Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Tényleg van jótevő: Te...
    Kellemesen elfáradtam. Le vagyok főve mint a konflis ló...de megérte.
    Mos vadászok a denevérekre..

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Már azt gondoltam, hogy sohasem érek ide. Itt vagyok. Dolgozóban ma hosszúzás, majd hazaszaladtam, a kis farmokon végigszaladtam, mert még voltak munkások, így gondoltam, hogy kihasználom. Aratás, vetés, majd díszbe vágtam magam és irány vissza. A műsor jól sikerült, az anyukák nagyik szipogtak, fogyott a papír zsebkendő. Hazaérésem után, gyors aratás és 19 órakor hozzá is fogtam a fűnyíráshoz, mert már a nyulak készültek beleköltözni.
    A gazok termelődnek, de még a denevérek nem kaptak semmit, majd most..A malom az már őrölt, így van mit.

3. Koppi2

Koppi2 Haladó

Megvan a második kivimadaram...a titok ólból...:) és 4. farkasom is. Annyi van már, hogy nem is győzöm etetni őket..:)
    Hajrá mindenkinek!

Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Egész jó kis ajándékokat sikerült bezsebelnem, tetszik:):)
    Jó éjt, aludjatok jól!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Koppi

Sziasztok !
    Végre itt az igazi Tavasz... Most 16 fok van és kissé felhős az ég.

Ez egy kitűnő event !
    Gratulálok a BP.-nek !

Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép reggelt!
    Gratulálok Csacska a műsorhoz, anyum is nagyon várja már,mivel lepi meg az unokája :))
    Kissé el voltam maradva,de az imént tömtem meg a kis éhenkórászokat 60 szusival,újabb harmincat meg teker a malom, csak összejön az a 100 db,ha nem az event végére, hát akkor a hétvégére. :D

Koppi nem tudom miről irkál itten kérem, felénk bé van borulva,esik az eső.

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Eső itt sincs, igaz napsütés se. Persze ki mit érdemel.
    Jó reggelt!

Hölgy-világ és Zöldfülű62 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Mivel az este sokáig etettem a denevéreket, így most még nem vagyok teljesen magamnál, de megyek egy kis hideg vízben megmosakodom és majd csak felébredek..
    Legyen szép napotok! Itt már süt a nap.

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia Ildikó !

Itt szűrt napsütés és száraz utak vannak most is..:)
    Tegnap az egyik farmomon 65 darab eleséggel tömtem a denevéreket (éhesek voltak szegények) kaptam sok mindent az etetésükért.
    Egyszerre 7 titok ólat raktam ki éjszakára. Reggelre 5 db. macska 1 gólya és egy narancs kacsa ól lett belőlük... :)
    A csóró visszakapott Hármaskámon, már 3 db kivi madár legel...

Egy érdekesség: ha a farmod bármely művelt részén vagy és a teleholdra kattintasz, elsötétedik, visszakerülsz a Szédültre és előjönnek a denevérek....
    Kipróbáltam. Nálam működik...

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Még ne
    Még nem raktam ki a titkosokat,még etetek, 10 szusi,és kész az event.
    Ami meg a visszakerülést illeti az a fő farm Gazdatárs,mivel ott müxik csak, az event. ;)
    De nekem valahogy inkább némely célzóvizet kellene inni,mert elég macera eltalálni ezeket a repkedő célpontokat.

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Néha én is mellétalálok, de többször telibe..:)
    Nem tudom hány darab denevért etettem meg eddig, de folyamatosan megy a malom és kapom a cuccokat, becsülettel.
    Ennek köszönhetően ismételten szintet léptem a Bahamán. Ezennel meghódítottam a 202. szintet is.
    Azért 1 nap alatt szintet lépni nem semmi a Bahán sem...:)

----------------------------------------------------------------------------------

Itt a Koppin most értek be a reggel kirakott ólak és lett ...............................
    kacsacsőrű emlősöm is !!!
    Ennek kifejezetten örülök és főleg annak, hogy a fő farmomra érkezett.
    Köszönöm BP ! Remek ! Gyártom tovább a tápokat...:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Hölgy-világ

Jé!! Gazdatárs szárnyakat kapott, és repked a Föld fölött, sztratoszféra,ózonréteg,mezoszféra,ionoszféra?! :D
    Gratulálok, csak az űrből ..jer vissza hozzánk.. :music:

Fatther, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Kacsacsőrű-Kacsacsőrű,..az még nincs de búvábolt már van,..csak drága hozzá a kacscsőrű épp ezért pihen.

Mert ugyebár 1 kacsacsőrű 27999,..ha ezt megveszem és akkor lesz belőle 1 búvárszemüveg,..ami 17000,...hát akkor inkább nem,búvárbolt akkor csak pihenjen a menüben!

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Visszajöttem és vidáman megint szintet léptem. Most a 70.-et taposom....[​IMG]
    Most kaptam 1 vödör titokólat és titokfát. Megyek elültetem őket.... [​IMG]
    (Megnéztem 5 ól és 3 titokfa....és 2 XXL-es barkács cucc)
    (Eddig 5 farkasom van...pihennek az ólban táp híján, mert nem veszek.)

15. Csacskamacska

Kopi, már megint miben matattál?
    Ildikó, én is néha mellé találok, de üldözöm ezeket a repkedő állatokat.
    Most aratok, vetek, aki holnap eventet akar kezdeni az hosszút vessen majd a szédültre, meg a tisztásra, mert felröpi is kell.
    Lerendezem a farmokat és este etetek! - kellenek az ajándékok, még nálam is őröl a malom.

Nagy pillanat volt néhány perce! - szintet léptem!! :):):):) ( következő szintlépéshez "csak" 60400000 Tp szükségeltetik...jövőre esedékes a következő szintlépés..)

16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Gratula a szintlépéshez,..hova ez a nagy igyekezet?
    Szóval belenyúltál valamibe,..farkas, kivi, kacsacsőrű, meg ki tudja még mi,..kinek mennyit fizettél?
    Tündivel megbeszéljük a következő event megy vagy sem,..már rég nem hagytam ki,..ezen még gondolkodunk.

Csacska,..a csacskán léptél szintet?

17. Csacskamacska

Ó, csak lassan bandukolok. Igen, a Csacskán léptem.
    Lajos, semmi gondolkodás, csinálni kell és kész! :) Miért hagynátok ki? Valamit úgyis vetni kell, akkor meg miért ne az eventhez tartozó gazt?

18. Koppi

Gratulálok Csacska ! Köszönöm azt 3332 tp-t is amit mellékeltél..:)

Más és nem jó hír...[​IMG] https://board-hu.farmerama.com/inde...el-kapcsolatban-2015-05-07.12498/#post-235579

Mi akik a kezdetek óta játszunk megéltünk már egyet s mást, de ez most kiveri a biztosítékot másnál is !
    Ez sima ki.....b.....ás
    mármint, hogy max 100 -at lehet venni. Meg, hogy a fölös rész elvész...
    Régen max 300-at lehetett illetőleg azoknak akiknek valami más akciójuk volt többet azt hiszem 600-at (Én a 300-asok közé tartozom)

aranymálinkó kedveli ezt.
  19. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

No, ide erre a farmomra is beszereztem 1 kacsacsőrű emlőst...[​IMG]
    Még keverek tápot...

aranymálinkó kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Etetek még kicsit, utána alvás, mert mindjárt reggel..

Jó éjt!

Nem kukorékoltak a kakasok, alszik mindenki?
    Jóóóóóó reggelt kíííííívánok!!
    Zsúfolt napjaimnak köszönhetően nem raktam ki a titkokat, így fúrhatja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit rejtenek.
    Szép és jó napot Nektek! :)

Utoljára szerkesztett: 7.5.15
    Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.