Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Ugye,ugye,aranyos kis sárgarigó! Kíváncsi voltam.. ;)
    Azután azt hittem megártott a kánikula Csacskának,de a naptárt megnézve nem, mi ütött a BP-be?? Ilyen hamar..
    Pillangókert nekem is kelleni fog legalább 1, de már lebeszéltem az egyik szomszéddal jó előre.. Az illatszertárhoz édeskevés 1 pillangókert,azt hiszem ebben egyetértünk.
    Délután levert a lábamról a meleg, sikeresen bealudtam, gyorsan learatok és nekiállok vasalni.

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi!
    Nem vagy messze a szükséges szinttől. A 95-s éppen megfelel. :D (Gonosz vagyok, tudom.) Én még messzebb vagyok a babértermeléstől.
    Még mindig meleg van. Itt és most biztosan. Holnap megint bemegyünk feleségemmal Győrbe, mehetnékje van. Én inkább a hűvösben lennék, de ha kell, hát menjünk. Csak jégeső ne verjen el. A másik, ha lesz, nem zavar. Az nem fáj, ha végigver rajtam. Maximum vizes leszek. Ami kellemetlen, de nem fáj.
    Ma már asszem nem jövök. Koppi meg elment hajkurászni a fehér kaucsuklabdácskát. Egészségére!

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia, sziasztok !

Ma nem volt ping-pong. Tegnap kaptam a jelzést, hogy családi okok miatt elmarad a csütörtöki testmozgás helyette tegnap volt (voltam is) és pénteken lesz.(arra meg nem érek rá.).
    Nálunk sem volt hideg....
    Itt a kép, ami a jelenlegi állásomat mutatja:[​IMG] [​IMG]. Ez van

aranymálinkó kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, hajrá és gratulálok, remekül haladsz!Gazdaraktári akció is lesz. No, egész mozgalmas kis tennivalókat sorakoztatott most fel a BP.
    Meglocsoltam, most sötétedik, gyűlnek a felhők és morognak is odafönn. Egy jó kiadós eső nagyon kellene.

No, már megint nem küldtem el amit írtam. ..
    Volt egy nagy zuhé, mint amikor dézsából öntik. Jég is volt, apró és nem sok. Vakuzás és dobpergés kísérte. Most friss a levegő, a falak is lehűlnek kicsit.

Jó éjt, aludjatok jól!

5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Még csak most raktam ki az állatokat,..mire itt a másik event arra kirakom,.még jó hogy a fákat nem szedtem be.
    Ausztria felől mi is vakuzunk,lehet hogy ide ér valami eső féle.

Jó éjt!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt csend és béke volt eddig. Se fényképezés, se locsolgatás. De mostantól aztán már fent vagyok én is! Érdekes, de egy madár sem énekel. Még a kokasok sem. Teljesen kihalt a vidék. Még kutyaugatást sem hallok, pedig nyitva az erkély ajtaja is. Meleg van. Fáznom kell a következő napokban. Hiszen a borzongás ideje jön el délutántól. :p
    Koppi már nincs messze a várt 95-s szinttől. Csak 50 millió hiányzik neki. Nekem kicsivel több.
    Szép napot mindenkinek!

7. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Itt felébredt minden, madarak, kutyák, kakasok. Meg én is. Hűtöm a lakást, nyitva sarkig minden ajtó, ablak.
    Szaladok....Pá!

8. Koppi

Sziasztok !

Na ki a korán kelő?? :)
    Tegnap este már locsolni kellett...meleg volt. Ma is az lesz.., de erre vártunk egész télen...
    Nem panaszképpen mondom...

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt most nincs meleg. Kellemesen hűs az idő, árnyékban csak 31 fok. Fél órája jöttünk meg Győrből. Amíg a buszra várakoztunk, a szemben lévő járdán - van vagy 20 méter távolság -egy idősebb férfi összeesett. Rosszul lett. Ketten futottunk oda, szerény személyem meg egy buszsofőr. Felsegítettük, megkérdeztük, hogy van, meg hívjunk esetleg mentőt. Nem, mentőt nem kér, csak egy padhoz vigyük oda. Ott megpihen és majd elmegy haza valamelyik városi járattal. Van vagy 50 belőle. Elvezettük és leültettük egy padra. Még csak arrafelé tartottunk édes hármasban, de sorra álltak fel a padokról az emberek, hogy átadják a helyüket. Van ilyen is, nem csak az a mérhetetlen nagy közöny, ami a mostani életünkre - általában - jellemző. Elballagtam vissza kis feleségem mellé. A fél szemem azért az idősebb férfin volt. Láttam, mikor odament a megállóhoz, majd felszállt egy helyi buszra. Remélem gond nélkül hazaért. Mi is hazaértünk gond nélkü. A buszon ki volt nyitva néhány ablak, meg a tetőablakok is. Senki nem panaszkodott a zimankóra. Én sem.
    Azért csak tudtam ma is egy icipicit szemtelenkedni a feleségemmel, de kiosztott semmi perc alatt. Mikor még itt Mosonmagyaróvárott felszáltunk a buszra, mondta, hogy lent a megállóban a padon valószínűleg néhány hangya felmászott rá. Kettőt leszedett a karjáról, de úgy érzi, hogy mintha motozna a ruhája alatt legalább egy. Kajánul elvigyorodtam majd megkérdeztem.
    - Mi van gyöngyöm? Hangyás lettél?
    - Melletted??? Még szép! Hát mit gondolsz, ki nem lenne az melletted? Amilyen vagy!!!
    Hát milyen asszony az ilyen? Bántja szegény, kicsike férjét? Mit vétettem én, hogy így rámförmedt?

10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Könnyű a nőket piszkálni ugye? Hát muszáj volt kajánkodni Farmertárs?...és zokon vesszük mikor leteremt élete párja? Tanul valamit ebből tisztelt Gazda?

Más,annyi sok segítséget kaptam már Gobio55-től,és tudom mert felírtam,hogy kecsketejfa híján van a farm. Megajándékozhatom,anélkül,hogy zokon venné?

Nem csodálkozom,hogy rosszul lettek, második kanyarnál, magam is majdnem leszédültem a bringáról olyan 11 óra körül, de okom is volt.A bogyó amit kaptam a szívritmus szabályozásra annyira levitte amúgy se magas vérnyomásom,hogy könnyen lehetett volna belőle közúti baleset,így meg csak nekem fájt,mikor neki koccantam a kerítésünknek..

Utoljára szerkesztett: 12.6.15
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kecsketejfája csak Gobio55-nek van. Nekem nincs. Még nem jött össze. :( De én viszont sokkal szebb vagyok, mint ő!
    Nemrég sportoltam egy kicsit. Lementem sörért, borért és szódavízért. Kell, mert a hétvégén a feleségem születésnapját tartjuk. A számra nem emlékszem, csak azt tudom, hogy még nincs 40 éves a szentem. (A többit letagadom, hátha nem veszi zokon.) A sport az volt az "anyagbeszerzésben", hogy a felvonót éppen a szakemberek szállták meg, javítják. Le 5 emelet nem volt gond. De felhozni a súlyomat, meg némi folyadékot, már nem volt annyira könnyű. Felértem és csak akkor kezdtem el a jó szapora lélegzetvételt. Lehet, hogy többször kellene gyakorolnom a lépcsőmászást? Akkor tán még valamit csökkenne is a felesleges zsiradék rajtam.
    Kérem szépen, a vérnyomással ne tessék játszani! Azt komolyan kell kell venni. Sajnos többször elájultam már életemben az alacsony szint miatt. Nem volt kellemes érzés egyszer sem. Ráadásul, ha valaki épp egy drótszamáron teker, hát nagyon kicsi az esélye annak, hogy nem fog eldőlni, mint egy krumpliszsák, ha a vérnyomás lepottyan. Márpedig egyrészt fáj, másrészt könnyen kerék alá kerülhet a delikvens. Az meg végképp nem jó!
    Mondtam már, hogy én a megtestesült jóság vagyok. Ezt csak a feleségem vitatja, de nem tudom, mi alapján. Meg néhány volt munkatársam és a családomból páran. (Mind.) Az ismerőseim között is van olyan, aki nem ért ezzel egyet, de a többi hétmilliárd igen, mert eddig még nem reklamált. Szóval én nagyon jó ember vagyok! Nem piszkálom én a feleségem. Azt csak ő látja úgy, de rosszul, pedig neki is van szemüvegje. :D
    Meleg van! Phűű!

Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Lassan azt kell írnom, hogy szép estét! Csalóka, hogy 18 órakor még süt a nap és inkább délutánnak hat, mint estefelének.
    Valahogy úgy foglalnám össze, hogy véleményem szerint úgy a nők, mint a férfiak, tudnak hangyásak és bogarasak is lenni. A gyakoriság változó, de a jelenlévők mindig kivételek!!;)
    Szédelegni én is szédelgek, nem bírom a hosszú napokat, pláne akkor, ha feleslegesen töltünk időt ilyen, olyan megbeszélésekre. Ma délután ilyenben volt részem.:mad:
    Tettem ki cserére cuccokat, egy pille már be is röppen. Bízom benne, hogy sikerül még néhány tamarindusz fa is.
    Cirkuszban még nem voltam, majd kicsit később, most nincs türelmem hozzá.

13. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Nagyon nehéz bejutnom a játékba, ide még inkább. Aztán onagger52 meg bár bejutott, de aratás közben kidobták. Visszalopta magát, megint kirepítették. Mégis betolta a képét a farmjára, de a fórumra sehogy nem engedte be a Gizi. Most is csak a napraforgó pörgött nála percek óta. Csak úgy tudott kilépni, hogy a keresőt zárta be. Ne tessék azt mondani, hogy takarítson, mert mielőtt idejöttem, mindent megcsináltunk. Én jelenleg a Chrome-mal vagyok itt, az Opera nem szerette most a BigPointot. Ő tudja miért.
    Majd reggel jelentkezek, ha lehet.

14. Csacskamacska

Szóval most a Gizi bogaras...ejnye, ejnye, te Gizi!
    Ma nem kell locsolni, mert a tegnapi zuhé eredménye még a virágok alatti kaspókban van.
    Éhes vagyok és nem kívánok semmit. Ilyenkor mit kell tenni?

15. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot vagy inkább már estét!

A nap még süt ezerrel,...kint az erkélyen csak 35 fok van árnyékban.Lassan visszaáll a vérnyomásom rendesbe.Tegnap egész nap 110-120 között volt.
    Még semmit nem raktam ki cserére,..ajándékozási lehetőségem 1-1-30 van,..ahol harminc van onnét nem nagyon van mit küldeni,amit meg szeretnék azt meg nem lehet.

Még átnézem melyik farmon miből mennyi van.Óhaj, sóhaj?:music:Kertek alatt!

Csacska,..én is úgy vagyok tehát későbbre halasztom a vacsorát.

16. Csacskamacska

Jó éjt, aludjatok jól! :)

aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Koppi

Sziasztok, szép Napot !
    (Hőség lesz ma is..)
    Tihamér Gazdatárs, még nem volt...Szokatlan...:)
    Valahogy kivetett az ágy, gondoltam jövök aratni, majd visszafekszem. ez időben csak a madarak és néhány kutya koncertje hallik..:)

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Én jól aludtam. Este valamiért, tán a hőmérséklet miatt, de nem voltam álmos. Fél tizenegy is volt, mikor ágybamásztam. Olvasgatni nem volt kedvem, ami ritkaság esetemben. Feleségemmel csicseregtünk, mit is csináljunk majd szombaton, milyen sorrendben, mert először a Zidősebbik fiunk jön meg, még szombaton, majd vasárnap családi összejövetelet tartunk nálunk. Szóval lesz majd mit tenni. Aztán valamikor el is aludtam. Azt még tudom, hogy a takarót szépen ledobtam a rekamié mellé, mert abban biztos voltam, hogy nekem aztán ez éjjel sem kell. Nem is kellett. Majd négy volt mikor kinyitottam a pilláimat. Az első gondolatom az volt, hogy a kokasoknak a hangképző szervükkel valami baj lehet, de aztán rájöttem, nem, még nem ők ébresztik a napot, hanem a rigók. Két fiú feketerigó mondta a magáét, szerintem a másiknak. Veszekedtek. Egy darabig hallgattam, aztán kikászálódtam és kimentem a konyhába feltenni a kaffét. Azon már túl vagyok, végképp felébredtem. Persze kifelé menet felébresztettem a Gizit is, ne legyen olyan álomszuszék, ha én fent vagyok, legyen fent ő is! Dolgozzon, ne lustálkodjon. Szó nélkül tette a dolgát. Most is. Átnézek a másik farmra, szerintem a vetemény beérett, lehet aratni.
    Nem elfelejtkezni a kókuszról! Szorgalmasan bontogatni nap, mint nap! Kö-te-le-ző!
    Nap még nincs fent, de azért szép napot mindenkinek!
    ---------
    Nidd a! Koppi frissebb volt nálam! :D

19. Csacskamacska

jó reggelt mindenkinek!
    Én is remekül aludtam! 5.30-kor felébredtem, arattam, vetettem és vissza az ágyba. Jaj, de jó volt még egy kis szundi.
    Fiúk legyetek nyugodtak, nem foglak megelőzni Benneteket, én hagyom hogy Ti írjátok meg az első hozzászólásokat!
    Kopi, szerintem azért ébredt korán, mert csütörtökön 7.15-ig aludt...xD
    Ma háziasszonykodom, főleg a konyha lesz a terep. Fázni nem fogok, a szél az fújdogál, egyelőre birkózik a napsugarakkal, de szerintem az utóbbi fog győzni.
    A gazok szépen szaporodnak, már az állatok sem panaszkodnak, kaptak enni, inni.
    kellő mennyiségű pillék beröppentek.:):) Még 2-3 tamarinduszra várok.
    Tihamér értettem, kókuszok kibontva!
    Legyen szép és jó napotok! :)

Tündi1001, Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lassan felébred mindenki. Én még közben kint matatok a konyhában, ha a feleségem hagy. Kell neki is a hely, mert liszt nélküli kekszet csinált a menyeinek. Kis kosárkákat, melyeket majd valamilyen maszattal fog megtölteni. Borsos tokányt készítek ma. Ha más nincs, azt is meg lehet enni. :p
    Reggel elindultam hatkor bevásárolni. Egyik bolt, másik bolt, piac, harmadik bolt és végül a negyedik bolt. Ölég volt a boltolásból! Itt még van gyönge két óra a beérésig. Aaaa ... iiigeeen ... Gobionál is akkor fog beérni a vetemény. Akkor most vissza a konyhába és elkortyolgatok egy kis kávét.
    Csacska! Megígérem, hogy továbbra is előbb fogok felébredni, de előbb is fogok esténként elaludni. Beosszuk. Te este későn bezárod a fórumot, mi meg majd reggel időben kinyitjuk. Vagyunk rá hárman fiúk. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.