Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Hééé! Hoooorgászoook! Héébresztőőőő! Harapnak a halak! (Már ha van csali! :))
    Na, nagy tolongás ma reggel sincs a vízparton, pedig már a szememet vakítja a Nap.
    Akkor elmegyek én is, nem zavarom a halaimat.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, napsütéses szép napot és jó fogást a halakból minden Gazdának
    ![​IMG] Tihamér, ma a Te névnapod ünnepe van, így kívánok Neked minden szépet és jót a mai napra!
    No és e szép napon még 3x annyi halat, mint tegnap volt! A halak csendben vannak, neved jelentése is a csendet szerető, így jár a sok hal!:)

Fatther kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm! De halak nem mászkálnak errefelé. Saaajnos. Viszont a Nap süt ezerrel. Ma kicsi Gyöngyömmel kigurulunk vagy kiballagunk a temetőbe locsolni az ott lévő virágokat. Ott is száraz a föld. Nyolc körül tervezte az indulást, mert akkorra a virágboltok is nyitva lesznek. Akar kivinni valami vágott gazt, de ez még csak elképzelés. Aztán majd kiderül. Hazafelé meg kedvenc elfoglaltsága következik, boltozás. Azt már nem szeretem, de néha el kell viselnem. Feláldozom magam. :p

Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tihamér.....Boldog névnapot kivánok!
    Ezenkivül sok-sok nagy halat a horogra!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek, szervusztok.

Boldog névnapot az ünnepeltnek és görbüljön az a pecabot;)
    Nem szeretnék elkeseríteni senkit sem, de - tapasztalataim szerint - csali ide, csali oda már a bedobás pillanatában eldől, mit fogok kapni, függetlenül attól, hogy a pulzáló kör mennyire fedi a másikat vagy sem. További negatív tapasztalatom az is: teljesen mindegy, hogy milyen napszakban horgásztam, pedig az éjszakai horgászatok - felénk - sikeresebbek szoktak lenni, a szolunáris naptár előrejelzésétől függetlenül IS.xD;)

Kamu

Móricka először ment iskolába.
    Amikor hazaért anyukája megkérdezte tőle:
    - Na milyen a suli?
    - Hazugság az egész! A terem ajtajára az van ki írva, hogy első osztály, odabent meg minden fapados.

Külföldi "pecás"

- Hogy hívják az ukrán horgászt?
    - ???
    - Nedumáj Pontienko.

Nagyképűség

- Mi az abszolút nagyképűség?
    - ???
    - Amikor egy giliszta azt mondja, hogy horgászni megy.

Sikeres pecázást és mosolygós szép napot kívánok!

6. Csacskamacska

Fatthet, én is megfigyeltem, hogy tök mindegy, hogy fedi, nem fedi a két kör egymást, olyan halat fogunk, amit a rendszer dob. Számtalanszor pont fedik egymást a körök, erre kapom a legkisebb halat. Kissé el vagyok kámpicsorodva, mert hiába van felhősorom, ha kitehetőm nem lesz hozzá.
    A viccek klasszak! :)

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Igen,..teljesen mindegy fedi vagy sem a körök egymást.149-en már van 2Jóbarátok,...azt hittem azokból is egyet lehet nyerni,. egyik már ki lesz téve hoz valami tp-t.

Boldog névnapot az ünnepeltnek!

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egyetértek az előttem szólókkal. Én sem találtam különbséget a szuper és normál csalik között. Az meg tény, hogy függetlenül a körök fedésétől, azt fogok, amit a rnd-generátor kidob. (random/véletlen) Azaz, nem attól függ, hogy milyen a pecás reflexe. Az éjjeli pecázást MOST nem próbáltam. Régebben a való életben igen. De az már negyedszázada volt.
    Gratulációkat mindenkinek köszönöm. :)

Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Sziasztok!

...csak ezért ugrottam fel, sietek.

Tihamér sok boldog névnapot!
    [​IMG] ..amilyen meleg ma várható.

10. Csacskamacska

Nekem pedig nagyon kellene, no, jó nagyon szeretném ezt a felhősort megszerezni! Sajna pecázásom eredménye mindig más, mint a kitehetők valamelyike.
    Ildikó, hova ez a nagy rohanás? Csak lassan, mert nem tesz jót az egészségednek!
    Mosógép mos, terasz letakarítva, mert odateregetek, nap süt, délután már vasalhatok is. Ebédem van, főzni nem kell! :)

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Innen is szervusztok!

Csacska, szokásos dolgok,annyi különbséggel,hogy a függönyöket lekapkodtam,és átfrissítette Lojzi, csak míg dolgozott mosómasa addig itt a gép mellett elpiszmogtam az időt, és gyorsan befejeztem kint amit eleve akartam, no azért,mert még főzni kellett,meg holnap is kelleni fog.
    Azt hittem ha másodjára kifogjuk az aranyhalat akkor,hűű,de nem tudom mit kapunk.. abban reménykedtem csak,hogy itt nem felhősor lesz az ajándék. Nem az lett.

Miért van piros X áthúzva az ikon,mikor bannerem hivatalosan Arianától van?

12. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Hát igazi peches pecás vagyok, közben eszembe jutott,hogy a.málinkónak már megvan a felhősora,ott kifogott aranyhal 250000TP-t ért. Ezen nem volt f.sor,de már ez is múltidő, másik aranyfogás 8 kacsakata turbót ért, így nem tudom van-e valami haszna a pecának,legalább a pajta tele lesz állatokkal,úgy sincs még meg a Legenda az öreg Tölgyön.

13. Csacskamacska

Bízni kell!! Volt egy szerencsés sorozatom és most mindkét nagy farmomon ott csücsül a felhősoron 2-2 kütyü. De vajon mennyit várok a harmadikra?? Most kiabáltam el a szerencsémet? No, juszt sem adom fel!

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Áááááá! Ez nem az én napom! Ez szívatás kérem! Most voltam horgászni. 2 szuper és 15 normális csali. Ami jött:
    5 titkos fa, 12 ezer TP, 2 XL barkács, 250 ezer TP, 30 ezer BTP, 6 ezer CSP, 60 ezer TP. Szép, szép, de kitehető a felhősorra az NINCS.
    Most számolok magamban, mert gondolni olyan csúnyákat gondolok, hogy na! Kimondani nem szabad, mert a Gizi megsértődik. (Mellékesen, az utóbbi napokban velem szemben nagyon készséges.) Ha meg leírnám, örökre kitiltanának a fórumról. Szóval .... meg .... meg főként ...!!!

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

A Legjobb barátok,..egyik már kint van a kincsesesen mert 2 volt bahama tp ad.
    Összességében nem tudom már hogy mi volt.Nembaj csak jöjjön!

Fatther, Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Milyen igazad van Lajos! Csak jöjjön! Tihamér nyugi, nem mérgelődni, mert árt a szépségednek! Kaptál egy csomó Tp-t, megy csp-t. Gazdagodtál. Majd jön egy olyan széria, amikor a kütyük jönnek, csak ki kell várni!
    Már azt sem tudom, hogy mit csináljak, elfogyott a giliszta, így reggel állatok egy része be a pajtába és most növényt termelek, de most meg azt látom, hogy a tollakból van kevés. Éjszakára csökkentem a szántót, növelem az állatok óljainak számát. Mit cirkuszolok itt, hogy jó legyen! Ráadásul már csak két napom van, mert utána egy hétre elutazom kipihenni az év fáradalmait. Hogy lesz ebből felhősor?
    Kopinak szerintem nincs szüksége az atlétára.:)

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha a Szaharába ment, akkor nem. De ha Grönlandon nyaral, akkor ott azért elkel egy melegebb alsó is. :p
    Nekem a szédültön csak növények vannak, (szegfű) a trópus nagyobbik felén is növények. A főfarmon meg az erdei tisztáson pedig ólak. Aztán minden farmon körös-körül meg fák. Nem idegelem magam, hogy miből mennyi jön. Ha aratok, ekkor az egyik, ha meg ganézok, akkor a másik. Gépalkatrész meg van. Ameddig van. Valamennyi jön hozzá az event során is.
    De akkor is bosszant, hogy a végén nem lesz teli felhősorom. :mad:

Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Olvasom, hogy továbbra sem jönnek a kütyük....én jelenleg csak gyüjtök!
    Annyi csalódás volt már, hogy félek horgászni.
    De..... a mélyből csak emelkedés jöhet!:p:cry:
    A farm-területeken csak állatok vannak kint....holnapig....aztán váltok szántóra.
    Utána mi lesz.....azt még nem tudom....valszeg......Horgászok!

19. Csacskamacska

Kopi az országunk déli részén van és ott is meleg van, mint itt.
    Tudod, nekem az lesz a bosszantó, ha az az egy nem jön, mert akkor a kettővel sem megyek semmire.
    Már eldöntöttem éjjelre állatok mennek a főfarmra, a szédültön fák, szántó van most, de ott is ólak voltak. Nem rossz ötlet az sem, hogy egy darabig állatok, utána szántó, csak nekem az vele a bajom, hogy akkor nem tudnék horgászni. A kíváncsiság, meg női tulajdonság. :) A férfiak is azok, csak ők nem vallják be.;)

Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Éppen a napokban az itteni teendőm alkalmával, és azt hiszem pontosan Nálad fedeztem fel én is ezt a jelenséget, aztán ahogy az egyik ismertető frissítésén dolgoztam az Enciklopédiában, ott is tapasztaltam egy abban szereplő képpel is ugyanezt. Ott sem jelent meg ugyanis a kép maga, hanem a piros "X"-el áthúzott ikon volt helyette. (szerkesztésre megnyitva egyébként a kép megjelenik).

Egyelőre még keressük erre a kérdésre a logikus magyarázatot, azonban egészen nyugodt lehetsz abban a tekintetben, hogy nem "büntetésből" vagy bármi ezzel kapcsolatos okból nem jelenik meg. Vagy az adott képfeltöltő oldallal van egy kis zűr, vagy a böngészőkkel..
    Mint mondtam, egyelőre még ebben a kérdésben nem találtuk meg a kielégítő válaszokat. :) Amit esetleg megpróbálhatsz, hogy megnyitod az aláírásodat szerkesztésre, ha szerencséd van akkor onnan le tudod menteni a képet, és felteheted egy másik képfeltöltőre, talán úgy megjelenik majd. Ugyanakkor felhívom a figyelmedet, hogy nem tudni, ez segít-e majd, csak egy lehetőség. :)

Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.