Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na nem. Nem áldozok a bizonytalanért 2 piros és 1 narancs ólamat.
    Anno nagyon vágytam a tanodára. Sokkal később ugyan, de meg lett az is. Én tudok várni.
    Ha meg nem lesz, akkor sem dől össze a világ.

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
    Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Igen, a tehetetlen düh szólt belőlem. A konyhaablakból kinézek, látom a megtépázott virágládát és nagyon lehangoló. Nem igaz, hogy virágot lopni nem bűn! Az!! A más által megvásárolt, beültetett virágot kilopni a vázából, az bűn!!

Mivel gyűjtögető típus vagyok, így bőven vannak óljaim és vonatoztam sokat. Ami nem kellett azt visszatettem. Lett több piros ólam, narancs, no meg kutya is jött, ők azonnal visszaszálltak a gőzösre.
    A Csacskán a titokból lett egy kacsacsőrűm, de a Kotkodára nem jött.:)

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Gratulálok Csacska a kacsacsőrűhöz,jó volt a mantra..;) Lopnak itt mindent, már írtam,hogy az utcánkba lakik a polgármester asszony,lánya eladósorban van. Mellettük lévő házban két eladósorban lévő ifjú hölgy lakozik, idősebb a mérnöki diploma után nem talált munkát, hát beállt rendőrékhez,ahol úgy néz ki rátalált a szerelem is. Szóval május első vasárnapján mind kettő portára beállították a májusfát. Polgármesterékhez kerítésen keresztül tűzték-szúrták be, rendőrkisasszonynak bent az udvarba ásták be a felsallangozott díszfát, itt még mindig áll, jó ránézni mikor elteker az ember a porta előtt.
    Ellenben a város első asszonyának portájáról ellopták a májusfát,s miközben vitték el, össze is szemetelték az utcát a lehulló- vagy tépődő színes lufival,szalagokkal.
    Reggel kitett luxus titkosból slágergyár lett. :) Aludjatok mélyen,sokat!

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Nem semmi másusfát lopni! Elképesztő, valóban ami mozdítható, azt viszik.
    A katasztrófavédelem bemutatót tartott ma egy igen forgalmas kereszteződésben. Jöttem hazafele, még egy boltba akartam bemenni, de már messziről láttam, hogy füstöl valami, mentőhelikopter az úton, tömeg. Persze nem tudtam, hogy ez csak bemutató. Szerintem "remek" választás volt ez a péntek kora délutáni időpont egy forgalmas kereszteződésben, ahol csak nagy kerülővel tudtunk továbbhaladni.

Jó éjt, szép álmokat!

5. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Kellemes hétvégét mindenkinek!
    Nem jár erre senki, szomorúan tapasztalom. Beköszöntött a jó idő és a valósban dolgoznak a gazdák. Ott kell elsősorban, de ide is bekukkanthatnátok!

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Szervusztok! Kukucs!:)
    Most szabadultam ki a konyhából.Tegnap sikerült vásárolni fehér spárgát -Penny 325ft/cs -,így mai ebéd laskagombás-spárga fehérboros szósszal, orsótésztával, borsóleves, és desszertnek mákos guba. Holnapra is marad,meg remélem az idő is..:p

7. Csacskamacska

Egészségetekre az ebédet! - már aki olvassa...
    Állatokat tenyésztek, tölteni kell a pajtát. A valósban gyomláltam, virágot ültettem, no és persze a konyha...most meg jön a takarítás.

8. Koppi

Lennék én, de nem érek rá...
    Az ebéd csülök pörkölt volt.Kellemesen pikánsan.
    Délután irány az ősök nyughelye, mert felnőtt a fű, le kell kaszálni...(Ez egy lezárt temető.)
    Délelőtt bevásárlás volt....némi pikantériával, mert menetközben kaptam a telefont, hogy a festők átvágták az internet kábelt véletlenül a most felújítás alatt álló lakásunkban...Képzelhetitek...Mint Csokonai, úgy hagytam ott csapot, papot és tűz haza...
    Naná, hogy elfelejtettem, hogy a csirkés boltba is készültem...
    Így pótlólag oda is be kellett térnem...
    Ugye ismeritek ezt a szólást ? De azt nem tudjátok, hogy hol történt eme nevezetes eset?

Itt. nálunk a mi városunkban. Máig őrzi a főtér melletti általános iskola falán a márványtábla, hogy e helyen állt egy ház és itt járt Csokonai Vitéz Mihály....

Utoljára szerkesztett: 16.5.15
    Fatther, _Ilona49_ és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Kopi, a sok mozgás egészséges, nézd ezt az oldalát. Amikor a dolgozóban többször is megmászom a 2. emelete, kicsit fújtatok ugyan, de azt szoktam mondogatni, hogy a lépcsőn járás csinosít.

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor én nagyon szép és csinos vagyok, mert nekem az ötödikre kell feljutnom rendszeresen, nap mint nap. Igaz én nem lépcsőzök, hanem liftezek. Gyorsabb, kényelmesebb és nem fogyaszt. Csak áramot. Felfelé kevesebbet, lefelé többet.
    Ebédre tegnap készítettem kolompérból pityókasalátát. Kell az idő, hogy összeérjen. Ma hozzá vagdalt húst röfiből. Leves meg szintén röfiből, becsinált. Saláta és savanyúság most nem kellett. Sütemény helyett lementünk fagylaltozni. Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most fel.....
    Az elmúlt napokban kísérletet folytattam. Arra vagyok kíváncsi, mikor lesz ismét megbízható ITT a Gizim. Felbőszültem, hogy területváltáskor kiakad. Kilépéskor kiakad. Fórumot utálja. Ajándékot sem hajlandó mindig elküldeni. Belépni sem lehet napközben mindig. Amíg nem javul meg, addig a földek parlagon vannak, az ólak meg a pajtában. A fákat meg a felhősorokat szedegetem, a kitehető kütyüket szintén. Ha bejutok. Volt nap, hogy egyik farmról az istennek sem sikeredett elküldeni ajándékot. A másikról igen.
    Virágok lopása. Már edzett vagyok, hozzászoktam. Nekünk amióta ideköltöztünk, van kint a lépcsőházban virágunk. Hol több, hol kevesebb. Minden évben visznek el belőle. Elsősorban szeptember elején, (kell a kisebb virág az iskolába a tanterembe) de év közben is. Nincs két hete, hogy amit a feleségem kitett, egy héten belül valaki megfújta. Biztosan trombitának nézte. A lépcsőházban 44 lakás van. Az emberek cserélődnek, nagy a jövés-menés, de a virágok eltulajdonítása folyamatos.
    Meleg és napos idő van ma. Gyönyörű. Jó volt kicsit mászkálni, ücsörögni a padon, nyalni a fagylaltot, közben a D-vitamint elraktározni. Estétől esőt várhatunk. Hát ez van, illetve jön.

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

Szép délutánt!
    Hát én ültem a popsimon,és hámoztam a spárgát. Mármint a többit,mert nagyobb mennyiséget vásároltunk,szóval hámoztam,aprítottam,és ment a fagyóba. A hüvelykujjamon hasított a bőr..
    S holnap délutánra barátnőm jelentkezett be, megígértem,legközelebb jön, lesz madártej. Imádja, a legközelebb meg holnap van..
    Így palántázás anyumra marad..
    Állatokat kipakoltam én is,szívjanak kis friss levegőt, elnéztem, már most több a titokólból származó különleges állat,mint a rendes háztáji.

12. Csacskamacska

Jó, hogy kellemesen telt a napotok, legyen jó az éjszakátok is!
    Tihamér, már azt hittem elvesztél.
    Jó éjt, vidám ébredést!:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Még mindig van bent 2 titkos.
    Ami még eddig nem volt,..Illatszer 2db,..és még Textil3,..Sláger5,..Kutya7,..Kutya nar.6,..meg még mindenféle,sárga,narancs,piros, rózsaszín,és nehogy már Hód++ az ne legyen, persze hogy van.Kacsacsőrű vagy Teknős,ÁÁÁÁÁÁÁ majd pont az!Szóval ez lett a 47+2-ből.
    Ha ebből a 2-ből valami olyan lenne azt majd írom.
    Többet nem vonatozunk,mert rossz vonatra szálltunk!:eek:

Jó éjt!

Fatther, Csacskamacska és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Egészségetekre az ebédet!
    A kertben vagyok szinte reggel óta. A teraszt is lesúroltam, kellett nekem olyan járólap, ami nem sima, így a kosz állandóan megtelepszik a mélyedésekben. Nem győzöm súrolni.
    Most viszont jön a pihenés!
    Az utolsó pillanatban még elindítottam egy vonatot, csak ne kutya legyen! Most egy piros struccot hozott.

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Az utolsó 2-t most tettem ki a farmokra,vendég volt, most viszi haza a busz.
    Pihenek fél órácskát,majd mosogatás,és megyek ki palántázni, addig megébred anyum is.
    Fűszer palántákat amit kaptam azokat már elraktam..

16. Csacskamacska

Nem összesítettem, hogy hány vonatot indítottam, de kaptam több jó ólat,pirosat, rózsaszínt, lett illatszertár a 2 nagy és 2 kicsi farmon is.
    Sok olyan ól volt, pl.kutya simán és színesben is, amik utaztak tovább. Még van "érőben" egy utolsó ól.
    Kellemesen elfáradtam, most a dolgozóból hazahozott munkának látok neki.
    Ildikó, jó palántázást! Vendég öröm, ha érkezik, de amikor megy az sem rossz...

Hölgy-világ, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  17. Koppi

Sziasztok !

Én összesítettem: Egyszer teleraktam a vonatot de nem indult el, így leszállítottam az utasokat. Maradt minden a régiben.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az én vonatom már olyan messze van hogy még a füstöt sem látom!

Hölgy-világ, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Koppi

Sziasztok !
    Hétfő van és itt a kávé..
    Felhőtlen az ég és 8 fok van.
    További szép napot.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Hétfő, igen, egy új hét. Lehet lendületet venni, hogy kitartson péntekig. Szerintem egyre könnyebb, hogy jó az idő, jobb a kedv is.
    Legyen jó napotok!:)

Tündi1001, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.