Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

A név adott volt..[​IMG]Keresztanyám elnevezése, így hívja a nemesített nőszirmot,vagy íriszt ha így jobban ismeritek,s mivel rajongása eme hagymás növény iránt átragadt rám,hát adott volt..
    [​IMG]Kiskertem tele van különböző származási helyről való - és színű írisszel.

Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én is végig zongoráztam a neveket és mind foglalt volt, akkor mondom legyek Koppantyú (kissé utalván a farmra amivel játszok).
    Így sem nagyon tetszett a rendszernek, ekkor hozzácsaptam a 90-et (ami a gyerekeim születési éve) és ezzel a nickel fórumoztam az újításig.
    Most nevet változtattam és így lettem Koppi...a 3.sz farmommal Koppi2, a
    kettessel meg: Garabonciás

1 kérdés: a csoportos idézést hol lehet előszedni? Hiányzik erősen...:(

mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kicsinyke kertemben is van, igaz csak pár tő. Nem fér több. A cserepesekkel is annyit kínlódom mire télre megtalálom mindegyiknek a helyét.
    Event halad, éjjelre tele lesz minden föld vele. Bizakodom, hogy majd a titokfából XXL-es szivarfa lesz.....
    Kopi, szerintem jól választottál nevet! A Garabonciás is jól hangzik, illik hozzád!

mebajah és Koppi kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, rányomsz a válaszra, majd a másik hsznél is rányomsz a válaszra és akkor alul az író mezőbe beteszi mind a kettőnek az idézését.

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Event nálam csak ballag. Amikor bejöttem délután vetettem. Ment rá trágya, szupertrágya, kacsakata trágyája meg víz. 3 óra alatt lett kész. Aztán megéheztem, ettem töklekit és minden parcella adott 8 magot. Learattam és bekerült a pajtába 60 db. Csak néztem, mint a moziban. Mi van? Hééé!!! Hová lett a hiányzó 20 darab? Ne mán! Ó hogy az a ...!!! Mindegy. Nekiálltam vetni. Sorozatvetés indul...na, de nem megy. Csak egyesével. Mi a fészkes fene van? Vetés állj! Gondolkodás de erősen. Döntés: Kilépni és vissza! Megtörtént. Újra arathattam, (ez a jutalom) a pajtába 80 mag került. Na azért! Mert különben! Ide akarok jönni fórumozni. A napraforgó meg csak tekereg, meg tekereg. Arra gondoltam, hozok kis vizet, nehogy már a csapágyazása kigyulladjon, mert már kezdett valami füstcsík kilibegni belőle. Aztán megint kiléptem és vissza. Be is tudtam lépni a fórumba. Benéztem a Dunántúliak topikjába. Nini! Koppi invitál, hogy jöjjek már ide is bejelentkezni. Nem értem. (Mindig nehéz felfogású voltam.) Na akkor megint jelentkezzek? Nem elég egyszer? Hát ... legyen.

Akkor: szeretnék ide is bejelentkezni! Ha szabad. :)

Megyek vissza a másik honlapra, hátha jött még valami régi ismerős.

mebajah kedveli ezt.
  6. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Gyere ! Várunk szeretettel, bármikor..:) (Te még nem ismered ezt az énemet: Koppi vagyok álruhában)
    Éppen most tettem néhány kérdést egy másik topicban, így , így maradtam itt...
    Kűdök répásalmásat, az jobb:)

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszöm a szívességedet, de nem kérek csatnit. Nem azért mondom, de a pajta félreeső sarkában 24 db lapul, várja a bevetést. Ez az event úgy látom nem "érdemli" meg a csatnit. Tartogatom másikra. :) De jól esik, hogy gondoltál rám. :)
    Az álruhást meg ösmeröm. A kettes számú farmodról. Feljebb olvastam. :D

8. Csacskamacska

Nálam az a baj, hogy ha belefogok egy eventbe, akkor azt szeretem be is fejezni. Kihívásnak tartom, és nem szeretem a félmunkát. Most úgy néz ki, hogy gyógyíthatatlan farmozó vagyok, néha ugyan nagyon erősnek érzem magam és azt mondom, hogy na ezt nem csinálom....és....mi történik....csinálom...Most mit tegyek??
    Reggel szoktam bepipulni, mikor rohannék és forog a napraforgó. No, akkor szoktam gyors tempóban gépet kikapcsolni, majd újra be és szerencsére az esetek többségében begyorsul a gép. Ki érti ezt? - mert én nem.

PityuGeri kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Mert koránkelők vagytok,eszetekbe se jut,hogy szegény masinéria még aludna [​IMG][​IMG]:p

Utoljára szerkesztett: 26.8.14
    mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Tazmánördög,alias Mátékópé vagyok,Erika Hajdúszoboszlóról! üdv.mindenkinek! Koppi én már tegnap kerestelek,meg a többieket is,mert semmit sem találtam a fóruzmon! De jó hogy megvagyunk! De jó hogy együtt vagyunk! Köszi Ilona 49 azaz Ilike akedves sorokat! Holnap jövök! jó éjt!:):oops:

Kéne vissza a bannerem! Hogyan lehetne?:(Valaki segítene?

11. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szerintem a masinéria szolgáljon ki akkor, amikor kedvem tartja - nem fog megsértődni ha hajnal 3-kor felkelek aratni :p

Amúgy ez a névhasználósdi... lehet hívni engem a fórumos nevemen, de lehetek egyik fele is meg másik, amit szeretnétek :D

12. Csacskamacska

Szerintem a masinéria azért van, hogy amikor nekem kedvem szottyan farmozni, akkor álljon rendelkezésemre és ne aludjon!
    PityuGeri, mit szólnál egy másik változathoz? : Pityuri, na ezt jól összehoztam, de szólj és soha többet le nem írom, ha Neked nem tetszik.
    Jó éjt, elteszem magam holnapra! :)

PityuGeri kedveli ezt.
  13. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Hehe, kreatív koholmány, még ízlelgetem - egyelőre maradhat :D Majd szólok ha nem tetszik :)
    Jó éjt! :)

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    A mai első mezőgazdasági műveleteken túl vagyok. Eventes gaz elvetve. Keresgéltem valamiféle gyilkolóeszközöket aratáskor, de eléggé ritkán találtam. Lehet, hogy még álmos vagyok, de én kipihentnek érzem magam. Legközelebb jobban kinyitom a szemeimet, élesebben sasolok, hátha észreveszek mindenféle bujkáló íjat és nyilat.
    Szép napot gazdák!
    (Felénk esőset jósoltak a levelibékák.)

15. Koppi

Szia és szép, no meg esőmentes napot Neked !
    Jó reggelt minden Gazdának!

Szerintem sokan vetették magukat bele az eventbe. Én is korábban keltem, de más okból...
    Itt gyengén felhős éggel 17 fokkal nézünk a kelő Nap felé http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409111521.jpg

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggel kerekezés közben nem esett semmi, de előtte volt valami, mert az utak vizesek lettek. Most is be van borulva. 16 fok van, ami NEKEM elég.
    Ma reggel sikerélményben volt részem. Tegnapelőtt reggel kihirdettem a bemérőben a hadiállapotot köztem és az egerek között. Nem szeretem, ha az ÉN kajámon olyanok is osztozkodnak, akiknek ezt nem engedtem meg. Hétfőn, mielőtt elindultam haza, beélesítettem 3 db frissen vásárolt egérfogót. Ma reggel sikerült egyben találni egy önkéntes egérhullát. A tetemét elrettentő példaként a szomszédos helyiségekben körbehordoztam, a lányok, asszonyok legnagyobb örömére. Azt viszont nem értem, miért menekültek sikítva egy picike - pláne döglött! - egér elöl. :p

mebajah, PityuGeri és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Koppi

Szua !

Talán azért, mert az asszonynép irtózik ezektől a rágcsálóktól..:)
    Tudod mi is egy társasházban lakunk és itt van előttünk a szennyvíz aknaszeme. Minden áldott este és reggel, itt csücsül egy macska lesvén, hogy mikor dugja ki a fejét egy patkány a mellette levű likból. 3-0 ra a cica vezet ellenük. (A város viszont vesztésre áll ebben a Harcban, miután nincs /píz/ méregkihelyezés évek óta... :(

PityuGeri és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Hölgy-világ

Jó reggelt!
    Onagger Tihamér, lehet nálatok is természetesebb megoldás lenne a bemérőben a hivatásos egérfogó macska alkalmazása? Unalmában segítő erőnek is kitanulhatna,illetve betaníthatnád.
    Mifelénk illen gond nincs, szomszédban 5 macska, nálunk meg egy kutya,szintén utálja az összes szőrös négylábút ami bemerészkedik a területére,sőt ahogy öregszik a kétlábúakhoz is sztoikus állásponton van. Azt még nem sikerült kifigyelni mi alapján dönt.[​IMG][​IMG]

19. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek! - bár amint látom a fiúk voltak a korai kelők. Learatva, elvetve minden farmomon a búza.
    Így van ez, a legtöbb nő, legyen az fiatal vagy idősebb, nem szereti ezeket a kis rágcsálókat. Nekem még a laptopomnál sincs....:D:D, macskám sincs, de szerencsére évek óta egerem sem. A szomszédoknál van macsek, bár igen elkényeztetett jószágok, de azért a vadászösztön nem halt ki belőlük és néha hallom ahogy a szomszédasszonyom "dicséri" a macskáját, mert egy-egy egeret letesz neki a küszöbre.
    Napsütésnek nyoma sincs, de a rádiót hallgatva, javasolják, hogy vigyünk magunkkal esernyőt. Viszek!
    Jó íj és nyíl vadászatot a mai napra!
    Jó reggelt Ildikó neked is, most látom, hogy befutottál Te is!

mebajah kedveli ezt.
  20. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Itt vagyok a kópéval,Era vagyok a Tazmánördög aki még nem tudná.Ezt a kis képet be tudtam ugyan állítani,de mást nem.Ha valaki ráér elmagyarázná hogyan kell pl. a tazmánra visszatenni azt a jó kis régi banneremet???

Jó ez az új fórum csak kicsit szokatlan.

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.