Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

3.kör a földben. Felröpik nagyon gyéren jönnek.
    Ildikó, jó ötlet, nekem is van vasalni valóm, s már megyek is.
    Lajos, jó étvágyat!

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Begyűrűztem...hmmm., még szokni kell ezt az új rendszert. (Mármint az operációsat)
    Rájöttem, hogy még az eddig megszokott háttérképem is változni fog néha...

Lajos Bá'
    Továbbra is 6 szint a különbözőség..:)

Ildikó!
    Jó buli a vasalás és tényleg meleg..:)

Csacskacica !
    A mai nap nem a Tied volt, mert ilyen baromi erős széllel ritkán találkozunk.
    A mai nap hőmérséklet csúcsa 13 fok .
    Enyhe telünk van...:)
    Szerencsére a farmunk mentes tőle...:)

Tihamér !
    Olvastam, hogy csapataid hadban állnak a Gzivel való háborúban.
    Bízom benne, hogy Te leszel a nyertes.
    Csinálod az eventet ?

3. Csacskamacska

No, Kopi is befutott, már hiányoltalak. Majd megszokod, megszokunk mi mindent, a BP edzésben tart... Igen, enyhe tél....3 nap múlva meg 30 fok is lehet. Szeszélyes, mint a Tihamér Gizije. Szerintetek nem luxus éjszakára 4 órás gazt vetni??

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Koppi

Ahogy Fülig Jimmy mondaná: Há' persze !
    Ezért tettem komfort földbe a cuccot...tripla a haszon rajta...:)

_Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Csatlakozom Koppihoz, de igen luxus, hacsak éjjeli koncertet nem hallgatsz Csacska,és éjfélkor fellépsz leszedni.
    Jut eszembe ma nem nagy Szulejmán van műsoron?:)
    Van még egy órácskám,leszedem és szunya. Addig meg Napoleoné (franciásan írva) első szerelmének történetét olvasom,aki később svéd királyné lett. Micsoddda karrier, egy selyemkereskedő leányának!

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Koppi

Közben eszembe jutott, nem Jimmy, hanem Vanek Úr mondta ....esetleg a Török Szultán...
    Sőt, azthiszem a Török..,de mentségemre legyen mondva 14 éves koromban olvastam a Rejtő regényeket...
    Az meg kissé messze van már tőlem, mármint az a kor...:)

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

De bizony, ma Szulejmán!

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Koppi

Az + a Török Szultán...:D Hát persze! :D :D
    Miket nem tudott P. Howard...:)

_Ilona49_, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Jó éjt, aludjatok jól!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !

Az enyhe tél folytatódik, mert 10 fok van.(De tényleg, mert ilyenkor télen, még "vidáman" fűtünk.)
    El Ninjo...., a francba !
    Komfort földezek. Így kényelmesebb..

Fatther, patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép jó reggelt kívánok!
    Kissé kómásan, de már learattam, elvetettem. Az este megnéztem Szulejmánt, így az alvásból kevesebb jutott.
    Kopi, köszi az időjárás jelentést, így legalább tudom, hogy ne nyári ruhát vegyek fel. Nem tetszik ez nekem!! Jó időt, napot akarok, na, jó, szeretnék! Szinte hihetetlen, hogy június itt kopogtat. Nekem nagyon hamar elteltek az elmúlt hónapok.Rohan az idő...emlékeztek még a régi nótára?
    Legyen jó napotok! :)

12. Koppi

Az én piacomról eltünt a ganyé... Üres a póc..:(
    Azért durva ez a 100-as limit..:(

A tegnapi hsz-hoz itt a kép:[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
  13. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Szia Koppi. Megint megkéstem a válasszal, na sebaj.. én a magam kis csendességében mindig jól elvoltam, de néha én is vágyom a társaságra. :) A rózsaszín színt megváltoztatom, ahogy visszanéztem az írásomat, kicsit rikító, de az olvasásával nekem nincs gond. :) A végén valaki elkönyvelne valami rózsaszín "plázacicának" a szín miatt, jobb ha ezt megelőzöm.

Gizi nehogy féltékeny legyen, hogy a farmon többet vagy, mint Vele. :) Nekem még nem kötötték be a fejem, egy darabig szerintem erre nem is fog sor kerülni.. Nem azért mert nem szeret a párom, hanem mert 2 csodaszép karikagyűrűért rendesen a zsebbe kell nyúlni.. :) Jelenleg az autóra kell költeni, úgy volt hogy mentünk volna párom szüleihez haza a Balatonra Pünkösdkor, de május elején mentünk, mert így jobb volt az anyák napja miatt. Több probléma is előjött az autónál, sajnálom is szegény Daewoo Ticot.. de jobb hogy nem most mentünk, mert ha az autópályán jöttek volna elő ezek a gondok(pl: elfolyt a fékolaj), akkor még baleset is érhetett volna minket..

Volt egy időszak, amikor én is reggel a farmon indítottam, csipás szemekkel is leültem ide, kómásan..:p Mostmár kávéval, 1 szál cigivel, kontaktlencse berakással kezdődik a reggelem. :)

Tegnap nekem is megvolt a Szulejmán, imádom. :) Csak a sok reklám indegesítő. Az elejétől kezdve nézem, bár engem nem is a történelmi háttér érdekel, hanem az(amin néha elszörnyedek) hogy a nők mennyire gonoszak tudnak lenni egymással, nagyon jól bemutatja a női féltékenységet..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.15
    Koppi, Tündi1001, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kedves virágosnyuszi!
    Baj van, nagy baj! Nem szabad egymás után több hozzászólást írni! Ilyenkor használd az összetett idézést. A modi biztosan meg fog orrolni rád, de remélem nem tesz parkolópályára emiatt, lévén "az itt írásban" még újonc vagy.
    Nem lehetséges, hogy a farmmal több időt töltsek, mint a Gizivel. A Gizi nem a feleségem, hanem a számítógépem neve. :) Márpedig többet használom, mint amennyit a farmokon töltök. Nem csak farmozok ééés mivel macerás mostanság bejutnom, nem csak itt farmerkodok. Máshol könnyen megy, itt és most nehezen. Gobio55 például területváltáskor elszállt, mint a békegalamb pár perce, igaz, a Chrome keresőjével próbálkozott. Én meg most Operá-val küzdök. De az eventet épp ezért nem is csinálom. Majd ha a Gizi jó lesz hozzám. :D

_Ilona49_, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép délutánt kedveseim!
    Szia Nyuszilány, örülök, hogy újra erre jártál és megosztottad gondolataid velünk. Nem szerencsés a többszöri egymásutáni hozzászólás erre vigyázz, a moderátor, ha erre jár, valószínű össze fogja vonni. Szulejmán: a történelmi részt ismerem és engem is a női rafínéria, ravaszság, gonoszság, cselszövés és egyebek tartanak a képernyő előtt késő estig. Nem szűkölködik fordulatokban, így nem lehet rajta unatkozni.

Van egy jó hírem, legalábbis nekem az!! Egy hónappal ezelőtt sírtam el Nektek, hogy milyen magas a koleszterinszintem. Akkor elmentem egy gyógynövényboltba, ahol egy nagyon hozzáértő eladó van, ő a tulajdonos is. Tanult, érti a dolgát, járatos a természet adta gyógyító füvekben, fákban. Szófogadó kislányként betartottam a tanácsát, szedtem, ettem az általa javasolt ezt-azt és ma elmentem egy patikába, ahol gyorsteszttel megmérettem. 5.4 lett az eredmény!!!!!!:):):)
    Most látom Tihamér, hogy egyszerre írtunk. Jó, hogy be tudtál jönni, próbálkozz csak, még mozi is van!:)

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ja! Elmentem mozizni, ahogy javasoltad. A film címe, amit ajánlottak:
    Sajnos most éppen nincs elérhető videó a számodra. Kérjük, próbáld meg később újra.
    Hát, tudod, jobbat is tudnák magamnak, mint ezt a remek filmet. :D
    Amúgy meg szerintem a második mondat felszólító módban van, ezért felkiáltójelnek illene a végén lennie, nem pedig pontnak. Pont. De én már nagyon régen tanultam helyesen írni. Azóta sokat változttak a szabályok. :p
    A koleszterinszinted csökkenésének én is örülök. Kezd alakulni. Hajrá Csacska! Rá rá hajrá!

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia NyusziLány !
    Köszönöm, hogy válaszoltál..:)
    A kérdés benne van a válaszodban. Gyere máskor is. Itt mindig szívesen látott vagy hidd el.
    Megírhatnád, hogy miként szólítsunk Téged...:)
    Jó néha kikapcsolódni beszélgetni kicsit. (Engem szinte a Fórum tart itt...:))
    Ez a betűszined sokkal kellemesebb...:)

-----------------------------------------------------------------------------
    A mai estém is testmozgással telik: menek pitypangozni...:D

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
  18. Csacskamacska

Jó szaladgálást a kis labdácska után!
    Mi az hogy alakul? - ez már szuper!! Egy hónap alatt 7.4-ről 5.4 -re! ? Már csk tartani kell.
    Nálam most is van mozi, hogy mi a témája az rejtély számomra, de nem is lényeges, csak az, hogy 3 klikk és már enyém a mozipont. :)

Tündi1001, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szevasztok!
    Termelünk ezerrel,..lassan már meglesz a növény és a rajzfüzet,..felröppenők keddig ráérnek röpködni.

Koppi a,..Nyuszilány,..Reni vagy Renáta,..csak nem öregszel?

Koleszterin szintem az enyém is mindig magasabb,..mindig mondják hogy mit ne egyek,..csak amit felsorolnak azt évek óta nem ettem és nem is eszek.

Itt zúg a fülembe a,.. Tűz és Víz,..no megyek megnézem hogy mit eszek!:music:

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Koppi

Dehonnem öregszem....mert felejtek, meg elfelejtettem visszaolvasni...:(
    Mögjöttem...:)
    Leizzadva rendesen, de vidáman a mozgástól.
    Most vacsorázok. Nem, nem sört hanem jughurtot...(Igaz nem sima, hanem ízesített...epres...)
    A koleszterinem kicsit több a normálisnál, de egye fene..:)

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.