Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Lehetséges hogy ez IS indok :D De inkább arról szóljon a fáma hogy jól csináltam :D
    A matektanárom (aki a fizikatanárom is) erre az esőre azt szokta volt mondani, hogy az eső tanult fizikát, ellenben velünk! xD
    Az tök jó lenne ha szupitápként lehetne őket használni! :) Add le a BP-nél! :D

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó reggelt!
    Este bevállaltam filmnézést,ezért most keltem. Megírom a bejelentkezést, és megyek reggelit gyártani,majd várom a kőmíves telefonját,hogy mikor jön. Ahogy elnézem, nem kapnak esőmentes napot, végre 3 nap után tollas ébresztőt kaptam,és olyan mintha sütne a nap.Viszont tegnap estefelé hallottam a nyári ludak hangját, hát megkezdték a költözést, hamarosan követik őket a megmaradt darvak..

Adrián-Beatrix és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hiába, aki a Hortobágy szélén lakik, az hamarabb tudja az időjárás változást, mert a madarak jelzik előre..:)
    Jelenleg 165 teljesen beérett minivel rendelkezem, a képregényeim száma e pillanatban 726 és holnap vége az eventnek, ha jól tudom.
    Necces lesz nekem is, hát még azoknak aki kisebb hellyel rendelkeznek.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event végét 2014.09.16. ( kedd ) 14:00 órára várjuk.

Tündi1001 és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  5. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Bocsánat hogy kötekszem,de Ilike Debrecenből volt( Homokkert) és nem Szoboszlóról.A többi stimmel szerintem.

Ildikó melyik film? Anyám nyakán? Annak az elejét én is láttam,a másik felét most fogom dvd-n megnézni vasalás közben!

Hé tkezdés megvolt,ma extra adag szervező készséget be kell vetnem hogy mindenki mindenhova eljusson,egy időben van ugyanis a Kópé edzése és az ovis szülői értekezlet.

6. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Jövök a másik énemmel.
    Bocsánat Csilla ,túlsiklottam valószínüleg azon a hozzászóláson.Akkor most már ezt is tudjuk.Az a fura hogy akinek nincs benne a nick nevében az igazi neve,azt így is, úgy is szólíthatjuk,remélhetőleg nem sértődik meg rajta.De a találkozón vagy telefonon inkább az igazi nevünket használjuk,és máris mindenkinél előjöhet a jó névmemória vagy a notesz mint a múltkor a tölgynél.Ugyanis legtöbben több farmmal játszunk,tehát az agy és a notesz kapacitása: Igazi Név,város,nick név.

Bár,kivételek mindig vannak.Ha pl.Lattival beszélek vagy itt van nálunk akkor ő már nem Lajos,már mind a négyen Lattinak hívjuk és hallgat rá.:D(A többieknek:Latti egy jó srác a korosztályomból,aki szintén Szoboszlón lakik és régen sokat fórumozott itt.)(Még farmozik,de gondolom tudjátok.;)))

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hazaértem és jó hír, hogy süt a nap. Reggel már gyanítható volt, hogy nem lesz rossz idő és nem is lett. Végre rendesen fel tudtam seperni a járdát, teraszt, mert az odatapadt levelek, már könnyen seperhetők lettek. Nagyon kellene még a napsütés, mert a paradicsomjaim megálltak az érésben és a virágaim is vágynak a melegre. Kiöntögettem a kaspókból a vizet, majdnem tele lett vele a locsoló.
    Iskolába már egész jól haladunk, kezdenek szépen belerázódni a gyerekek az iskolai életbe.
    Most főzök egy nagy adag teát és lámpázom, mert a tökéletes egészséges embertől messze állok.

Adrián-Beatrix és matekope kedveli ezt.
  8. Hölgy-világ

Szia Era,nem azt,hanem a Júlia leveleit. Azt hiszem a királyi tv-n ment párhuzamosan a vámpíros romantikával.
    Ez most egy jó debütáló hozzászólás volt Lattinak,ha esetleg visszatérne,önkéntes néma Levente küldetéséből! :);)
    Már kivasaltam tegnap,ma élvezem a napsütést,és kimegyek kerítésvasat festeni.
    Befejezettnek tekintem az eventet a farmjaimon.

Koppi, persze,hogy jelzik főleg azt,ha dérrel-durral jön,no akkor feltűnően nagy a csend.
    Amit Hortobágy felől kapunk,abban meg leginkább köszönet nincs..

9. Koppi

.
    Szia !
    Én nem tenném, mármint a festést, mert gyün az eső észak felől !
    Latti ? Visszajön ? Tényleg ? Majd ha ír egy posztot elhiszem...

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
  10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Erika !
    Igen pasisra sikeredett a bannered !
    Ez nekem is elmenne, de inkább nem..

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én csak most tudtam idekukkantani. Nem akaródzott gépemnek idejönni. Sztrájkolt, de én móresre tanítom, csak azért is!
    Nekem az a páncélozott lovag, mint FIÚ aláíráskiegészítő tetszik. Szerintem a kópékának az ízlését követi, de arra emlékezem, ezt már megírta "valaki", mikor bemutatta. A csemete tetszését elnyerte és ez a fő. Ha már jogilag övé a farm! :)
    Csak reggel esett és nem túl sok eső. Remélem nem esik most egy darabig, mert baromi sok esett 5 nap alatt. A közel két havi adag egyben azért nem megvetendő mennyiség.
    A matektanárok emlékeim szerint nem szoktak "csak úgy" dobálózni ötösökkel. Annál racionálisabb lelkek! Az én ofőm is matek-fizikatanár volt a technikumban. Tiszteltük őt. Még azt is, hogy nem "rendes" ember volt, mert dózsadrukkernek állt. Az osztály több, mint fele meg fradis volt. Azzal kezdte a bemutatkozást, hogy az ajtóból az asztalára dobta a naplót, majd megkérdezte: Van maguk között fradidrukker? Ha igen, álljon fel! Az oszt. nagy része egyből felállt, többen vigyorogva, mert ha a kezdet ilyen... Maguk mind megbuknak! Pár másodperc után: Honvéd drukker? Az is álljon fel! Hárman álltak fel szótlanul. Na! Maguk is megbuknak! - Édes jó anyám! Mi van itt? - Aztán vasas drukker? Ketten felálltak megszeppenve. Végignézett rajtuk lesújtó tekintettel, majd fejét kissé ingatva így szólt: Az áldott nagy szívemnek köszönjék, talán kettest kaphatnak. Dermedt csend lett. Van egyáltalán maguk között dózsadrukker? Három megszeppent srác állt fel. Odament hozzájuk, kezet rázott velük egyenként és bemutatkozott. Burger László.
    Ezt követően feladott egy példát, hogy oldjuk meg. Aki elsőnek kész, hozza ki!- szólt a felhívás. Kíváncsi vagyok, tudnak-e valamit matematikából. Elsőként vittem ki. Megnézte, majd így szólt: Ez is jó megoldás, de lehet másként is. Rendben, menjen a helyére! Megszólaltam halkan: Tanár úr!
    Mi van? - nézett rám kíváncsian.
    Tanár úr! Én fradidrukker vagyok!
    Takarodjon a helyére!!! Micsoda pimasz alak!
    De jóban voltunk, míg tanított és még utána is, amíg élt. Én már akkor is ilyen "megmondó" voltam. :D

Adrián-Beatrix, matekope és PityuGeri kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Emlékszem még, topikunk "fénykorában" Latti volt az első, aki köszöntötte reggel a gazdákat és hozta az aznapi hírét. Mindig élvezettel olvastuk. Rég volt.
    Erika, a tazis bannered az tetszik, de a kópés nekem kicsit túl felnőttes, erőszakot sugalló, egy kis kópé számára. Persze semmi közöm hozzá, hogy kinek milyen tetszik, kinek milyen van.
    Tihamér , valami ellenszert találj már a sztrájkoló géped ellen! Mi az, hogy önkényeskedik feletted? Ne, hogy az legyen már, amit a géped akar!
    A napközbeni szép napsütés után újra esik.:(

13. Koppi

A Koppin kész vagyok az eventtel... Teljesen, bár nem értettem a végén azt a filctollas izét...
    Lényeg az, hogy kint a felhősor a helyén.:)

14. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

6 éve a szekrényemben van az úszósapkám most vettem elő... holnap megyek 9.-10. órában a strandra :D
    Megkaptam a matekdolimat, hibátlan! :D És ilyen ötöst kaptam : [​IMG]

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gratulálok a hibátlan dolgozathoz! Szép teljesítmény. :)
    Ami a gépemet illeti. Az elébb fel akartam jönni ide. De előtte lefuttattam a Ccleanert és a Flash player sütijeit is töröltettem. Aztán a Tűzrókával elindultam, de nem tudott idesettenkedni. Akkor átváltottam Chrome-ra és lám itt vagyok. Csak azt nem értem, más internetes játéknál miért nem kell ....kodnom ennyit? Ezért mondom, hogy a gépem utálja a BP szervereit. Nem akar velük kommunikálni vagy csak korlátozottan.
    Jó éjszakát mindenkinek!
    Koppi! Majd elfelejtettem. Gratulálok az event teljesítéséhez! :)

Adrián-Beatrix és PityuGeri kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Várjuk a reggelt, hogy megtudjuk, hogy mi kel ki a titokólból....
    Jó éjt mindenkinek!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálam a titokólból semmi nem kelt ki reggel, - se nem vettem, se nem kaptam - csak én az ágyból. Arra ébredtem fel, hogy fázok. Nem vagyok egy fázós típus, ezért nem is értem. Be voltam takarózva. Akkor most kezdjek el beszerezni mindenféle füveket, bogyókat, italokat? Hátha megfázás? Nem szeretek göthösködni. Inkább maradok egészséges, ha lehet. Nehogy már betegen menjek nyugdíjba! Még én is magamom vigyorognák, nem hogy mások.
    Jó reggelt gazdák!

Fatther és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Nem tőlem kaptad el a nyavalyát! Nagyon sokan kínlódnak hasonló tünetekkel, kellene a gyógyító napfény.
    A titokólból nem valami nagy szám lett. 2 egér, egy narancs kecske.
    Munkára fel, szép napot!

19. Hölgy-világ

Jó reggelt!
    Koppi gratulálok! Bár fenyegetett,de mire ideért az a felleg, rászáradt a 'hemörájt'. :) A postaládát kellene visszarakni,de előtte a fa le lesz még 1x lazúrozva.

Tegnap már reklamáltam a fürdőt,egy pancsoló kislány volnék, nem szeressek macskamódjára mosakodni. Átmentem kreatívba, csapszeg(?)- jó nagy lukat ütött a fugába,azt majd orvosolni köll - színes,nagy kukazsákok szétvágva,ragasztózva,vastag damilra felfűzve,szegre rátekerve, kész a zuhanyfüggöny. Szülőm, reklamált,hogy tönkreteszem a feelinget, de este jól esett neki is a forró-áztató-lazító-gyengéden masszírozó vízfüggöny.

Tihamér jót mosolyogtam a matek-fizika tanmesén, Dózsás voltam, sport, teljesen más szakág. Rég volt tán igaz sem volt..
    Az még nem jutott eszedbe,hogy esetleg nem a szerver a 'ludas', hanem maga a gép az oka? Lehet az is nyugdíjba készül? :eek:

Napsütéses szép időt!

20. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Innen is szervusztok!
    Megvilágosodtam,rájöttem miért nem akarja a kerítést befogni a lazúr. Hát az eredeti szín, olyan cseresznyés-barnás volt, ez meg dió színű. Sokkal világosabb,ebből a nézetből, várhatom én,hogy befogja..-.-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.