Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Betegnek jobbulást....Gratulálok a szintlépőnek....szép napot Mindenkinek!
    Látom, hogy a hódok felütötték a fejüket.....nekem is lett!
    Még az elején csak örültem neki.....de igy már a sokadikat bizony nem nézem
    jó szemmel....de hát ez van.....ez a zsákbamacska!

Itt az ország nyugati részén....nagyon nagy szürkeség van, csepereg az eső!
    Tudom, kell az eső...... esernyővel elég jól lehet közlekedni.....hideg az nincs!

Megjártam a boltokat.....azt hiszem már csak pénteken megyek legközelebb!
    Azt most nem mondhatom, hogy alig vettem valami.....de hogy horibilis összeget
    fizettem.....az már biztos! Brrrrrrr!

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Bizakodjunk abban, hogy egyszer lesz egy olyan feladat, ahova hódokat kell beadni és akkor majd örülünk, hogy sok ólunk van...gyenge vigasz, tudom..
    Javulgatok, de jól nem vagyok. Ma csak a közeli boltba kellene átmennem kenyeret venni, de holnap, vagy holnapután nekem is be kell vetnem magam egy nagy boltba, hogy az ünnepekre bevásároljak. Nem kevés összeget fogok otthagyni úgy érzem.:( Lista készül, bár még az ünnepi menü sem tisztázódott bennem. A szokásosokon kívül, valami különleges is kellene, csak még azt nem tudom, hogy mi legyen. Kutakodom ez ügyben.

zsozso577, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  3. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szervusztok!
    Még mindig nem álltam át,fene egye azt a 60 percet, ennek megfelelően goromba a reggeli hangulatom.M ráadásul a masszőr is jött,egymagam voltam a jajgató kórus,azt mondja többet kellene mozogni. No egye fene ezen ne múljék,elmente után azt mondtam a konyhának neked esek,s lőn..körbetáncoltam,így avval kész vagyok,ragyog,anyuka szemléjén is átment, közben az ebéd is megfőtt - rizses ürühúsi. Pihenő van,holnap akármilyen idő lesz,ablak puceva lesz.S míg jó anyám ablakozik a függönyök meg tisztulnak,lemosom az ajtókat. Szerdára meg bejelentkezett az első húsvéti vendég.

Lajos-Tünde gratulálok a kivihez!

Zöldfülnek esetleg ígérhetek pár felhőre kitehető kütyü-mütyürt,csak cserenap legyen már!
    Csacska gyógyulgass az a leglényegesebb,többi ráér! Anyukád rendben felgyógyult az esés okozta traumából?

4. Csacskamacska

Ildikó, lehet nekem is egy masszőr kellene és vízszintesből függőleges testtartást vennék fel. Gyógyulgatok de lassan és már türelmetlen vagyok. Kiabálnak az ablakok, meg a tisztítószerek, a terasz és a kertről nem is beszélve. Nekem csak húsvét vasárnapján lesznek vendégeim, ill, nem is vendégek, mert a fiamék jönnek és ők családtagok, nem vendégek. Vendégre, locsolókra nem számítok.
    Anya lényegesen jobban van, önállóan jár a boltba, orvoshoz, temetőbe. Van egy segítsége, heti egy alkalommal megy, mikor mit csináltat vele anya.
    Makacs egy baci, vírus van nálunk. A dolgozóban is sok gyerek és felnőtt hiányzik, vannak jócskán visszaesők. Okolom a fagyos tél hiányát, nem pusztultak el amiknek el kellet volna.
    Fektemben recepteket olvasgatok a neten, valami új süti kellene az ünnepre.

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csacska! Süsd meg újdonságként a cukkinis almatortát! Ha már a birtokon oly fényesen bevált, talán a valós életben is. Bár ... abban nem vagyok teljesen biztos. De új receptnek biztosan új. :p
    Gyógyulgass, ne türelmetlenkedj! Nem érdemes. Attól nem leszel előbb gyógyult.
    Ildikónak sem biztos, hogy a masszőr pont a takarítást javasolta mozgásnak. Én is eltudnák képzelni más mozgásformát is, de akkor meg az ablak, konyha, fürdő stb. marad olyan, amilyen volt. Nehéz választás. A kényszer nagy úr!
    Zöldfülű meg szerintem nagyon lassan megy előre. Még csak az 59-ik szinten van. Én - annak idején - hasonló helyzetben már elértem a 40-s szintet is. :) (Régi vicc. Én még csak X éves vagyok, de a feleségem már X éves.)
    Masszőr. ... Valamikor régen, 11 éve jártam masszőrhöz, hátha tud a sérült kezemen javítani. (Nem tudott.) A masszőr végzettsége hentes és mészáros volt, az ereje is olyan, mint azoké. A felesége meg gyógytornász volt. Egy vállalkozást vittek ketten. Volt két csemetéjük. A kisebbik akkor volt 2 éves. A feleséget egy éve keresik, a férj meg előzetesben van, legalább fél éve, de lehet, hogy már hosszabban. Őt gyanúsítják a feleség megölésével. De holttest az nincs. Pedig sok rendőr kereste a ház körül, a falu körül, de nem találták. Mindenféle mendemonda látott a civilek között napvilágot. Ki úgy vélte, hogy savban feloldotta, miután megölte. Más szerint meg feldolgozta. Elásta. Eltüzelte. Helyes pár voltak, gyönyörű gyerekekkel. De mára .....
    Sikeres eventbefejezést mindenkinek!

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  6. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia !

Lihegek is rendesen...:)
    Kereken 101 csuporra vagyok a felhőtől... :( Összejön ? Szeretném...
    Micsoda morbid történetet hoztál... A hátam is borsódzik tőle..

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Miért van olyan érzésem, hogy az unokák nem örülnének a cukkinis almatortának? Nem azt fogom sütni! Találtam jónak ígérkező recepteket, azok közül fogok választani. Nyugíban vagyok, mivel esik és esik, így az ablak kívülről már meg van mosva, vagy legalábbis be van áztatva...mosás kizárva, mert benn nem teregetek, kinn meg nem lehet, azaz lehet, de akkor minek mossam ki? - teregessem ki a szennyest, az eső majd kimossa? No, mennyi lehetőség?? Még a boltba sem mentem el ebben a ramaty időben, házhoz szállították a kenyeret.
    Nem jó betegnek lenni, de ilyenkor le lehet mérni, hogy kik a barátok, kik gondolnak rám. 2 szülő is felhívott, hogy mennyire sajnálják, hogy nem vagyok és a gyerekek hiányolnak nagyon. Mindkettővel igen jó viszonyban vagyok, pedig nem ismertük egymást, csak a gyerekeken keresztül ismerkedtünk meg. Mindkét anyuka felajánlotta, hogy csak szóljak bátran és jönnek segítenek bevásárolnak, vagy hoznak főtt ételt. Jól esett, de persze megköszöntem, annyira nem vagyok egyedül, hogy ne legyen a közelemben valaki aki kisegít, pl. ma a kenyér megvételével. ( ha nagyon erősködnek meghívjam őket takarítani?xD)

Utoljára szerkesztett: 30.3.15
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Helló!
    De azért remélem a Büdi bölény,Hiú hiúz,Félénk farkas,Bundás bocs már kint van a kergén!

zsozso577, aranymálinkó és Fatther kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szerintem takarításra ne. Inkább a kertben való ténykedésre. Esőben bent is lehet dolgozni meg kint is, de kint - érzésem szerint - nem annyira élvezetes az esőben. Persze ha valaki a szennyet akarja magáról leáztatni, az más. Akkor dolgozzon jó erősen kint az esőben. Leázik a külső réteg, s ha jól hajt, akkor megizzad és a ruha alatt is feloldódik az, mit el kell(ene) távolítani. De jószívű is vagyok! :D
    Fiatal házasok voltunk, albérletben laktunk 15 hónapig. Akkor volt olyan, hogy a feleségem kimosott majd nekiállt kiteregetni a vizes cuccokat. Mondtam neki, hogy gyenge az a madzag, ami kint van. Azt válaszolta, ha a háziasszonynnak jó, neki is. Aztán kiteregetett rendesen. Később a háziasszony bejött és szólt a feleségemnek, hogy leszakadt a kötél, a vizes ruha a földön van. Moshatta újra. Én meg sem mertem szólalni, mert akkor nagyon, de nagyon mérgesen szólt volna, az biztos. Akkortájt történt az, hogy nagyon kiakadt rám és mérgesen odavágta:
    - Veled még veszekedni sem lehet!
    Igaza volt. Minél jobban mondta a magáét, annál inkább hallgattam. Ha meg már úgy is sok volt, akkor elmentem sétálni. Velem veszekedni nem könnyű. Tán tízévente egyszer tud. Kárálás az folyamatos lehetne nála, de ha nincs válasz, nincs vita. A munkahelyemen is tudták, amíg a "főnök" morog, nincs baj. Da ha nekiáll hallgatni, akkor jobb távol lenni. (Majdnem 30 évig voltam ilyen-olyan vezetői beosztásban, ezért a főnök.)

zsozso577, aranymálinkó és Fatther kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Szép Napot!
    Reggeli aratásnál már befejeztük az eventet de csak most értünk ide,..megértem végigolvasni.
    Állatok visszapakolva,..ez az amit nagyon nem szeretek,még a szédültre is került állat.Hol esik az eső,hol meg süt a nap.

Ildikó,..igen örülünk a kivinek,..azon a farmon lett ahol a kökény is van,..három farmon 1kivi és 1kökény.

Csacska,..sütöttél már Tigris szeletet?

11. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

A kezdetektől fogva....bizony..

zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Míg el nem felejtem: van MOZI !!
    Legalábbis egyszer engedett beülni a nézőtérre, de mostanra elfogytak a jegyek...

Tihamér !
    Apósom ilyen természetű, mint Te. Vele sem tud a Mama veszekedni, mert ha több kettőnél elballag otthonról.....

Nálam más a helyzet. Mindig enyém az utolsó szó: nem jövök ki az ágy alól...illetőleg nem jövök le a csillárról...:D Szóval ha eldurvult a helyzet én is kimentem..bár nem halkan..:)

Van olyan ismerős házaspárunk is, akik, ha összevesznek képesek 2 hónapig nem szólni egymáshoz.
    Nálunk maximum 2 óráig tart ez az állapot. Egymással szemben nem vagyunk haragtartóak. :)
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Itt A Koppin kész vagyok a teljes eventtel.

Fatther, zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Lajcsi szeletet már igen, de a Tigris szeletet nem ismerem.
    Tihamér, sajnos női tulajdonság, hogy szeretünk beszélni és hát ugye szerintünk mindig nekünk van igazunk...szerintünk..
    Kopi, ismered azt a mondást, hogy: amelyik kutya ugat, az nem harap...szóval nem kell Tőled sem félni! :)

14. Tündi1001

Szia!

Kettőbe hoztam a Tigrist,...http://kepfeltoltes.hu/150330/Tigris_szelet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/150330/Tigris_szelet01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

15. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Anno, azt mondtam, hogy mindössze 2 farmomon csinálom meg az eventet.
    Nem mondtam igazat, mert több farmon kezdtem el, ugyanis közben rájöttem, hogy az fránya felhősor elérhető, anélkül, hogy fullra megcsináljuk a feladatokat..
    Szóval e farmon is kivégeztem teljesen az eventet...:)

zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Lajos, a nyálam már csorog és nagyokat nyelek... Köszönöm!

zsozso577, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

zsozso577, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem vagyok nagy édességkedvelő, de azok a csíkos, harapós édességfalatok jól néznek ki. Megmutatom az asszonyomnak, hátha elkészíti egyszer. Most még alszik a szentem, pedig én már régen fent vagyok. Az is igaz, hogy én már fél kilenckor az igazak álmát aludtam. Fél tizenegykor felnéztem, már aludt ő is. Háromtól meg már friss és üde vagyok. Be/le/felkávézott állapotban leledzek.

Jó reggelt mindenkinek! Esőmenteset és szélmenteset. Tegnap nálunk hol esegetett, hol szemerkélt, hol meg szitált. Közben a felhők mérgezett egér módjára rohangáltak fent az égen. Magasan is, de főként alacsonyan. Nejem őnagysága azon mérgelődött, ha sötét lett és felkapcsolta a kislámpát, hogy lássa mit bököd (ruhácska készül leendő újszülöttnek), akkor gyorsan kivilágosodik, ha lekapcsolja, akkor meg pár perc múlva megint olyan setét lesz az ég, mint a pokolban. Elvolt a kapcsolgatással, miközben böködte a levegőt. :)
    Megyek tovább, máshol is körülnézek, bár még a termények nem értek be. Lassan nőnek azok is. Hátha van mozi, odanézek. Vagy szerencsém lesz vagy nem. Kiderül, ha beborul.
    Szééép jóóó reggeeelt kívánok!
    Nem jött össze a mozi. Nincs videjóóófilm a raktáron.

19. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

Belesek. Kissé el vagyok veszve egy erdőben, de látom ahogy a napsugarak áttörnek a lombozaton. Kaptam pozitív löketet.
    Lehet, hogy ritkábban leszek, de túrom a földet és magasztalom a BP-t.

Fatther, zsozso577, aranymálinkó és 2 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Itt most süt, jó lenne, ha így is maradna. Ma már nem az ágyban akarom a nap nagy részét tölteni, úgy érzem javulok szépen, már lendíteni kellene az itthoni munkákon. Mosógépet fogom beindítani és egy boltot is meglátogatok.
    Helike, mindig rohansz, néha állj is meg kicsit!
    Tihamér, nekem nem megy a korai lefekvés, így a korai kelés sem. Ez az átállás is még szokatlan. Az éjjel éjfél után még nézegettem az órát, hogy már épp ideje lenne elaludni, de nehezen ment.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.