Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Igen Tihamér,és Koppi direkt lett olyan fiús a banner,mert nálunk már mindenki,mi lányok is átvettük ezt a lovagi mizériát.A Playmobilos mozgós lovagos katonákkal a lányom is játszik,én meg összerakom és keresgetem az alkatrészeit.A másik internetes játék(Empire) nagyon de nagyon megfertőzte a fiúkat én csak stílusosan szolidáris lettem velük.Jogilag ezt a farmot amikor elkezdtük a férjem és én felváltva csináltuk,és az akkor még 5 éves fiunk ámulva nézte.Sok minden változott azóta,de a lovagos őrület,ennek a kornak az imádata egy pillanatra sem veszített vonzerejéből.Én Csacska úgy gondolom sajnos elég sok erőszakos dolog van amivel találkozik a gyerek,nem engedem pl.az összes lovagos filmet hogy megnézze,apa előtte lecenzúrázza,mert a szemét ettől még féltem.Annak viszont örültem hogy a nyári "kötelező" olvasmánya egy magyar szerzőtől volt,Lovagképző Iskola.Nagyon aranyos,kedves történettel.De szerintem és ez saját vélemény, ettől nagyobb hülyeségekkel és agresszivebb dolgokkal is játszanak ma gyerekek ami legyen zombis vagy vármpíros vagy bármi.Ez pedig csak! simán történelem.

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én szeretem a történelmet! :)
    A gépem nem ifjonc, betöltötte, illetve mostanság tölti be a 4-ik évét. Annyira még nem lehet öreg, hogy mindenhol rosszul dolgozzon. Valamiért a BP-t nem szereti. Más internetes játékokon hasít! Az is érdekes lehet, hogy ezt a játékot is a Tűzrókára tenyésztették ki az IE mellett, javasolták is ezt a böngészőt. De nálam, ismeretlen okból, a Chrome jobban teljesít itt. Valahogy azért belopom magam ide is. Inkább eventkor van torlódás, fennakadás.
    Nincs eső, valami napsütés is hébe-hóba előkerül. Inkább a felhőkön átszüremlő sugarak vannak csak. De ez is sokkal jobb az ázásnál! :)

3. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Olyan szép időnk van ma, erre a strand tele van - holnapra raktuk át az úszásórát! :( Pedig most úgy örültem volna egy kis pancsinak :(

4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Pityukám otthon még bepótolhatod!:D

5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Ha te a kádban úszás művészetét értékeled... egészségedre, én nem! :D

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pityuka, pancsikálást írtál és nem úszást, így Ildikó eme műveletre bátram ajánlhatta a kádat!
    Fura egy géped van Tihamér, szelektál a maga igénye szerint és nem a Te akaratodat teljesíti zokszó nélkül! Hmm, valamit tenned kellene, büntetni, vagy simogatni? - nem tudom melyik lenne hatásosabb.
    Itt is jó idő volt, sütött a napocska, bár az ereje egyre gyengül.

Adrián-Beatrix és PityuGeri kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mivel a gépem nőnemű, (neve Gizi) fel sem merülhet büntetés. Értelmetlen lenne. Ha valamit akarok egy jó nőtől, akkor nem fenyegetnem kell, hanem hízelegni, szépeket mondani. Na pont így vagyok a gépemmel is. Nem szabad csúnyát mondanom, mert hamar megsértődik és akkor csak keresztbe tesz nekem. Csak írnom szabad róla az igazat, azt - tudomásom szerint - nem tudja elolvasni. Vagy csak én gondolom ezt. Az is lehet. :p
    Pityuri! Igaza van Csacskának! Nem úszást hiányoltad, hanem a pancsolást. Azt meg a kádban is lehet. Sőt! Ha ismernéd a Pancsoló kislány című dalt, akkor tudnád, hogy strand után is kell otthon fürdeni! Ha nem hiszed, keresd meg a You Tube-on és hallgasd meg! Én még gyerekkoromból ismerem. Nem mai szerzemény! :D
    Visszajöttem, mert írás közben megszakadt a kapcsolat a gépem és a szerver között. Kapcsolódjak újra, javasolta a BP szervere. Jelenleg is két internetes farmon vagyok fent ITT és egy másik játékban, de OTT semmi gondom nincs. Ezért mondom, hogy a gépem nem szereti a BP-t. Szeszélyes, mint egy nő" :(

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
    Adrián-Beatrix és PityuGeri kedveli ezt.
  8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jájj, ti! :D De más a szabad ég alatt 33 méteres úszómedencében pancsolni mint otthon a nálam nemnagyobb kádban :p

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egyet értek veled! Óriási a különbség.
    Jó éjszakát!
    Már megint egy értesítésem van. Menjek a ...! Ez lesz. Biztos vagyok benne.

10. Csacskamacska

Pityuri, az úszómedencébe ússzál, otthon a kádban pedig pancsoljál! - ilyen egyszerű!
    Volt egy férfi kollégám, már rég nyugdíjas, ő mondta mindig, hogy a pénz számolva, az asszony simogatva jó...persze nem is mert volna mást mondani, hiszen a munkatársak zöme nő volt!
    Szeszélyesek? Hmm, hát nem is tudom, szerintem nem annyira szeszélyesek, csak érzékenyek és vágynak a szép szóra, simogatásra, becézésre...szóval Tihamér csak szépen, okosan és mindjárt engedelmeskedik a Gizi.;)

Közben reggel lett, jó reggelt minden gazdának!
    Jó munkát, sikeres napot!

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
    PityuGeri és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  11. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Látod, milyen hamar elsuhan a nap és nincs itt közben senki... Most nincs az a kifejezett meleg, de Ősz van...ám legalább nem esik az eső. :)

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Felgyorsultak az események itt nálunk és egyszerűen nem tudtam jönni és vissza sem olvastam.
    Sajnos van rossz hírem is. meghalt egy fiatalember akit ismertem, a feleségén kívül két árvája maradt. Mindössze 38 éves volt.
    Márciusban diagnosztizáltak nála tüdőrákot (soha nem dohányzott!!) és most meg is halt. Fél év alatt elvitte a kór..:(
    Sajnos mostanában a fiatal korosztályú emberek mennek el.... :( :(
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nincs az a kifejezett jó idő. Köd van és nagy felhőpárna fölöttünk.
    Mindössze 16 fok van enyhe széllel.http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1410940060.jpg
    Legyen szép Napotok...

Adrián-Beatrix és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Sziasztok!

Részvétem a családnak Koppi! sajnos úgy járt,mint májusban az unokafivérem,csak őt nyirokmirigy rák vitte el.
    Tavaly apám búcsúztatása után beszélgettünk,hogy megy biopsziára,mert találtak valamit a nyakán. Akkor megbeszéltek szerint, márciusban már a húgánál érdeklődtünk,májusban temettük.:(

Holnapi induló oktoberfest eseményhez némi támpont: - event növény termesztős, felreppenős, kell s.répa,v.áfonya,eper, ló,kacsa,tehén, és némi alma,körte,meggy,tölgy termése..

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én úgy tudom, hogy az oktoberfesthez két nagyon fontos kellék kell.
    1.Ser
    2.Jó nyeldeklő.
    Minden más csak sallang. :D
    Itt is őszies idő van. Általában süt a nap, néha elbújik. Most 22 fok van. Épp jó.
    A rák. Hát ... szóval az a helyzet, hogy négy nagyszülőm közül három ebben halt meg. Közte volt az egyik nagyapám, aki soha nem dohányzott. Sopronban halt meg a tüdőszanatóriumban, 54-ben, mikor az a nagy árvíz volt (Szigetköz úszott), 52 éves volt. Nagy az esélye annak, hogy én is így végzem. Ha csak agyon, illetve agyhelyen nem csapnak.

15. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szép napot mindenkinek! :)
    De jó ez a nap! :D Nem volt 7.-9.-10. órám, így fél 6 helyett fél 2-kor végeztem! :D Igaz, így ma se úsztunk ebben a szép napos időben, de imázzatok értem hogy jövő szerdán ne fagyjak meg :)
    Aztán... éljen, megvannak az első nagyon szép eredmények! :)
    Büszke vagyok magamra nagyon 8) A franciára pláne, abból nagyon béna vagyok még :oops:

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tényleg szép eredmények. Gratulálok!
    Azt, hogy jövő héten mi lesz szerdán, csak saccolni lehet. Bízzunk abban, hogy remek idő lesz úszásra. Ha esik, az sem baj, csak hideg ne legyen. Az eső is víz, meg a víz is vízből van a medencében. Gondolom én. Ha nem, akkor baj van az alapvető kémiai ismereteimmel.

17. Koppi

Most nézem, hogy Neked nincs avatarod...Miért?

18. Csacskamacska

Sziasztok!
    Hosszú napom volt, csak most jöttem haza. 12.30-ig órám volt, 14-től megbeszélés, és 16.30-tól tűz és balesetvédelmi oktatásban részesültem......Most mosogatórongy a vetélytársam, de én fogok győztesen kikerülni. Az egészben az a legrosszabb, hogy teljesen feldarabolta a napomat és a köztes időben alig tudtam valamit csinálni.
    A betegséghez csak annyit fűzök hozzá, hogy tudom, hogy milyen a rák.3 és fél éve győzte le a férjemet.

19. Koppi

Röhej, már bocsánat. Ugyan mit tudnak Neked itt újat mondani??
    Jó tudom, kell az ilyen "oktatás" de akkor is...

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
    Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha a tűz- és balesetvédelmi oktatásra gondolsz, nos akkor két dolog van. Először az, hogy a tapasztaltabb munkavállalóknak nem sok újdonságot lehet mondani. Másodsorban pedig azt, hogy minden munkavállalót kötelesek kioktatni évente legalább egyszer ebből. Erre a munkáltatót törvény kötelezi. Vannak olyan munkahelyek, melyek fokozatosan veszélyesek, ott gyakrabban. Ahol én dolgoztam 31 évet, ott havonta volt ismétlőső oktatás ebből. Hozzáteszem, hogy most csak félévente kapok ilyen oktatást, noha én magam rendelkezek olyan vizsgával, mely szerint ilyen oktatást én tarthatok, mint ahogy tartottam is 30 éven át. Ezt még Esztergom-Kertvárosban szereztem meg, még a régi rendszerben. Nagyon régen, a hetvenes években. Tudomásul kell venni, hogy vannak törvényben megalkotott kötelességek, mely alól senkit nem lehet felmenteni. Másrészt meg lehetnek olyan fiatalabb munkavállalók, akiknek ez újdonság. Szóval, tetszik nem teccik, ez van, ezt ki kell ülni. Nincs mese! Illetve, dehogy nem, sokszor csak az van oktatás helyett. :D
    Avatár? Az meg mi? Csak nem a kicsi képeimre gondolsz? Ha igen, akkor csak lustaság az oka. Meg azon is törtem a buksimat, hogy lehet, hogy újat kellene feltenni. Még nem tudom. Majd. Majd, ha lesz kedvem. Addig meg keresgélek. Avitt avatárt. :D

Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.