Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hétfőtől cserenap!! :):)- lehet leltárt készíteni, hogy kinek mi hiányzik.

zsozso577 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Csere-bere,...már csak ki kell találni mit lehet és mit nem,..a horgászatból jó lenne akkor mindhárom farmon lenne felhősor.

Mindenhol kis földbe vetve,..már idébb odébb a malom is üzemel.

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jujjjjj....de jó! Hétfőn csere-berélni lehet.....igy ha minden igaz, teljes lehet
    a horgászos felhőm.....én csak arra vágyom....a Legjobb barátra!
    Sok ólat hagytam kint....igy a maradék terület 1x1-n bevetve....ugy számolok,
    hogy még egy kör bele fog férni az időmbe....alvásig.
    Aztán hosszut ültetek, mert holnap délelőtt nem leszek gépnél!

4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estétek legyen!
    Csacska jó volt olyan korán tekerni,lélek se járt az utakon.
    Az aranyifjúság 4 után gondolta a hazatántorgást, így secc-perc alatt itthon voltam. Még csak most fogok aratni. Az én kedves anyukám úgy gondolta vesz 15 kiló uborkát,így 14 óra után azt tettük el, most végeztünk a savanyítással. Pihizek kissé, aratok-vetek,fürdök és megyek.Ma éjfél után hazajöhetek,és reggel 8-ra szintén megyek. Jövőhéten már könnyebb lesz, ilyen rázós időszak megint augusztus 13-15 lészen.. Ez van,ezt kell szeretni.

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Enyhe idő! Ha lehet, én azt cserélnék. Odaadnám a mostani feleslegben lévő meleget érte.

zsozso577, Hölgy-világ és eperke577 kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Az én piacomon eltünt a búza......
    Mi ez a nagy felvásárlási láz?

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Akinek nincs, az veszi, nem tötyög vele 10 percenkénti aratással.
    Sajnos a sorban a második lányunokám is belázasodott most estére, így értük jött az anyukájuk és hazavitte őket. A legnagyobb szívesen maradt volna még, de a legkisebb meg mikor meglátta az anyucit, hallani sem akart arról, hogy marad. No, hát így jártunk. Nem lehet tudni a gyerekeknél, hogy mikor lesznek betegek, pláne nagy volt az esély, hiszen egy lányka már eleve nem tudott jönni, mert ő már lázas volt. Estefele még felmentünk a főtérre, akkor még nem volt semmi baj, de hazaérkezés után, vacsorát már nem kívánta. A láz meg jön hamar és olyan kis elesettek tudnak lenni. Rövidre sikeredett ez az ittlét, amit nagyon sajnálok.
    Gazok szaporodnak, 100 süti már sül. Holnap leltározok, hogy hol mi hiányzik.

Most viszont elköszönök, jó éjt, aludjatok jól! :)

Utoljára szerkesztett: 24.7.15
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó izét! Nem tom mit. Korán van még. Nagy a csend, meg egyszerre hallok nagy horkolásokat is. Vegyes felvágott. Aratással vetéssel végeztem, megyek vissza az ágyba, hátha lesz még valami szundi. Nincs meleg, most lehet még sunyni izzadás nélkül.
    További szép álmokat!
    --------------
    Vége lenne az eventnek? Vagy senki nem akar dolgozni a a birtokokon? Az nem lehet, hogy csak én robotolok éjjel-nappal!
    Jó reggelt! Mindjárt kukucskál a Rézi. Ha hagyják a felhők.

Utoljára szerkesztett: 25.7.15
  9. Koppi

Szia + minden !

Itt is kellemes 20 fok van...
    Először a kávét tettem föl, utána kapcsoltam be a gépet. Van mit pótolnom...:)

Hölgy-világ és zsozso577 kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Jó reggelt!
    Éjjel végre aludtam, igaz nem a legjobban,alattam a lepedő gombóccá gyűrődött,ilyen se volt még. Lehet le kellene költöznöm a padlóra,bár az ágyam deszka nélkül is kemény. Campingoljak,vagy ne táborozzak,ez itt a kérdés?!
    No készülődöm, édes Istenem mikor lesz itt lehűlés,télen?

Csacska jobbulást az unokáidnak,tényleg miért nem maradhatott a legnagyobb? Bár, gondolom várható nála is,hogy lebetegszik.
    Holnap jönnek Öcsimék, Mamus hétfőn utazik, megpróbáljuk rábeszélni,hogy menjen be velük vasárnap estére, csak közelebb lesz a vasút,nem kell olyan korán kelnie.
    Legyen szép napotok!

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Hajnalban már arattam, vetettem, csak ide nem jöttem, mert olyan álmos voltam még, hogy nem találtam a fórumot.
    Jön a lehűlés, holnapra már elviselhető lesz, ezt jósolják a békák, meg az időjósok. A légmozgás most jó, lebegnek a függönyök, bár nemsokára csukni kell az ablakokat is befele.
    Ildikó, egy unokám eleve nem tudott jönni, mert ő már lázas volt, most belázasodott a második, tehát, ha valami vírus, akkor sorba jön mindenki. A legnagyobb maradt volna, de azt mondta, hogy hazamegy segíteni az anyukájának. Ő hétfőtől úszótáborba megy, nagyon nem hiányozna, ha beteg lenne, de ezt nem lehet tudni, hogy ki, mikor lesz lázas.
    A rózsával délelőtt készen leszek, 160 süti is készül, a maradék 20-hoz még felröpi kell.
    Jó munkát, pihenést a mai napra is!:)

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Koppi

Tihamér !
    Ahogy nézem hűl az levegő felétek..:)
    Már "csak" 24 fok van..

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Aha! Csak az én hőmérőm meg az internetes adat az 30 fok, azaz HARMINC. Nem mondom, csökkent tegnaphoz képest, de hideg nincs. Megnéztem a Zerkélyen. 30 felett, de 31 alatt van. És baromira párás. Annál rosszabbat magamnak el sem tudok képzelni. Estére - talán - már várható a hűvösebb. Ha tényleg hűvösebb lesz, sikítok! :wuerg:
    Termelgetek, termelgetek, de még messze a vége. Nem 1×1, hanem 2×1-s téglákon termelek. Az meg megnyújtja az időt. De ráérek. Csemeték nem jönnek, éjjel is kevesebbet horkolok másoknál, szóval, nem kell kapkodnom. Ráadásul ebben a egyenlítői, dzsungelszerű időben kedvem sincs a hajtáshoz. Nem azért, de ha kimegyek a döntetlenre és leülök, hát rövid idő alatt hideg vízcsepp pottyan a derekamra. A víztartályon, melyben belül hideg folyadék van, kicsapódik a levegő páratartalma, majd az a ... vízcsepp pont az ÉN derekamat nézi ki, s ugrik rá. Nem egy kellemes, s főleg ha váratlan, meglepő élmény. Igyekszem kiegyenesedni egy pillanatra, s némi csúnya szavakat mormolok el az összeszorított fogaim között. :p
    Rádiót tízkor kikapcsoltam. Nem érdekelt az se. Eccerűen melegem van!! Sokallom!!!

14. Csacskamacska

Nem értelek Tihamér. Meleged van, de nem esik jól egy csepp hideg vizecske a derekadnak.! ?
    Itt is meleg van, száradnak a ruhák rohamtempóban. Hova sietnek??xD- vasalni nem fogok, megvárom a lehűlést.
    Kiraktam a fákat, ólakat, egy területet hagytam meg szántónak, ott hosszúzom. Így gép kikapcsolva és napi 2-3 belépés is sok. csak ez a fránya fórum izgat, hogy volt-e valaki, írt-e valaki, mert ugye a női kíváncsiság..hmmm.-szóval az van.
    Most ebédelni fogok, utána olvasni lenn a nappaliban, ahol csak 25,5 fok van. Közben ki-kiszaladgálok, kis zuhany a slagból, nagyon jó!!! Estefele porszívózom, most melegem van hozzá. Megvár a por. A piszokja, nem megy el magától!
    Kitartás, jön az eső, szél, lehűlés!:) Jeget nem kérek!:mad:
    Jó étvágyat, vagy egészségetekre!:)

15. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Lakáson belül 27 fok van. Abban viszont tévedsz, hogy a piszok nem megy el magától. Egy hétig növekszik, utána meg kopik!
    Ebédhez jó étvágyat! Én már túl vagyok rajta. Brokkolileves és sorrentói spaghetti. Utána egy kis üveg (0.33 liter) Monarchista, kézműves, pilseni jellegű ser volt. Jól behűtve! :D

16. Hölgy-világ

Héten kaptam új kencét a gyulladt gerincre,mit mondjak,nem melegíti-és fellazítja,hanem mindjárt kazánt-kohót csihol,mint aki tüzel, no emiatt is dőlt rólam a víz,főleg deréktájt, de simán mozgok tőle. Lehűlés?! Az mi?? Nem városi legenda véletlenül?
    Ebéd után kivasaltam,egy óra múlva kb. megint vasalni fogok a reggeli mosott adagot. Hiába van 5-10 fokkal hűsebb állítólag, egyáltalán nem érezni.
    Holnap pizza rendelés lesz, főzzön-süssön az,kinek hét anyja volt.
    120 barátságsüti készül a malomba,nem sietek, így is valami 103 felröpivel kezdtem az eventet, kevés lesz..kevés lesz.
    El is felejtettem megosztani veletek, no mit pörgettem ma a keréken, no mit? xxl hódvárat :wuerg:

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

"Gratulálok" a pörgetésedhez Ildikó! Borzasztó, hogy mindenünnen ez jön. Itt 18 db, a Kotkodán 23 db van belőlük. Újíthatnának már, mert szerintem a pajtákban igen sok van mindenkinél. A hideg sörtől igen csillagokat látnék most a fogam miatt. Majd. A terasz árnyékos oldalán olvasok, közben időnként zuhanyzom a slagból. Jó, igen jó! Megyek is vissza, csak bekukkantottam.
    Teljesen fel voltam háborodva mikor hallottam a hírt, hogy a Balaton vizébe csapott a villám, ahol fürdőzők is voltak. Milyen felelőtlenek az emberek, hogy látják, hallják, hogy ott a vihar és nem mennek ki a vízből. Vagánykodni akarnak, vagy mi a bajuk?

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az egész Balatonra kiadták a másodfokú viharjelzést. Ilyenkor a vízben lenni TILOS. De mégis, - mindig voltak felelőtlen emberek - sokan bementek pancsolni. Vitorlással is tilos. Aztán, ha jön a baj, mindenki hibás, de ők nem!
    Most 33 fokot mértem az erkélyen. Holnap ilyenkor, a levelibékák brekegése szerint 10 fokkal lesz hűvösebb. Szeretném látni! Aszongyahogy, most épp bekukkantottam a netre. Sopronban lehet buli, mert a felhő közepe a radaron piros. Ammeg sok esőt jelent. Nagyon úgy néz ki, hogy 5 óra felé tán itt is lesz valami.
    Azt hiszem, a felreppenő lesz a szűk keresztmetszet nálam (is).

19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁ.....jelenleg Sopronban éppppen csak esik......ha reggelig igy marad az lenne jó!
    Bár még minden lehetséges! most kezdett el esni!
    Eddig viszont nagyon meleg volt!

A sütik készen vannak.....most boldogok! Rózsák gyülnek.... nem néztem utána,
    hogy mikor leszek meg vele.....lehet htfőn, de az is időben lesz még.
    Az italokkal lesz gondom nekem is.....de este megint hosszut fogok ültetni,
    mert holnap délelőtt megint nem leszek itthon!

20. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Én meg majd hétfőn délelőtt nem fogok ráérni. Sok időm a farmra nem leszen. Jön a világ legjobb nője a papájával. Mi ketten a fiunk meg én, lerendezzük a lecserélt radiátorokat. Elvisszük és némi aprópénzért eladjuk a hulladéktelepen. Ami bejön, az a tündérkéé lesz. Majd vesznek rajta valamit neki. Aztán a bútorokat visszatesszük a helyére. Az már egyedül nem megy. Mármint a nagyobbacska darabok. (Tetszett volna nem megöregedni kérem!) Korán reggel meg a főzés. Abban is részt veszek. Tevékenyen. De holnap még ráérek.
    Én azt láttam, hogy soproni körzeteben piros a szeme a felhőcskének. Igazából aki ott lakik, az látja a valóságot. :)

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.