Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barimar1959

barimar1959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hosszú idú múltán visszatértem mint kezdő játékos, mert a rendszer átadta a farmomat valaki másnak. Pedig már 84-es szinten voltam. Most mint zöldfülü újból 0-ról indulok. Nagyon bánt, hogy minden előzetes felszólítás nélkül megfosztottak a farmomtól. Igaz jó ideig nem voltam fent, mert az otthoni gépem megadta magát és anyagi okok miatt másik gépre nem telik. Így lopva osonok fel a munkahelyemen. Puszi mindenkinek

_Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A játékban az accountok cseréje szigorúan tilos!
    A rendszer maximum törli az inaktív farmokat, vagy a tulajdonos kérésére megszünteti azt.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhasználó-fiók-farm-törlésének-lehetősége.489/

Kérlek, a problémáddal keresd fel a supportot.

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Szia Marika! Sajnálom azt ahogyan jártál,de mint ahogy Laboviti is írta lehet meg tudják oldani.

Jelentem a trágya is jó áron megy akit érdekel,de én főleg a jószágokra figyelek most! Ezen a farmon a tehén megy 700 fölött,a Tazin a Juh megy 700 fölött.Ebből gyűjtögetek most kis pénzt, hogy a 10 szintű állatkákra a gazdakörin talán egyszer összejöjjön.;) Gondolom ez csak azoknak érdekes akik nem eventeznek.

Hétvégénk nagyon sűrű,nem is leszek,szombaton Ebesen apának foci,aztán vmi családias főzős buli,vasárnap pedig Kópékának nagy focitorna nehéz csapatok ellen,plusz még névnapja is lesz a drágának úgyhogy sütnöm is kell!Két félét,hogy a focis gyerekeknek is jusson,meg hétfőre a suliba az osztálytársaknak.Első angol környezet dogája 5-ös lett,aminek örülünk,mert úgy látszik nem lesz könnyű angolul tanulni a környezetet.Jó hétvégét mindenkinek!

_Ilona49_, PityuGeri és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szerintem megoldható a Farmod újraélesztése....
    Reggel temetésen voltam, most temették azt a fiatal családapát aki 37 évesen hunyt el egy szrnyű betegségben. 6 hónap alatt győzte le a kór..:(

Csinálom az eventet 2 farmon is. A harmadikon, csupán növényeket nevelek, mert abból van lemaradásom.

Tündi1001 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Holnap én is mehetek végre túlórázni. Már annyira hiányzott. Múlt szombaton kihagytam.
    A birka és a tehén ilyen áron kel el? Akkor megyek megnézem, nálam mekkora árak vannak. Ha itt is, akkor viszek egynéhány bégető és múzó állatot eladni. Beee van 3100 felett, Múúú meg 2600-nál több. Lehet tölteni a pénztárcát. Úgy sincs sok benne. Még 12 milla alatt van. Itt-ott csilingel némi apró a bukszában. :D
    Az idő szép, remélem tartani fogja magát a hétvégén is. Olyan jó lenne kicsit sétafikálni a napsütésben. Persze nem göthösen. :(

PityuGeri kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ó, a kis szerény! 12 millája van, meg több ezer bee-je, meg múúúúú-ja...és némi apró csilingel még pluszban! Ugye nem haragszol, ha nem sajnállak! Nem igazán szeretek állatokat tenyészteni, így nekem azokból nincs sok. Növényekből igen, abból van bőven, piacra nem nagyon járok se adni, se venni, gyűjtögető típus vagyok. Annyi állatom mindig van, hogy ne keljen a piacra szaladni, ha egy eventhez állatokat kell beadni.
    Házipatikában mi található? Nekem egy hét gyötrődés után a Bioparox jött be. Lámpáztam is és egy kicsit ma is tudtam napoztatni az arcom, de sajnos utána elbújt a napocska, Felhő Úr elterpeszkedett.

BariMarika, nem lehet az! - járj utána.

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nincs 12 milla. 11 millió 900 ezer alatt van. De nem sokáig. A tehenek 800 feletti áron kelnek el. :)
    Állatból 100 alatt nincs egy se. Kevés van 200-300 alatt. Jó része 500 felett, de van pár, ami 1-2-3 ezer feletti mennyiségben áll a pajta sarkában. A másik sarokban vannak a szemes termények. 2000 alatti készlet kevés. A nagyobbik része 5000 felett van fajtánként. De a vége felé a rozs, tönkölybúza, póré, articsóka, szegfű, málna stb. 10ezer feletti mennyiségek. Spórolós vagyok kérem szépen. Bár a valós életben lenne ennek csak a fele! :) Fatermések is vannak szépszámmal. Aztán a trópus. Paprika 120ezer, de ott is 5000 feletti a zöme. 2000 alatt semmi. Majom, papagáj 1000 felett. De a többiből is van néhány. :)
    Nappal semmi baj. Hol jobban, hol kevésbé, de süt.

PityuGeri és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Te Jézus Isten nem semmi vagy Tihamér!!! Hihetetlen! Akkor csak azt áruld el a 11 milla 900 ezer is a spórolásból jött össze?;)Semmire sem költesz csak eladsz?

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

De veszek. Vizet. Meg néha ha nincs eventes cuccom. De az ritka. Kitehető kütyü van doszt, azt sem kell vennem. Viszont fákat szoktam XL minőségben kitenni. Hamarabb teremnek és több TP-t adnak. A malom ha nem kell valami táp, akkor spécit darál. Az is 1000 felett van. Bájital nem is tudom hány ezer. De 5000 felettinek kell lennie. Vannak kitéve bájitalfáim is. De minek? Juharszirup is annyi van. Hajaj!
    Akkor jó, ha eventkor sokat kell beadni. Vannak olyan gazdaköriek is, - inkább csak voltak - amikor nem db kellett, hanem értékben. Nem volt gond pár millát beadni. :)

10. Csacskamacska

Titkolózó vagyok.Nem árulom el, hogy mivel van tele a pajtám és azt sem, hogy a bukszámban mennyi pénz van. Nem akarok én irigyeket! Az olyan feladatsorokat szerettem, mikor értékben kellett beadni növényeket, vagy akármit. Volt mikor a paprikából, vagy a rózsából kész is lett az egész feladat. A malom nálam is megy szinte megállás nélkül
    Ellátogattam az event csevegőbe és megrökönyödve olvastam, hogy milyen irigy emberek vannak. Néhány oldalt olvastam el, volt aki már egy nap alatt megcsinálta az eventet és ez robbantotta a vitát, irigykedést. Ajánlom figyelmetekbe, hogy olvassátok el, hogy hogyan lehetett ezt az eventet 1 nap alatt megcsinálni. Nem fogom a szisztémáját utánozni azt már eldöntöttem.

_Ilona49_, PityuGeri és tazmánördög kedveli ezt.
  11. Koppi

Engedd meg, hogy válaszoljak a Tihamérnak föltett kérdésedre.
    Igen összejöhet. Nem oly rég majdnem lenulláztam a csp. vagyonkámat. Most már nekem jelenleg több van mint neki.
    Azzal a különbséggel, hogy én termékből szereztem a vagyonkámat, illetőleg növényekből.

PityuGeri, tazmánördög és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tudod, én nem értem mit lehetne irigyelni azért, mert a pajta tele van. Abból személy szerint nekem semmi hasznom nincs. Ez játék, én annak is veszem. Az, hogy sok időt töltöttem itt, az tény. De ez is az én időm, nem másé. Több, mint négy évi munkám van benne. Azt is irigylik? Nekem ez a szórakozás, nem a kocsma. Nem éreztem soha olyan késztetést, hogy én legyek az első, bármi áron megmutassam, hogy... Ez ismétlem, játék! Nem érdekel, mások hogy lesznek szuper gyorsak, jók, lihegve az elsők között. Akinek van erre felesleges pénze, hát költse erre. Én nem irigylem tőle. Annak csak a játék tulajdonosa örül, mert abból van haszna. Tudomásul kell venni, ez egy fizetős játék, ahol lehet ingyen is játszani. HA nincsenek olyanok, akik valós pénzt költenek a játékra, akkor már nem lenne itt senki, mert nem lenne ez a játék. Semmi kifogásom az ellen, ha bárki is pénzt ad a játékra. Szíve joga. De irigyelni azt a sok munkát, amit én is belefektettem ebbe a játékba? Meg oly sokan mások is. Nem értem, egyszerűen nem.

13. Koppi

Abszolút egyetértek veled. Én is ekként fogom föl....bár én néha megspendírozom az "ócsó gépet", Bár a mostanit kihagytam. :)

PityuGeri kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Helló!
    Én is elmentem olvasni egy kicsit,hát ami ott van ,egymást felhúzzák.
    Az event növényt meglehet csinálni egy nap alatt 19800,kisföld,csatni,szupertrágya.
    Minden feladatnak csak az elsőjét adják be,event növényből gyümölcsöt állatot beadják mind.
    Farmarannyal újrakezdik kb ugyanúgy,és nől a söröshordók száma.
    Lehet hogy nem jól értelmeztem.Akkor bocs!
    Ki mennyi Ft költ saját dolga,de akkor ne húzza a másikat.Én eddig több mint 4 éve 0Ft.
    Csinálja így és akkor írja egy nap után hogy kész vagyok.Lehet hogy így is megtenné hogy a másikat bosszantsa.:music:

_Ilona49_, PityuGeri és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Számomra is játék! Szeretem, kikapcsol és szórakoztat. :) Önellátó vagyok, megtermelek mindent ami a játékhoz kell.Valós pénzt nagyon nagyon ritkán fektetek bele, van farmaranyfám mindkét farmomon, gyűjtögetem az Fa-t és megfontolom, hogy mire költöm el. Leginkább én is az olcsó munkásokra.
    Nem igazán foglalkozom mások negatív véleményével, mindenki előtt ott a lehetőség és játsszon és gyarapodjon! Én nem irigyelek senkitől semmit és mindenki úgy játszik, ahogy ő akar. Ez a véleményem és ezért rökönyödtem meg az event csevegőben olvasottakon.
    Gazzal reggelre készen vagyok, utána mennek a hordók mindenhova. Utána meg iszom a sört!!xD

Jó reggelt és szép napot kedves Gazdák!
    Merre jártok? Gondolom a korán kelők már a piacon, vagy a boltban vásárolnak. Nekem még most kezdődik a nap, jó egy kis lustizás így szombat reggel!
    Hordók érnek, nyugi van a farmon.
    Kellemes pihenést, vagy jó munkát, kinek mi jut a mai napra!:)

Utoljára szerkesztett: 20.9.14
    _Ilona49_, PityuGeri és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szervusztok!
    E szent percben értünk haza a piacozásból.hideg van,napocska meg elbújt.
    Tihamér te egy sokat olvasott érdeklődő ember vagy. tájékunkra érkezett egy madár, nem volt sikerem találkozni véle, de ami a hangját illeti az borzasztó. Cserreg, de úgy mint a rozoga ébresztő óra lejáróban,csak intenzívebben, sorozatot énekel, egyszerűen borzalmas, és erre ébredtem hajnal 5-kor, s kizárt,hogy óra legyen,ezt a madár adja ki magából. Most is hallottam távolabbról,ahogy jöttem be.

Itt a málin annál is több csp van,mint amiről beszélgettetek, az a problémám,képtelen vagyok átlépni a 20-as határt. A másikon hölgyikén annál is kevesebb mint gondolnátok. Szóval még a két farm se egyforma.. Vásárlás? Mióta a mostani telom van, nincs vásárlás!

_Ilona49_ és PityuGeri kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Tudtam, hogy a frissek már bevásároltak! Ügyes vagy Ildikó!
    Nem irigyellek, mert én a nyáron sorozatosan a szarkák csörgésére ébredtem. Valami borzasztó hangjuk van és épp az én ablakom közelében lévő nyírfa tetején tették mindezt! Most is sokszor látom még őket, de csukott ablaknál nem lehet már annyira hallani.
    Hmmm, én meg képtelen vagyok elérni a 13-mat..Nekem majdnem egyforma mindkét nagy farmomon a bukszám tartalma.Csak vízre költök néha titokfa, de minek, mikor van már elég XXL-es szivarfám....xDCserenapkor igyekszem beszerezni a hiányzó titokfákat. Nem mindig sikerül, de csak lesz mindenből előbb, vagy utóbb.
    Mi a telefonoddal a baj, hogy nem tudsz vásárolni? - megfenyeget, hogy : Kis Gazdám nem költekezünk, hanem spórolunk?;)

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia Csacska!
    Remélem nem gondoltad komolyan amit nálunk írtál Dunántúlon!
    Ezt csak akkor tedd ha mindenki azt írja,egyáltalán nem vagy fölösleges.Sőt!:music:
    Napos reggelünk volt,még most is az.

PityuGeri kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

De igen, komolyan gondoltam! Örülök, hogy Te itt is vagy, így tudunk beszélgetni, gondolatainkat megosztani, kicserélni.
    Itt olyan félig napos az idő és kicsit fújdogál a szél. Ez pont jó, szárítja a kiteregetett ruhát.:) Rakott karfiol félig kész, zöldségleves szintén, mákos guba készül. Ebéd után porszívózás, fürdőszoba súrolása következik. A nagy farmokon nincs munka, a kicsiken délután lesz.
    Jó étvágyat az ebédhez!:)

20. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó sziesztát így ebéd után. Minálunk baconba tekert zöldbab volt lesütve,hozzá gazdagon zöldséges rizs, céklával, anyu meg mustáros tejföllel ette. Finom volt. Héten volt mákos guba, holnap sütök majd aranygaluskát.
    Csacska kétszer se mondom,hogy nem szarka volt az illegető-billegető tollas, kutyuska is nagyon mérges volt rá,lehet, az a bajom,hogy nem láttam,hang után meg legfeljebb a galambot, feketerigót,és cinkéket,fecskéket,gólyát,és a rozsdafarkút, kakukkot, fakopácsot, kuvikot, uhut tudom beazonosítani. Fülemülét szalagról hallottam..
    Piacon nem vásárolni voltunk,hanem mákozni..:)

_Ilona49_, PityuGeri és matekope kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.