Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilyen ez az álom, kit mikor környékez meg. Engem tegnap délelőtt az továbbképzésen kapott el. Rettenetes erőfeszítésembe került, hogy ne forduljak le a székről. Az éjjel nem aludtam túl sokat, most aktuális lenne egy kis szieszta, de nem jön álom a szememre.... majd jön, mikor nem kellene.
    Kopi, tessék örülni, hogy legalább egy lett!
    Tudjátok min csodálkoztam? A titokfákon. Most utoljára fejlődhet ki kökény és tamarindusz, pedig szerintem ezek a fák nem olyan régen kerültek játékba. Cserenapkor is akartam még szerezni, de nem sikerült.

Ki van írva a júliusi event kalendárium, lehet tanulmányozni!

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még pár perc és a titokzatos tikólak vagy akármik megérnek, be lehet gyűjteni. Visszaigazoltam a"baglyokat". :)
    Aki álmos az most aludjon el, pihenjen egy kicsit, nehogy később kapálás közben jöjjön rá a pilledtség. Mert ha kikapálja azt a drága veteményt!
    Na készek a titkosak.
    Aszongyahogy:
    - halásztanya sárga, - mosómedveodú, - sünodú, - kaptár narancs, (eddig semmi újdonság) ééééés kacsacsőrűűűű Na végre! :D

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
    Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Na akkor újra megírom a mai felhozatalt.
    Strucckarám narancs, strucckarám sárga, retró hódvár++, disznóól sárga, farkasbarlang. Semmi újdonság, de ajándék pacinak nem nézem a fogát. De azért jó lett volna egy-két más is. (Kivételesen nem egy tikól sárgára gondoltam!)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Gobio, legyél megelégedve,mert legközelebb lehet piros tikólat kapsz..
    Gratulálok a kacsacsőrűhöz,akinek jutott! Mire rám került volna a sor elfogyott a készlet,megent..hiába no, akinek neve az abc utolsó betűjével kezdődik,az mindig utoljára marad.Iskolai szempontból ez nem olyan rossz..
    Titokólakon már csak mosolyogni tudok.. :)
    Koppi jó nyaralást,pancsolást ha víz közelben lennétek!
    Napsütést kérek,meg meleget, itt reccketek a takaró alatt, mondjuk reggel bokáig küzdöttem a sárral, magyarul dagasztottam,tisztán felvett ruhában.Felszedtem a borsó felét, másik felét feladtam,győzött a jól felázott fekete főd..

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Tizenötből lett egy Kacsacsőrű is,..na hol,...ahol már kettő volt,..három farmon három van de egy helyen.
    Lett kakas,egér,ilyen olyan sárga,galamb,vakond,mosó masa mosodálya,..ja az egy könyv!Mosómedve.
    A tizenöt pörgetésből nem is tudom mi lett!Biztos nem lényeges.

A leglényegesebb,..szemtől-szembe voltunk Tihamérral!

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az utolsó sor igaz, szemeztünk egymással. Röpke csevely volt, még ötven percig sem tartott. De a háromnegyed órát meghaladta. :p
    Elolvastam (majdnem végig) az az új eventet. Az elejét értettem, de mikor elkezdődött a horgászat ismertetése, akkor kezdtem elveszteni a fonalat. Némi horgászati előtanulmányokat szereztem eddig is, de mint kiderült, semmit nem ér. Itt teljesen más módszerek vannak, lesznek. No mindegy, majd végigolvasom rendesen is. Türelmem sem volt hozzá.
    Itt és most nincs hűvös. Az erkély ajtaja reggel óta tárva teljesen. Feleségemet sem zavarja, pedig ő is meleget szereti. Süt a nap, 25 fok van. Hat óra előtt. Az nem oly rossz. :)
    A Skype-hoz csak annyit fűzök hozzá, hogy nem véletlenül morognak a kormányok, mert itt ingyenesen lehet beszélni, mindenféle adók nélkül. Rendes mennyiségű plusztól esnek el, de amíg lehet, én biztosan kihasználom. Ráadásul, ha van videokamera (pár ezer forintból megúszható), akkor még azt is látom, akivel beszélek. Az sem utolsó dolog.

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Gratula a csőrös kacsához! Nálam még érnek, mert kora délután tettem ki őket, amikor hazaértem.
    Kopi, feltétlen vigyed a pecabotodat is, mert szükség lesz rá! Az eventben az lesz a jó, hogy nincs gaz, azt termel az ember amit akar. Állatoknak is kinn a helyük, de ami terményt ad, azt gyorsan a süllyesztőbe! Szerencsén múlik majd, hogy mit halászunk össze. Úgy értelmezem, hogy ez egy olyan event lesz, amit addig csinálsz, míg akarsz, ill. a felhősor összejövetele után is csinálható, mert ajándékot továbbra is ad, ha van hozzá kukacod xDés a malom is dolgozik.
    No majd kiderül, lényeg termelni kell, gyűjteni a felröpiket, malmot indítani és pecázni. Megnéztem van 1385 gépalkatrészem. Hajrá az aranypisztrángért!- abból ha egy sikerül, akkor már a felhősort birtokolhatjuk, csak a rávalókat kell összepecázni. A többi ajándék már bónusz. A felhősort ha összehozom, akkor több, mint 7000 Tp és több, mint 16 ezer BTP üti a markom. Jó lesz ez, csak csinálni kell.:):)

Kotkodán beértek a titkok: Hal piros, Szamár narancs, kakas, tehenészet sárga és hód.Kacsacsőrű sehol!

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gépalkatrész 1507 db van. Hasonló mennyiség, mint nálad. Kukacot a trágyadomb körül, kertben vagy vízparton szoktam keresgélni, most majd máshol kell. Kertemből nem szívesen vittem el, mert annak ott nagyon jó helye van és még jót is tesz a földdel. Majd meglátom, mi lesz. Az nem baj, ha nincs eventes gaz. :)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Gépalkatrész 1226-1085-1095 ennyi talán elég lesz.
    Akkor úgy néz ki hogy a terményes ólak helyett simát kellene kirakni?

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A terményes ólak nem vesznek részt az eventben, így sok hasznukat nem veszed most.

Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Nálam most csak fák és ólak vannak, tehát termőföldnek kell felszabadítani helyet. Terményes ólak helye kevés, így ólakat is rakok majd ki.Bizony nem baj, hogy nincs eventes gaz! Sőt!
    Titokból egy árva kacsacsőrű sem lett. Piros ól lett több, egy kivi ami olyan farmon van, hogy tápot még nem tudok előállítani. A titok, már nem titok.

Nos, sehol senki?
    Jó éjt, aludjatok jól!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Valaki azért (már) itt van. De ahogy nézem, rajtam kívül nem sokan dolgozgatnak ilyenkor.
    Én mindig tudtam, hogy aranyos gyerek vagyok, de most már a BP is elismeri. Ennek örülök! :) Papírom van róla. Ha nem is igazi papír, de elektronikusan bizonyítható, hogy igen, ÉN aranyos vagyok. Még Gobio55 is az lett. Beeezony! Csak tessék kinyitni a mai napi kókusz után a heti jutalomládát/meglepetésdobozt!
    Ma megint piacozás, holnap meg ünnepi ebéd készítése. A mai kaja gyors lesz, mert kacsamájat sütök, hozzá főtt pityóka. A levest még nem tudom, de valami egyszerűt készítek. Kovászos uborka van. Ilyenkor elkezdem és úgy szeptember végéig folyamatos az ellátás. Szereti mindenki. Azt követően meg egyéb savanyúságok következnek. De a nyár az nálunk kovászos. Meg sokszor lecsós. Cukkinis lecsó az igazi. Kockára vágott szalonnával indítani, kissé csípősen, mert valami "rendes" íze is legyen már. Legyen legyen. Legyen szép napotok! És mindenkinek bearanyozott!

Fatther kedveli ezt.
  13. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napot!
    Jöttem, eléggé megküzdve a bejutásért, de nem adtam fel! cirka fél órába telt mire 'megérkezett' a kezdőlap,addig a kerge birkák rohangáltak, igaz felőlemm..addig reggelit készítettem.
    Szerintem a másik böngészőn..másik farmmal, már a napramorgók kerengenek, eddig ott is csak a roham brigád.
    Kiírást ezért még nem láttam, de ha ennyire bonyolult rá se nézek. Azt se tudom mikortól lesz, elég egyenlőre,hogy bejutottam!

Fatther, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Arattam, vetettem és átrendeztem a farmom. Az állatok és a fák egy részét bepakoltam a pajtába, mert szántóm nem volt. Most lett. kell a gilisztáknak. Most volt rá időm, most rendezgettem. Még némi változtatás lesz, de az majd menet közben fog megtörténni.
    Ebédem van, vacsorát és a holnapi ebédet készítem és tésztát sütök. Miután süt a nap a terasz és a kert rendbetétele is napirendi pont.
    Ildikó, nem olyan bonyolult, csak első olvasatra. Hajrá, ki ne hagyd!
    Jó munkát kedves Gazdák! :)

Fatther, Tündi1001 és aranymálinkó kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Reggel 5 kor már olvastam Tihamér bejelentkező írását, majd elfelejtettem rá válaszolni...Kiléptem.
    Nem eventkedek...nyaralni fogok...a pecázás egyébként sem tartozik a kedvenc sportjaim közé.
    Melegszik az időnk, hatott a dunántúliak varázslása. :)

Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  16. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Koppi azért bélelt bermudát,és paraplét vigyél a bekecs mellé,sajna jövőhét végére megent érkezik a zápor,és némi lehűlés

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ma reggel, na jó, hajnalban, meg most is gyors volt a Gizim. Szerencsére könnyű volt bejutnom. Igaz, minden reggel takarítással kezdem a napot. De sokszor az sem segít.
    Az event nem annyira macerás, majd nekiállok, kirakok egynéhány ólacskát. Most csak 8 van kint a tisztáson. Aminek viszont örülök, hogy ritka kivételtől eltekintve minden állatnak legkevesebb 100 adag táp áll bent a pajtában. Én azt szereterem, ha a pajtában van minden jókora adaggal. Növény, állat, táp és termékek. Abból ha kell könnyen beadhatok, eladhatok. Pénzre (csak itt!!!) nincs igazán akkora szükségem, hiszen 14 millió felett van a kassza tartalma. Gobio55-nél is 5 milla felett.
    Ebédre eldöntött tény, hogy a levesbe csirkemájból lesz a gombóc, mint betét. Akkor már csak az "alaplé" kell. A többi már tegnap meg volt tervezve.
    Nagyon setét van, nap elbújt. Bármikor lehet eső, ezért csak óvatosan szabad felpillantani az égre. Mert ha valaki netán szúrós tekintetet vet rá, hát teljesen elanyátlanodik és nekiáll pityeregni. Rosszabb esetben zokogni.
    Szép napot mindenkinek!
    Utóirat: Koppi korán kelt, de ha készülődik útra, akkor nem véletlen. Fél ötkor láttam a gépét bekapcsolódni a netre. Ja kérem, aki nálam a Skype-n comcéd, annak minden ki és belépését szemmel tudom követni! :p

Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Vigyázó, őrző, figyelő szemek! Semmi titkolózás, Tihamér mindent lát!
    Szerintem több állatot tegyél ki, mert szükség lesz a csalitollra és azt csak az állatok aratása után kapod.
    Hány titokfát vettetek?
    Kopi, majd megint későn jön rá, hogy pecázni nyaralás közben is lehet.
    Megyek, vár a konyha. :(

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha Koppi nem akar pecázni, hát akkor inkább horgásszon! Az jó dolog, megnyugtatja az idegeket. Ámbár ha egy ravaszabb, óvatosabb potyka módszeresen leszopja a horog végén lévő finomságot és a horgász csak üresbe vág, akkor az nem mindig megnyugtató. Emlékeim szerint. Meg ha a pontynak bedobott csalit a kis keszeget birizgálják. Az ember csak lesi, lesi, hogy kapás vagy csak kis halak. Á! Keszegek. Biztos. Aztán némi birizgálás után a kapásjelző szépen felemelkedik a botig. De a horgász nem figyel oda, mert az ponty nem eszik, csak a keszegek idegesítik. A szomszéd megjegyzésére, miszerint ő azért már bevágott volna, felriad, odakap, keményen bevág, de addigra a kapásjelző éppen lotottyan a nagy semmibe. A hal meg jót röhög bent a vízben. Hát igen. ...
    Főzés folyik, csak beugrottam gyorsan aratni, mert a hosszúérésűek beértek. Na pá!
    Tihamér szeme sem lát mindent, csak azt, ha az illető csatlakozik a netre vagy kilép. Mert NEKI így van beállítva a társalkodóprogramja.

Utoljára szerkesztett: 27.6.15
  20. Tündi1001

Sziasztok!
    Olyan 4-6 titokfát tudnánk venni de nem vettünk egyet sem.
    Fő farm meg a szédült fele az szántó,fa az van kint bőven,még a terményes ólakat kell kicserélni,nem sok van kint.
    És a bahamára majd kirakjuk még a bent lévő simákat.
    Kókusz kinyitva.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.