Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nincs hideg. Elkerült bennünket az égi veszedelem, csak csendes kis esőnk volt, még a port sem verte el.
    Summáznám az eventet: Klassz volt. Ennyi titok ólat és fát még sohasem szereztem, köztük kurrenseket is...
    Ma visszatérek a régi kerékvágásba...lehet kihagyom az új felhősort.
    Némi üröm azért mégis van: a trágya kérdés...
    A felső limitet kedves BP 300 darabban kellett volna maximálni és nem 100 ban...
    Ennyi.

2. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép reggelt!
    Szomszéd mi kaptunk szelet bőségesen, akkorát ami a kutyát taszigálta, utcai tuják alaposan kilengtek az éjjel.

A másik farmomra 1, írom 1 db titokólat kaptam az egész event alatt, szerencsére az béka lett. Titokfából 4-et, abból említésre méltó a szakura,és kökény.
    Itt ezen a szoftveren 5 titokólból érdemleges a gólyafészek. Ma még ugyan kaptam 1-2, de a kedvem elvették attól,hogy ki is rakjam..fáktól úgyszintén.. Annyit tudok írni Koppi gazdatárs, igen jó hete lehet annak aki te s még számosabb társunk kütyüjét kezeli,állítja. Mert a különbségek ordítanak! Nem irigykedem, félreértés ne essék, már azért sem,mert hol vagyok még a babértól,vagy azon növényektől esetleg amivel a kacsacsőrűt táplálni kell.Nem tudom,még nem néztem.

Piac, nem járok a piacra, elvették már hónapok óta a kedvem tőle, s én nem a trágyán akadtam fenn, hanem a kirakott 1 db-os mennyiségeken,oldalakon keresztül.
    Annyi mindent szabályozni akar a BP,s egyre több mindenben korlátok közé akar préselni minket játékosait - vajjh..mire is hasonlít-, ám a szembeötlő dolgok valahogy.. :music:

3. Koppi

Szia !
    Kissé neki vagy keseredve....
    Ha részletesen nem is, de válaszolnék néhány felvetésedre..
    Piac: át lehet ugrani egérrel az 1 darabos árukat..(Ha az illető ráér, csinálja egyesével...)
    Kacsacsőrű táp : bazsalikom,(egyéb növény 19 tp.-t ad és a táblázat 3. sorának 4. növénye) szederfa termése és fenyő toboz
    A farkasé sokkal húzósabb.
    A kütyü kérdést nem értem. Én 4 farmot kezelek. Mind a sajátom
    Az eventről. Szerencsésen alakult a számomra, mert ráértem. és mérhetetlen sok tápot kevertem a 4 farm számára.
    Az előbb végeztem az utolsó denevér jóllakatásával...

Fatther kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Koppi kedves külön szoftveren (kütyü) volnánk,eme technikai csodák kezelőjére értetődött, s nem saját farmjaidra vonatkozott. Kacsacs. táp oké, akkor bekeverek belőle..A kivivel leálltam,mert nincs babérlevél.
    Érdemleges megemlítenem, ha már a másik farm accountjával lamentáltam,ezen farmom kereskedelmi csomópontján gazdasági fellendülés észlelhető,így tudtam gyorsan vásárolni 10000 répát, és több ezer kukoricát a kokasnak..

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szóval a farmon kapott 1+4 összesen 5 azaz ÖT titkos akármi kevés? Akkor mit szóljak én? ITT összesen 2 talányos fát kaptam, slussz. Semmi több! Gobio55-nél 7 fa és 3 ól. Tényleg egyenlően kaptam itt is, ott is. De ezen nem mérgelődök. Azt sem néztem, mennyi farmmunkás kupon jött össze, mert azok is jöttek. Volt, hogy 30 tápot nyomattam egymás után, hát ki jegyzi meg, hogy mennyi volt arató és egyéb szakmunkás előtte meg utána? Rendesen jöttek a TP-k meg a CSP-k. Némi ez meg az is jött. Trágya nem érdekel, mert nem szoktam sem eladni, sem venni. Készleten van annyi amennyi. Nálam is a 300-s határ van. De vízről nem olvastam mást, csak azt, hogy beszéltek arról is. De itt és most csak a trutyi lett kitaglalva. Még a víz is lesz korlátozva? Ott is csak 100-t vehetek egyszerre? Nem értem a logikát. De mentségemre szólva, mindig is nehéz fejű voltam.
    Kokasok nem ébresztettek ma sem. Negyed négy volt, mire kinyitottam a szemeimet. Igaz este fél tizenegykor már lefeküdtem. Azért keltem oly későn. Vagy nem hallottam meg a kokasok kiabálását vagy kussoltak azok a lusta jószágok. Az utóbbira tippelek. A feketerigók bezzeg tudnak ricsajozni helyettük is. Igazi nyári idő van nálunk. Szeressem az illent! :D

Utoljára szerkesztett: 7.5.15
    _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Végre lett egy kacsacsőrű,..a három farmon,..majd elúszkál egyikről a másikra!
    Még 1/2 12-kor is lövöldöztem a denevéreket.
    Nem léptem ki az éjszakai módból és amennyi szusi még keverés alatt volt azt mind el engedte lőni.
    Kár hogy nem többet programoztam be.
    Még 1-2 ól és fa kint van.

7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ezen a farmon egyetlen titokól lett,..azis narancs kacsa.Kuponok azok lettek,..meg démoni bokréta és sok TP CSP.

8. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ma reggel 4 titokólam lett e farmra... aranymosó holló tanya (ezt sem kell megvenni) kecskeól piros, mosómedve odu, galamb dúc...
    Nem is rossz...
    Farkasom eddig 5 van.. de pihennek a menűben táp híján...
    Belefogtam a két kisfarmon. Meglátom győzöm e?

Most a 71. szinten járok...:)

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kellemes délutánt!
    Magok érnek, kedvez nekik az időjárás is.
    Gratulálok a sok szerencsés ólhoz! Majd ha én is kiteszem őket reménykedem, hogy hasonló sikerekről tudok beszámolni. ( álmodozom...)
    Nem tudom mi van velem, de egyik badarságot csinálom a másik után. Öregszem, az Alzheimer kór kezdeti tünetei, vagy az agydaganatom kezd jelezni? - nem tudom, de kezdek mérges lenni magamra.:mad:
    Fél földet nem locsoltam meg, majd elpazaroltam a kukoricára a szupitrágyámat..

Hölgy-világ, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt a kettő ólból egy narancs pulyka és egy retró++hód lett.
    Eventet NEM csinálom, ajándékot máshová kérem irányítani!!!
    Szép időnk volt, napoztam egy kicsit. A D-vitamint pótoltam, ami a télen lecsökkent. Mivel ma van a gépem névnapja, lementünk a felségemmel és vettünk fagyit. Aztán eszembe jutott, hogy Gizi nem valószínű, hogy örülne annak, nagy önfeláldozással elnyalogattam én. Feláldoztam magam. Citromot kértem, de csak lime volt. Hasonló az is. Legyen! :p

Hölgy-világ és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Ezen a farmon lett két gólyafészek (eddig nem volt) és egy egérlik. A fák jól jöttek. 1 szakura cseresznye, 1 szilva XL, 1 sárgabarack XXL, 1 cseresznye XXL, 1 fenyő XXL és 2 citrom XXL. Soha rosszabbat!
    Eventet NEM csinálom, ajándékot kérem máshová küldeni!!!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D:D:D
    Bocsánat, hogy berötyögtem az ablakon.:oops: Éppen erre jártam, benéztem, megláttam, és nem bírtam ki.:pxD
    További szép estét és jó játékot!:)

13. Csacskamacska

Szia Zsémbike! Jól tetted, hogy benéztél és írtál is. Gyere máskor is, nem pörgünk, de általában van itt valaki.
    Tudom, hogy csináltad a horrorost, meg vagy elégedve az ajándékokkal? A pletyiseknél és az Aktuális témáknál szoktam olvasni a hozzászólásaid.:)
    Tihamér értettem, ajándék más, vagy máshova..:)

A gazok szépen gyarapodnak, jól teszik, hisz más dolguk sincs!

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Gratulálunk a szintlépésért!Lassan utoléred a többi farmodat,..úgy jársz mint mi,lassan utolérjük önmagunkat.Legalábbis már nagyon közel vagyunk.

Lett még egy kivi,..azon a farmon már volt 2 most van három,..és még összejött egy kowhai.

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Most már esz a penész, mert az én titkaim a menüben vannak. Lajos gratulálok! :)

Hölgy-világ, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Koppi

Sziasztok
    Megjöttem az esti testmozgásból.
    Mindennel le vagyok maradva ! Nem baj.
    Gratulálok Lajos a cucchoz.
    Zsémbike, tényleg jöhetnél máskor is. Szeretem az írásaid olvasgatni..:)
    Tihamér!
    Semmit nem vesztesz vele, ha belefogsz...
    Én is azt mondtam, hogy nem és mégis. Ennek ellenére, hogy rémesen le vagyok maradva mindenről.
    A francba, egyszer élünk !!
    Mindennel le vagyok maradva !
    Mindennel le vagyok maradva !
    Ildikó !
    Merre kószálsz?
    Helike is régen járt itt.

Hölgy-világ, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

A lányok annyira magamra hagynak, hogy lassan már kellemetlenül érzem magam, félni még nem félek itt a fiúk társaságában, de ki tudja mi vár rám. Szerencsére nem vagyok félős, sem nyuszi, a fiúk meg igen rendesek! :)
    10 perc múlva aratok, utána alvás. Holnap újra hosszú nap, nagyon bízom, hogy a következő hetek kicsit lazábbak lesznek. Utána meg jön a szünidőőőőőőőőőőő, jaj, de hol is van az még??
    Jó éjt, aludjatok jól!:)

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem indítottam eventet, mert nehéz bejutnom a farmra is. Tegnap este hiába próbálkoztam már megint bármivel, nem lehetett. Így aztán nincs értelme csinálni azt, ami nem megy. Mégis csak megsértődött Gizikém, én ettem meg az Ő fagyiját. Hát betesz nekem akkor rendesen. Már megint.
    Kicsi fiam - 36 éves - megjött este Stuttgartból, a cége küldte ki 4 napra. Szerencsére megjöttek mindenféle gépeltérítés meg lezuhanás nélkül. Schwechattól már taxival jöttek haza. (Fizeti a cég. :) ) Kis tündérkém is fent volt még, nagyon várta APÁT. Érdekes, de a fiúk nálunk anyásak voltak mindig, most is, de a lányok meg inkább apásak. Eszembe jut, amikor a kis tündérkém még csak pár hónapos volt és a feleségem mondta a menyemnek:
    - Kata! Sok bajotok lesz a kicsivel! Nagyon fogja szeretni a fiúkat!
    - Honnan veszed? - nézett rá csodálkozva a kis tündérke anyja.
    - Nézd csak meg jól! Ha bejön egy férfi és a kicsi látja, rögtön nekiáll vigyorogni. Ha nő jön be, nem csinál semmit.
    - Nem lehet! - szólt vissza a menyem, de kezdett figyelni.
    A feleségemnek volt igaza. Ha bejött akár valamelyik nagypapa, akár valamelyik nagybácsi, vagy férfi rokon, a kicsi szája szélesre húzódott. Ha nő jött be, semmi érdeklődés. A menyem teljesen ledöbbent. Nem gondolta volna. Van ez így!
    További jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 8.5.15
    Kriszti, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :)
    Hmm, igaz ami igaz, a lányok szeretik a fiúkat, de szerintem a fiúk is rendesen kitesznek magukért és keresik a lányok kedvét.;) A kor előrehaladtával nem is tudom, hogy milyen az arány, ki kinek a kedvét keresi jobban?
    Hosszú napom lesz, csak este leszek, jó munkát, bő termést!

Tündi1001, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  20. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Anyáknapozni voltam az Oviba,mivel Mama nem és nem akaródzott egyedül elmenni,mondván néki semmi,de semmi kedve,így ketten mentünk. Fél 5 -kor kezdődött - 6-ig tartott,és még el kellett érjük a fél 7-es buszt. Jó,hogy Mama nászasszonyát autóval vitte be a kisebbik fia,így műsor után ki tudtak vinni minket a buszállomásra. Én jártam a legjobban,míg a család nőtagjai áhítattal figyeltek,addig én Petivel elvoltam, mivel megmarad nálam -rajtam. Itthon meg alvás volt, de most is fáradt vagyok,4 órát ha aludtam. Estére már nyitva az ablakom,és kutyu fél 2 fele érdekesen kezdett vakkantani,mintha hallottam volna 3 dobbanást,úgy félálomba,hát a szembe szomszédot látogatták meg nem hívott vendégek. Így anyu hívta a szomszédot,én meg a rendőröket. Így telt az éjjel..

Lajos gratulálok a titkosokhoz, tegnap az event utolsó perceiben kaptam 2 titokólat :) még nincsenek kint..
    Termelem a rózsákat, le vagyok maradva

Csacskamacska, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.