Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A doktor az néni, de neki is szót fogadok. - mivel érzem, hogy nincs más, ha meg akarok gyógyulni. Nagyon sajnállak Benneteket, hogy nagy nehezen le tudjátok gyűrni az undorotokat és a hideg sörrel pótolni tudjátok a folyadékveszteségeteket.....xD micsoda áldozat!! Maradok a teánál, bár már lassan megcsömörlök tőle.
    Lajos, jól felhasználtátok a kakukkokat!

Tetszik nekem ez a felhősor a maga 27 ezres BTp-jével!:)

Jó étvágyat az ebédhez!

aranymálinkó, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !
    Sikeresen megléptem a 24 órás és 65000-es limitet !
    Immár kockatökölök rendesen a 4 kakukkóllal együtt. Honnan lett nekem kakukkom? :)

aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

aranymálinkó kedveli ezt.
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

aranymálinkó és Fatther kedveli ezt.
  5. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Hopp, valamit ellőttél, mert üres az idézet kocka.
    Jó, hogy szólsz, de elsőre nem volt mit a gyárba raknom...Most lement 1 kör és indítottam is..:)

aranymálinkó, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nálad is ilyen a 3305hsz,..akkor most jönnek a bajuszok!

7. Csacskamacska

Valami kis édességre vágyom. Persze nincs itthon semmi. Mit kell ilyenkor tenni? Hmm, talán még egyszer átnézem a spájz polcait, hátha lapul valami a polcon, amit nem vettem észre. Egyek cukkinis almatortát?
    Turbófákat kiraktam, az állatokat is terelni kellene a tisztásra, de ebben a szélben?

aranymálinkó, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nincs a fagyasztóban esetleg gesztenyepüré fagyasztva? Ha igen, csak fel kell engedni. Persze az is időbe kerül. A feleségem szokta azt csinálni, ha rákívánt az édességre és nem volt otthon semmi sütemény, hogy nekiállt palacsintát sütni. Csak magának, mert én annyira nem szeretem. Ha hortobágyi palacsinta lenne, akkor igen! De azt nem szokott csinálni, mert azt meg ő nem kedveli. Végső soron lefagyasztott ribizli, eper, málna is ehető némi kis cukorral. Az is gyorsan felenged. Aztán még lehet pudingot is főzni, de az is időbe telik míg felforr a tej és lehűl a puding. Vagy pudli. Ki melyiket szereti. Kinek az édesség, kinek a kutya.
    Ami a kérdésedet illeti, hát ... cukkini is jó, meg az almatorta is ehető, de a kettő vegyítve nem tudom milyen lehet. Elképzeltem és csak annyit tudtam mondani, hogy: Brrrr! Viszont most megyek a netre, mert hátha van ilyen sütemény. Megkukkolom.

9. Csacskamacska

Nos, van a fagyasztóban gesztenyepüré, de ott is maradt, szeder is van, az is ott maradt.Pudingot is csinálhattam volna, de nem csináltam, palacsintát sem. De volt itthon túró, így ízesítettem kis mézzel, citromhéjjal és azt ettem, Most pedig almát fogok enni, csak úgy simán, cukkini nélkül. Cukkinivel én sem tudom, hogy milyen íze lenne, de a farmon jó a kifejtett hatása....;)

Nyavalygok itt, pedig egy szavam sem lehet, mert hol állok én az olyan tragédiáktól, mint a mostani repülőgép szerencsétlenség, vagy a pénzügyi bukások, stb. Jobb, ha nem is nézek híradót, nem hallgatok híreket, mert ömlik belőlük a tragédia, baleset, erőszak és még sorolhatnám a negatív dolgokat.
    Örülni kell minden apró jónak, így most annak is örülök, hogy már nem fáj a hátam, derekam és finom volt a túró! :)

aranymálinkó, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na ugye! Sikerült megoldanod a kényes-édes kérdést. :) Igaz, hiába adtam jobbnál jobb ötleteket, semmit sem ért. Akárcsak a feleségemnél. Neki is hiába mondom a magamét, nem hallgat rám. :p
    Mára elég volt, jó éjt!

11. Csacskamacska

Tihamér, ebben a korban már mindenki a maga feje után megy..de, köszi az ötleteket, máskorra még jó lesz!:)

Fatther, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Két felhősor beüzemelve..:)
    Hajtás a mardékért és a csuprokért...:)

aranymálinkó kedveli ezt.
  13. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!

Tegnapi napon nem a csonthártyákat,és ízületeket teszteltem,hanem a bal oldali lengőbordát. Nem árulom el hogyan,nehogy kedvet kapjatok hozzá, de takarosan be van kékülve a bőröm,no meg, mai nap érdekes módon bizonyos magasságig tudtam csak fel - és elemelni a karomat, és mit ad a tapasztalat,még a nevetés is fájt.
    Remélem a vendégek ebből nem vettek észre semmit,sokáig maradtak,ami némi bizakodásra ad okot.
    Holnap feltett lábakkal ejtőzöm,ill. lehet egy kis vasalást beiktathatok,főzni nem kell.
    Csacska ha unod a teát,itt egy okosság: mostanában rostos levet készítek. Alma,narancs,fahéj,gyömbér,citrom leve,esetleg kis sárgarépa, 1-2 L víz, összeturmix,és kész a védőital. Egészséges,100% gyümölcs,tartósítószer mentes.
    Szép álmokat!
    u.i:2 órakor ne felejtsétek 3 órára állítani a ketyegőket!

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Koppi2

Koppi2 Haladó

Tegnap, késő délután indítottam az órát. Ma 9 perccel a vége előtt sikerült leadnom az utolsó darabot is a 65000 tp.-nél.
    Necces volt. Mindössze 19 db szupertrágyám maradt....:)

Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Ildikó, csodállak a munkabírásodért! Vasárnap nem szabad vasalni, póckold fel a lábad és pihenj! Az üdítő jól hangzik, hasonlót szoktam csinálni én is.
    Kopi, remek hajrá volt!
    6 titokfából lett 4 pisztácia....
    Jó éjt, órát ráér reggel is átállítani! :)

Tündi1001, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Szánom-bánom minden bűnömet, de nem voltam hajlandó felkelni éjnek közepén és vacakolni az órák átállításával. De reggel nekiálltam, bár nem mindenhol, a kicsi had aludjon, ott nem maceráltam az órát. Most 6 óra. Tegnap ilyenkor már világos volt, most viszont setét ezen éj, fekete fellegek repkednek, nem lelem kedvenc elemem fent, eme eset keserves kedvemben lel. Sötét van na! A feleségem ébresztőórája is az elébb kezdett el vinnyogni, (elektronikus, a hangja is azért ilyen) de visszaludt, mondván, korán van még, nincs világos. De az óra hatot mutat! No mindegy, majd egy óra múlva felkeltem.
    Az a turmix nem lelkesített fel annyira, hogy kimenjek összekeverni egy ilyent. Macerás. Könnyebb és - csak számomra! - jobb ízű egy nemes, pörkölt árpából, komló jelenlétében sörélesztőgombával erjesztett és szűrt, hűlt italosdoboz kinyitása és a garaton keresztül eltüntetése pici pocakomban. Meglepő, de míg abból a gyümölcskoktélból egy kupicánál többet nem hiszem, hogy le tudnák küzdeni, addig a nemes érlelt árpaléből több kupányit is. Nem tom, mi lehet az oka? Ennyire elfajzott ízléssel rendelkezem? Most elmegyek a másik birtokra tevékenykedni, közben erősen gondolkodom az előbbi kérdésen. Hátha rájövök a megoldásra!
    Koppi! Neked mi ízlene inkább? A árpából/búzából készített ital vagy az a gyümölcskoktél? Lajost meg sem kérdezem, mert a válaszát úgy is tudom, emlékezve: ASÖR, ABOR, APÁLINKA jól ismert igazságára . :D

17. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt gazdák!
    Ha Ildikónak a lengőborda fáj és amiatt nehéz emelni a kacsóit, hogy a férfiak kézcsókkal illethessék (neeem, nem vasalni! pihentetni azt a kacsót) és még a lélegzetvétel is fáj, akkor lehet, hogy némi bordarepedés, ne adj isten törés "esete forog fent". Az pedig komoly fájdalommal jár. Sajnos tapasztalatból tudom. Annak idején én azért nem tudtam emelgetni balabbik bal kezemet, mert ott eltört 5 borda meg a lapockacsontom. Oszt, hogy a törött bordák is besegítettek az eltört lapockának, azt nem tudom, nem vagyok orvos. De fájni fájt az a rész. Bal kézzel hetekig nem tudtam semmit sem csinálni. Még csak eltávolítani a testemtől egy centit se. Ha ez a baja, akkor nagyon rossz lehet neki. Nem irigylem. Mielőbb gyógyulj meg te is, meg Csacska is.
    Ui.: Az ízlésemmel még nem vagyok tisztában. Még gondolkodok rajta. Sörrel a kezemben. :D

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Pfúúúúúj, úúúúúúúúúúúúúútálom ezt az előre és visszaállítását a vekkernek !
    Miért nem lehet az időt a normális medrében mérni?
    Kell 1 hét mire átállok !
    Most állítgatom az órákat, de mindig van amit elfelejtek...(Elővettem a fényképező gépet és láss csodát átállt..! A telefonok is..ez jó!)

Fatther kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó reggelt!
    Még csak a pislogásnál tartok, de legalább a szél nem vágtázik odakünn..
    Tihamér a baj ott lehet,hogy nem volnék sörimádó. Ha sör - akkor neked cifrázhatom- inkább a lager féle gyenge gyümölcsös itóka, szigorúan 30 fok feletti átlaghőmérséklet esetében. De ezekkel az a bajom,hogy sörnek igen-igen gyenge, ám üdítő italnak meg túl ser.
    Ám egye fene a málnás radler jöhet.. No meg a bikavér,a modenai,a kékfrankos,az aszú,a rizling,a leányka, a tramini,a bordói, a vino d' pope, a szürke barát, a rozék..

Borda rendben, még fájdogál, gondolom fog is egy darabig.. Jelenleg anyuka bokáját jegelem,mert az meg lelépett a papucsáról,és némileg megrándult és bedagadt a boka..mi jön még:music:
    No megyek vasalni,és aludni..aludni..aludni vágyom.

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó reggelt Gazdák!
    No semmi megrovás, hogy 9.50-kor írok ilyet, de én nem voltam hajlandó hamarabb kelni. Igaz nem most keltem, az aratásokon, vetéseken túl vagyok már minden farmomon.
    Söröcske? Hmm, nyáron, melegben jöhet, de mikor kapar a torkom, akkor nem biztos, hogy az lenne rá a jó. Kis forralt borocska, az szerintem hatásosabb lenne, este ki is fogom próbálni, hogy eddig nem jutott eszembe!?
    A titokfákból a másik farmon egy cédrát lett, ami említésre méltó...
    Nagyon nem szeretem az óraátállítást, most valahogy nem veszek róla tudomást, elvégre vasárnap van.
    Kopi, nem nyilatkozik sör ügyben, de tudjuk nagyon jól, hogy bárhol, bármikor legurít egy korsócskával szívesen a limonádé helyett.
    Ildikó ne zavarjon semmi, feküdj le és aludjál!

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.