Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Helike !

Régen jártál erre, de jelezted, hogy bokros teendőid vannak.
    Tényleg klassz eventek voltak. Az ezt megelőző egyszerűen remek volt, a mit az érte járó 48 óránkénti tp.-t jelenti.
    Bár tudom, hogy holnap lesz, de én most elsőként kívánok Neked sok sok boldog szülinapot ! Etőben és egészségben !!

Hölgy-világ, heliantus és Fatther kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Holnaptól ne feledjétek az ajándékládikát nyitogatni, addig meg aludjatok jól!
    Helike, örültem, hogy nem vesztél el! :)
    Jó éjt!

Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Délutántól nem bicska, hanem ládanyitogató leszek. Gondolom még leszünk páran, nem én egyedül. :)
    Meleg van a lakáson belül is, nehéz fázni. Felébredtem egykor, csak nem tudtam mire véljem. Annyira azért nem aludtam ki magam. Aztán hallok egy kis, icike-picike kondulást.Halk ta-tam! Aha! Akkor a mobilom jelzi, hogy lemerült, éhes és szomjas. Nosza, ki az ágyból, feltenni a töltőre, azt meg betenni a dugaszoló aljazatba! De ha már felébredtem, akkor csak körbepillantok. No nem a szobában, hanem a birtokon.
    További szép áááálmokat!

patakvera, Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  4. Koppi

Sziasztok !

Reggel lett. A napocska, még aluszik, e rövidesen ezerrel szórja a sugarait. Szinte éget. Az egyszem lánykám tegnap strand látogatáson volt. Meg is kapta az adagját.
    Itt is melegszik a lakás. Bár még a "kondit" nem üzemeltük be.
    DE ha így folytatódik, sor kerül rá...
    Vizsga időszakunk van az egyetemen, ehhez képest feszültek a gyerekeim. Tegnap is vita volt a fürdőszoba használaton...

Nem aratok. Átteszem délutánra, bár nehéz megállni...

patakvera, Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Tihamér, nem is lehet visszafeküdni az ágyba éjjel egykor úgy, hogy jó gazda szemével körbe ne pillantsál a farmjaidon.
    Kopi, én sem aratok, de a bahán a gyömbért leszedtem a kis kezemmel, m ajd újra vetettem, mert az még 14-ig újra beérik.
    Kissé álmos vagyok, hosszú és sűrű v olt a tegnapi napom és még Szulejmánt is meg kellett nézni....kényszerítettek rá...
    Láda nyitogatást én is várom, jöhetnek az ajándékok! :)
    Legyen jó napotok!

6. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó reggelt,

köszönöm Kopy :).
    Nem vesztem el Csacska és jól esnek a szavaid. Tihamér te egy fenemód jó gazda vagy, mindig rajta tartod a szemed a birtokon, ha nem akkor meg látod jelzi a telefon :p
    Ládikák, megint nem tudom mi van, olvasni kell.
    Továbbra sem bírom a meleget, jégakkut kötök a talpamra.

7. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Boldog szülinapot az Ünnepeltnek! Jó kikapcsolódást Helike.. molyolhatsz egy ideig.;)
    Elnézést kissé elfeledkeztem,hogy ma is konyhalányi tevékenységet kell folytatnom, sietségben elfelejtettem,hogy megfentem a késeket, így a régóta vágyott kelképi főzelék nem olyan,mint amilyennek igazából lennie kell,s még háztartási balesetet is szenvedtem. Közben kisöcsémnek m..ha sok szabadideje lehet,mert bejelentette vasárnap jönnek,és felvázolta a menüt amire vágyik a famillia+ ami elvitelre, ebben az a szép, senki nem kérdezte mit kérnek!8)
    Jönnek lesznek, hoznak esznek..

Utoljára szerkesztett: 4.6.15
  8. Csacskamacska

Szép délutánt! :)

Helike, hát milyen nap is van ma? Szülinap! - akkor ez a nap, más mint a többi...:)[​IMG] Isten éltessen sokáig!
    Magok a földben, érnek, gyarapodjanak!
    Hajrá mindenkinek, ki eventezik!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Helike boldog szülinapot!
    nem könnyen, de bejutottam a fórumra. A farmra könnyebb volt. Kibontottam az első ládát, mind a két birtokomon szuper kacsakata izét találtam benne. 10 darabos ajándékcsomag.
    Eventet nem csinálom, mert a bejutás nem megy mindig. Van, mikor több órán keresztül durcáskodik Gizikém. >:(
    cinege1974 ma is lépett egy szintet. De még mindig nem tudom ki is őkelme.
    A "kisöcsi" legalább bejelentette, hogy jönnek. Most el lehet képzelni, mi lenne, ha betoppannának váratlanul. Ilyen melegben. Ha jól értettem, valaki saját kezét kaszabolta össze az éles pengével. Nem egy leányálom! Én egy hete vágtam bele pici ujjacskám begyébe. Jó volt vele ételt sózni, mikor megfeledkeztem róla. :p

patakvera, aranymálinkó és heliantus kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Ildikó, én is akkor vágom el a kezemet, mikor éles a kés. Máskor az életlennel kínlódom, de az ujjam is épp marad, bezzeg, ha éles, mindent vágok, hasít az éle az ujjamba is. A vasalóval "szeretem" még megégetni a karomat. Nem vagyok már tini, igen régóta közeli kapcsolatban vagyok a vasalóval, ennek ellenére, néha a karomat is sikerül kivasalni.:( A sószórást sem igen szeretném kipróbálni, hogy milyen érzés, el tudom képzelni, dús a fantáziám.
    Gazok gyűlnek, malom őröl.

11. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, a torta finom és csak azért se fogyózok :)
    Ildikó ez a konyhalány szindróma nálad, hidd el veled vagyunk lélekben. A konyhában én általában mindent kipróbálok főzéskor,vágás szeletelés odaég a kis kezem...;) ha egy picit nagyobb a körmöm a kelleténél kiválóan alkalmas mosogatáskor az edények tisztán tartására.
    Bele kezdtem az eventbe, de ehhez már exel tábla kell. :)Hova mit kinek minek mit és ki eszik benne meg pancsol a medencében húúú

12. Csacskamacska

150 táp legyártva, most aratok újra és indítom is a malmot. Reggel 25-30 medencét kirakok és jöjjenek azok a korallok.

Jó éjt, aludjatok jól, mosolyogva ébredjetek! :)

Tündi1001, Fatther, Hölgy-világ és 3 más kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Helikének Boldog Szülinapot,..,[​IMG]

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Látszik, meleg van. Mindenki - rajran kívül - medencében pancsol. Aztán meg ha elmegy dolgozni, akár munkahelyre, akár kertbe vagy konyhába, rendelőbe stb., csak sziszeg, mikor a felázott kézzel kell(ene) bármit is tenni. Pedig ez nem kötelező, önkéntes alapon van. :D
    Kialudtam magam. Körbenéztem a farmokon. Aratni még nem lehet, megyek más tájékra.
    Szép napot!
    Furcsa órája van a BP-nek. A napi ajándékot Rackónál kapni. Malomban lehet forgatni. Ajándékot lehet küldeni a mai napit. De ládát bontani nem enged. Ott még tegnap van. Akkor most (péntek 4 óra előtt pár perccel) ma van vagy tegnap van?

patakvera, heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Ládát még most sem lehet bontani, gondolom, majd 14 óra után, akkor telik le a 24 óra....hmmm, mit is mondjak? Nem mondok semmit, örüljünk, hogy kapunk ajándékot.
    Szép napot, ma estig leszek, majd akkor jelentkezem, pá!:)

Tündi1001, heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Felrobbant a Fórum !
    Mindenki háborog. Nem fair....
    Tihamér...Neked van igazad..., hogy nem csinálod az eventet....nem is mérgelődsz azon, hogy a hínárt pont a Bahán nem lehet ültetni...ami tengerrel van körülvéve...

Utoljára szerkesztett: 5.6.15
    patakvera, Fatther és heliantus kedveli ezt.
  17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Jó reggelt!
    Koppi ezt én is furcsálltam, de oly sok mindent láttam már a játékban, tudomásul vettem.
    Így utólag belegondolva a medencéket is ki kell valahova rakni, hogy le tudjuk termelni a kért korall mennyiséget,erre nem gondolnak,háborgás helyett?
    Kókuszdiót ne akarjatok feltörni, hiba csúszott a gépezetbe, ellopták a kalapácsot.. Már javítják a hibát!

Tihamér belegondoltam, mi lenne ha váratlanul betoppannának - de ettől nem félek-, éhen már nem halnának, mivel tegnap még 2 másféle ételt is csináltam, ne kelljen a nagy melegben mindennap főzőcskézni.

18. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Köszönöm Lajos. :)
    Haladok, pancsolok első sor kész, hajtok a valamilyen talányos fákra. Azt már én is észrevettem Tihamér, hogy a BP szembeszáll minden természetes dologgal és saját bioszférát hoz létre - kaméleon kontra kontinentális éghajlat, habár van európai kaméleon is, de az is inkább a Földközi-tenger partvidékén, ami ugyebár majdnem esőerdő :p . A diót én sem tudtam feltörni.
    A kért hínár meg nem biztos, hogy meg lesz. Plusz még égessem le a malmot, mert a lapátkerekek teljes kapacitáson pörögnek. Szegény molnárom :)
    Szép napot.

19. Koppi

[​IMG] Grrrrrrrrrrrrrr és grrrrrrrrrrrrrrr meg grrrrrrrrrrrrr, meg grrrrrrrrrrrrrr a francba! Grrrrrrrrrrrrrrrr
    (Meg volt a 4 értelmes szó?)
    (Már kocka sem jelenik meg alant 2 napja! :()

heliantus és Fatther kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ejha! Mintha fel lenne paprikázva a társulat egy része. Nekem a bejutás ment, a fórumra jönni nehezebb volt. A kókuszt most néztem meg, lehetett. Kaptam 15 ezer TP-t. Ha jó emlékszem. Eventet nem azért nem csinálom, mert a trópusokon nincs hínár, hanem azért, mert a bejutás esetleges. Nálam. Azt meg nem értem, ha annak az izének, akin segíteni kell, annak mire kell a hínár, amit még pluszban termelünk? Még csökkentsük az élőhelyet a hínárral is? Magas ez nekem kérem. De túl életem delén, már nem is akarok okosabb lenni. A maradék eszemet jó lenne megtartani, azzal is megelégednék. Nem tudom a BP programozóinak a lelkivilágába beképzelni magam, maradok a józan paraszti észnél.
    Szerintem Koppi idegeivel nem kockáznak, hanem tépik, szaggatják, de azt aztán rendesen. Nem szokott ennyire morcos lenni. Én csak akkor, ha Gizi rakoncátlankodik. :)
    Voltunk kint a temetőben gazolni a síron, öntözni, virágot vázába tenni. Hazafele kiakadtam egy negyvenes nőn. Nem volt ünnepélyesen öltözve, fél tíz felé járt az idő, jött szembe kerékkel. Nézem, mi lehet vele, hogy ennyire csillog a lába szára? Ennyire izzadna? Szó se róla, nehéz fázni. Közel jön és akkor láttam meg, mi csillant meg a térde alatt többször is. A nylon harisnya. Édes jó anyám! Hászen árnyékba is a ....ön is víz csurog jóformán, ez meg bepácolja magát! Nem értem meg a nőket sem, meg a BP-t sem. Ma úgy látszik nekem is nehéz napom van. Értetlenkedek az órán, a nőkön, a ... sok mindenen. Este megbeszéltük, hogy kora reggel megfőzünk, nem a melegben, akkor csak melegítünk. Mivel sorrentói spagettit szavaztunk meg, megegyeztünk abban is, hogy jó lesz hozzá a tejleves. Reggel nejem nekiállt főzni, de levest nem csinált. Gondoltam nem kívánja, kettőnk közül én vagyok a levesesebb. Az előbb kérdeztem, nem kívántad a tejlevest? Csak nézett rám azokkal a boci szemekkel, majd közölte:
    - Neeeem! Elfelejtettem. Miért, TE nem szoktál semmit sem elfelejteni?
    Hát mit mondjak erre? Inkább maradtam csendben. Szóval nehéz napom lesz, azt már látom. -.-

Fatther, heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.