Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Azért hozták be eme újításokat, mert egyik sem jár sem boltba, sem úton. A repülőhöz nem kell és interneten ha rendeli házhoz hozzák nekik a cuccot. A fene a jó dógukat. !!:mad::mad::mad::mad:

Rám is ferdeszemmel néz a családom..a farmot illetően..Nem értik, hogy lehetek ennyire rabja...Pedig nem is vagyok. Csak időben ültethessek és szedjem le a beért dolgokat. Nincs is velem baj...:D:D:D

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Átmentem Gobio farmjára aratni. Learatom az első részt - jólakottan - majd átmegyek a szédültre. Még kell 3 perc. Odakukkantok a tisztásra, ott meg még 5 perc a hátralévő idő. Vissza a szédültre és várok. Közben másik keresővel máshol vagyok. Megnézek valamit, visszamegyek a farmra. De lassan telik az idő. Még mindig 3 perc kell érésig. Megint másik böngésző, olvasok tovább. Na most már elég, le kellett telnie a hátralékos időnek. Szédültön látom, 3 perc. Hajaj! Villámsebesen frissítek és látom már minden be van érve. Arathattam. Még mindig ér meglepetés, hiába játszom már hány éve. Nem ugrott be elsőre, hogy mit is kell tennem, ha gyanús valami. FRISSÍTENI!!!

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zajlik az élet, mint olvasom. Enni kell, mert anélkül lassabban haladunk, a valósban meg ha eszünk, akkor hízunk és azért haladunk lassabban. No, szóval enni, vagy nem enni...?? Olyan álmos vagyok, hogy most learatok és szundítok kicsinykét. Este Szulejmánt is meg kell néznem és későbbi időpontban kezdődik a főzőcske miatt, így a lefekvés is tolódik. Nem örülők neki!

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tente baba, tente!
    Csacska úgy néz ki, még mindig pihizik. Nem baj, mert este későig akar fent maradni. Én nem, de nem is tudok. Úgy kilenc körül aratok ma utoljára és akkor abbahagyom a "parasztkodást". Nekem jól megérdemelt pihenés az ágyban, mikor Csacska a török császárral lesz négyszemközt. Megyek megnézem mit is kell beadnom, mert már jött össze egy kicsi ebből is, meg abból is. De beadni még semmit nem adtam be.
    -------
    Puff neki! Megnéztem. Az első amit kapok 10 órányi segéderő. Na azt majd holnap reggel váltom be. Éjjelre nem akarom pihentetni.

5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Szép napunk volt ma,mert végeztem vele..mára. Azt hiszem esetleg a zuhanyozás robbanthat ki elfekvő helyzetemből.
    Sajna épp csak annyira fussa időmből,hogy felugrom aratni-vetni,és megyek tovább. Most,hogy Mamát elküldtük a Dokibácsival fiatalító kezelésekre délelőtt házi teendők,délután meg gazdasági,s nem csak a farmon..:) Úgy érzem mire fel lesz ásva,el lesz vetve,meg fel lesz szerelve minden mi szükséges a nyárra,megérek a gyógykezelésre magam is.. Ráadásul szombatra bejelentkeztek,vasárnapra meg elígérkeztem, én balga..:music:

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Ildikó, már megint túlvállaltad magad! Nem nyugszol és majd valóban a dokinál lesz jelenésed!
    Tihamér, felébredtem, pihenten, bár nem volt az olyan hosszú idő, míg szunyókáltam. Így van ez, este, mit este, éjfél körül sietek majd az ágyba, Te pedig már nyitogatod a szemedet. Szulejmánt meg kell néznem, mert ez olyan női fortélyokkal tűzdelt film és ugye az ember holtig tanul..;)
    Meglocsoltam a kertben a virágokat, nagyon száraz a föld, a szél meg fúj, szárítja még jobban kifele. nem jól van ez így!
    Nem adtam még be semmit, bár gondolkodom, hogy végigszaladok az ezüst soron és akkor már lesz hársfám is.
    Most viszont 10 perc múlva aratok, vetek, utána pedig mint a kis angyal, úgy javítom a felmérőket! - de jó nekem!!
    Közben be van kapcsolva a tv, megy a híradó, de eddig még csak lopás, gyilkolás volt a hír. Milyen világ? - mennyi rossz ember!

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Félföldezünk mert csak aratógép van,..majd valahonnét kaparunk össze rendes aratógépet és akkor mehet a kis föld.
    Van már Sün Farkas és Hárs,..Sün csak egy farmon volt 1,..a többiből egy sem akkor had jöjjön.

Szép napos időnk van 26 fokkal.
    Én is voltam úgy visszamentem a másik területre és akkor is ugyanannyi idő volt vissza mint mikor előzőleg megnéztem.
    Tegnap pedig úgy voltam,..szupertrágya,..és majdnem mégegyszer annyi időt mutatott mint a másik farmon,..csak néztem egy darabig (mint Jenő a moziba)mire rájöttem jó lenne frissíteni,...akkor eltűnt minden kezdhettem elölről. És utána minden rendben.
    Koppi talán piiing-pooongozik?

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Kopi a bányában dolgozik...vagy üti a labdát? Majd bejelentkezik, "rossz pénz "nem vész el...;)
    Szinkronban aratok, vetek és javítok. Figyelemmegosztásból elég jó vagyok, ha pihent vagyok és most így a délutáni szieszta után egész jó.

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én úgy emlékszem, hogy Koppi egy héten egyszer megy pingpongozni, egy másik alkalommal meg asztaliteniszezik.
    Még fél óra és elkezdem a mai utolsó munkálatokat. Kezdenek a pilláim nehezedni. Melegnek itt is meleg volt és lesz is még.
    Holnap reggel, délelőtt - szigorúan két aratás között - kimegyek és hozok haza medvehagymát. Az előző adag ma reggel elfogyott. Asszony meg megy Drakuláékhoz. (vérvétel)
    Szép álmokat mindenkinek!
    Az előbb igen nehezen akart az általam írt szöveg felmenni a fórumra. Bevillant a Gateway 504... általam felettébb utált felirat.

10. Koppi

Itt vagyok...:)
    Hétfő és csütörtök a pingpong Nap...
    Ma nincs...helyette pakolás volt, mert reggel érkezik a fiam új ágya és helyet kellett csinálni neki. Hamar "elhasználta" az eddigit... és ....megint pont....
    Egy füst alatt kipakoltuk a szoba biciklit is...
    Elég hosszú lesz a holnapi napom is nem tudom hogyan is csináljam? Az biztos, hogy éjjelre az aranykomlót ültetem, de reggelre is azzal váltok, hiszen egész nap nem leszek itthon.
    Ismertek ilyen Gazdát, hogy kklupacs76 ? Mindenáron a szomszédom akar lenni. Már írtam neki baglyot, de eleddig nem válaszolt.
    Így viszont, ha semmit nem tudok róla, nem veszem föl.

Fatther kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én nem ismerek ilyen gazdát, de olyan komlót sem, amiről te írsz. Nálam van a régi komló, meg az eventes, de az nálam pompás komlónak van írva. Akkor te kivételezett egyén vagy, aki ilyen kimondottam drága növényt termelhetsz. Persze lehet, hogy ezzel a nemesfémessel gyorsabban fogsz végezni, mint mi mezei halandók. :p

12. Csacskamacska

Kopi, idegenekkel nem állunk szóba, ezt biztos mondta annak idején anyukád is...Amennyiben nem ír, ne vedd fel! Csak alacsony szintű gazdákat veszek fel és amennyiben nem dolgoznak rendesen, akkor kirakom őket. Piroskákat nem szeretem.

13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nem én vagyok!
    Akinél egyszer jelentkezem és elutasít ott többet nem kopogtatok.Ha annyira a szomszédod akar lenni akkor legalább írna valamit.
    Én a "csacskánál" már labdába sem rúghatok,..vagy alacsony szintű vagyok?

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Koppi

Nálunk a városban amikor gyerek voltam volt egy öreg pap bácsi (református vidéken lakunk), szóval mindig volt nála cukorka, sőt cukorka hegyek. Osztogatta is rendesen és kért mindenkit, hogy menjen el templomba.
    A gyerekek megígérték, hogy igen és kaptak cukrot.
    Persze, hogy nem mentek el (ateista államban éltünk), de öreg soha nem fogyott ki a cukorkából....
    Jó éjt...megyek aratni...

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Két napja írtam itt, hogy felvettem egy 30-s szintű ismeretlent, aki tök piros volt. Most meg a csíkjának kétharmada szép zöld. Ezek szerint összekapta magát. Esetleg az is lehet, hogy elolvasta, amit írtam róla és elszégyellte magát.
    Csacska hölgy és a hölgyeknél sosem lehet tudni, hogy épp mikor mi a megfelelő. Lehet, hogy most magas szinten vagy, de holnap reggelre meg alacsonynak fog látni. Vagy fordítva. Szulejmán után minden lehetséges, meg az ellenkezője is. :D

Fatther kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Még mindig sasolja a török császárt Csacskacica....:)
    Az én piacomon igen jó ára van a mogyorónak. Jelenleg 113 csp./db... Gyorsan kivágtam 1000 egységet, kissé alacsonyabb áron, hátha kell valakinek...:)
    Köll a píz a trágyára...:)
    A Koppin, meg Krőzus lettem mert beszereztem remek áron 3000-et.
    Az illető elnézhette az árát...gyanúsan alacsony volt..:)
    Le is csaptam, mint a taxis az órát...:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Jól van, csak cikizzetek Szulejmán miatt, nem veszlek Benneteket komolyan! Csak a szátok jár, de mikor egy nap nem jelentkeztem, akkor azért hiányoltatok. Csak mosolygok rajtatok, írjatok csak nyugodtan, kis medvehagyma gyűjtögető és labdát visszaütni szaladgáló férfiak! :):)
    Lajos nem járnál velem jól, mert ritkán lépek szintet és ritkán kapnál Tp-t tőlem.

jó éjt és ne horkoljatok!!:):);)

Fatther, smaragdzold és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Reggeli munkálatokkal kész vagyok. Még mindig sok ezer gazt kell termelnem. Piacon még nem voltam, de ezek szerint érdemes lenne adni-venni. Az ezüst sor beadtam. Délben, mikor elfogy a segéderő, nekiállok a Zaranynak. Ott az első sorban lehet kapni 24 órás segítséget. Jól jön az.
    Legyen szép napotok meg még álmotok is!

smaragdzold kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Még nem adtam be semmit, de délután elkezdem és amíg tart a gazokból meg a gránátból, addig beadok mindent. Hársfám biztos lesz és azt már ki is rakom, mert szeretem a hárs illatát..xD
    Legyen jó napotok!

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !
    Üdv., a koránkelőknek!
    Nem fáj a derekatok ? Én elpilledtem...:) Zúgatom 4 farmon az eventet. Meglátom mire is jutok ?
    Nincs hideg. Igazi Tavasz van 11 fokkal, fátyolfelhővel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.