Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm! Ezt nem tudtam, most már okosabb lettem. :)
    De én nem szoktam újraindítani a gépet. Nálam anélkül is működik.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Én mindent tudok, értek, csak csinálni nem merem. Mindig arra gondolok,k hogy elnyomkodom a billentyűket összevissza és nem találok vissza és akkor lőttek a játékomnak. Vizuális vagyok, ha egyszer valaki megmutatja, utána már merem csinálni. Ez van. Nagy a szám, de fo.i vagyok... Egyszer lehet nekiveselkedek, mert olyan érthetően van leírva, hogy még talán én is megértem és meg tudom csinálni. A baj az, hogy nincs a közelemben egy olyan valaki, aki okosabb lenne, mint én.xD Tudom, meleg van és megártott..
    Ildikó, jó pancsolást holnapra. Szerintem nem fog esni az eső, menjetek nyugodtan...
    Tihamér, mi került a pici pociba?

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még semmi. A ricsajt 10 perce kezdték el. Azt nem tudom, hogy csak mikrofonpróba volt-e, mert most felettébb visszafogott. Csak halk dobot hallok. Az is lehet, hogy dobgép? Ki tudja. Lemenni csak akkor, ha már kissé hűvösebb van. Most még sokallom a hőmérsékletet.
    Azt mondották, hogy felétek nagy vihar volt. Lehet, nem tartózkodtam arrafelé. Itt megint csak a napsütés. Ivás előtt valamit kell még csippenteni is. Összejövünk az asztalnál, eszegetünk, én csak annyit, mint egy kismadár (nevű ló). :) De vacsora után hideg sert gondoltam legurítani. A mennyiségét még nem tudom, azt majd a "helyzet" adja. Ha jó és hideg, akár több korsó is lehet.
    -----------
    Megnéztem az event leírását. Tudom, feleslegesen kukacoskodok, de egy elírást találtam. A puncshoz kell 8 db csipkebogyó is. Az összesítésben meg azt írják, hogy oda csipkebigyó kell. Akkor az összesítés szerint olyan összetevő kellene, ami nincs, vagy tényleg elírták. O és I egymás mellett van a billentyűzeten. Nem nehéz téveszteni. Én is szoktam. :)

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
    zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Vihar tegnap este volt, tulajdonképp csak eső esett nagy széllel. Itt a környéken nem okozott kárt, de a város más részén az áram is elment valami miatt.hallottam a tűzoltók szirénázását is, gondolom szivattyúzni kellett. Most megint morog, jó lenne egy tegnapihoz hasonló jó eső. Hőfok az egekben, esküszöm, hogy egy héttel ezelőtt Afrika közelében nem éreztem ilyen forróságot, mint most. Szellő nem lebben, csak a hőség.
    A hideg serből csak annyit, amennyi jól esik! Egészségedre!:) ( jó bulizást!)

5. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!

Laboviti köszi a tájékoztatást, a ccleanerben be van jelölve a windows DNS gyorsító tár törlése opció,így azt is takarítja.
    De ha már.. kérdezd már meg légyszives,hogy Realtek Ethernet Controller Driver micsoda-micsodát csinál? Ez legutóbb el lett távolítva ha jól értelmezem a jelentést..Nem itt a bibi?

Tihamér mi borocskások vagyunk,ha italról van szó, öcsigyerek azért se kapott volna,nincs itthon ser, de vezetett. Olyan fél 6 fele kezdtek gyűlni a felhők és úgy gondolták hazamennek. Majd dörgött-villámlott, esett, most megint dörög,és eseget..

6. Csacskamacska

Sör helyett én is a borra szavazok, de nagy melegben jól esik a hideg sör is. Megiszom. nem kéretem magam.
    Itt is csak eseget, nem lesz belőle nagy eső.

Nem is lett, csak esegetett, morgott kicsit, villámlott a távolban. A levegő viszont kellemesre hűlt!
    Jó éjt, aludjatok jól!

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
    zsozso577, Fatther, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szót fogadtam és lementem.-tünk. Így pontos. Felséges feleségem, nagyobbik fiam és én. Ittunk, de nem ettünk. Én legurítottam 3 sopronit (ser, a jobbik fajtából), a fiam 4 üveget kortyolgatott, szintén sopronit. A választékból szerintünk ez volt a legjobb. Kedves kicsi Gyöngyöm meg ivott 2 koktélt, majd utána még egy pinacolát. Az is alkoholos izé. Fehér rum, meg kókusztej, meg mittudoménmi van benne. Ízlett neki, úgy jellemezte, mintha fagylaltot inna. Tök fehér, kissé nyúlós, de Ő issza. Aztán fél tízkor, mikor a zenebonában minden egyes ütemre/taktusra dübbent a dob, mintha az agyamat érné, feladtam. Feljöttem, itt is hangosan hallom. Valahogy álomba sírom majd magam. Amit lehetett learattam, vetettem. Majd reggel megpróbálok életet lehelni belém.
    Jó éjt mindenkinek!

zsozso577 kedveli ezt.
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Ahogy ma működött a gép az valami észbontó,..nem is tudtam hogy gépfegyverem is van.
    Mikor megállt minden a levegőbe én szorgalmasan nyomtam tovább,mikor magához tért olyan volt mintha hosszú sorozatot lőttem volna.
    Hétfőn is ilyen lesz jobb alapállásba lenni mert még a gép is félóráig arat.
    Lányok ne bántsátok Tihamért egy kicsit nyűgös mert meleg van,..még a szökőkút sem tetszett neki.

Mire hazaértünk a Tescoból pont megeredt az eső,csak a redőnyöket kellett lejjebb engedni.

Még megyek egy kört mert a "szomszéd rétje mindig zöldebb" átfestem!

Jó éjt!

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Látszik, hogy ittam az este. Azt sem tudom a mennyi az pontosan mennyi. Nem fél tízkor, hanem fél tizenegykor jöttem fel. A család maradéka meg 11-re. Én addigra végeztem a munkálatokkal a farmokon. Aztán én elmentem aludni, ők meg a konyhaablakból hallgatták a mjúzikot, főtt kukoricát rágcsálva. Tudj isten miért, de nem kellett álomba ringatni. Aztán négy előtt csak felébredtem. Minden ajtó és ablak tárva, szerencsére "csak" 26 fok van a szobában. Igaza van Lajosnak, sokallom a meleget és ilyenkor nyűgös is vagyok.
    Jó reggelt a korán kelőknek és további szép álmot mindenki másnak!

zsozso577 kedveli ezt.
  10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Az a helyzet, hogy nem csak tegnap lőtt a Gizi sorozatot nálam, hanem most is akadozik az elsütőbillentyű. (Ravasz a róka, de a fegyver elsütő billentyűje az nem!) Pedig eventmentes az időszak jelenleg. Leszámítva az aktuális csak neked, csak most vásárlásra buzdító felröppenőket. Lassan szürkül az ég alja. Még nem mosták ki eleget, nem kékült ki. Kéne egy kiadós eső!

zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ahogy olvasom....nálatok is akadozik a játék!
    Itt a nagyon aratom van.....de idegesit, amikor gondolkozik!
    A gép jó és tiszta.....fényes!
    Este az egyik kisebb farmon 1x1-t arattam kézzel.....nahhhhh az már nem
    csak idegesitett.....egyenesen hajtépő volt!:cry::sleepy::cry:
    Mi lesz itt holnap????!!!!! ....Ha az eventig nem csinálnak valamit!???!!!!!
    Gááázzz....de nagyon NAGY!

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Sziasztok!
    Már azt hittem az én gépemben van a hiba, de most megnyugodtam, hogy nálatok is "géppuskaüzemmőd" van. Rosszul vagyok tőle, hogy csak áll és nem csinál semmit.
    Lajos, nem bántjuk mi, csak néha picit kritizáljuk. Miért is nem tudott örülni a szökőkútnak??
    Zsozsó, holnapig meg kell, hogy javuljon, m ert fel fog menni a vérnyomásunk.
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az enyém a melegtől fog felmenni. A konyhában meleg volt, van és lesz. De a hápi már bent sül. Aztán kilenckor legkésőbb a töltött röfidarab is bekerül. Ma sült hús lesz. Kacsacomb és töltött (zsemlés) disznó. A köret meg főtt krumpli. Kovászos uborka savanyúságnak. Meg dinnye a végén & más épp aktualizált gyümölcsök. Deeee... A fiam tegnap délután kiment a városszéli hyper-super marketba és hozott fagyasztott. Csigát. Azt akarják a feleségemmel az ebédre elkészíteni, frissen. Őszintén mondom, bizalmatlanul néztem rá, mintha kukac mozogna a tálon. Remélem ehető lesz. Ilyent sem ettem még. :)

zsozso577 kedveli ezt.
  14. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Kínszenvedés a farmokon dolgozni. Ha azt mondom, hogy tetű lassan megy minden munkálat, akkor még agyba-főbe dicsérem. Ha ez lesz holnap is, szabadságra megyek. Nem fogok ültetni semmit. Nem fog semmi elgazosodni.

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Értünk 7-re itt volt tesóm, már a hatalmas napernyő alól pötyögök nektek.
    Van egy kisebb pezsegő medence, hátul a bográcsos-grilles terasz részen husi sül,illatból ítélve kakukkfűvel. Család a tesómék baráti társaságával elvonultak a Fürdőbe, velem itt a tesó kisfia Bence maradt,áztatja magát. Szép idő van, már 32 fok,itt ernyő alatt 31,5. ;)Hideg limonádé gyöngyözik pohárban,egészségetekre..

16. Csacskamacska

Ildikó, most irigykedem! nálam a módi a következő. Fürdőruciban vagyok, eddig a kertben tevékenykedtem. Időnként a slagot kinyitottam és lepermeteztem magam jó kis langyos vízzel. Gyorsan szárad.. no, ezt ismételgettem. Már benn vagyok az ebéd félig kész, azt fejezem be. A lakásban benn, alul 24 fok, fenn26. Rakott karfiol sül a sütőben. Milyen buták is vagyunk, még a sütőt is begyújtjuk, hogy melegedjünk kicsikét, mintha anélkül nem lenne elég meleg.
    Csigát nem kérek, nincs hozzá gusztusom. Felőlem lehet akármilyen finom, meg nem kóstolnám, se a békát, meg hasonló "finom falatokat". Aki szereti egye. Bár csiga nálam is van, az nem más, mint a farmon a munka. Mitől van ez???

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Most olvastam a "Hibák észlelésénél", hogy sok játékosnál is lassú és lefagy a "munka". Jelezték a központ felé a módik, várják a választ. Mi is!

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csacska hozzám képest hűvös helyen van. Kint 33, bent 28 fok. SOK!!!
    Víz itt is van, főként rajtam. Érdekes, de úgy 11-kor egy szuszra megittam fél liter vizet, pedig máskor ez kétszerre menne le, ha lemenne. De most... Kisebbik fiamék a Fertő mellett áztatják magukat vagy a fák alatt "hűsölnek". Mi itt vagyunk, nagyobbik fiam készül vissza Nagyfaluba. Feleségem próbálja rávenni arra, hogy minél többet vigyen, minél többféléből. Nem lesz könnyű dolga. :)
    Az biztos, hogy nálam is akadozik a Gizi, de szerencsére csak a BP-nél. Máshol csak úgy hasít.
    Csiga ehető volt. Ha valaha az életben elém teszik, meg fogom enni, de nem lesz a kedvencem. Én magam nem fogok venni. Jobb, mint amire számítottam. Az íze a halra emlékeztet. Azt mondotta egy volt kollégám, aki régen evett kint nyugaton, hogy olyan, mint a rágógumi. Van benne valami. Nem annyira rágós, de nem omlik szét a számban. A hozzá adott zöldes színű fűszervaj sem nyerte el az ízlésemet. Kikerülni nem lehetett, mert a csiga felett volt bent a csigaházban. A forró sütőbe téve csak azt kellett figyelni, mikor kezd a csigákban habzani a vaj. Ha igen, akkor kész a sütés. úgy 13-15 perc volt. A hagyományosan töltött röfihús kenterbe veri. Megszokott íze van, nem érhet csalódás. A lapockánál van egy háromszögű húsdarab, amit felszúrok és megtöltöm. A hentessel egy lépcsőházban lakok, ha megkérem, ad ilyen darabot, már ha van nála, mert más is szereti. Nem véletlenül!
    További szép és hűvösebb napot! Kinek milyen frissítőt, sört, fröccsöt, koktélt, tiszta vizet (én az utóbbira szavazok, az veszi el a szomjamat), limonádét egyebet.

19. Csacskamacska

Limonádét készítek mentával és behűtve iszom. Valamennyire hűsít is.
    Csigát akkor sem kérek! Jó nekem a csülök, paprikás csirke és hasonlók. Persze most zöldség és gyümölcs a menő, könnyű, mert ebben a melegben nekem ez jön be.
    Hétfőn, munkaidőben hibajavítás lesz és utána megy majd a játék zökkenőmentesen. - vagy nem. majd kiderül.
    Nagyon kerülgetnek az álommanók, lehet engedek nekik.

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én nemrég arattam, de semmit sem vetettem. Nagyon nem szeretem, mikor aratás-vetés közben kivág a rendszer, mert megszakad a kapcsolat. Így értelmetlen lenne belevágnom az eventbe. Ez most kimarad. Sajnos a meleg nem. Most kukkantottam be a neten az időjárásra. A Fertőnél épp most van valami. Pont azon a részen, ahol a fiamék vannak. Hát majd este elmondja, hogy volt buli náluk vagy szerencsére kikerülte őket. Nagy baj nem lehet, mert bemennek a kocsiba és elindulnak haza. Kocsijuk remélem nem ázik be. Eddig vízhatlan volt. :p
    Ettem két szelet dinnyét. Ez erre a hónapra elég is. Almát viszont minden nap. Ma is almakompótot. Az enyhén savanykás, mert egyrészt idei alma, másrészt meg egy citromot is belefacsartam.

zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.