Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ma láttam egy szörnyűséget. Valami botor elme autóval elütött egy fekete rigót....Szegényke ott feküdt kivasalva...
    Hogy lehetnek az emberek ilyenek? :(

Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Eltelt a nap elég rohangálósan, holnap főzés-sütés,és bejárati ajtó ,valamint a szélfogó pókhálótlanítása,ahhoz meg létra kell,magas.
    s,hogy ne unatkozunk estére a zuhanyfülke egyik üvegajtója lemászott a sínről,és kirándulni indult-volna..
    Szóval így 22 óra tájt,még nem hallani az égi bemutató jeleit.. szerencsére.

Koppi az még nem jutott eszedbe,hogy szegény-szegény rigó kamikaze-t játszott? Vagy úgy gondolta ő az erősebb?

aranymálinkó, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Az égiháború nálunk már lezajlott.Vasárnapig szinte minden nap lesz.

Én egész eddig azt hittem hogy csak szintlépéseknél,..és a keréken a főnyereményeknél van tűzijáték.
    Rájöttem hogy nem,..a gazdakörikben is van.

Íme,...[​IMG]
    Nagyon örülök,van egy 4 szintű szomszédom,szinte mindenki 70 fölött van.
    Hogy meddig lesz nem tudom,..majd kiderül ha beborul.
    Lehet hogy a végén ráébredek hogy nem is ismeretlen(lehet hogy majd úgy lesz mint eleinte a Zöldfülű)

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Vettétek már észre, hogy gyakran a reggeli órákban van a kérdőív?- vajon miért? Kevesebben kattintanak akkor a mozira szerintem, mert mindenki siet.

5. Koppi

Sziasztok !
    Erősen pitymallik...és esőt mutat erre az időkép...De itt nem jön semmi az égből...még.
    Tegnap 30 fok volt...ma már kevesebb lészen talán..

6. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Itt is inkább a napocska kukucskál, esőnek híre sincs. Még lehet, sokára lesz este.
    Reggeli aratás, vetés, állatok ellátása kész, jöhet a valósban a munka.
    Munkára fel! Jó napot Nektek! :)

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Pecázni reggel, késő délután éééés esőben érdemes. Meg folyóvíz partján akkor, ha áradás indult a folyással felett. Az áradás megérkezése előtti 6-12 óra a legjobb. Esőben azért érdemes, mert a nyomott időt a hal sem kedveli, s ha elkezd esni csendesen, megjön a "hangulat", megjön a kedv, no meg az étvágy. Persze a horgász elázhat, de valamit valamiért.
    Koppi! Némely feketerigó erősen kísérti a sorsot, mert azt hiszi, Ő mindig gyorsabb, mint az autó. Aztán van, mikor kiderül, hogy téved. Nem egyszer láttam, hogy töredékmásodperccel szárnyalt csak el az autó előtt keresztben. Ha nem elég gyors, akkor jön a vasalóhatás.
    Eső itt volt, meg égzengés vakuzással egybekötve. Ez utóbbit csak hallomásból tudom, mert a feleségem mondotta ma reggel, mikor felkeltettem. Én időben lefeküdtem, nem halottam semmiféle csatazajt. Éjjel felébredtem egy körül, de akkor csend volt. Már nem is esett. De késő délután amilyen fekete fellegek mászkáltak felettünk..... Délután három körül 23 körül mocorgott a hőmérő higanyszála, de öt felé a feleségem becsukta az erkély ajtaját, mondván fázik. (Persze, nem szereti a friss levegőt, még nyári időben sem. Jellemző!) Azért bökte a csőrömet, mennyi lehet a hőmérséklet kint. Mivel 5 méterre van a Gizitől az erkély, könnyebb volt megnézni a neten, mennyi is az annyi, mint feltápászkodni és odaballagni a hőmérőhöz. Megnézem, azt mutatta, hogy 14 egész és kettő tized fok van. Mennyi???? Fel kellett hátsómat emelni és saját - gülü - szemeimmel meggyőződni, aszongyahogy ... 15 alatt van kissé. Jaaa!!! Akkor fázhatott a feleségem a nyitott ajtótól két méterre. Aztán arra gondoltam, hogy ha a hőmérő esik, nem, a hőmérő borszeszszála süllyed le ily gyorsan 10 fokot, akkor bizony érthető, hogy az én kedvem, vérnyomásom, szédelgésem mitől is olyan, amilyen. Most be van borulva, de remélem nem fog esni, mert piacoznom kell.
    Szép napot mindenkinek!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !

A nyugati égbolt erősen be van borulva de:
    itt nálunk 26 (!) fok van. Némi bágyadt napsütéssel.
    Jelenleg rövid nadrágban, mezitláb ülök itt a gép előtt...
    Most rövid pihenésképp csüccsentem le ide, de megyek mindjárt.
    Nézem a Tölgyet és megállapítottam, hogy nagy az infláció a Farmon, mert erősen felment a munkáskakukk ára, 280 csillagba kerül ugyanis (Felőlem ücsöröghet ott.)

Utoljára szerkesztett: 21.5.15
  9. Tündi1001

Sziasztok!

Most du. 14-kor 12fok van.Eső esdik rendesen,..ez még Májusi eső!:(
    Mindent kiváltottunk a tölgyön, ..most legalább apadt az 1200 csillag.
    Nos azt a 280 csillagos kakukkot én sem nagyon értem,..azt hittem lesz még valami mellette,..igaz hogy nem ugrik fel kis ablak hogy ezt vagy ezt kiváltottad.De talán felülmúlja az értéke a többieket,..370 000 ér a pajtába.

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt meg tombol a hőség. 13 fok van árnyékban. Volt valami kis eső, de nincs arra garancia, hogy bármelyik pillanatban nem nyílik meg a felhők szeme. De felébrednek és elsírják magukat. Mi meg azt hisszük, hogy eső van, de nem, a felhők sírnak csak. Meg lassan én is, hiszen tegnap ilyentájt majdnem duplája volt a meleg. Az én pici szívem meg is érzi is. Még hogy papucs, rövid gatya! Na aki itt ideül a gép elé, meg is fog fázni hamar. Oszt nem kakukkolni, hanem ugatni fog. A köhögés helyett. De azt rendesen tudja majd csinálni. Én így vagyok vele. Ha én egyszer elkezdek köhögni....! Olyankor nem érdemes tolvajnak lenni, mert hamar lebukna az ember. Még viráglopáson is. Bár Csacska azért nem haragudna, hisz megismerné a virágjai elorzóját! :D
    Mindjárt esik. Olyan szürke minden.
    --------------
    Sajnos 20 perccel az írás befejezése után nekiálltak a felhők sírni. Szomorú vagyok. Mégis csak jó (fél)szamár lennék?

Utoljára szerkesztett: 21.5.15
  11. Koppi

Itt eddig egy cseppet sem ejtettek a felhők és vidám 27 fok van....Ám már nem napozunk..:)
    Megyek az esti testedzésre mindjárt, amit pingpongnak hívnak..:D

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Most értem ide, de itt vagyok! Kakukk, ja még nem kakukkolok, majd holnap ilyenkor. A virágaim meglovasítója jobb, ha messzire elkerül, mert kiengedem macskakörmeimet és maradandó nyomot hagyok arcán, nyakán, ahol érem...
    Még most jutottam gépközelbe, így most van munkám bőven.

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én meg eluntam, hogy a gépem rakoncátlankodik. Nem akar idejönni, csak más játékba. Hát legyen meg a Gizi akarata. Belépés macerás, néha sikerül. Területváltás esetleges. A többi innetől kezdve már nem is érdekes.

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Hangolnak a zenészek, halk morajlás, a szél táncoltatja a fák koronáit. Tűzijáték sem kizárt, erősen sötétedik.
    Tihamér, nem kell minden nő kívánságát teljesíteni! Miért hagyod, hogy Gizi győzedelmeskedjen feletted?- valami megoldásnak lenni kell!!

15. Tündi1001

Felénk egész nap esős az idő.

Tudja valaki mit kell ezzel csinálni mert én nem,..[​IMG]
    Legalább nem mondhatjuk hogy nincs a moziba semmi,..mert van csak nem lehet vele mit kezdeni!
    Bármit csinálok vele nem jó,..úgy hogy nincs mozipont!

16. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!
    Felénk a szél se rezdül,ég se döndül,madarak is alszanak.
    Éreztétek már úgy,hogy frissen mosakodva a zuhany alól kilépve, megszárítkozva,felöltözve kiléptetek, és elkezdett rajtatok folyni az izzadtság, és úgy éreztétek legszivesebben visszaállnátok a hideg víz alá?! Mai ilyen, ez a fülledt idő augusztusra jellemző..
    Amúgy is nehéz napokon vagyok túl, kezdve csütörtökkel,mikor csak feküdnöm volt szabad, main mikor semmit nem szabad emelni ami meghaladja az 1 kilót,nem hajolhatok,és nem ülhetek még 2 napig ( nem is bírok), sokkolóan törékeny volt minden, porcelán-hangulat-meg az idegeim. Szép lesz a hétvége, ihaj-csuhaj,fakanál!

17. Koppi

Sziasztok !

Megjöttem. A mai testedzés kipipálva...legközelebb kedden találkozunk, mert ünnep lesz hétfőn..
    Én csöndesen csinálom a feladatot, de az utolsó sor valahogy nem akar összejönni...

18. Csacskamacska

Lajos, én nem adtam fel a mozit, addig kattintgattam, míg sikerült. A lényeg az, hogy az arcon, szemen, 2 + legyen, akkor katt a yesre és sikerül.

Hangverseny elmaradt.

Jó éjt!

19. Tündi1001

Összejött!
    És amelyiknél úgy van a kép hogy egyik szem látszik ott a másodikat az orra tettem az is jó!

20. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Ügyes vagy Lajos!
    Ideért a szomorkás esős idő. Kell a földnek az eső, nekem nem annyira, de ez van!
    Legyetek vidámak!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.