Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szerencse, hogy ebéd után vagyok, de még így is nyeltem nagyokat!
    Mint általában az ország ketté van szelve időjárás tekintetében. Az eső az Nektek jár Tihamér, mi meg sütkérezünk a napon. Itt annyi eső volt csak, hogy egy locsolást ki lehetett hagyni. Az északi oldalon a bejárat van nálam és ott csüngős fukszia és más cserepes növények vannak, A naposabb részen futópetúnia. Rendszeresítettem egy nagy vödröt, az tele van vízzel és abba szoktam beáztatni a virágokat, mert olyan hamar kiszáradnak, hogy locsoláskor átfolyik rajta a víz.
    örülök, hogy Gizi rendes kislány volt és bizakodom, hogy az is marad! :)- csak dicsérgesd! :)

Tündi1001, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

No szervusztok,újra!
    Jelentem jó félórája -16:00- beborult,nagy,nehéz,sötét fellegek terítődtek ránk, és esik. Időnként mordul 2-t, eddig nem komoly..
    Vendégek elmentek,újfent csönd van a házban..

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nálunk is volt egy zápor, de nem villámlott csak zuhogott rendesen...eddigre elállt. Most csak a csatornák kopogása hallatszik ahogy vezetik le a vizet...
    Csönd van.
    A gépemet holnap viszik a gyógyítóba új rendszert pakolnak rá. A Windows8 lesz föltelepítve.
    Már két éves a kicsi és vannak már szeszélyei.
    A farmjaimat elláttam komfort földdel és szegfűt ültettem bele víz nélkül. Az állatokat elláttam vizet nem kaptak...Az össze üres helyre fákat tettem...
    Majd jelentkezem...

Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ti férfiak, hogy tudjátok a gépeteket becézni!? Gizi, kicsi és szeszélyes...Nekem eszembe sem jut, hogy mondjuk Jenőnek, Gyurinak vagy valami hasonlónak nevezzem. Számomra gép és kész. lehet, hogy most megharagszik rám?

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Koppi

Sziasztok !

Felhős éggel 13 fokkal indul a Kedd.
    Persze, hogy lelke van neki. Ilyen kérdést...
    Mindjárt csomagolom, a kicsikét.. . Várja a Mester. Immár szeszélyes lett.
    Ezennel ritkázom az itt létemet. (Lehet elég is belőlem...)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kár volt dicsérnem a Gizit! Leírtam a szöveget, oszt ki is akadt. Se tőlem, se hozzád. Egy böngészővel sem akart idejönni. De a farmokra is csak most tudtam idemászni. Még este 11-kor sem engedett be. Mérges vagyok rá. Irgum-burgum!
    Gyönyörű szép időnk van. Végre esik! Annyira, de annyira hiányzott. Elő kell készítenem a rohamcsónakot, mert már a Lajtán is készültséget jelentettek be. Hamarosan víziállatokként kell közlekednünk. Vizesen a vízen. Vízmerő szapullyal a kezünkben, hogy azt az áldott esővizet meregethessük ki a csónakból. Még a kenyérlisztet is vízimolnárok őrlik. A városban jelenleg is van 4 malomépület, de működő vízimalom egy sem. De most majd megint lesz! Rév utca most is van ott, ahol annak idején a rév volt. Meg itató is kettő van, ami több száz éve így nevezett hely a marháknak, lovaknak. Az emberi "állatoknak" való itató meg rengeteg leledzik a településen. Se szeri se száma.
    Legyen szebb a napotok!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Jó reggelt Gazdák!
    No, jó, legyen igazatok, szeszélyes a gépetek, mint az időjárás, vagy a nők..
    Nap nincs, esni nem esik, én meg megyek dolgozni..
    Jó napot Nektek! :)

Tündi1001, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Kissé hűvös a lég most is, de legalább már rövidujjú ingben lehet lenni. A napocska, meg bújkál a felhők között..
    (Kocsiban kellemesebb.)
    Belátogattam...(de nem vagyok kocka...)
    Csekély 51 óra múlva fog beérni a szegfű.....
    Pá...

Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Engem kiakasztott a drága felmenőm, így én ma toppon volnék! De feladat teljesítve,amit kigondolt meg lészen valósítva..
    Koppi meg.. tudod van férfiaknak is a változókor anomáliái, ez lehet a gond + a laptop hiánya..:) már amiket írtál: (Lehet elég is belőlem...)

Lajos+Tündi mi történt?? Felvettelek, nem sokára lépem a 90 szintet, cirka 1,5 millió..

Tündi1001, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Sziasztok!
    Hosszú napom volt, de hazaértem és mindenütt jó, de ...tudja mindenki a folytatást.
    Olvastam az új eventet, 4 órás gaz, ami vízzel 3.11 óra, tehát durván 3 óránként lehet szaladgálni a géphez. Malmozni is kell, mármint a malomban előállítani akármit és nem a kezetekkel malmozni az unalomtól. Lepkehálót lehet kikészíteni, mert azzal rendszeresen gond van, hogy nem röpködnek elég sűrűn.
    Ildikó, megint bebizonyítottad, hogy tűzrőlpattant leányzó vagy!
    Lajos és Tündi nem tudom merre kószál, már én is hiányolom őket. Tihamér veszekszik Gizivel, Kopi meg szomorkodik a kicsikéje miatt.
    Megyek, mert aratnom kell és ugye az fontos dolog még annak is, aki nem farmfüggő!:)

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

ÁÁÁ.. Csacska, csak egy kerge birka, mert a Mama kívánsága mindig az első. Igaz most pár napig a háttérbe szorult,mert Dédike volt az első matriarcha. :)
    Délután visszavágtuk a kerítésen a borostyánt,utána anyus futórózsáit rendezte,addig visszanyírtam az orgonabokrot,meg kissé megritkítottam a sűrűjét. Elég volt mára ennyi.
    Elolvastam az event kiírást, abban reménykedtem,hogy kivárják június elejét.
    Meg nem tudom elég lesz-e, az egy hét mind a 6 eventszobához?

Tündi1001, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Dehogy vagy Te kerge birka! Egy nagyon szorgos, dolgos nő vagy!
    Ezt az eventet meg kell(ene) csinálni, mert a felhősor igen jó! próbáld úgy beosztani az idődet, hogy sikerüljön. Holnap reggel nem aratunk, ma este hosszút vetünk, hogy a felröppenő sok legyen.

Hölgy-világ, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Ildikó,..elment egy vendég 2 farmon is ott volt, itt kerestem helyette kettőt,..többit majd kertek alatt!
    Itt akik a legaktívabbak,azokkal már nem csak a fórumon találkozunk,...és ennek nagyon örülünk!
    Legyen hajrá,..
    Koppinak ha visszatér,...[​IMG]
    Arra kellett rájönnünk hogy hiába van 4 db kivi nemsokára mehetnek a menübe,..hacsak sok ezerért nem veszünk nekik tápot!?

Csacska itt vagyunk,..tudod a rossz pénz nem vész el!
    Én még az eventről nem olvastam semmit,..megvárom a Tündit mert most vacsorázik és akkor nem kell kétszer elolvasnom,..különben is ő jobban megjegyzi!Unokáztunk és ilyenkor később érünk haza,..később van vacsora.

Elolvastuk az eventet,..igen a felhősor az tetszik.

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
    Hölgy-világ, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Holnap 14-ig nyugi, utána hajrá!
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt, szép napot mindenkinek! - bár itt olyan szél fúj, hogy a széptől messze áll.
    A bahamás növényt kézzel leszedtem, mert a gyömbér még beérik 14-ig. állatokból , fákból még van kinn, de event kezdéséig beérnek és mennek a menübe, csak a turbókat hagyom kinn.
    Megyek, majd jövök, pá!

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Hölgy-világ

Szervusztok!

Szép legyen a reggel, mert ami itt van! Ahogy Csacska írta minden,csak nem szép, meg amit művel az se szép látvány. Rózsákat, liliomot, íriszeket ezennel visszavághatom, s reménykedhetek,hogy a fákba nem tesz kárt a szélvihar.
    Akinek ki - és el kell mennie, vigyázzon az úton!

Csacska a rebarbara aligha hoz sok felröpit, most nézek valami 8 órás növényt aminek van TP-je is.

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Event elkezdődött, bejutás a játékba máris kalandos..

Itt a legaktívabb játékosok úgy vélem szolidaritást vállaltak Koppi,önkéntes távolléte mellett, vagy.. elzavarta a társakat az eső, napsütötte békésebb tájakra.:)

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Kotkodán 114, itt 98 felröpivel kezdtem. Szegfű volt, turbófák, néhány ól és fák. Máskor is itt körül van, nem izgulok, ráérek még..;) Kerek óránként fut le egy kör mindennel ellátva, csinálok néhány kört, majd átteszem 1x1-be.
    Eső már nem esik, de a szél cibálja amit csak tud. Boooooorzalom! , hogy én mennyire nem szeretem a szeles időt!

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Most voltam kint,csomagom érkezett,és még mindig poszog az eső.
    Ezen a farmon 87 felröpi jött, és arattam fákat,állatokat,szegfűt,póréhagymát, kiváltva minden bónusz a felhőn, ami terméket engedett a bónuszsáv felhasználva, és ez a jobban teljesítő farmom, vajhh.. mi lesz a másikon, egy óra múlva??
    bánatomban megyek oszt vasalok, legalább kis meleget csiholok..

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szebb jövőt!

Event elindult 124, 110, 84, felröppenővel,..érés után a 90 db félföld utána mehet a kicsibe.
    Még megyek egy kicsit csipegetni,..mert olyan szénás szekér nincs amire egy kicsi ne férjen!

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.