Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Ajándékomat megkaptam: 30 kacsakata, 30 sz.trágya, 1 Húsvéti lekvár, 1 cukkinis torta, 1répáskenyér, 1 tavaszi koszorú.
    Köszönöm BP! :):):)

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ajándékaimat itt is megkaptam, innen is köszönet a BP-nek! ?)?)?)

heliantus kedveli ezt.
  3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Megkaptam én is, köszönöm BP! Bár első olvasatra nem értettem mi ez..
    Végre újra 30 fok, gondolom előre érezte a szomszédunk,mert hajnal 5-kor nekiállt füvet sarabolni az utcán. Fél 6-kor a másik szomszédunk úgy döntött ő akkor autót mos, én meg úgy döntöttem ablakot. Megkávéztam,mert a nélkül a csipám ki nem nyitom, Helike ne aggódj, ez csak cikória,biztos ismerted a Maci kávét, no az, előtte-utána pohár víz,hogy az anyagcsere beinduljon. 7-ig végeztem is,és rájöttem,hogy reggelit kéne alkotni,mert.. reggeli után bolt, jó mérgesen hazakerekeztem fél órai várakozás után,mi az,hogy a Pékség bolthálózatában reggel 8-kor már nincs kenyér? Mit csinálnak az emberek ennyi kenyérrel,várat építenek belőle??
    Portalanítottam,és fél 11-kor még mondom mielőtt túl meleg lesz lenyírtam a füvet. Ezennel vége a fűnyírónak is, öcsi holnap nem tudja megorvosolni (halovány ígéretet tett arra,talán tud porszívót hozni), mélyen köll a pénztárcába nyúlni..
    Délután sütés..

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mindenki dolgozik rajtam kívül. Én csak henyélek a lakás hűvösében.
    A városunkban régóta van Penny Market. Egy időben sokszor tettem tiszteletemet nálunk, de aztán többször előfordult, hogy délután fél háromkor már nem volt kenyér. Akkor abbahagytam az odamászkálást. Mostanság ismét elsurrantam többször. Reggel hétkor nyitnak. Viszont most meg fél nyolckor sincs se kenyér, se péksütemény. Szóval ismét kerülöm eme kereskedelmi egységet. Majd ha rendesen ellátott bolt lesz megyek. De addig inkább máshová. Tudom én vagyok ilyen kukacoskodó.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Velem nem jótékonykodik a BP., hogy ilyen nagy kegyben van részed? Az iránymutató dolgokat elmondtam a Mestereknek és ott hagytam őket. Csak távolból hallom, hogy időnként megy az ütvefúró a betonban...:)

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Gondolom a szomszédok örülnek az ütvefúró zajának. Mesterekben ha megbízol, akkor ott lehet hagyni, ha nem, akkor mellettük kell állni. ( igaz én állhatnék mellettük, mikor nem értek hozzá..)
    Ajándék: Fórum: Tech hírlevél.
    Ildikó, én ma nem sütök. Pont. Kenyeret tegnap vettem, még meleg volt, így ezzel sincs gond.
    Kocsimosáson erősen gondolkozom. Dolgozóból hazahozott munka halomban vár rám, azt kell csinálnom.

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Üdvözlünk mindenkit!

Elegem van de főleg melegem,..de hát ezt vártuk,..mindig az nem tetszik ami van!

Akinek melege van csak nézzen reá,..[​IMG]
    Itt a nyár,..ott a tél!

Ventilátorokat még elő sem szedtük,..de jó hogy van olyan melyiket be lehet állítani,
    2-4-8 óra múlva kapcsoljon ki,..főleg éjszaka jó.

Azt nem is írom hogy hogyan állunk,..mert van mit javítani.>:(

Ildikó,..gratulálunk!

Utoljára szerkesztett: 6.6.15
    Fatther, Csacskamacska és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Asszem átvándorlok éjjelre a másik oldali szobába. A művelődési központ előtt délutántól megy a zenebona. Én meg nem rajongok azért. Pláne, hogy légvonalban 150 méterre dübörög a music. meleg itt is van elég, de nyár van, itt az ideje. Pár éve meg ilyentájt dideregtünk. Az sem volt jobb! :)

9. Hölgy-világ

Köszönöm Lajos, és Tündi!
    Most pillanat ilyennel is beérném,hisz nem volnék nagy igényű :music:

Szomszéd utcában van egy kocsma,s mivel családi házból lett kialakítva, van nékije kertje..Most pl. kerti partit tartanak.
    Nyáron előfordul sajnos, de a környéken sok a fiatal- középkorú pár akik előszeretettel rendeznek vendégséget, most ennek van szezonális ideje, az alvás persze nem megy könnyen, de ezt kell elfogadjuk.

Jó éjt, aludjatok gyorsan sokat!

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok! :)

A Farmfirka eventet elkezdtem, és kiment a fejemből hogy csinálni kéne, végül lemaradtam róla.. Na, mindegy. Pár napot megint sikerült kihagynom, kirándultunk a párommal, ma Tokajon voltunk a Borfesztiválon. Jól éreztük magunkat, csak kicsit későn mentünk.

Holnap dolgozom, aztán hazajövök és igazi magyaros ebéd lesz : Hurka + kolbász , burgonyapürével. :)

Jó éjt nektek!

11. Csacskamacska

Pihentető jó éjt mindenkinek! :)

12. Koppi

Sziasztok !
    Jövök már, mire nincs itt senki.
    Ezért csupán beszámolok a maradék tevékenységemről:
    - A Mesterek nem végeztek, mert kissé elhúzódott a munka. (Örüljenek jövő héten is a szomszédok.)
    - Miután ma csak joghurtot és levest ettem kissé megváltozott az esti tevékenységem. Sűrű lett [​IMG]
    Csak nem ilyen pofát vágtam. De túl vagyok rajta....Már nincs gondom. A vacsim sima pirítós kenyér volt ásványvízzel.

- Aztán jöttek a kártya partnereink. "Vérre" menő kanaszta lett az eredmény. 1-1 re végződött a csata.

- Közben egy gyors cserét is csináltam a Farmokon. Utána jöttem ide olvasgatni és örömmel fedeztem föl, hogy megjött a Nyuszilány !
    (A falfirkát egy lépésben meg lehetett játszani, ha elegendő lúdólat csináltál, mert mindössze 2-2 állatot kért. Én egyszerre ütöttem meg mindenütt.

Ildikó, Tihamér !
    Mi is a belvárosban lakunk és hasonló élményben van részünk most is.

Lajos !

Mi a légkondit beüzemeltük és egészen eddig ment. Kellemes a lakás hőmérséklete.
    Az előbb leállítottam, mert kint már lehűlt a levegő és enyhe szél lengedez.

Az eventtel sehol sem állok. Ha nem lesz meg nem bánkódom. Jutok amire jutok. Érek amire érek.
    Különben is Nyár lenne, vagy mifene..

Az esti mozgásokat elkezdték kint a fiatalok, mert hol itt, hol ott csörren az eldobott üveg..:(
    (Nem tudnak mással szórakozni?? !!)

Az előbb néztem egy videót a közösségi oldalon, ahol kamerával vették föl a fiatalok dúlását egy virágos utcán.
    Nem érdekelte őket, hogy láthatóak illetőleg utólag felismerhetőek...:(

Helike nem volt ma?

Kedves Csacska !

Én is kívánok Neked kellemes álmokat !
    Megyek én is szundizni a hűvösben...[​IMG]

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Az a mjuzik nem is volt olyan vészes este. 10 órakor már aludtam, s csak fél négykor keltem fel. Valami gond lehet velem, álomszuszékká váltam. :p
    Nap még nem kelt fel. Persze erről is azok a lusta kappanok tehetnek, akik holmi kokasnak képzelik magukat. De nem, kokas csak az lehet, aki kelti a napot! Ezek meg lustaságok, nem valami fickós legények. Csak sajnálni tudom a tikjaikat.
    Ebédet főzni könnyű lesz ma, csak levest kell varázsolni. A töltött paprika maradéka bőven elég. Nyuszika is előkerült, látom. De én bizony a sült hurkát legjobban kenyérrel és kovászos uborkával szeretem. Néha zalai hurkát csinálunk. Az ollan, amikor a kolompér szeleteit - nyersen - a kizsírozott tepsi aljára tesszük, rá a hurkát, kolbászt, megszórjuk paprikás liszttel és megsütjük. Aki szereti, az tehet a pityókára karikára vágott hagymát is. Ehhez nem kell kenyér, mert ott van a krumpli is, meg a burgonya is.
    Szóval Koppi élvezkedett tegnap. Kijutott bőven a jóból neki. A szakik egész nap szorgalmatoskodtak, kellő intenzitással és mellékes zörejekkel. Aztán ott is volt hangzavar az utcán, meg üvegcsörömpölés. Ráadásul az a nagy mennyiségű főtt kaja... De legalább az este kis pihenő, kanasztával összekötve. Meg némi folyadékkal, gondolom. A szomszédok meg jutalomból a következő héten is hallgathatják a mesterek karának zenéjét, Koppi hangszerelésében. Ők is had élvezkedjenek! Nehogy már a jóból kimaradjanak! :D
    Ma virtuális pénz állt a házhoz, akarom mondani a farmokhoz. 30 rongyot kaptam mindenütt. Hej, ha a való életben is így menne! Feljövök, kattintok egyet-kettőt és már teli is a buksza! (Álom, álom, édes álom.)
    Szép napot mindenkinek!

14. Csacskamacska

Kellemes vasárnapot Kedveseim!
    Reggel 5.30- kor arattam, vetettem, korallokat etettem, itattam, kinyitottam a ládákat, majd visszabújtam még szunyókálni kicsikét.
    Kopi, mit is mondjak? - tudom, hogy nem szép a másikat kinevetni, de csorgott a könny a szememből mikor olvastam az esti beszámolódat. Sajnállak, nem egy kellemes dolog a "futkosás", de olyan klasszul fogalmaztál, hogy muszáj volt nevetnem.
    Nyuszilány jött, és nyúlcipőt húzva távozott.
    Lányok, gondolom a konyhában vagytok és serénykedtek. Én nem. Tegnap elkészítettem a csirkehusit, ma csak készre sütöm, a leves is kész félig, így most még kerülöm a konyhát. Értékelek, szövegesen....
    Tihamér, én is álmodozom! Egy olyan "nagy" ajándékdobozt szeretnék kinyitni, melyben egy szupertápot adó fa van!
    Ezennel itt hívom fel az igen tisztelt BP figyelmét, hogy tegyenek már elérhetővé egy ilyen fának a megnyerését! - lehet eventben, ajándékként, vagy megvásárolható faként is. megelégszem azzal is, ha naponta 10 db-t ad. xDxD

Utoljára szerkesztett: 7.6.15
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hát tudod drága Csacska, arra a fára várhatsz még egy keveset! Mert ha meg lehetne nyerni vagy venni, akkor ki venne akcióban szupertápot. Márpedig az a BP-nek jelentős bevétele lehet, főként ikresítéskor. Szerintem kicsi az esélye annak, hogy EZT a kívánságod teljesítik. De legyen igazad!
    Kéne egy kis eső, hogy lehűljön a levegő. Kezdem sokallni!

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Megette a fene, ha már álmodozni sem lehet...Jó ringatni magam a tudatban, hogy "adtam egy jó ötletet!" Az, hogy teljesítve nem lesz, más lapra tartozik.
    Esik már? - jó az álmodozás ugye? :)
    Kellemes vasárnap délutánt! :)

17. Koppi

Sziasztok !
    Megüt a guta ! A Bubón zárva maradt a golyszli. Nem tudom miként fordulhatott elő...
    Ott már nem lesz felhő sor. Pedig többször jártam ott aratás vetés korall etetés ügyében mégis kimaradhatott. A karácsonyi event alkalmával legalább FA-ért ki lehetett nyitni utólag, de most nem. Dühös vagyok..:(
    (Jéééé meggyógyult a kockám...)

aranymálinkó kedveli ezt.
  18. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Júni elején pokoli ez a hőség,de augusztusban is..Gyakorlatilag 11 óráig lehetett megmaradni kint,onnantól,csak bent,esetleg a kisházban,ott is jó hűs van.
    Ház tartja még a 25 fokot,de mindent meg is teszünk azért, minél lassabban melegedjen fel.
    Gyerekek itt voltak,mindent megszereltek,mindent megettek, Peti megint sokat nőtt, 3 hónapos létére már 8 kiló - mondjuk a Szegeden tegnap született 5 kilós óriás bébihez viszonyítva - normálisan fejlődő baba, Janó kidühöngte magát,mert nem mehetett a napra focizni,így ment apjával szerelni,én meg jót babáztam. Kezdődhet a jövőhét!

Fatther, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Kopi, nem jó a gutaütés, nyugi!
    Ildikó, akkor ma sem unatkoztál!
    Elköszönök, jó éjt! :)

aranymálinkó és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi!
    Én úgy látom, hogy a kockád most is beteg. Csak egy IMG felirat van a helyén. Az szerintem még nem az igazi. De lehet, hogy csak a Gizi bolondozik velem. Ki tudja. Hamarosan hétfő lesz. Elmegyek én is szundítani.
    Jó éjszakát, szép álmokat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.