Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Meleg? Hát ami azt illeti ... szerintem túl sok, feleségem szerint meg pont jó. A tényleges hőmérséklet jelenleg - csak most, csak neked - 30 fok árnyékban. Én nem vagyok afrikai bennszülött, nekem sok. Én lenni fehér ember. Na jó, hát patás állat. (Ha a védőréteget is nézem, akkor akár rozmár vagy bálna, de egyike sem trópusi, hanem normális hőmérsékletű helyről származó állat.)
    Ma már nem pecázok. Gobio55 sem fog, mert mérges ő is. Csacskának kell hajráznia, ha akar teljes felhősort. Én most Pesszimista Pista vagyok.
    Hogy mennyi gond van a bannerekkel. Koppi varázskockáját sem látom mostanság. (Rubik cubic.)
    Jó horgászatot! Aki szereti, annak meg jó melegedést.!

Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Köszönöm!
    Már gondolkodtam rajta, de a megvalósításig még nem jutottam el.
    A kép le van mentve, igen szerkesztésre megnyitva megjelenik a banner.

Csacska idén is délre, messzi-messzire mégy nyaralni? Szerintem váltjátok egymás Koppival,te elmész,ők megérkeznek.. Ha szükség van segítségre a távollét alatt, tudod..

Gyanús nekem ez a fantasztikus hal, 3 csaliból,kettő arany fogás legyen. Megkaptam az első kütyüt,pocsolyaszörny..
    Ezen merengtem már,hogy egyik nap csak az állatok legyenek kint,másik nap,meg termőföld.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom, mit is mondjak! Neeem vagyok mérges....cseppetsem!
    Most arattam le kb. 60 db 16 órás állatokat.....és adott 10 db tollat!
    A másik részt most fogom leszedni....ezt lehet, hogy kézzel fogom....hátha
    szerencsésebb lesz!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Barátom Gazdatársam, Tihamér !
    Kívánok Neked sok sok boldog névnapot !

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi is bekukkantott, lám csak eszébe jutottak az itthon lévők, vagyis Tihamér, mert csak Őt köszöntötte. No annyi baj legyen.
    Igen Ildikó, messze megyek és délre, de csak egy hétre, míg Kopiék 2 hétig pihennek. Meleg lesz, de víz mellett, illetve benne jobban el lehet viselni a meleget. Kalapot viszek, nem akarok napszúrást kapni.
    Még egy kütyüm hiányzik, meg kell szereznem a következő 2 napban. A szántó egy részét átalakítottam, most állatok legelésznek rajta. Ahogy olvasom Zsozsót, nem sok tollra számíthatok. Hmm. Kár.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

A tollak is véletlenszerűen jönnek. Arra alapozni, hogy a magasabb ólak többet adnak, lehet de nem biztos, hogy igaz is. Eléggé összevissza adja a röpködőket, mint máskor is. Szóval, bízzunk és ne keseredjünk el. Hátha!
    Csacska messze megy és délre. Hm! A déli sark is délre van és messze is. De ott most éppen tél van. Ott nem fürödnék. A Kongó mellett viszont szintén nyár van, mint mindig. Meleg, sok, naaaagyon sok víz. Meg krokodilok is. Szóval ott se szívesen vetném magamat a habokba. Köztes megoldást kell keresni, ahol még meleg van, de nincsenek viziszörnyek, van normális ellátás, nem csak a szúnyogok, cece-legyek, meg a sokféle mérges, harapós izék. Madárpók, skorpió, kobra, zöld vagy fekete mamba egyebek. Legyen finom, hideg sör, fröccs, hölgyeknek esetleg valamilyen coctail. Most nem ruhára gondoltam, hanem hűtött italra. :)
    Pecázás szigorúan csak holnap. Ma már csak pihenés következik.
    Holnap ismét tiszteletem teszem. Addig meg jó éjt!

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

A Kotkodán kész a felhősorom!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):) De itt vajon kipecázom a hiányzó egy kütyüt???

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Gratulálok! Ügyesen csináltad.

9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Van ahol már több kütyü kint van a kincsesen,ezen a farmon még egy sincs,se kint se bent.

Csacska,..tudják hogy hamarosan mész nyaralni,ezért hozzád jobbak a halak,..meg nem a botot dobtad.

Van úgy hogy 6 ól ad egy tollat,de van ez fordítva is,..na azért nem úgy hogy 1ól 6 toll.

Fatther, zsozso577, aranymálinkó és 2 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Kell még izgulnom, hogy az az egy összejöjjön, de bizakodó vagyok.
    Jó éjt, aludjatok jól!:)

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Csacska ügyes, látszik, hogy veterán horgász, a Nagy Ho-Ho-Ho kitüntetés birtokosa! Gratulálok!
    Bár az ólaknál kiganéztam, de a földek meg a fák csak később fognak termőre fordulni, ennek következtében a csaligyártás is elhúzódik. Aztán megújult erővel és bizakodással belevetem magam a halacskák becserkészésébe. Hátha kifogom a három kívánságot adó Fő-Fő halat! :p
    De miért is aludjak még? Én már kialudtam magam. Megyek, megköszörülöm a horgok hegyét, rendesen beakadjanak bevágáskor.

12. Hölgy-világ

Jó reggelt!
    Tegnap késő délutántól akadozott,majd estére meg is szűnt az internetkapcsolat,így nem erőltettem.
    Ma viszont leszedtem az állatok többségét és termőföldet raktam ki, fordítva mint Csacska,farmjaimon mintha kukucok lennének ritkábbak, lehet elmentek ők is délebbre, nagy a macera,vagy tollasbálba.. Kevéske normál csalit tudtam gyártani.
    Gratula Kotkodán-Csacskának!

13. Csacskamacska

Jóóóóóóóóóó regggelt!!!! - kukorékolt valamikor a kakas. A megszokott időben kinyílik a szemem, pedig az este igen későn feküdtem le. Arattam, vetettem, állatokat elláttam és pecáztam. A nagy pecások tudják, hogy reggel jobb a kapás, nos ezt tapasztaltam. CSacskán is kész a felhősor!!:):):):):)- de kipecáztam még 2 másik kütyüt is, tehát ma reggel 3 kütyü lett a pecázásom eredménye, így aztán összepakoltam és befejeztem a halfogást. Micsoda szerencse egy kocapecásnak! xD:):p:oops:
    No, kedveseim, csak türelem, kitartás, remény és beúszik mindenki kukacára a kívánt kütyü!:)

Menjetek moziba ebbe a melegben! Van vetítés!!

Legyen szép napotok! :)

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
    Fatther, zsozso577, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  14. Hölgy-világ

Gratulálok,Kocapecás! Most is szupertápot, BTP, TP-t értek a halaim.
    Moziban klassz, üdítő clip forog, csak nem tudom hányszor nézzem meg,hogy pontot érjen!

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Nem tudom mi a gond, nekem adott pontot és utána másik "mozi" is volt, csak kattintgatni kellett. Késő este és ma reggel is volt, most nincs.
    Köszönöm! Ilyenek a véletlenek.

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Lanyhult a lelkesedés,tp csp meg ilyenek,..vagy rossz után jön a jó?
    Gratula csacska,..tudják hogy nyaralni mész.
    Ezen a farmon egy kütyü sincs!
    Mozi volt van,..de már csak 1 pontokat ad.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggel moziztam én is. Most pecáztam, de kitehető az egy szál se. Még egy sincs sehol. Pénz, tp, titkosak igen. Ez van. :(

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Pecázás újfent. Jött negyedmillió CSP, negyedmillió TP, titkos izék és az első Legjobb Barát. Őt kiraktam a magaslati helyre. :)

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Nem feladni! Bízni, hogy juszt is kipecázom! Drukkolok Nektek! Kopi mondaná, hogy miben matattam, hogy ilyen szerencsém volt.
    Vásároltam, most még anyához megyek, majd jövök, pá!

20. Hölgy-világ

Kezdődik itt is, kaptam 5 titokfát.

Fatther, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.