Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok! :)

Köszönöm hogy szóltatok , figyelni fogok a hozzászólásokra. Ha a moderátor észre venné, elnézést kérek, nem tudtam.

Szóval, a Szulejmán jó volt, mint mindig, csak kevés. A jövőhét szerda meg még olyan messze van..

Koppi, írtam a bemutatkozásban hogy Renáta vagyok, bár nekem lényegében mindegy, hogy szólítotok. :) Renáta, Reni, Renike, és ami a legújabb a párom mostanában viccből rámragasztotta a "Rencsirke" nevet.. :D

9:00-ig dolgoztam, aztán megvolt a vacsora(tojásrántotta sonkával), + megittuk párommal a szokásos esti 1 doboz sört.

Én mára elbúcsúzom, de holnap jövök, csinálom a mostani Farmfirka eventet.

Jó éjt, szép álmokat nektek! :)

Koppi, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Bezárom a kaput, aludjatok jól!
    Jó éjt! :)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Végre Gizi felhozott. Tudtam aratni meg vetni.
    Koppi! Azért a serecske kellemesebb, mint az a fehér vagy ha mint írtad, ízesített, de akkor inkább valamilyen pasztellszínű tejtermék. :)
    Jó éjt mindenkinek!
    (Holnap talán szebb idő lészen, mint amilyen ez a nap volt.)
    ---------------------
    Jó reggelt!
    Mindját a hasunkra süt a nap. :)
    Tessék szorgalmasan aratni, vetni és malmozni! No nem a kezekkel, hanem a farmon.

Utoljára szerkesztett: 29.5.15
    patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és jóreggelt kívánok a Többiekenek is !

A fene tudja ! Nem karcsúsít egyik sem. Amúgy meg jólesett..

------------------------------------
    Most 9 fok van. Mára jó időt jósolnak az általad "pesti leveli békák"-nak titulált személyek.
    Egyelőre erősen felhős az ég itt, míg szinte az egész országban eddigre süt a Nap...

5. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Szaladok, mert késésben vagyok, de be kellett köszönnöm, mert még neveletlennek fogtok tartani.
    Kopi, itt süt a napocska! :)
    Pá, majd jövök!

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !
    Ne fuss, mert elesel....;) Csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen... (J.A.)
    Most már itt is. Amikor felkeltem még felhő volt az égen, elég sok. Ukrajna felől lógott be egy viszonylag nagy kiterjedésű felhő.

Nekem is volt mozi.
    Holmi pacákat kellett megjelölnöm amiken ott volt egy egy kereszt.
    Érteni nem értettem, hogy miért, de kaptam mozipontot...:)

patakvera, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mozi csak a jó kislányoknak és kisfiúknak jut. Jutalomból. Én meg alapvetően rossz vagyok, ezért nem nézhetem.
    A hőmérséklet itt is 9 fok. De nap közetére 24-25 fok körül lesz. Ha igaz. Én már a levelibékákban is bizonytalan vagyok. Amilyen szeszélyes az idő, illetve a BÉKÁK szeszélyesek, az időjárás csak őket utánozza. Paca különben sem kell. Elég, ha magamra nézek egy kiadós pörköltevés után. Ott a pocakomon is virít egy-egy paca. Paca a pacákon. :D
    Menjetek dolgozni, én meg addig pihengetek itthon! Ha már a főzésen kívül csak a lottószelvény begyűjtése maradt, mint elvégzendő feladat.
    (A kis pimasz! Hogy nem sül le a bőr a képéről!?)

patakvera, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  8. Koppi

Itt elértük a 19 fokot és remek napsütés van..:)
    Rossz fiú lettem...:(

patakvera kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Ma orvoslátogatás volt a fő elfoglaltság, de csodálkozik a h.o,hogy évente 1x ha járok, mikor avval emelik az agyvizem nyomását,mint a nem kell beutaló- mondja a házidoki, kell beutaló- mondja a szakdoki, és csodálkoznak,hogy szapora szívverésem, felmegy a vérnyomásom, és mindenkivel ordítok.
    Szemdoki is kijön átveszi a papírokat,közli velem, csak 2-en vannak előttem,de azt nem mondja,hogy az fejenként minimum egy óra.
    Postán nem tudnak nagyobb címletű bankjegyet felváltani!! Hát hova vigyem, ha már a Posta se tud.. mert ahhoz már hozzászoktattak,hogy boltba ne..

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !

Ezek a mi életünk kis aranyos buktatói Ildikó. Tipikusan a "van kalapja nincs kalapja" mondás jut az eszembe róla.
    Bezzeg az OTP ATM-e úgy van beállítva, hogy ha lehetséges 20000-est adjon ki.
    Mindegy, hogy "útálja" az ember, mert sehol nem kedvelik vásárlásnál..
    (Nem mondom eme címletből lehetne egy zsákkal, de akkor már nem boltban vásárolnék) :D

patakvera, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

És mekkora lenne az a zsák? Mert kicsivel nem mennél sokra. Mondjuk egy 80 kg-s gabonás zsákkal már szép lenne. (Ha légvárat épít az ember, az alapanyaggal ne spóroljon!)
    Azt már megfigyeltem, ha 100000 HUF a felvét az ATM-nél, akkor chupa-chupa 20 ezrest oszt. De 50000 HUF esetén már inkább a tízezreseket helyezi előtérbe. A baj, hogy általában százezret szoktam felvenni fizetéskor, mostanság meg nyugdíj megjövetele után. Hát mászkálhatok is míg beváltom a nagy pízt. Nem szeressék a boltokban. Ha meg látják, hogy tele a szütyőm fémpénzzel, mindenáron azt akarják lenyúlni. Magyarázkodhatok, hogy nem adom, mert kell a parkolóórába. Azt persze már nem mondom, hogy se kocsim, se vezetői engedélyem nincs szgk-ra. Nem kell azt mindenkinek tudni! :p

12. Csacskamacska

Jól elvoltatok délelőtt! :) Hétvége, én ennek örülök a legjobban! xD:)xD A nap süt, melegem is volt, túlöltöztem.
    Ildikó, nem tudok mit mondani, sajnos ez van, mi bosszankodunk, de ez nem sok valakit érdekel.
    99ezer ft-t szoktam felvenni, így eleve nem tudja csak 20 ezresekben kiadni. Tihamér, ha nem szabadalmaztattad, akkor koppintom az apró megtartására a "szöveget".
    Kopi, te meg a rosszaság...?- áldott jó lélek vagy! ;)

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Én is voltam időpontot kérni egészségügyben,..mondták egy hónap,..mondtam nem kérem kaptam ennél jobb ajánlatot,..csak nézett mint Jenő a moziba!(persze magán r.)Hatodik hónapja várok a megoldásra de még mindig semmi!És akkor az egészség ügy így meg úgy,.. szerintem egy nagy s...!Bátyámnak amikor beültették a,..magyarúl(pészméker)nem is tudom mennyi idő után megkérdezte hogy ez miért 85-tel megy,...és akkor állítottak rajta,..azóta jobb.Ezt a betegnek kell tudni?
    Ildikó, nekem nem a vérnyomásom megy én h....i tudnék!:oops:

Tihamér!Az előkét hol hagytad el,..és akkor nem lenne a pocak pacás!

Már csak a felröppenőket kell gyűjtögetni,..de ezek az öt hat órásak alig adnak párat,..majd az éjszakára,..aztán holnap reggel lesz röpködés.

Fatther, Csacskamacska és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Siettem, mert nekünk most a hétvége kiesik. Holnap ballag az Oviból a Kiscsillag, de még az ajándékát rendezni kell, itt a jó idő,így vasárnap öcsémék a babával biztos,hogy lejönnek, Janókámnak az ajándékokat át kell adni,azt minőség próbának kell alávetni,szóval lesz mit..
    Hiányzik még 4000 eventgaz, 300 filctoll,és 15 rajzfüzet.
    Gobio parkolóórás mondatáról az jutott eszembe:- nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek:-D
    Holnapra az ebéd édeskömény-cukkini ágyon sült zöld fűszeres csirkecombok.. Nemrég találtam a receptet.

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Itt Debrecenben sajnos a jó orvosok zöme úgy döntött, hogy külföldre megy dolgozni. Mit mondjak? Ott megfizetik őket, itt nem. Csak az a baj, hogy ha mennünk kell egy műtétre, vagy akármire, akkor hol találunk majd jó orvost?

Gazokból túltermelés lett, felröppenőkből van hiányzó, de majd összeröpköd az is. Nem hajt a tatár.

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Koppi

A zsák nagysága mekkora? Csak akkora, mint egy "rongyos zsák" tartalma...Annyi elég lenne...:)
    Itt ha felveszek pízt az ATM-ből és mondjuk 30000-et, akkor is 1 húszezrest odanyom !>:(
    Köszönöm....a dicséretet, kedves vagy...:)

De jó már Nektek....Variálom én is mint kutya a...........-t de nem megy..:)
    Én le vagyok maradva, mint a fizetés. Még a 10000 - et sem érte el a növényeim száma...
    igaz be kell szorozni néggyel...:)

17. Csacskamacska

Micsoda felhajtás hetek óta a sz.r körül!
    Kopi, beszoroztam. Nem lesz az egy kicsit sok?

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Koppi

A kaki életünk velejárója.
    4 farmon?:)

19. Csacskamacska

Egy farm 4 földterületére gondoltam...
    Beszedtem a megszáradt ruhát, holnapra megpároltam a brokkolit.Meglocsoltam azokat a virágokat, melyek szomjasak voltak. Tenyésztettem kakukkot, de nem tenyésztek tovább, csak akkor, ha boom van. Alig ad többet, nincs 4-es, 5-tös..."születés"

Hölgy-világ, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Koppi

Itt, a Koppin az erdei tisztásomon, csak fák vannak. Csak 3 terület áll a rendelkezésemre...A kisebb farmokon, már az erdei nincs annyira fákkal igénybe véve.

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.