggelt!

Ildikónak boldog névnapot!

10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Köszönöm Mindenkinek,hogy gondolt rám!

Veteményezek sóska,spenót,borsó...püff a borsó meg elfogyott..

Olvastam volna,hogy az új gazdaköri feladatokhoz több csillag jár majd,vagy csak lázálom.. :p
    Meg jön titok tenyésztés: - kacsacsőrű emlős..

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kaméleontenyésztéshez kapcsolódó két állandó küldetés csillagjai a következőképpen alakulnak:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kaméleontenyésztés.12152/#post-187986

12. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szép napos délutánunk van.
    Ildikó neved napja alkalmából boldog névnapot kívánok!

Szintlépések? Mire eljutok oda, addig ahogy Csacska is mondta ütöm a billentyűzetet :) Jót mosolyogtam rajta, köszönöm a kis zenei estet :)

14. Csacskamacska

..volt, mert már búcsúzik mára a napocska, de eddig igen kellemes volt!:)
    Jó veteményezést, én még várok vele, bár az én zsebkendőnyi kertemben a virágok között lesz néhány sor petrezselyem, pár tő paradicsom, hagyma. Valamikor igazi konyhakertem volt, no nem itt, ebben a kertben, szerettem csinálni, de most erre már nincs lehetőségem.
    Kopi, hogy állsz az izomlázzal?
    Hoztam munkát haza, így most kezembe ragadom a piros tollat és rakéta sebességre kapcsolok. Pá, majd jövök.

zsozso577, Fatther, Tündi1001 és 3 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Semmi gondom.Az első játék után volt másnap, de már megszoktam a mozgást és jól is esik....
    Csupán azzal volt gondom, hogy hétfő reggelente 1/4 5 kor kelek és kissé fáradt voltam már estére.
    Viszont, miután hazajöttem csupán 1 doboz sört (3 zsemlényi energia) ittam és mentem szundizni..:)

16. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó estét,
    azért ne legyél túl szigorú a kis diákokhoz :). Lassan mi is nekiállunk vetni, csak jó ha van egy kis hazai. Nem mellesleg imádom a lecsót, amit egyenesen a kertből csinálunk.
    Példamutató vagy, és elismerés az erőfeszítésedért. Én inkább boros vagyok,vörös boros, az több kalória, de néha kell egy pici :). Az izomláz meg elmúlik, a tejsav - azt hiszem - ilyenkor az izomrostok között van és attól fáj, szúr, de hidd el jót tesz az aktin és miozin szálak időközönkénti összehúzódása. :)

További szép estét, az utolsó kapcsolja le a villanyt, és régen volt már boszorkány jó éjt, úgy hogy a boszi házban azért a pilácsot égve hagyom ;)

Hölgy-világ, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Nem voltam szigorú, mindenki olyan pontot kapott amit megérdemelt. Volt aki kettőt is, mert kapott a megoldásra és a külalakra is. Néhány nebuló jól dolgozik ugyan, de összecsapja és a külalak nem szép, no ők kaptak egy rosszabb pontot is a csillag mellé. Tessék szépen dolgozni, tanulják meg!
    Kopi, stramm pasi vagy, jól bírod!
    Ok, majd lekapcsolom a poilácsot, most megyek, de még visszajövök. / nem ijesztgetni akarlak benneteket...xD/

18. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !
    Araszolok, jobb híján a Tölgyön fölfelé. Lelassultam, ma sem léptem szintet....Valahogy egyre távolabb lesz a következő szint.
    Miért is?
    Na itt szokták megunni a Játékot. Pedig - gondolván a 90-es szintre- ahol már 1 év is kell, de legalábbis 6-8 hónap egy szintlépéshez, az már igazi !
    Bőszen gyártom az almalekvárt ... kell ahhoz a 10 fához..:)
    Van denevér ólam, galambom, pehelytollgyűjtőm és angóra simogatóm a halastavam, a méhek, nyulak, birkák, tehenek és lovak mellett.. már el sem férnek a Tisztáson.
    Milyen kár, hogy "kopasz" lévén nincsenek mamutfáim...(Sokat lök a delikvensen, ha van neki néhány..)(Lehetne egy ilyen rúna az Öreg Tölgyön...)
    Jó éjt, átmentem egy másik szobába, mert itt ég a villany... ! :) ;)[​IMG]

19. Csacskamacska

Jaj, de kis finnyás vagy! - lekapcsolom, hogy tudj aludni!

Jó éjt, aludjatok jól!

20. Tündi1001

Szia Zöldfülű!

Ahogy nőnek a szintek úgy nő a tp is,ügyes vagy sietnünk kell hátha utolérsz.
    Lesz mamutfád csak pörgess sok XXL szivarfát és jó lesz a vonatra.
    "döntsd a tőkét ne siránkozz
    ne szisszenj minden kis szilánktól"Két hónap alatt 51 szint,ennél sokkal jobb nem is lehetne.

Valaki villanyt oltott most,..[​IMG] -nk a sötétben?[​IMG] -nk a sötétben?
    Neeem, én inkább stoppolok!

Jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.