Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Tessék örülni a kicsinek is! A kütyüket meg még ki fogod pecázni! :)
    Nagyon meleg van, bár a szél segít kicsit elviselni. A kocsiban majd megsültem, van ugyan klíma, de nem szereti az arcüregem.

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na ugye! Hát ezért nem jó a túl meleg. Már ami a 25 fok felettit illeti. Mindig mondtam! Én se szeretem. De a huzatot meg kimondottam utálom. Este a feleségem becsukta az erkélyajtót, viszont a lakás két ellentétes oldalán az ablakokat bukóra állította. Hajnalban fél háromkor arra ébredtem fel, hogy huzatot érzek. De nem halottam és nem láttam, hogy lenne. Gyanakodni kezdtem a szellemi képességeimre, ezért feltápászkodtam az ágyból, felkapcsoltam a kislámpát a Gizinél és láss csodát! A függöny bár kicsit, de mocorgott a huzatban. Hát velem nem fog kitolni, az biztos. Becsuktam a szobában a bukót, a huzat úgy megszűnt, mintha elvágták volna a torkát. Jó volt, de negyed órával később kezdett melegem lenni. Szóval ha nyitva az nem jó, ha csukva az sem jó. Nehéz az én kívánságomat teljesíteni. Pláne a BP-nek. Nem akarja adni a kitehető izéket a felhősorra. Irigyli tőlem! >:(

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Minden végzet nehéz.. moziztam,tv-ben.
    Szeretem mindkettő főszereplő színész játékát, pedig messze nem a korosztályomhoz tartoznak. Lehet ezért jók?!
    Holnap termelem a csalikat, hétvégén jön az én aranykezű csillagom, s mivel úgyis nagy pecás, majd kihalássza nekem a kütyüket.. vagy nem,elvégre két esélyes a dolog.Mobilnetes készségem tovább bolondériázik, elég körülményes a be- ill. kikapcsolási mód.
    Huzatot én se bírom,lehet ez korral jár, előhozza az allergiám,bár inkább a nagyobb széljárást nem díjazom,kicsi - lágy szellőcske lehet.
    21-t ütött már az óra térjetek hát nyugovóra..

4. Csacskamacska

Mozi itt is van, de mire kivárom a végét elalszom Tegnap olyan jó volt, volt egy hosszú, utána meg rövidek. A kis farmjaimon pecázgatok, röpködnek a halak, hol kicsi, hol nagy. Jó az nekem!
    Még van idő, hajrá kész lesz mindenkinek!
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Na kérem, ez a nap jól kezdődött nekem. Kibontottam az utolsó kókuszt, az utolsó heti ládát és az a naaaagy ajándékot. Kaptam 45 ezer BTP-t, 5 titkos izét, amivel még nem tudom mit kell csinálni, - (kibontani? ültetni? tenyésztésbe rakni?) - de majd megoldom valahogy. És végül, de nem utolsó sorban egy felhősort is. Most meg is nézem, mit kell, lehet kitenni rá.
    Kockásra aludtam magam. Pecázás csali hiányában nem lehetséges. Aratás öt óra után a földeken, aztán a fák is beérnek, a trópusi ültetvényt is aratom 4 óra után. Azaz, hat óra után megint lehet hajkurászni a cápákat, cselléket, mindenféle uszonyosokat. (Sellőt nem, mert az asszony leveri a derekamat!)
    Szép napot mindenkinek!
    ---------------
    A felhősor 12 óránként 10 ezer Bahama TP-t ad. Kitenni bármit lehetett a meglévő kütyükből. A titokzatos rakomány meg az ólaknál érhető el. Mégis csak jó hozzám - néha - a BP!!! :D

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
    zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Igen Tihamér, jó ajándékokat kaptunk! Jó a felhősor és napi 2x 10000 Btp-t kapunk érte. érdemes volt bontogatni naponta!
    Még tudnék aludni, de ez a gyilkos munka, aratás, vetés, pecázás, állatok ellátása korán kelti a gazdát. No, meg a megszokás. Volt 19 pecalehetőségem, jött abból minden. 4 ólat kitettem, majd lesz belőle valami.
    Legyen jó napotok!:)

7. Hölgy-világ

'Reggelt!
    Ma önként merülök a mélységekbe, megyek árkot takarítani. Merthogy ugyan tisztítva,nyírva van - oldalán a borostyán-, de valahogy mindig tele szóródik fecnikkel,újsággal,cigicsikkekkel.. vajon honnan! 8) Kérdem én.. azért megfigyeltem..
    A jó magyar nagyon szeret 'kicsi a rakás nagyobbat kíván' közösségi játszani.
    Tehát ha egy kis ficni-fecni elhajítódik, bocsánat kiesik innen-onnan,főleg kézből, ott inkább előbb, mint utóbb, halom lesz, szemétből!
    Az említett helyszínen a füvet,gazt már lenyírtam ollóval,nehogy felébresszem a szomszédokat legszebb álmukból..

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Csacska....gratula a kész felhődhöz.....többiek hajjjraá!.....csalira fel!
    Engem is elkerül a szerencse....most már teljesen tanácstalan vagyok.
    Tegnap elótt este felindulásomban vettem egy kosarat és még FA-t is beáldoztam.
    Igy készitettem 19 prémium és 10 normál csalit!
    Mit is mondjak!?????
    Semmi és........ nesze semmi fogd meg jól.!
    Egy kütyü sem lett! Viszont találkoztam egy furcsasággal, ..... nem adott halat,
    csak szövegbuborékot! Easr azt válaszolta, hogy halat kapunk mindenesetben és
    én is igy vettem le a kiirásból .....kár , hogy utolag nem tudjuk megnézni.
    Azóta teljesen tanácstalan vagyok.....már azt sem tudom, hogy milyen csalit csináljak?
    Ti, hogy horgásztok??? Egymás után gyorsan....vagy vártok egy kicsit a következővel?
    A pulzálásnál is kivártok? Melyik időszak a jobb?
    Lehet segitséget fogok kérni a pecázáshoz?!!!!!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Pecázás véletlen. Ha közel van a két kör egymáshoz, akkor oly mindegy, hogy mit akarsz, mert nem te döntöd el, hanem a gép. Volt nemegyszer, hogy a két kör teljesen fedte egymást és a legkisebb halat kaptam. Aztán meg máskor, mikor nem volt egyben a két kör, de közel egymáshoz, adott aranyhalat. Viszont, ha tényleg messze van a két kör egymástól, akkor nem fog adni semmit, vagy csak kis halacskát. A csali minősége ahogy én láttam, csak a pulzálás lassúságát befolyásolja, az elérhető eredményt nem. De ez csak az ÉN meglátásom, véleményem.

10. Csacskamacska

Csak normál csalit csináltam és nekem is volt olyan , amikor fedte egymást a két kör, de a legkisebb halat fogtam ki. Ma reggel a kis farmokon pecáztam, 15-20 csali volt farmonként. Kaptam mindent, kütyüt is többet. Szerintem szerencse kérdése, de nekem most a Védőangyalom besegített.:):)
    Ildikó, hova mászol már megint? Egyszer lenn, másszor fenn! Saját tapasztalat a szeméttárolás más háza táján. Az utcán egy szép nagy kúszótuja van....hogy az alatt miket nem lehet találni??:mad:

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Macskát például, amely a seregélyekre vadászik. :p
    Melegem van. Én amilyen nagyon "okos" emberke vagyok, most fogok nekiállni a töltött káposztának. Holnap nem biztos, hogy sok időm lesz. Menyem édesanyja kórházba került váratlanul. Fiam jövő héten megint kiküldetésbe megy Stuttgartba. Ma este a feleségem egyeztet a fiatalokkal, azután tudom meg, hogy mi lesz a hétvégi programom. A jövő hetit meg csak majd a jövő héten. (A nők miben egyeznek meg.) Nem oly egyszerű az élet, mint szeretnénk.

aranymálinkó és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Jaj, szegény férfiak! Sajnálnálak Benneteket kicsikét, de most nem érek rá. Meg minek is sajnáljalak Benneteket, mikor olyan remek pasik vagytok, hogy azonnal tudtok a programotokon változtatni, ha a körülmények úgy adódnak, esetleg a feleségek kitalálnak valamit!
    Most megérett 4 ólam: galamb, hód++, egér, sárga kecske. Hmmm, hagyom őket, hátha adnak tollat.

13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Védőangyal nekem is jóóóóó lenne! Hogy hivtad, hogy melléd áll?
    Ma este vagy legkésőbb holnap este muszáj lesz horgásznom....
    vagy a reggel jobb???? Meglátás????

14. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Csacska,hova-hova mászom,keresem az színvonalamat,milyet nem merem kiírni,mert moderálnak. De elég botorság volt a fűnyíróval megvárni a 8 órát.Teli hassal -reggeli-, nagyon melegben -28 fok-, kár volt.. S még melegebbet mondanak holnaptó, jól teszed,hogy most mégy nyaralni. Holnap délután megyünk a strandra, nem lehet máshol kibírni, vagy előveszem a medencét és felfújom.

Zsozso, van aki az éjszakai horgászatra esküszik van aki a hajnalit szereti.
    Megjegyzem, apám mindkét kapitális harcsáját kora hajnalban fogta annak idején.. Itt meg nem szabad annyit filózni rajta, dobd be a csalit,és hadd jöjjön minek jönnie kell. Ezen a farmomon egy darab kütyüt nem kaptam még,pedig napi szinten elpecázom 20-30 csalit. Reggel mindig olyan 15-18 db-al indítok.

Ajándékba kapott titkokat kiraktam,hátha hozna tollat,vagy kukucot.:music:

Fatther, zsozso577, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Zsozsó, én is azt mondom, mint Ildikó, ne filózz, pecázz!
    Ildikó, én is lenyírtam a füvet délelőtt, de nálam félárnyék volt, meg a kert is kicsi, így kibírtam simán. Kimostam még néhány rucit, seccperc alatt megszáradtak. Az ólakból, fákból teljesen vegyes kavalkád lett. ++hód több is lett:):):mad:

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most áztattam be a kukucokat. 18 db volt készen, elvittem őket a víz alá. Egy kitehető jött végre ide is. Meg titkos akármi is, tíznél több. Annyi van már belőlük, hogy na! Meg meleg is van. A titkosakat csak az event vége után teszem ki. Addig érlelődjenek a pajtában.

zsozso577, pormacska1 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

No, türelem, kütyüt terem! ;) Majd jövök, de még dolgom van.

zsozso577, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

A helyes mondás: A türelem rózsát terem, de a bimbója már a gatyámban van! :p
    De a türelem nálam biztosan nem kütyüt fog teremni. Én már lemondtam a teljes felhősorról. Legföljebb azt az egy kitehetőt kirakom a mezőre a többi kütyü közé. Ott ad valami pontot tán. Ha meg nem, hát a pajtában elfér.
    Dolgom nekem is van. Megyek, teszek el/le/be (valamelyik jó, tessék behelyettesíteni!) egy üvegnyi kovászos uborkának valót. Pecázás legközelebb holnap. Addig nincs mivel. Az összes kukuc kivándorolt a Szaharába. Ott hűvösebb van, mint nálunk.

zsozso577 kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Délelőtt raktam kovászolódni én is, eltekertem uborkáért az árnyékban, du.meg aludtam,végre 1x összesikeredett,hát nem felcsöngettek..Szinte mindig így járok.Kidugom a nózim,összeszedem a vasalni valót, oszt 18 óra után hajrá!

Tihamér ha rózsa ott tüske is van.. de gatyában!

Tündiék már belefeledkeztek a pancsolásba,szintén kész felhősor végett,vagy unokáznak.. :)

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!
    Megvagyunk,melegszünk,nem pancsolunk nem unokázunk ma!Vagyis a Medvével pancsolunk,..ha van kakac és giliszta.
    Pont ma hívtam fel a vízművet hogy a konyha ablak alatt van a törpe vízmű és még sincs olyan nyomás hogy a bojler begyújtson.
    Visszahívtak már hogy változott-e,mert víztározót takarítottak és lehet hogy, azért gyengébb a nyomás,..majd hívjam őket hogy hogy áll a dolog.Addig van a hideg víz!BRRRR!
    149-en van csak kész a felhősor,ezen ahonnét írok csak agy kütyü van,..100-on már 2 Pocsolyaszörny a Kincsesen is van de a felhősor az nem kész.
    A Kincsesre rakva BTP-t ad mind.[​IMG]

Ma főzögettünk meg holnap délelőtt és akkor egy három-négy nap nem,mert jövő hét eleje lesz a melegebb.:cry:
    Teljesen mindegy hogy ki mikor pecázik és hol áll meg a pulzáló karika.
    Azt ad amit akar,..prémiummal nem pecázunk.
    Ui:most néztem ki az erkélyre nem süt rá a nap a hőmérőre 40 fok!

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.