Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nálunk nyoma sem volt viharnak. Szerencsére. tegnap estére ugyan némi fellegek gyűltek ide körénk, de nem volt eső bennük. Ma reggelre láttam némi eső nyomot aztán csöndesen megint esni kezdett. Most derengő napsütés mellett, néha meg, megered...Jelenleg 14 fok van és emelkedik.
    Csak a fő farmomon kakukkolok.
    (A fene ezeket a madarakat, nem akarnak semmilyen meglepetéssel előrukkolni..:()

A feledatsorból immár "csak" a felső 2 szint van hátra. De ez a kakukk !!

-------------------------------------------------------------------------------------
    Eddigre 19 fokig emelkedett a lég és süt a Nap...:D

Utoljára szerkesztett: 22.5.15
    Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Majd ma, ha elkezdődik a boom, akkor kakukkolok, amíg bírom, vagy míg tart a sz.tápom, vagy míg készen nem leszek. Van választási lehetőségem, de, ha valaki, vagy valami közbejön, akkor ugrott a dolog.
    Mennem kellett tüdőszűrőre, gondoltam ma 14 óra körül, hogy benézek, mert szerintem nem sok bolond van, aki 3 napos ünnep előtt 14 órakor tüdőszűrőre megy. Jól gondoltam, én volta egyedük az a bolond....hamar végeztem.

Tündi1001, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Koppi

Szia !

Akkor meg vagy szűrve...- sorban állás nélkül....:)
    Az eventről: kész vagyok vele..:)
    Most már csak a piacra kakukkolok...:)

Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Szerencséd volt Csacska,ilyen egy talpraesett macska. ;)

Mindenki valamerre tévézik,így tudtam jönni kicsit. De holnap mg többen leszünk, nem leszek, kívánok Mindenkinek kellemesen eltöltött hosszú hétvégét!
    Kakukkal nagyon lassan haladok,még most jutottam az utolsó előtti szintig.

Csacskamacska, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok, jó estét kívánok mindenkinek.

Egy kis segítség a mozihoz (a pletyiseknél találtam):
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../2726ea26584dd6399abab78526453387555ed4cc.pdf

6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Fatther,..köszi ez legalább magyarúl van,..közbe azért rájöttem.

Csacska,én is ma voltam tüdőszűrésen,..igaz én csak az eredményért.
    No de ami ott van a parkírzóba az valami borszasztó.(az nálunk Külsőkórház)
    Van ott valami öregek otthona vagy valami ilyesmi,..és ott kéregetnek a parkírzóba.
    Egy idősebb bácsika kért kávéra 530,..kérdeztem 530 egy kávé? Nem csak 53 kellett neki,kapott egy marék aprót.
    Utánna viszont már jött a másik is,..na itt befejeztük!
    Kifele már egy hölgy is jött,..mondta kér 150 mert vigyázott az autómra,..megértem tőlük beszállni a kocsiba,..meg kitolatni.

Megálltam ,..lefényképeztem őket,... amikor a hölgy meglátta elfutott,...maj a képet ide lehet hogy felrakom.
    A Faceebokra nem akarom felrakni mert ott sok a kórházi,..pedig lehet hogy azt kellene!

Hölgy-világ, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Koppi

Szörnyű ami az eü.-ben van...Nap mint nap látszik...:( Szerintem se tedd föl, mert bajuk lehet belőle...:(

8. Csacskamacska

Felhősorral kész vagyok, de nem csináltam meg minden sort. Még kakukkolok, mert az előző felhősorral is csak félig vagyok kész.
    Hivatalból kell évente mennem tüdőszűrőre és orvosi vizsgálatra, hogy alkalmas vagyok-e a tanításra....A vizsgálat abból áll, hogy megmérik a vérnyomásom, és megkérdezik, hogy hogy vagyok.....eddig még alkalmas voltam.

Már alig látok a sok kakukktól, így mára befejezem.
    Jó éjt, mosolygós ébredést! :)

Hölgy-világ, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  9. Koppi

Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Azért van még jó tenyésztés is...:) Gurul is innen a piacra....:)[​IMG]

11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Hogyha a régi feladat nem kész ami hétfőn jön,állandóra akkor addig nem kellene eladnod!

12. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Jó, akkor ezeket megtartom...:)[​IMG]

Tündi1001, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !

Kissé hűvössel (14 fok) és enyhe napsütéssel indul a Nap.
    Mindkét nagy farmomon teljesen kész a felhősor.
    Kellemes pihenést Mindenkinek !

14. Csacskamacska

Jó reggelt kívánok!
    Tenyésztettem még tegnap, kellene a régi felhőre néhány hiányzó kütyü.( csak az a baj, hogy nem tudom, hogy mi és mennyi hiányzik még)
    Jelenleg ülök a gép előtt és kómásan ütögetem a billentyűket. Fel kellene ébredni.

15. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Nekem már két köröm volt kint a Városban ! Az emberek meg vannak veszve !Nem, hogy vasárnap, de még hétfőn sem lesz bolt!!
    (A fene a jó dolgát annak aki letiltatta az elsőt!) Lényeg a lényeg, hogy hatalmas sorokkal találkoztam péknél, a zöldségesnél...
    Amúgy kellemes napos az időnk: 19 fokkal..:)

Utoljára szerkesztett: 23.5.15
  16. Csacskamacska

Jelentem, tegnap megvettem mindent, ma a bolt közelébe sem megyek. Sehova sem megyek. Itthon leszek egész nap.
    Főzök, valamit sütni is kellene, takarítok, vasalok és van egy rakás javítanivaló is. 3 nap alatt csak a végére érek.Ja, meg ugye jövök farmozni, mert az is fontos.

17. Koppi

Akkor a peca máról kipipálva?..:)

18. Csacskamacska

Csodásan esik az eső, olyan szép csendesen. Szerencsére a tegnap mosott ruha beszáradt. Peca ma már biztos nem lesz, mert esőben nem megyek, de ki tudja, hogy mit hoz a holnap és a holnapután.
    Sütöttem tésztát. Amikor kész volt a nyers tészta bele a tepsibe és bele a sütőbe, majd a konyhapulton pakolászás. Pakolászás közben kezembe akadt az üveg, melyben a darált dió volt, amivel a tészta tetejét meg kellett volna szórni.....lehet fáradt vagyok, vagy szórakozott??:)

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok.
    Ehhez a hozzászóláshoz legalább 5x-ös lájkot "nyomtam" volna szívem szerint.
    És a mai vicc:

Egy szőke nő este hazafelé tart autójával, amikor szörnyű vihar tör ki. A jég csak úgy szakad, és a hölgy csak másnap veszi észre, hogy a kaszni tele van apró horpadásokkal. Szervizbe viszi az autóját. A szerelő hosszas nézelődés után a társára kacsint, majd azt mondja a szőkének, hogy ha elég erősen belefúj a kipufogócsőbe, a horpadások kisimulnak.
    A hölgy hazamegy, otthon teli tüdőből fújja a kipufogót, amikor a barátnője - egy másik "szőke" - odaér, és megkérdi, mit csinál. Autós hölgy zihálva elmeséli, mit mondott a szerelő, s hogy eddig hiába próbálta, nem járt eredménnyel.
    - Hát persze, így nem is fog menni - feleli a barátnő. - Előbb fel kell tekerni az ablakokat!

20. Koppi

Szia !
    Mondom én, hogy mindig magvas gondolatokkal jössz...:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.