Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Nálunk már régóta,..[​IMG] ,küldtünk aztán mindenfele!A szél is felerősödött,..ígéretek szerint egész héten ilyen lesz.
    Tehát akkor már lesz Májusi eső is,..Májusi eső aranyat ér,..és mi ér többet egy Májusi esőnél?

Csere- bere,..már egy gólyát sikerült cserélni,volt melyik farmon nem volt gólya a többin is csak egy.Újakat nem lehet cserélni-küldeni,..így a kivit sem tudtam átküldeni,..akkor mindhármon lett volna egy.A három farm között megértem rendet rakni hogy legalább mindenhol KB egyforma legyen.
    A nagyobb farmokon alig van ajándékozási lehetőség,..a kisebbiken még van 37.

Jó reggelt!

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
    Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Nézegettem mit lehetne cserélni fent a lufin. Voltak jó, kimondottan nekem szánt ajánlatok is. Nem is tudom, mi az oka, hogy nem vágtam bele a cserébe. A legvonzóbb az volt, amikor egy tyúkólért kért cserébe egy rózsaszín tyúkólat. Alig tudtam visszafogni magam, hogy rögvest megtegyem ezt a remek cserét. De aztán fájó szívvel ugyan, de lemondtam erről a kihagyhatatlan ajándékról. Tudom, életem végéig fogom bánni.

Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Az emberi ...... határtalan.....Aludni sem tudtál az elmulasztott csere miatt Tihamér?
    Lajos, gratulálok a gólyához!
    Szaladok...pá!

nem megfelelő szó törlése
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.15
    Hölgy-világ, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hasonlóak a tapasztalataim, mint Tihamérnak. Én sem foglalkozom a cserével...

Tré az idő 10 fokkal és semmi jóval egésznapra...:(

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az idő itt napos és szeles. Meleg nincs, de a föld azért megázott. Kellett ennyi, de még kellene abból a szép áztató esőből. Ha lehet, akkor éjjel és főként ne a majáliskor!
    Itt van megint a püfölde. Akinek verhetnékje van, kiduhajkodhatja magát. :D

Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Fél 3 -tól,reggelig sikeres tisztítókúrán estem át,mostanra a belső hőtermosztátom is elromlott,jártányi erőm nincs, és a váll-nyak ízületeim le akarnak szakadni helyből.Doki holnap reggel amennyiben lázmentes leszek.. Idő ....., nagy kérésem lenne, akinek van 2 db felesleges bájitalfája tudna a farmomra küldeni? Megbeszélhetjük mit kér érte cserébe,mert a lufin nem vették komolyan- vagy el sem hitték a hirdetést..

nem megfelelő szó törlése
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.15
    Csacskamacska, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  7. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Semmi mozgás, ágynyugalom Ildikó,amennyiben lehetséges.
    Viszont tényleg ro hadt szeles a lég kint és 1 deka meleg sincs. Hová költözött a Tavasz ?Kemény 3 fokot emelkedett a meleg kint, reggel óta..
    Eső az bezzeg nincs. Elfútta a Szél Úrfi.

Más: Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám némi kitehető ajival a Kergére és, általatok megunt fával, esetleg bájitalllal, ami fa is egy füst alatt...Szóval ezer köszönet...:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Koppi2

Koppi2 Haladó

Sziasztok !
    Találkoztatok már az 1/2 szemű kalózzal ? Mert én szívesen hozzásegíteném a dolog végleges megoldásához.
    Nem igaz, hogy az a fránya kulcs mindig a nem kibontott ládában van!>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

Hölgy-világ, Fatther és _tHUNder_ kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Sziasztok!
    Van itt minden amit akartok!Az a fránya kökény,..mindjárt elmegyek,.. Kökényesmindszentre,..az legalább itt van a közelbe,..ott csak van kökény!
    Mellette pedig ott van RÁM nem messze Nagylengyeltől.
    Buszon utazó hölgy kérdezte a kalauztól,..tessék mondani,..Nagylengyel előtt rámjön,..válasz egyértelmű!
    Hogy mennyi szivarfát akarnak cserélni!
    Tihamér,elugrasztottad a jó bótot hát hogy az ilyet hogy lehet kihagyni? Egy kis napsütés,..már odaért?
    Amit kirakok az megközelítőleg,..elfogadható!

Hölgy-világ, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ildikó, gyógyulást, tessék vigyázni magadra!
    csereberélnék, de amit reggel kitettem, abból szinte semmit nem vittek el eddig. Kökény és cédrát hiányban szenvedek, persze jól jönne a szentjánoskenyér is, de nem jön semmi. Mérgemben lehet elmegyek püfölgetni, ott levezethetem a mérgem. Időről nem is beszélek, csak annyit róla, hogy pocsék!!

Hölgy-világ, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

Lajos elment a kökényed, bocsi,de két lázas állapot között ilyen rapszodikusan vagyok fent.

Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Megjött!

Úgy hiány nekünk is abból van,..ahol nem volt gólya abból már három is van,..Ildikónak köszönhetően már minden farmon van kökény.

Csak hogy valahova leírjam,..ajánl szentjánost,..pisztáciáért,..11 van bent a menüben mégsem tudom cserélni,..vajon miért?

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.15
  13. Hölgy-világ

Azt tapasztaltam,hogy az első napon még csak-csak a lufin kereskednek a Gazdatársak, de után megkezdődik a harács a fórumon.
    Messze minden tiszteletem a kivételeké,aki inkább segítik a kicsiket!

Köszönöm, nem kérek több bájitalfát!

Fatther kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Pedig Gobio55 elküldte. :) Remélem odaért. Mivel volt 3 és a bájital készleten 10 ezernél több van, küldött egyet.
    Igen, azt az elszalasztott lehetőséget biztosan életem végéig bánni fogom. De azt már akkor is tudtam. Hiába no! Élhetetlen alak vagyok. :D
    Nap süt rendesen. Délután elmentem a kukásokhoz, tiszteletemet tettem náluk és ha már ott voltam, be is fizettem a negyedéves díjat. Mondtam ki vagyok, hol lakom és negyedévet fizetek. A kisasszony nekiállt számolni. Kivont, összeadott, szorzott, osztott, aztán a számológépet kikapcsolta, majd újra be és számolt megint. Megmondta a végeredményt. Leszurkoltam a pénzt forintra, mert volt nálam apró is. Aláírtam a befizetési bizonylatot. A hölgyike nem vette el a pénzt, hanem meredten nézte a bizonylatot, aztán nekiállt valamit keresni a számítógépes rendszerben. Végül kibökte, hogy csak 2 hónapot számlázott, de 3 hónapra írta be a díjat a bizonylaton. Mi legyen? Javítsa ki a dátumot két hónapra? Lebeszéltem erről és mondtam, hogy inkább kifizetem a harmadik hónapot is. De akkor még egy bizonylatot kell kitöltenie, mondta. Nem baj! - válaszoltam. Azt is aláírom két X-szel, mert nem vagyok doktor, ezért nem teszem oda a harmadik X-t is. Ebben maradtunk. Két bizonylat, három hónap. Mellékesen: előbb számoltam ki fejben, mint ő számológépen a díjat. Pedig én régebben jártam iskolába! 8)

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Válaszoltam is Gobionak! Azért jeleztem nehogy valaki még..

Meg rájöttem,hogy a epe a bűnös mosti állapotomért, orvosolom is,hogy rendesen kiürüljön..

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ha maradt vóna némi bájitalfád, jó lenne nekem...:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az a helyzet, hogy 2-2 fa van a farmokon. Azoktól meg nem szívesen válok már meg. Ha jön még valahol, pl. pörgetésen, küldök. Ha nem most, amikor lehet. Ezek a fák kint vannak, termelnek folyamatosan.
    Epére epeteát javaslok és Cholagol cseppeket. Azon kívül meg vannak még ilyen-olyan szerek. Dipankrin, Bila-Git, Nospa stb. Az a baj, hogy ami NEKEM jó volt, az a Ridol, de azt már régóta nem gyártják. Tudom, a nőknek volt jó a menstruációs fájdalmakra, de nekem a legjobb volt. VOLT. :( Amit még, mint gyakorló epés tudok mondani:
    Kerülni a zsíros, a puffasztó, fűszeres ételeket. Gondolom, TE mindezt nagyon jól tudod. Én is, de van, mikor bármit eszek, nem jó, minden bánt. Még a víz is. Tea, bármi. Olyankor csak eszem azt a finom főtt kolompért, párolt rizst, krumplikását zsír és fűszer nélkül - a sült hagymára már nem is merek gondolni olyankor - puffasztott darát, szintén zsír nélkül. .... Szerencsére mostanság nincs vele bajom.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Bodza fa is jó lenne....

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. MsMici

MsMici Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    1000éve nem jártam erre, benéztem kicsit így a cserenapon. Megváltozott minden itt a fórumon, alig találtalak meg Titeket, de látom a csapat majdnem a régi.
    Zöldfülű, küldenék neked bájitalfát, de nem talál a rendszer ezen a néven:(

20. Hölgy-világ

Szia Miciiiiii! De jó,hogy bekukk, remélem egyre sűrűbben jössz!

Zöldfülű cseles, szerintem tubin megbeszélitek!

Tihamér értem én, engem csak a láz zavar ami megint jön perceken kérdése..
    Ez azért rossz, mert hajlamosak a hörgőim begyulladni,vasárnap meg ünnepnapi gáláznom kellene.
    Gyógyszer ebben a házban lázcsillapító, gyull.csökkentő, meg hörgőtágító,esetleg allergia elleni, többi krém,tinktúra,kence-fice,tea formában.

Aludjatok álmokat!

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.