Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Végre jó az idő, szinte el sem hiszem, már majd egy hete nem láttuk a napot. Szaladok, én is csak egy gyors aratás erejéig léptem be, meg akkor már a fórumba is bekukkantottam. Irány a konyha!

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ebédnek már régen vége. A szundiból is felébredtem. Hideg nincs, 24-25 fok. Eső sincs, de kérdés meddig. Ha a szupertápkeverés leáll, nekiállok a kacsacsőrű tápjának is. Most 10 van, de több nem, mert ha nincs kinek adni, akkor minek álljon a pajta sarkában az a hami. De ha már hajlandó volt idejönni hozzám, hát ellátom tisztességgel. Fura szerzet ez a kacsacsőrű. Majdnem csőre van, tojást tojik, a kicsinyét tejjel eteti, de emlője az nincs. Mégis emlősállat. Teljes képtelenség. Ez olyan állat, amilyen nincs is! :D

Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szerény ebéd letudva,még van gesztenyével töltött karaj de Tündi mást akart enni.

Ezt,..

Ua:
    Kacsacsőrű az még elmegy mert annak tudunk tápot keverni,..de a kivinek nem sokan tudnak.

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

VAN kivifészkem, de babért nem tudok honnan szerezni. Ahhoz kellene a 95-s szint. Én meg a 89-n rostokolok. Ha azt számolom, mennyi TP kell, akkor jó esetben az évtized végén lehet termelésbe állítani a madaramat. Addig meg ott csücsül a pajta félhomályában. Vagy ha kiteszem a földre, halálnak halálával hal. (Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk. Isa por es homou vogymuk. ... hȧlálnek hȧláláȧl holsz. ...) Az meg nem tenne jót az egészségének.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Kedves Csacska,most se látom,pedig oly szépen indult a mai nap-sütéssel. Takaró alatt didergek,olyan hideg ez a 20 fok idebent.
    Skype van ha még él a cím,nem vagyok bejelentkezve, nem szeretem használni,sose szerettem,csak az első 3 nap volt újdonság.

Lajos, a süti,valamilyen kevert lekvárral a tetején?
    Bocsi,de úgy néz ki, kinagyítva mint a bőrrák. Elnézést kérek,de komolyan, gyanítom szilvalekvár, mintha az viselkedne ilyenformán sütéskor..

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Lajos, én is szívesen megkóstolnám! Egytojásos tortát csináltam, most puhul. Hétfőre is tartalékolok belőle, mert "buli" lesz, ami az édességet illeti, az batyus.
    Ildikó, már itt sem süt, de nincs hideg és ugye a sütő is melegített.
    Skype van nekem is, egy kamu névvel vagyok bejelentkezve, most megpróbáltam belépni, de nem ment. Valahogy nem vonz, de megígérem, hogy a valódi nevemmel regisztrálok és bejelöllek Benneteket barátnak, ismerősnek.
    Tihamér küldenék egy kis babért, de nem tudok. Ha elküldenéd a kividet etetném és majd visszaadnám, ha babér terem már Nálad is.

7. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

:)) Szaporulattal mi módon számolsz el? Azokat is visszaküldöd?! ;)

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt már fél órája esik az eső. Hujj de jó! :(
    Kivit megtartom, addig csak aszalódjon. Annyi ilyen-olyan ól van a pajtában, nem is tudom, ki tudnám-e tenni mindet. Megyek és megszámolom. Feleségem jelenleg kétféle tekercset csinál. Egy hagyományosat őrölt kekszből, a másik meg kőbaltásnak való kókuszos tekercs. Abban semmi lisztből készült nincs. (Olyan is!!! Csupa kilokalória.) Délelőtt egy rendes süteményt is sütött. Kakaós tortaszeletkék. Azt még én is szeretem. De csak lekvárral, semmi vajas krém nem kell bele. :) Fiam hozott egy flaska bort magával, mikor beállított. Még ilyen bort nem ittunk. Most igen. Iható volt, kevés még maradt estére is. Fantázianeve is van: Vadóc. Hát ami azt illeti, az íze tényleg vadóc. De a lényeg, iható.
    Megszámoltam az ólakat. Fejlesztetteket nem. Bahamán összesen 20 van. A mezei földekhez meg 152 db. Azért ez is mennyiség, még ha nem is sok. :)

Utoljára szerkesztett: 27.6.15
    Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Kukorica málé!
    Veszek kivi tápot és annyi kivit eladok hogy fedezze,csak így boldogulok.
    Régebben volt játékba a babér és valamennyi volt belőle.

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

300 babérom van, de azért az kevés. Valahonnan van, de hogy honnan?
    Eső abbamaradt, de jó idő továbbra sincs. De holnap még kutyább idő jön.
    Koppi gondolom már rég nincs otthon. Most egy darabig hiányolhatjuk.
    Mindjárt nekiállok a kacsacsőrű tápjának. Először csak pár darabot, aztán 100-t indítok. Lejárt a szupertáp ideje.

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Tündi1001

A babér volt már játékba többet termeltél és ezért van.

Mikor lesz ez a rendes farmon?http://kepfeltoltes.hu/150627/220_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utoljára szerkesztett: 27.6.15
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

A kivi szaporulattal el lettem volna, vissza is küldhettem volna, de nem adja Tihamér, így nem kell rágódni, hogy hogyan legyen. Itt is megmutatkozott a jó szívem, de nem kér a segítségemből a gazdatárs, inkább aszalja szegény madarat.
    Lajos, ügyesen csinálod! - és gratulálok!

Kopi, jó utat, érezzétek jól magatokat! :)

Jó éjt, aludjatok jól!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mert én egy irigy alak vagyok! Nem adom a madaramat! Ha lenne 3, akkor 1 jószágot odaadnék. De mivel ennél kevesebb a létszám, nem osztogatok. Azt mondják, párosan szép az élet. De szegénykém egyedül árválkodik. Ha lenne párja és még előkerülne további alak, hogy a családi béke ne bomoljon meg, a "felesleget" lepasszolnám. Jobb a békesség! De addig, míg a kellő létszám nem biztosított, mereven elzárkózok az adományozástól.
    Ha valaki úgy gondolja, hogy 100000 - azaz egyszázezer - TP jól jönne neki ajándékként, akkor bontsa ki a mai napra rendelt kókuszt. Én feltörtem kalapáccsal. Aztán csak kapkodhattam a szétguruló pontokat. Még segítség sem akadt, mert mindenki alszik. Megyek, bezsákolom a nyereményt. Jól jön a többi mellett ez a "kis" bónusz. :D
    Jó reggelt mindenkinek!

Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Azért nem mindenki...:)
    A mai napi begyüjtés megtörtént....
    Lassan összepakolom a gépet és útra kelünk...
    De előtte fáradságos munkával kókuszokat törögetek..:)
    Sziasztok !

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó utat, kellemes nyaralást! És sok finom, hideg sört!
    Itt hajnalban esett egy kicsit. Megyek ki a konyhába. Vár a munka. :)

Tündi1001, Hattyú3 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt olvashatsz erről:
    * A kivimadártáphoz szükséges babérlevél a 95-ös farmszinttől vethető.
    Azoknak a farmereknek, akiknek a régi eventből maradt néhány darab a pajtájukban (a növényt az event végén nem váltották be, játékban maradt), a malomban a tápkeverés lehetséges. Amikor azonban az elfogy, akkor nem tudnak vásárolni újabb babérleveleket sem a gazdaboltban, sem a piacon.
    Számukra a kivitáp vásárlás lehetséges a piacon a 95 szint eléréséig.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm a tájékoztatást. Azt már tudjuk, hogy nekem évekig nem lesz lehetőségem kivitáphoz szükséges babér termelésére. Azért is próbálták "kölcsönkérni" olyan farmgazdák, akiknek már elég magas szintű a birtokuk. De én bizony irigy vagyok ilyenkor. :)
    Megint szemetel az eső. Igazából nem esik, csak úgy pityereg néha a felhő. Meg nyomja valaki vagy valami a fejemet tarkóban. Tegnap is éreztem reggeltől estig. Nem szívesen szedek be bogyót, de este kellett egy tabletta. (Jobb lenne helyette egy tablet!) Éjjel nem szeretek felébredni arra, hogy buksim fáj.
    Legyen szép napotok!

Hattyú3 és aranymálinkó kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jól van na, én csak segíteni akartam! Kiforgatják korán reggel a szavaimat. :mad:Most aztán az a következménye, hogy tápot sem küldök a madaradnak! Mert irigy vagyok. (a z más kérdés, hogy nem is lehetne...)
    Ildikó, mi a mai programod,
    Kopi, jó utat és jó időt!!
    Megyek dolgozni, mert nincs ebéd, csak a leves van kész, ami zöldbab.

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kérem szépen én senkit nem nevesítettem, sőt, többesszámban írtam. De a kivimet nem adom, mert végső soron meg is lehet tölteni és megsütni, mint a gesztenyével töltött pulykát. Az is remek étek. Ha viszont az íze olyan lesz, mint a kivifa termésének, akkor több nem is kell belőle.
    Ebédnek vége, ajándékok csereberéje megtörtént. Gyerekek lassan készülődnek elpakolni amit a feleségem szerint el kellene vinniük. De az a helyzet, hogy mindegyik sokallja a feleségem által odatett mennyiséget. Aztán megy az alkudozás.
    - De anya! Tudod, hogy... Áááá! Ennyit mikorra tudnánk elpusztítani??? stb stb.
    - Ne mond már fiam, hogy ilyen kicsi mennyiséggel nem tudtok megbirkózni! És tudod, hogy apád nem is szereti ezeket. Na csak még ezt a keveset! (Ezek meg a viszontválaszok.) :)
    A főföldön meg a tisztáson csak a Zólak vannak most. A szédültet meghagytam veteménynek. Oda is lehetne, mert van mit, de kell a felreppenő a gazokból is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.